Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χα! μπήκα να δω το τικεράκι μου και προς μεγάλη μου χαρά είδα κίνηση!

Μπήκα στην 20η εβδομάδα! Μίσιασα!

Θα σας διαβάσω και επανέρχομαι!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο ρε Αγγελική! Άλλο τόσο και θα έχεις το ζουζούνι αγκαλίτσα!

Fire πολύ εύκολος ο αποθηλασμός σας ! Μπράβο !

Μακάρι να γίνει έτσι και σε μας όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή....

Το πρόβλημά μου εμένα κορίτσια είναι ότι ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ το ξένο γάλα....Έχω προσπαθήσει άπειρες φορές να του δώσω, όταν πίνουν τα αδέρφια του , εγώ, αλλά τίποτα.....Μόλις βλέπει άσπρο στο ποτήρι γυρνά από την άλλη το κεφάλι....και τα ίδια με το τυρί και το γιαούρτι....τι θα κάνω;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κλειώ ούτε εμείς χάσαμε κανένα εμβόλιο. Το 3ο εμβ του πνευμονιόκοκκου το κάναμε όταν ήταν 13 μηνών η Μαρίλια. Το τελευταίο εμβ ήταν τον Απρίλιο (το πολλαπλό). Τώρα δεν ξέρω πότε θα ξανακάνουμε ( ; )

Την τελευταία φορά απλά με ρώτησε ο doc αν θα την στείλω παιδικό, για να δει αν θα κάνουμε κάτι άλλο.

Μεγειά τα πραγματάκια που πήρατε!

Fire τέλος εποχής! Πώς το καταφέρατε αυτό το αναίμακτα; Απίστευτο!

Εγώ έκανα μια προσπάθεια αλλά δε δείχνει καθόλου πρόθυμη να σταματήσει…

Ειρήνη πολύ γέλασα με την ερωτιάρα Γωγώ. Να δω πώς θα τα ξεμπλέξει σήμερα που θα βρεθεί με όλους τους γαμπρούς μαζί… χαχαχα

Το σήμερα ήταν εκ παραδρομής... Αλήθεια τι έκανε;

Δε νομίζω ότι θα αποθηλάσω ποτε....

Βίκυ όπως τα λες…

Αχ ναι! άλλο τόσο, ίσως και λιγότερο... ας είναι όλα καλά!

<3

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλησπέρα!!

Τέτοια ώρα φαντάζομαι οι καλεσμένοι της Ειρήνης θα είναι με φουσκωμένες κοιλιές κ θα πίνουν σόδες για να χωνέψουν, ενώ η Γωγούλα θα κλείνει ραντεβού στους γαμπρούς σε διαφορετικά μπαλκόνια, μην καρφωθεί άλλωστε...

Φρέσκο γάλα θα δώσω στην Ελισάβετ την Κυριακή, μετά το πάρτυ, να δούμε πώς θα αντιδράσει στην θέα ενός ποτηριού με γάλα κ άμα το πιεί όλο. Προς το παρόν μια χαρά δοκιμάζει γάλα όταν πίνω με κουάκερ.

Vasdeli έχεις θέμα με τα γαλακτοκομικά γενικά με τον Πέπε, ε? Υπομονή, τα μωρά/παιδιά αλλάζουν όσο μεγαλώνουν, τρώνε αυτά που απέφευγαν κ τούμπαλιν!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Fire παντού εμφανίζεται αυτό το banner, μην αγχώνεσαι! Για να διαβάσουν στα καφέ σημαίνει ότι κάποια από εδώ μέσα σου έχει κάνει αναφορά, πράγμα αδύνατο όπως καταλαβαίνεις...

Δεν συμμορφώθηκαν καθόλου εύκολα από την εταιρεία Όλυμπος, ίσα-ίσα! Είχε γίνει χαμός κ μετά από πολλά κρα-κρα από την Greenpeace έκαναν αυτό που έπρεπε. Πφφφ, θα δω...

Θα την αρχίσω κ εγώ στο μπίρι-μπίρι...

Τι κάνουν οι άντρες σου?

o μεγαλος απολαμβανει ολη μου την περιποιηση ;) ως ευχαριστω που μ αντεξε ολο τον καιρο απο τη γεννα κ μετα που μουν σαν ..πυροβολημενη!!

ο μικρος μου ανταποδιδει ολη την τρυφεροτητα κ αγαπη :D που του δειξα τοτε που ξεπερασα τα ορια της υπομονης μου οντας..πυροβολημενη

χαχα!!

