Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Να το ρωτήσεις αυτό σίγουρα γιατί το πιο λογικό είναι να σου βάλουν τις πιο δυνατές.εμενα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ήρθε η εμβρυολόγος κ μου τα εξήγησε μου είπε ότι έχουμε 8 μου είπε πως ήταν αλλά δεν της θυμάμαι κ ότι θα βάλουμε τις δύο που ήταν κ οι πιο δυνατές.

Και σε μένα ήρθε η εμβρυολογος μιλήσαμε για πολλά μας έδειξε και την εξέλιξη της βλαστοκυστης που βάλαμε όλα ήταν μια χαρά, απλά το έχω απορία, τους έχω εμπιστοσύνη, αλλά μια ερωτησουλα δεν βλάπτει 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

παω.....αυριο εχω τραπεζι σε κατι φιλους μας,να ετοιμασω λοιπον το κατιτις...χαχαχα...να κανω και το σπιτι.....

εν τω μεταξυ μου εβαλε η σιστερ ψευτικα νυχια (μην σχολιασω...χαχα)κ ακομα να φυγουν κ δεν μπορω καθολου μα καθολου να πολεμαω με αυτα...πως θα μαγειρεψω κ θα κανω δουλειες....ασε το ξεσκατισμα γωγως...χαχαχα

α!!!!!!!!κλειω κ η γεωργια ετσι κανει.....κανει οτι περιεγραψες,την μαλωνουμε,δεν ακουει ως συνηθως....την ξαναμαλωνω πιο εντονα κ με αρχιζει η σκατω σε φιλια κ αγαπες για να με καλοπιασει!!!!!!!!!!!!!!το θεατρο!!!!!!!!

αφου της λεω <λυπαμαι τον αντρα, που θα σε παντρευτει!!!!>τι εχει να τον καψει!!!!χαχαχα!!!!

σας την ξαναστολισα κ παω...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Ειρήνη μου!

Ευτυχώς που είμαστε διαβασμένες για τα terrible 2s και είμαστε υποψιασμένες κάπως...

Αλλά είναι άσχημο ρε γμτ να εμφανίζεται το παιδάκι σου ως σκτόπαιδό...

Θα μας πεις τπτ για τον γάμο ή μόνο στο φβ?

Έχεις τραπέζι αύριο, εεε? Καλά, ξέρω την συνέχεια, 3 τραπέζια μπουφέ θα φτιάξεις... Δεν μένουμε κ κοντά ρε γμτ! Η χαρά του τάπερ είσαι εσύ! :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Fire ακόμα διακοπάρεις;;;

αμαν τι νεα ειναι αυτα??? οεο??

μπραβο αγγελικη μας!!! μπραβο κοριτσαρα!!! με το καλο κ το καινουριο μας μπεμπε

δεν διακοπαρω ακριβως αλλα ναι,ειμαι στους δρομους..

γινεται ομως να μην μπω να σου ευχηθω? δε γινετε..

φιλακια σε ολες

Διαφημίσεις

σ ευχαριστω κλειω μου

η αληθεια ειναι οτι ναι περασαμε φανταστικο καλοκαιρι κ ..ξεφυγα λιγο!!!

ο δικος μου δεν δειχνει ακομη σημαδια των terr 2s

δλδ ειναι easy going ακομη κ αυτο βοηθησε πολυ τις καλοκαιρινες μας εξορμησεις..

γεια σου βρε φαιαρ!!!!!!!!!!!!!!

καλως μας ηλθες κ παλι!!!!

κοριτσια δεν ξερω αν αυτο που χαρακτηριζει την γωγω ειναι τα τεριμπλ 2 , η απλα ειναι του χαρακτηρα της....

αφου ετσι ειναι απο.....παντα.....απο παντα ηταν κ ειναι ενα βασανιαρικο μωρακι....οταν ομως αρχισε να μπουσουλαει-περπαταει απο τοτε (8-11μηνων) αρχισε το τερμπλ2.....αρα?

στον γαμο να φανταστειτε,οταν πια πηγαμε στην δεξιωση,καθομουν κ ελεγα <στο τσακ ειμαι να την ριξω μεσα στην πισινα να κανει μπουρμπουληθρες!!!!>....ευτυχως εκει που τα ελεγα,με ξερουν κ δεν θα με παρεξηγησαν...αλλα ημουν πια μπουρουρισμενη!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Να ευχηθώ κι από εδώ Χρόνια Πολλά στις κούκλες του cafe μας! Πάντα γερές να είναι!

Fire σ’ ευχαριστώ πολύ βρε. Σε αναζητήσαμε. Μπήκα και είδα ότι το τελευταίο σου μνμ ήταν αρχές Ιουλίου και λέω που να είναι αυτή η ψυχή… Ελπίζω να περνάς τέλεια και να συνεχίσετε σε easy going ρυθμούς!

