Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , MK2012 είπε:

Κοιτάζω λίγο τα reports που μας έδωσαν για τη μια βλαστοκύστη που έμεινε (τελικά είναι 3BC και όχι 2BC, όχι πως κάνει διαφορά δλδ). Λέει πάνω ICSI. Ξέρουμε αν PICSI και ISCI είναι το ίδιο; Επίσης, αν καταλαβαίνω καλά, οι εξετάσεις σας για το σπερμα πρέπει να είναι καλύτερες από τις δικές μας. Σορρυ, είμαι άσχετη, πάντα κοιτούσα την ΑΜΗ μου και ρωτάω κυρίως για να καταλάβω αν οι εξετάσεις μας είναι καλές γιατί από το εμβρυολογικό μας είπαν πως είναι και οι τιμές δε σημαίνουν κάτι.

Οσο και να κοστίζουν οι βιταμίνες αν είναι όντως να κάνουν κάτι θα πάρω. Απλά ο γιατρός είχε πει πως δε κάνουν τπτ. Αν κάποια κοπέλα δοκίμασε κάποιες κ είδε διάφορα, ας μας πει.

Εν τω μεταξύ, το χειρότερο είναι πως ενώ έχω κόψει από χθες που βγήκε η χοριακη τα φάρμακα, εξακολουθώ και έχω τσιμπήματα χαμηλά , στη μέση και πόνο στο στηθος, πράγμα πολύ ενοχλητικό. Ανυπομονώ να επανέλθουν οι ορμόνες να αδιαθετήσω.

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπόν, της έδωσα γαλατάκι σε ποτηράκι εκπαιδευτικό που δεν στάζει όσο κ να το γυρνάς ανάποδα, με στόμιο σιλικόνης. Σαν γάλα το πίνει, απλά ήπιε λίγο. Δλδ ήπιε 2 δάχτυλα το πρωί, 2 δάχτυλα κατά την διάρκεια της ημέρας κ 2 δάχτυλα το βράδυ (κ πολλά λέω).

Κλασική Ελισάβετ παιδί μου! Τρώει απ 'όλα, απλά όχι κάθε μέρα, μην καλομαθαίνουμε κιόλας!

α πολυ ωραια κλειω!! κ μενα δυο δυο δαχτυλα ξεκινησε κ τωρα δεν μπορω να τον σταματησω!

κανει αναγνωριση το κοριτσι μας μπραβο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΛΟΙΠΟΝ ερωτησεις

η Εμμελεια κ η Αγγελικη ποιανων παιδια ειναι??

η Γιωτα ποια ειναι? η Φωτεινη γιατι εξαφανιστηκε?

χμ χμ:rolleyes:

Αχαχαχα

Εδώ είμαι να σου λύσω τις απορίες σου!

Η Εμμέλεια είναι η κορούλα της Γιώτας.

Η Γιώτα είναι η giotoula, έχει να γράψει κάτι τέρμινα εδώ.

Η Αγγελική είναι η κορούλα της Φωτεινής.

Η Φωτεινή εξαφανίστηκε επειδή χάλασε το λαπτοπάκι της κ μπαίνει από το κινητό κυρίως στο φβ.

Οι άλλες δεν γράφουν επειδή τις βολεύει το φβ (μπες καλή μου fire στο φβ, έχουμε βίντεα, φωτογραφίες, τι άλλο να σου τάξω δλδ? Να σου φτιάξει η μαμά μου μια παστουρμαδόπιτα μήπως κ σε καταφέρω?).

Αγγελική μέχρι πρότινος πίσω καθόσουν στο αυτοκίνητο μαζί με το μωρό μας, εεε? Κ εγώ έτσι κάνω, όοοοοποτε κάπου πάμε με τον μπαμπά της, κάθομαι πίσω μαζί της, αλλά έχει μάθει να είναι μόνη της πίσω αφού τις περισσότερες φορές οδηγώ κ δεν υπάρχει άλλος στο αυτοκίνητο. Έχεις κ εσύ καθισματάκι που κοιτάζει προς τα πίσω? Μπράβο κοπέλα μου, η πιο σωστή επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις για την ασφάλεια της Μαρίλιάς μας!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

α πολυ ωραια κλειω!! κ μενα δυο δυο δαχτυλα ξεκινησε κ τωρα δεν μπορω να τον σταματησω!

κανει αναγνωριση το κοριτσι μας μπραβο

Αλήθεια? Μακάρι, με χαροποίησες ιδιαίτερα!!!

Άντε να δούμε!

GEXxp3.png

ωραια,σ ευχαριστω που με διαφωτισες!!

πασουρμαδοπιτα ε?? χμ χμ δεν ξερω τι ειναι αυτο,αλλα μ ενα μουσακα νομιζω θα πεφτα!! με κιμα ε,οχι με πατατες.. ευχαριστω!

λοιπον κλειω θα ηθελα με τη συμφωνη γνωμη των κοριτσιων να μου στειλεις στο μαιλ μου φωτο της αγγελικης κ της ειρηνης να ξερω με ποιες μιλαω βρε παιδι μου..

της βικυς εχω την ισι τη γνωρισα περσι χμ

ναι λοιπον ετσι θα ειμαι κομπλε

Αλήθεια? Μακάρι, με χαροποίησες ιδιαίτερα!!!

Άντε να δούμε!

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΕΙς..ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙς Κ ΣΥ -μη φαινετε ομως οτι το κανεις επιδεικτικα..ειναι πονηρα τα ατιμα καταλαβαινουν!