ελπιζω να ημουν κατατοπιστικη!

Διαφημίσεις

κοριτσια κ γω δεν το πιστευω ακομη..-για τον αποθηλασμο-

πιστευω οτι ενα ωραιο βραδυ θα "συνελθει" κ θα μου ξαναζητησει!!

οχι ομως,οχι ακομη τουλαχιστον

κ τωρα το βραδυ πριν τον κοιμησω ηπιε 300 μλ γαλα κ δε ζητησε μεμε

βικυ πιστευω οτι οπως προειπα ναι,επαιξε μεγαλο ρολο το οτι του αρεσει το φρεσκο..αν δεν του αρεσε πιστευω οτι θα ταν δυσκολο πολυ!

κοριτσια μακαρι να αποθηλασετε οπως εγω,το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου :P

κλειω μη της δωσεις πολυ για αρχη γιατι μπορει να μην της κατσει καλα στα εντερακια της

λιγο καθε μερα

μακια γλυκα σε ολες

Όχι μόνο κατατοπιστική, αλλά γλυκύτατη κ τρυφερότατη!!! :D

Σας είπα ότι τσακώθηκα με μία στο σούπερ σημερα? Είχα πάει για αναψυκτικά κ κουταλάκια/σκατάκια για το πάρτυ κ η Ελισάβετ είχε κέφια κ τσίριζε :?. Ναι, τα όμορφα που την πιάνουν όταν είμαστε έξω... Μία με το καλό της εξηγώ ότι θα της δώσω το γάλα άμα αποφασίσω να το πάρω (ναι, γι' αυτό τσακωνόμασταν: εγώ κοίταγα τα γάλατα κ εκείνη ήθελε ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ να κρατήσει το γάλα που είχα στα χέρια μου - τελικά πήρα το Εβολ), την άλλη βρε σταμάτα να τσιρίζεις δεν βγάζει πουθενά, ε της λέω τσίριζε όσο θες, να δούμε τι θα καταφέρεις! Κ βέβαια η Ελισάβετ ακολούθησε την συμβουλή μου κ ΟΥΡΛΙΑΖΕ!!!

Γύρω στα 5 μέτρα πιο πέρα ακούω μία πελάτισα με άγριο ύφος:

Εεεεεεεεεεε ΣΟΥΤ!!! προς την μεριά μας!

Την κοιτάζω αρχικά με ύφος :evil: πώς-τολμάς-να-μιλάς-έτσι-στο-παιδί-ΜΟΥ κ σηκώνει τα κουλά της η βλαμμένη κ μου λέει: Αμάν πια!!!

Παίρνω το γαλατάκι μου, μαρσάρω με το φουλαρισμένο καρότσι, περνάω δίπλα της κ της λέω:

Άμα δεν σου αρέσουν οι φωνές, τράβα σπίτι σου!!

"Τράβα εσύ σπίτι σου" μου λέει η βλαχάρα!

"Εσύ κάνεις παρατήρηση, της λέω, αφού δεν αντέχεις τις φωνές να πας σπίτι σου",

κ μου λέει το εξής πανέξυπνο: "Δεν φτάνει που παρατάς το παιδί σου!!"

Πσσσσσσσσσστ-ντόινγκ!!

"Ποιο παιδί μου καλέ παράτησα? Στο καρότσι κάθεται, μπροστά μου",

"Άει ρε" μου απάντησε.

Τέσπα, λίγα μέτρα πιο πέρα πάλι άρχισε τα κουλά της η Ελισάβετ, εγώ όμως της έλεγα προκλητικά "Πιο δυνατά, μπράβο Ελισάβετ, τσίριξε Ελισάβετ! Μπράβο αγάπη μου!". (είμαι καλούλα!)

Φτάνουμε στο ταμείο, έρχεται ένα καρότσι πίσω μου, γυρνάω κ βλέπω την ηλίθια, της έριξα ένα έντονο θυμωμένο ύφος στυλάκι "θα σε σκίσω"! Η Ελισάβετ ήταν στις καλές της (πώς το 'παθε) κ την άρχισε η ηλίθια στα παιχνιδάκια, να της μιλάει, να της κάνει γλύκες, να της μιλάει όμορφα, της έδωσε κ μία αγελάδα-κουκλάκι, αλλά εγώ δεν δέχτηκα να το πάρει! Ε μα! Θα μου τρομάζει το παιδί, μετά θα του δίνει κουκλάκια, ασταδιάλα!