Κλειώ μεγειά το τικεράκι! ζοριλίκια η Ελι; Υπομονή βρε μέχρι την εφηβεία! Τα μετά θα στα πει η Βίκυ!

Συνεχίζεις τα ωραία δωράκια ανήμερα των γενεθλίων της Βέτας; Αλήθεια τι εμβόλιο κάνατε; Εμείς τα έχουμε κόψει μέχρι νεοτέρας.

Ειρήνη και η Γωγώ τα ίδια; ε όχι αυτό δεν το περίμενα… χιούμορ…..

Κούκλοι στο γάμο! Σας θαύμασα στο φβ! Στην πισίνα η Γωγώ ε; Τυχαία την λες μπουρμπουλήθρα; To μπουρουρισμενη τι είναι;

Ειρήνη μου χαχα… όχι δεν είναι στρατιωτικός, αλλά έτσι όπως το έγραψα είναι λογικό να σε μπερδέψω… να πω βάρδιες, χώσιμο; ακόμα καλύτερα…

Πάλι θα θαυματουργήσεις για αύριο ε; Καλά που θα περάσουν τα φιλαράκια!

Βίκυ ζυζανιάρης ο Πέπε………. σε διάβασα… Αγία υπομονή λοιπόν!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Γκάστρω μου!!

Της έκανα το εμβόλιο πνευμονιόκοκκου, ήταν το 3ο επαναληπτικό. Ήταν η σειρά του να γίνει στα 2 χρόνια της. Τον άλλο μήνα θα κάνουμε της ηπατίτιδας κ μαζί το αντιγριππικό. Δεν έχουμε χάσει κανένα εμβόλιο ποτέ λόγω ασθένειας ή ο,τιδήποτε άλλο. Το καλό είναι ότι πλέον δεν θα τρυπαμε τα μωρά μας κάθε 3 κ λίγο, τα πολλά εμβόλια πέρασαν, τώρα μία στο τόσο. Εσείς γιατί σταματήσατε τα εμβόλια?

Κάνω υπομονή Αγγελικούλα μου με τα τερτίπια της, αλλά είναι σπαστικό να είναι μια χαρά γελαστό παιδάκι στο σπίτι κ όταν είμαστε έξω να δείχνει έναν εαυτό άλλον!

Πάμε πάλι την ίδια συζήτηση: θα την ξεκινήσω φρέσκο γάλα από την Κυριακή, μετά τα γενέθλιά της. Από τα λίγα που έχω διαβάσει θα προτιμώ αγελαδινό βιολογικό κυρίως Όλυμπος. Δεν θέλω όμως να πηγαίνω κάθε λίγο κ λιγάκι στο σούπερ μάρκετ, είναι μεγάλη χαζομαρα να της δίνω γάλα φρέσκο μεγάλης διάρκειας? Χάνει πολλά συστατικά του γάλακτος έτσι?

GEXxp3.png

καλημερα,

εγω κλειω του δινω φρεσκο απο τον μαη περιπου

δεν συμφωνουσε η παιδ αλλα δεν την ακουσα

στην αρχη επαιρνα κ γω το ολυμπος βιολογ αφου αυτο ειναι που κατα κορον ακουγεται ως το καλυτερο αλλα μετα εμαθα..οχι κ τοσο καλα λογια

(σημ:δεν ξερω πλεον αν μπορουμε να λεμε καθαρα τη γνωμη μας στο φορουμ..ολο κατι αστραπες κ προειδοποιησεις μου βγαινουν μολις μπαινω στο καφε..)

ο μικρος ειναι λατρης του γαλακτος,πινει γυρω στα 700-800 μλ τη μερα κ πολυ το χαιρομαι

καμμια φορα το εναλλασω κ με καποιο μακρας διαρκειας εμπλουτισμ με σιδηρο

αυτα οσο αφορα στο γαλα

το βασικο νεο ειναι οτι πριν μια βδομαδα αποθηλασα!! ηρεμα κ αναιμακτα

ουτε γκρινια ουτε τπτ

ισως με μια μικρη απορια αλλα το δεχτηκε πολυ γρηγορα!!! σχεδον δεν το πιστευαμε

ειμαι πολυ περηφανη που τα καταφεραμε μεχρι τωρα μαζι κ του εδωσα οτι καλυτερο ειχα..:D

οσο αφορα στα εμβολια,μονο της ανεμοβλογιας καθυστερω... δε το γουσταρω ενα πραγμα! τι να πω

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Fire μου!

Μόλις επιστρέψαμε από τα Jumbo, πήρα χ ποσό για το πάρτυ κ 2χ ποσό μικροσκατουλάκια για την Ελισάβετ μου :tongue: !

