Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έβαλα χθες Βικούλα μου!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κλειστο λογω διακοπων ε??

καλες βουτιες λοιπον,σε μας κ τα παιδακια μας!!!

Fire ακόμα διακοπάρεις;;;

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ναι βρε Fire, πού είσαι?

Σε σκέφτομαι αρκετά συχνά, με τα κορίτσια όσο να 'ναι τα λέμε στο φβ. Αλλά δεν βρίσκω χρόνο να ψάξω να βρω το e-mail σου.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

hello κι από μένα! άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά! από διακοπές και μη...:cool:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Γεια σου Ισουλα και από εδώ!

Κλω-Κλω αν βρεις το μνμ της φάιερ και επικοινωνήσετε ενημέρωσέ μας!

Μάκια σας!

Α και Κλω-Κλω ίσως να σου έρθουμε στο πάρτυ της Ελι. γιατί έτσι όπως έβγαλαν τις υπηρεσίες του Αλ δε βολεύει για χωριό... θα συνεννοηθώ με το Αλ και θα σου πω επίσημα στο φβ. Μουτς-μουτς

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Χρόνια μας πολλά!

Να είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου υγιή και ευτυχισμένα!!

g34005.gif

Αχ η μωρουλίνα μου έκλεισε τα 2! Πρέπει να αλλάξω τικεράκι σήμερα το βράδυ! Πού να το φανταζόμουνα 2 χρόνια πριν (πόσο μάλλον 2 χρόνια κ 8 μήνες πριν) ότι αυτό το μωρό θα μου χάριζε τόσες στιγμές ανείπωτης ευτυχίας...

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να ευχηθω κι εγω με την σειρα μου,απο εδω να χαιρομαστε τα 3 πρωτα ομορφοκοριτσα του καφε μας!!!!!!

κλειακι,φωτεινουλα κ νενακι να χαιρεστε τους θησαυρους σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ κλειακι μου....τι συγκινητικα,απλα,ωραια αυτα που μας γραφεις για το μικρο θκατο...

ετσι ειναι...οι ζωουλες μας,παντα θα μας χαριζουν ανειπωτη,ευτυχια.....ευτυχια που δεν φανταζομασταν οτι υπαρχει....

κ που εισαι ακομα....ε?

αντζελικ,στρατιωτικος ειναι ο αλεξ?..ειδα που εγραψες για υπηρεσιες κ τωρα συνειδητοποιησα οτι δεν το ξερω....

κοιταξε να ξεκουραζεσαι κ ολα θα πανε υπεροχα καλη μου!!!!!!!!!!!!

βικακυ πως ειναι το νεο ποστο?ολα καλα?το ευχομαι!!!!!!!!!!!!

ισουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να μας ερχεσαι κ εδω,να μαθαινουμε τα νεα σου κ τα νεα της δημητρουλασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Vasdeli μου! Μεγαλώνει η Ελισάβετ!

Μεγαλώνει κ μπήκε κ επίσημα στα Terrible Twos :shock:! Δεν μπορείς να φανταστείς τι μου έκανε χθες που πήγα στην δερματολόγο για να βγάλω για μένα χαρτί για το baby-swimming. Δεν με άφηνε να μιλήσω, φώναζε, με κλώτσαγε :|... Σε κάποια φάση την παίρνω αγκαλιά διότι είχε αφηνιάσει κ με σφαλιάριζε στα μούτρα κ μου τράβαγε τα μαλλιά :? . Της μιλούσα ήρεμα κ ενίοτε αυστηρά αλλά η πρώτη της αντίδραση ήταν σφαλιάρα! Δεν ξέρω τι έπαθε, ήθελε εξορκισμό! Εισέπραξα κ πολλά βλέμματα αποδοκιμασίας αλλά κ απορίας από την δερματολόγο :(...

Όταν φύγαμε της είπα ότι με στενοχώρησε ΠΑΡΑ πολύ κ ότι έκανε κακά πράγματα κ μου έκανε αγαπούλες. Και? :(

Δεν της έκανα κάτι χτες Βικάκυ μου, το Σαβ είναι το πάρτυ της κ εκεί θα τα κάνουμε όλα!!

Μην σου πω ότι χθες πριν την δερματολόγο την πήγα για εμβόλιο στον παιδίατρο (τι ωραία που πέρασε το παιδάκι μου στα 2α του γενέθλια)

GEXxp3.png

Έλα Ειρήνη μου καλημέρα!!

Μετά που έγραψα είδα το μνμ σου!!

Ευχαριστώ για τις ευχές σου καρδούλα μου! Κ σε σένα όλα τα καλά του κόσμου σου εύχομαι, αφού σου αξίζουν άλλωστε!!

Είδες τι όμορφες στιγμές μου χαρίζει η Ελισάβετ όταν έχει κέφια, εεε? :tongue:

GEXxp3.png

Αχ, μωρέ....

Ήθελε να σου τραβήξει την προσοχή...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα....

Να δεις εγώ τι τραβάω από τον γελαστό....τα έγραψα στις απανταχού.....

Ειρηνάκι μου, όλα καλά είναι! Δόξα τω Θεώ....:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Τι να πω βρε αγάπη, λες κ δεν είμαστε αυτοκόλλητες με το βυζί λάβαρο μονίμως! Α! Μας έδωσε το οκ ο παιδίατρος κ θα την ξεκινήσω φρέσκο γάλα από την Κυριακή, μετά το πάρτυ, μην βγάλει καμία αλλεργία νωρίτερα. Που σιγά μην βγάλει, στα μουλωχτά της έχω δώσει.

Τι σου κάνει ο γελαστός? Πού πήγες μωρέ κ έγραψες? Κάνε copy-paste ή εδώ ή στο γκρουπάκι για να μην το χάσουμε.

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ κλειακι μου......τι να πω τωρα?θα το πιστεψεις οτι οοοολο αυτο που περιεγραψες στην δερματολογο εγω το ζω καθημερινα κ ολες τις ωρες με την γωγω????δεν σου κανω πλακα κ δεν στα παραλεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!μιλαω ειλικρινα!!!!!!!!!!αυτο το παιδι δεν τιθασευεται....τελεία!!

προχτες ηταν ο γαμος του κουνιαδου.....μας εσκασαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αμα σας λεω μας εσκασαν το εννοω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μου ρθε να βαλω τα κλαμματα....ειδικα στο σημειο οπου μοιρασαμε στον κοσμο τα ρυζια που ειχαν στο καλαθακι τους κ αρχισαν κ οι να τσιριζουν κ να χτυπιουνται κ με κοιταξε με ενα κακιστο υφος ο παπας μου ρθε να το βαλω στα ποδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εκανα να φυγω αλλα δεν εφευγαν τα θκατα!!!!!!!!θελαν και να ναι κ μεσα κ να με σκανε.....

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...