Μετά που το συζήτησα με τον μπαμπά της Ελισάβετ (γιόρταζε σήμερα), μου είπε ότι αυτή της η συμπεριφορά ήταν σαν να μου ζητούσε συγνώμη. Οκ του λέω, κ εγώ την δέχτηκα, αφού έλεγα στην Ελισάβετ να της πει πώς κάνει η αγελαδίτσα, η κοτούλα κλπ. Το κουκλάκι της όμως δεν μπορούσα να το πάρω, πώς να το κάνουμε!

GEXxp3.png

καλημερούδια και καλό σαββατοκύριακο!

κλέλια μεγειά το τικεράκι! έρχεται και η σειρά μας! καλά να περάσετε στο πάρτι σας σήμερα!!! να δώσεις τα φιλιά μου στην τζαναμπέτα και στα κορίτσια μας που θα είναι εκεί!

για τη βλαμμα στο sm στα είπα στο fb

αγγελική μου με το καλό και να τελειώσει το καινούργιο σου παραμύθι!!! μέσιασα!!! είχα να το ακούσω πολλά χρόνια

φάιρ μπράβο με τον αποθηλασμό! σούπερ τα καταφέρατε!! θα βρεθούμε σε κανά γενέθλιο φέτος? όσο για τα γάλατα, εμείς έχουμε κανά 2μηνο περίπου που παίρνουμε από το γαλατά! φρέσκο και ωραιότατο! 1 λίτρο τις δύο μέρες κι αν δε φτάσει της δίνω κι από το δικό μας. συνήθως παίρνουμε νεογάλ ή αγνό που είναι τοπικά.

ειρήνη μου, καλά που δεν έχω αγοράκι, γιατί το καμάκι μέχρι εδώ θα έφτανε καλέέέέέέέ

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

γεια σου ισι..ολο κ καπου θα βρεθουμε! εσυ θα τα κανεις μαζι? εννοω γενεθλια κ γιορτη..

πριν 2 βδομαδες ειμασταν στον αγ νικολαο.. τι ομορφια ειναι αυτη ρε παιδι μου! καθε φορα κ πιο πολυ μ αρεσει

κλειω μου πολυ καλη επιλογη το εβολ

τωρα για το ατομο στο σουπερ τι να πω!! οι ανθρωποι εχουμε ξεφυγει σε ολα τα επιπδα,κ της αγενειας σιγουρα ειναι ενα απο αυτα

μπραβο στην τζαναμπετα που ουρλιαξε!! χαχαχα

καλά ρε φάιρ! ήρθες στον αγιανικόλα και δεν ειδοποίησες? να μην ξαναγίνει παρακαλώ! εγώ δεν ξέρω ακόμα τί θα κάνω. λέω να κάνω μόνο γενέθλια και για τη γιορτή σκεφτόμαστε μήπως την κάνουμε για πουθενά, μιας και γιορτάζει και ο μπαμπάς μας την ίδια μέρα... λέω εγώ τώρα, με το μυαλό μου πανηγύρια κάνω, θα δούμε.

για γιενέθλια το σκέφτομαι όπως και πέρσι, στην αυλή του σπιτιού του χωριού!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Τι ωραία που βρεθήκαμε στο πάρτυ της Ελι! Γκαστρούλες και μη!

Τα παιδάκια μας χάρηκαν, τουλάχιστον η δική μου 2 μέρες τώρα γιʼ αυτό μου μιλάει. Αν και τα μεγαλύτερα παιδάκια το ευχαριστήθηκαν παραπάνω, γιατί καταλάβαιναν τι γίνεται, τα δικά μας ήταν λίγο στον κόσμο τους αλλά και αυτό είχε γούστο!

Η Μαρίλια φοβήθηκε τη Minnie γιατί με το που φτάσαμε εκεί πήγε να την πάρει αγκαλιά με τη μία και η σκατούλα σάστισε και δεν την πλησίαζε. Είχε πάρει εργολαβία τα μπαλόνια, ε μετά τη συνήθισε και οκ.

Μαρίλια, Εμμέλεια και Αγγελική το έπαιζαν σοβαρές, μόνο όταν τέλειωνε το πάρτυ πήραν μπρος. Η Ελισάβετ χοροπηδούσε πάνω στα τραπέζια και έτρεχε σαν τη σβούρα!

Η Κλειώ έλαμπε! Η Γιώτα πολύ κομψή και η Φωτεινή γλυκιά μπεμπέκα! Οι σύζυγοι σούπερ!

Μακάρι να βρεθούμε πάλι σύντομα!