Fire τι εννοείς αστραπές κλπ? Σου έχουν στείλει ειδοποίηση για κάρτα? Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα να λέμε μάρκες, εγώ πχ μια χαρά θα τις αναφέρω, ακόμα κ άμα έχω άσχημη γνώμη. Μπορούμε επίσης να λέμε γάλα Ολ υ μ π ος έτσι, δεν θα μας "πιάνει" στο στόμα του το google.

Τι άσχημα είχες ακούσει? Εγώ κάτι για την Greenpeace, αλλά μετά από μεθοδευμένες ενέργειες της οργάνωσης, η Ολυμ π ος συμμορφώθηκε κ τώρα πληροί τα κριτήρια. Τα Ε β ι ο λ τα βρίσκουμε στο σούπερ ή θέλει ψάξιμο? Για πες μάρκες που χρησιμοποιείς για τα μακράς διαρκείας?

Μπράβο που αποθηλάσατε!!!! Αχ μακάρι κ εμείς έτσι αναίμακτα, αν κ πολύ αμφιβάλλω... Η Ελισάβετ είναι κολλημένη πάνω μου, καταλαβαίνει ότι είμαι η σταθερά της (ο μπαμπάς είναι επισκέπτης αφού μένει σε άλλο σπίτι), κοιμάται με βυζί, ακόμα co-bedding κλπ. Για πες πώς το έκανες? Τον Μάη ξεκίνησες να του δίνεις φρέσκο γάλα κ μετά από 3 μήνες προσπάθησες να αποθηλάσεις, καλά κατάλαβα? Για πες τι έκανες να δω άμα μπορώ να το κάνω κ εγώ!

GEXxp3.png

Μπράβο που αποθηλάσατε!!!! Αχ μακάρι κ εμείς έτσι αναίμακτα, αν κ πολύ αμφιβάλλω... Η Ελισάβετ είναι κολλημένη πάνω μου, καταλαβαίνει ότι είμαι η σταθερά της (ο μπαμπάς είναι επισκέπτης αφού μένει σε άλλο σπίτι), κοιμάται με βυζί, ακόμα co-bedding κλπ. Για πες πώς το έκανες? Τον Μάη ξεκίνησες να του δίνεις φρέσκο γάλα κ μετά από 3 μήνες προσπάθησες να αποθηλάσεις, καλά κατάλαβα? Για πες τι έκανες να δω άμα μπορώ να το κάνω κ εγώ!

Σε νιώθω άπειρα....

Ειδικά τώρα που πάει σχολείο θηλάζει μετά μανίας....

Δε νομίζω ότι θα αποθηλάσω ποτε....καλα, δεν είχα καμία εντύπωση ότι θα αποθήλαζα τώρα αλλά....λέμε.....

Γεια σου Fire!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

γεια σας βρε κοριτσια!!!!!!!!μπραβο σας κ χιλια μπραβο κ στις 3!!!!!!!!!!!!!πολυ σας καμαρωνω με τον θηλασμο!!!φτου φτου σκορδα!!!!!

φαιαρ μια χαρα προσαρμοστηκε το μικρο θκατο σου!!!απο οτι ξερω λεμε κανονικα την γνωμη μας για μαρκες κτλ...αλλωστε εχουμε ξανα-συζητησει το θεμα φρεσκο γαλα κ ειπαμε κανονικα τις μαρκες!!!κ εγω ολυμπος...αλλα δυστυχως ι κορουλες δεν πινουν οοοσο εσεις...

μπραβο στον γελαστο!!!!!!!μια να προσαρμοστει στα νεα δεδομενα ελπιζω!!!!βυζανιαρης κ βασανιαρης σαν την κολλητη του την βετουλα ε???χαχα!!!!!

κλειω μου με το καλο οι ετοιμασιες!!!!κ εγω πηγα χτες κ ψωνισα μικροδωρακια για τους μικρους μας φιλους,πιατακια,ποτηρακια κτλ για το παρτυ της γεωργιτσας!!

αντζελικ μα δεν ειχα ακουσει κατι σχετικα με βαρδιες κτλ κτλ του αλεξη κ μου κανε εντυπωση...χιχι!!λεω να ειναι κατι σε στρατιωτικος κτλ κ να μην το πηρα χαμπαρι?

οσο για το μπουρουρισμα!!!!χαχαχαχα!!!!την ωρα που το γραφα το σκευτηκα οτι δεν θα το ξερατε αλλα το γραψα εν τελει!!!!ειναι κατι σαν την αγανακτηση,μπαφιασα που λετε εσεις...κατι τετοιο καταλαβες?χαχαχα!!

οσο θκατουλες για τους 3μπουφεδες..χαχαχα!!σιγα καλε 2-3φαγητακια εκανα,αντε 4 και 3σαλατες κ τελος!!!κ λιγο το σπιτι μας,βεραντα κτλ...αφου λιγα ατομα θα ειμαστε!!!