οταν βαζεις στο ποτηρακι της βαζε κ σε σενα να σε βλεπει κ κατεβασε το.. :tongue:

Διαφημίσεις

Α η παστουρμαδόπιτα δεν είναι Σαλονικιά :D ?? Την λάτρευε ο πρώην κ την έφτιαχνε γι' αυτόν η μαμά μου, υπέθεσα ότι είναι ντόπια :tongue:.

Εννοείται ο μουσακάς με κιμά, τι ορφανος? Ποτέ-ποτέ-ποτέ!

Κάτσε να διαβάσουν το μνμ σου τα κουρίτσια, κ ευχαρίστως να σου στείλω όσες φώτος θέλεις!

Δεν την πιέζω καθόλου, της το βάζω μπροστά της κ της λέω "Να, γάλα. Πιες". Μέχρι εκεί. Αυτή την δουλειά κάνω, της αραδιάζω φαγητά/σνακ/αγγούρια/καρότα/ό,τι μου ΄ρθει εκείνη την στιγμή, μήπως κ φάει κάτι. Γάλα ούτως ή άλλως πίνω κάθε πρωί με κουάκερ κ δημητριακά κ της δίνω από κει κ πίνει!

GEXxp3.png

μπα θα την ηξερα αν ηταν βορεια..-η παστορμαδοπιτα

για την ωρα τσακισα μια toblerone .. τη σοκολατα θεε μου

κ μολις εφτιαξα κ τις φακες του υιου

αυταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Γεια σας κορίτσια!

Αχ! Τι καλά να πιει και μένα ο γελαστός λίγο γάλα…. να φάει λίγο τυράκι…. παλιότερα έτρωγε κίτρινο τυρί, τώρα τίποτα…. το έκοψε και αυτό! Καλά, για φέτα δεν το συζητώ…..

Κλειώ μια χαρά περάσατε στο πάρτυ, μπράβο!!!

της βικυς εχω

Μήπως θα μπορούσα να έχω κι εγώ μια δικιά σου;:P

Ξέρω μονο τον όμορφο......

Θέλω να παίζουμε επι ίσοις όροις.....:tongue::tongue::tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Αχ! Τι καλά να πιει και μένα ο γελαστός λίγο γάλα…. να φάει λίγο τυράκι…. παλιότερα έτρωγε κίτρινο τυρί, τώρα τίποτα…. το έκοψε και αυτό! Καλά, για φέτα δεν το συζητώ…..

Κλειώ μια χαρά περάσατε στο πάρτυ, μπράβο!!!

Μήπως θα μπορούσα να έχω κι εγώ μια δικιά σου;:P

Ξέρω μονο τον όμορφο......

Θέλω να παίζουμε επι ίσοις όροις.....:tongue::tongue::tongue:

τι να πω..φυσικα!! μονο του μικρου σου στειλα ε?

τι να κανεις,ενα μυαλο που ειχα μου το πηρε ολο..:tongue:

Διαφημίσεις

ε τώρα εγώ τί να πω??? μας το παίζεις έξυπνη δηλαδή εσύ? ε όχι λοιπόν. να μπεις στο φβ να μας δείς΄όλες!!! κοντινά, μακρινά, ολόσωμα, ανφάς, προφίλ, βίντεο, απ' όλα έχει ο μπαξές!

πρωινά καθημερινές δουλέυουμε ναι... σκ όμως όχι!!! κανονίστε την επόμενη φορά σκ! πες και τη δέσποινα!

αγγελική να βάλεις φωτό να δούμε και τις δικές σου! και η δήμητρα μόνη της κάθεται πίσω (με το κάθισμα να κοιτάει μπροστά όμως) εδώ και μήνες! κοντά 1 χρόνο! δεν το άντχα, ανακατευόμουν. άσε που πολλές φορές ήμουν μόνη στο αυτοκίνητο. μόνο όταν κάνουμε μακρινές διαδρομές και βαριέται πηγαίνω για λίγο να ξεχαζωθεί

κλειώ μια χαρά περάσατε στο πάρτι σας! η ελισαβετ φάνηκε ότι το χάρηκε!

βίκυ γιατί δεν δοκιμάζεις σάντουιτς? όταν η δήμητρα είχε κόψει (ευτυχώς για κανα 2 βδομάδες) τη φέτα τη τόκανα σάντουιτς με ντοματούλα!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Γειά σας τσούπρες!!

Εντάξει, ανταλλάξατε φώτος?

Κορίτσαρος η Fire, ε Vasdeli???

Σήμερα ξεκινάμε κολυμβητήριο για την καινούρια σαιζόν!!!

GEXxp3.png

Ουπς Isoula τώρα το είδα! Όντως η μικρή μου, το χάρηκε... Μα φαίνεται κ στις φώτος που λάμπει η κουτσούνα μου (τα γράφω μήπως κ ζουλέψει η Fire κ εγγραφεί στο φβ)

GEXxp3.png

ε τώρα εγώ τί να πω??? μας το παίζεις έξυπνη δηλαδή εσύ?

κοιτα οχι για να το παινευτω,αλλα ναι,ειμαι!! βεβαια στο συγκεκριμενο -φωτο,φατσοβιβλιο κτλ- δεν ξερω πως εννοεις οτι το .. αποδεικνυω! :rolleyes:

Γειά σας τσούπρες!!

Εντάξει, ανταλλάξατε φώτος?

Κορίτσαρος η Fire, ε Vasdeli???

Σήμερα ξεκινάμε κολυμβητήριο για την καινούρια σαιζόν!!!

σου στελνω μια σαμπανια,αλλα απολαυσε την μετα το κολυμβητηριο!

καλη αρχη! μουτσ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...