Κλειώ οι φωτο που έβγαλα είναι χάλια… θολές, κουνημένες… μόνο κάποιες λίγες βλέπονται, θα τις ανεβάσω κάποια στιγμή δίπλα.

Αλήθεια πώς τα πήγατε με το φρέσκο γάλα; Της έδωσες;

Fire μακάρι κι εμείς έτσι! Μακάρι!!!

Φιλιά στις υπόλοιπες κούκλες!

Α χθες κάναμε μια δοκιμή… για πρώτη φορά άφησα τη μικρή μόνη στο πίσω κάθισμα για να δούμε αντιδράσεις. Μια χαρά κάθισε, αν και μέχρι να μπω στο αυτοκίνητο φώναζε μαμάκα μου… μετά οκ. Της μιλούσα όλη την ώρα και το πήρε καλά, μόνο που στραβολαίμιασε το ζουζούνι μου προσπαθώντας να μας βλέπει μιας και το κάθισμα κοιτάζει πίσω. Θα της βάλουμε καθρέφτη αλλά ήθελα να δω αντιδράσεις ενόψει της νέας άφιξης!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα!!!

Χάρηκα πάρα πολύ με το πάρτυ! Πολύ όμως! Που το χάρηκαν τα σκατούλια μας, που είδα κόσμο που είχα πολύ καιρό να δω...

Κορίτσια μου Γιώτα, Αγγελική και Φωτεινή, ευχαριστώ πολύ που μας τιμήσατε!

Όταν είδα την Αγγελικο-κοιλούμπα το έπαθα το deja-vu, τότε τον Ιούλιο του 2010 που συναντηθήκαμε στην Ερμού 6 γκαστρούλες κ έπαθαν πανωλεθρία οι περαστικοί, νόμιζαν ότι γυρίζουμε διαφήμιση χαχαχα :D.

Η Γιώτα δεν έχει κοιλιά, την κατάπιε :tongue:. Ένα φούσκωμα σαν να έχει φάει φασόλια κ 2 μπύρες :tongue:, αλλά μέχρι εκεί!

Για άλλη μία φορά θαύμασα τους άντρες τους, φτου σας κορίτσια μου,

να είσαστε πάντοτε χαρούμενοι κ μονιασμένοι! Άξιοι πατεράδες!

Η Φωτεινή δεν μου έκρυψε την συμπάθειά της στο πρόσωπο του πρώην μου, αλλά τα κράτησε τα προσχήματα κ ήταν μία κιουρία μπροστά του! Κ μια χαρά πέρασε ο Γιώργος νομίζω, βρήκε άντρες κ τα είπε!

Μία κούραση την έπαθα, ήμουν στο πόδι (βασικά, σε 12ποντα) για 2,5 ώρες που υποδεχόμουν κόσμο, κυνηγούσα το σκατό μου, χόρευα, κυνηγούσα το σκατό μου, προσπαθούσα να σερβίρω τους καλεσμένους, κυνηγούσα το σκατό μου, έκανα pr, κυνηγούσα το σκατό μου.

Ο μπαμπάς της τουρίστας ήταν, όπως πολλοί παρατήρησαν, αλλά αυτό δεν είναι καινούριο νέο!

Να είμαστε καλά να κάνουμε πάρτυ κ μαζώξεις κ να τα λέμε!

Κ όποτε θέλετε ελάτε σπίτι μου που είναι παιδότοπος να το κάνουν χάλι τα μωρά μας ενόσω εμείς θα τα λέμε!

GEXxp3.png

Λοιπόν, της έδωσα γαλατάκι σε ποτηράκι εκπαιδευτικό που δεν στάζει όσο κ να το γυρνάς ανάποδα, με στόμιο σιλικόνης. Σαν γάλα το πίνει, απλά ήπιε λίγο. Δλδ ήπιε 2 δάχτυλα το πρωί, 2 δάχτυλα κατά την διάρκεια της ημέρας κ 2 δάχτυλα το βράδυ (κ πολλά λέω).

Κλασική Ελισάβετ παιδί μου! Τρώει απ 'όλα, απλά όχι κάθε μέρα, μην καλομαθαίνουμε κιόλας!

GEXxp3.png

μπραβο που περασατε τοσο ομορφα!

αντε να ρχονται κ τα δικα μας γενεθλια κ παρτυ..

κλειω κ του χρονου με το καλο!!!

αγγελικη εγω τον αφηνω μονο του πισω απο το πασχα αλλα εχουμε γυρισμενο το καθισμα μπροστα

ισι μου ερχομαστε πρωι οποτε θεωρω οτι δουλευεις..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...