αφηστε που απο τα 2 ζευγαρια που θα ελθουν η δε γωγω ειναι ερωτευμενη κ με τα 2 παληκαρια απο τα 2ζευγη!!χαχαχα!!!ξελογιαστρα,ερωτιαρα η γωγω!!!!καλα,αν δειτε τι τους κανει θα κοιτατε καλα καλα!!!!καλε σαν ερωτευμενη γυναικα κανει στην αγκαλια τους!!!!αφου λεω του αντωνη <σημερα θα εχει δηλημα η γεωργια που θα εχει και τους 2ερωτες της μαζι!!!!>α και ο κορυφαιος ερωτας της ο μπαμπας της ...θα τις πεσουν πολλοι!!!χαχαχα

σας φιλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παω γιατι σημερα ειναι το τραπεζωμα οπως ξαναειπα....

DnfMp3.pngqTarp3.png

δε μου στειλαν προσ μνμ -δεν ξερω κιολας πως γινονται αυτες οι προειδ,καρτες κτλ- απλα καθε φορα που θα μπω βγαζει ενα μνμ στην κορυφη του φορουμ να προσεχουμε τι γραφουμε πως το γραφουμε κτλ

αυτο ξεκινησε να μου το κανει μετα απο μια συζητηση για γαλατα κ για καταλυματα στη χαλκιδ

anyway δεν θα ασχοληθω περισσοτ

για το ο λ υ μ π ος οπως γραφεις απο την greenpeace..δε νομιζω κλειω οτι συμμορφωνονται τοσο γρηγορα,οπως επισης απο μια κοπελα που χε μπει για λιγο στο καφε κ εγραψε οτι ο πατερας της ασχολειται σχετικα κ οτι ειναι το χειροτερο κτλ κ απο αλλες πηγες που βαριεμαι τωρα ν αναφερω

εγω του δινω αμερικαν γεωργικη σχολη διακινειται μονο στη β ελλαδα με μικρη παραγωγη κ ειναι καρατσεκαρισμενο οτι ειναι ΚΑΛΟ γαλα.. αυτο επινα κ στην εγκυμοσ

ουφ

για το θηλασμο τωρα

τον Μαη που μασταν 18 μηνων του δωσα φρεσκο,ωραια? τοτε θηλαζα πρωι βραδυ κ ολες τις φορες που ηθελε μετομεσονυχτιο μαμ(απο 1 εως 4 δλδ)

απο τον ιουλη που αρχισαμε να συννενοουμαστε πολυ καλα του λεγα οτι το γαλα της μαμας θα τελειωσει καποτε κ μπιρι μπιρι κτλ

τον αυγουστο πιο εντατικα δλδ οταν ξυπνουσε το βραδυ για μαμ του λεγα οτι θα πιουμε το πρωι αυτο που εχει στο ψυγειο..καποιες φορες τον επειθα καποιες οχι

την προηγ παρασκευη δεν του δωσα στυηθος πριν κοιμηθει,μονο φρεσκο γιατι η μαμα δεν εχει αλλο κ το δεχτηκε μια χαρα..το ιδιο βραδυ ξυπνησε 2 φορες του ειπα το ιδιο..γκρινιαξε λιγο αλλα δεν εκλαψε ουτε κ σηκωθηκε..

ετσι συνεχιστηκε μεχρι κ σημερα

υπηρχαν 2-3 φορες που στο ασχετο μου πε,μεμε γαλα? κ του πα οχι αγαπη μου δεν εχει αλλο γαλα η μαμακα κ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!!

ακομη δεν το πιστευω,ημουν ετοιμη για πολυ κλαμα αλλα ειτε το μπιρι μπιρι που προηγηθηκε ειτε γιατι του αρεσει το φρεσκο ειτε ο συνδυασμος των δυο,τον βοηθησαν να το δεχτει ευκολα

αυτα!!!

γεια σου βικυ,γεια σου ειρηνη!

Fire παντού εμφανίζεται αυτό το banner, μην αγχώνεσαι! Για να διαβάσουν στα καφέ σημαίνει ότι κάποια από εδώ μέσα σου έχει κάνει αναφορά, πράγμα αδύνατο όπως καταλαβαίνεις...

Δεν συμμορφώθηκαν καθόλου εύκολα από την εταιρεία Όλυμπος, ίσα-ίσα! Είχε γίνει χαμός κ μετά από πολλά κρα-κρα από την Greenpeace έκαναν αυτό που έπρεπε. Πφφφ, θα δω...

Θα την αρχίσω κ εγώ στο μπίρι-μπίρι...

Τι κάνουν οι άντρες σου?

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...