Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σ' ευχαριστώ κουκλίτσα μου!!!

Κι εγώ τρελαίνομαι για το δεύτερο τικεράκι μου... όχι τόσο για το σχέδιο αλλά επειδή υπάρχει το δεύτερο τικεράκι μου <3

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

αγγελικακι μου να σου ευχηθουμε κ απο εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειλικρινα δεν φανταζεσαι ποσο χαρηκαμε οοοοολες μαζι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαστε να εχεις μια υγιη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σου ευχομαι να εχεις ενα υγιεστατο στρουμπουλο μωρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο κοπελα μου και ολα να πανε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλειω μου προσαρμοστηκες στην πολη?ολα καλα?πως πας με τα ρουχα?καλο κουραγιο!!!!!!!!ξεχασα να σου σχολιασω για την <φιλη>...απαραδεκτη εντελως ομως!!!!!!!τι να πω....απορω ωρες ωρες με καποιους ανθρωπους!!!!εστω ρε παιδι μου και καθε μερα να μην βγενατε -κανατε παρεα κτλ (αν κ αυτη ετσι σου εταζε),εστω μερα παρα μερα μπανακι ή καφεδακι!!ελεος!!!!

τεσπα.....εσυ εισαι σουπερ ντουπερ κοριτσι και χωρις αυτην περασες ακομα πιο σουπερ!!!αλλωστε ειχες την νουμερο ενα παρεα.....την βετα!!!!!!!!!!

καληνυχτα τσουπρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Γειά σου βρε Ειρήνη ψυχάρα!!!

Μωρέ μια χαρά προσαρμόστηκα, άλλωστε εντός Αττικής ήμουν ;). Λοιπόν, τα πράγματα μαζεύτηκαν όλα, πλυντήρια έβαλα κ μένει σίδερο. Πριν λίγο σκούπισα/σφουγγάρισα κ βλέπεται το σπίτι. Κάπως δλδ... Την παραμονή που έφυγα, σκούπισα/σφουγγάρισα, αλλά το τι μαυρίλα ρε παιδάκι μου μαζεύτηκε... 1 μήνας κλεισούρα δεν μπορείς να φανταστείς βρώμα. Δεν το περίμενα... Μένει να κάνω μπαλκόνια, μπάνια, τζάμια κ ξεσκόνισμα (γενική δλδ) κ 3 πλυντήρια σίδερο. Αλλά θα τα κάνω λίγα-λίγα κάθε μέρα, όπως έχω συνηθίσει άλλωστε...

Τι να πω για την κοπέλα βρε κορίτσι μου... Κ δεν είναι να πεις ότι είπε κάτι, έτσι επιπόλαια, χωρίς να το εννοεί, σε μια ανύποπτη στιγμή κ το έδεσα κόμπο, μια χαρά με προσκάλεσε να μείνω σπίτι της κ μάλιστα επέμενε κιόλας... Νιώθω εντελώς μλκας... Τι να πω πραγματικά...

Δεν έχεις να πεις πάντως, έχω κ γμ τις κρίσεις: σε άντρες, σε φίλες, σε κουμπάρες, ουουουου τι να πω (να με μουτζώσω θα έλεγα...).

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Aγγελική και από εδώ όλα να πάνε καλά κορίτσι μου και θα πάνε!!!!!!:P

Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις και ένα γερό μωράκι!:tongue::tongue::tongue:

Φιλιά σε όλες!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλησπέρα!!

Νέα μέλλουσα μανούλα με πάρα πολύ άγχος...

ΤΕΡ 29/6 οπότε με βάση την περίοδο είμαι 7w 5d αλλά ο υπέρηχος με βγάζει 4w 5d...Είδαμε σάκο αλλά όχι λεκιθικό ασκό...:confused::confused:

Οι πρώτες χοριακές που έκανα ήταν 6/8 81,10 και 8/8 179....

Πήγα την Δευτέρα στον γιατρό και μου είπε ότι με βάση τις χοριακές ο υπέρηχος είναι σωστός αλλά με βάση την ΤΕΡ όχι.

Μου είπε λοιπόν να κάνω 2 χοριακές και αν στην 1η έχω 5000-8000 μονάδες πάμε καλά.Επίσης μου είπε να κάνω και προγεστερόνη.

Έκανα λοιπόν εχθές την χοριακή η οποία βγήκε 14.800 δλδ πάνω από αυτό που περίμενε.Η προγεστερόνη μου βγήκε 23,87 δλδ σε φυσιολογικά επίπεδα...

Τον πήρα τηλ και μου είπε ότι είναι πεπεισμένος ότι έκανα καθυστερημένη σύλληψη αλλά εγώ ακόμα αγχώνομαι.

Αύριο θα πάω για την 2η χοριακή και βλέπουμε τι θα μας πει.

Παίζει να είναι παλίνδρομη ή ανεμβρυική κύηση;;;;:(:(:(

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Καλησπέρα i want to be mama!!

Αφού όλα πάνε καλά, δεν έχεις λόγο να ανησυχείς!! Μην βάζεις με το μυαλό σου κακές σκέψεις, θετική ενέργεια κ όλα καλά θα πάνε!

Όντως η χοριακή σου άργησε να "ξυπνήσει" κ εμένα μου φαίνεται για καθυστερημένη σύλληψη. Δλδ με 8 μέρες καθυστέρηση θα έπρεπε να ήταν πιο πολύ, ενδεικτικά να σου αναφέρω πως όταν έκανα τεστ στην Ελισάβετ, ήταν πριν την αναμενόμενη περίοδο κ είχα χοριακή 95. Οπότε, είναι σαν να συνέλαβες πραγματικά στις 23/7 κ όχι στις 13/7 όπως υπολογίζεις βάσει ΤΕΡ. Μπορεί να είχες 2 ωορρηξίες στον μήνα Ιούλιο ή απλά να είχες μεγάλο κύκλο!

Όλα σούπερ μου φαίνονται!! Μην αγχώνεσαι!! Με το καλό το μπεμπέ σου!! Το πρώτο σου είναι??

ΥΓ. Επειδή έγραψες σε λάθος θέμα, δεν θα σου απαντήσουν πολλές στο ερώτημά σου. Εδώ γράφουμε όσες γεννήσαμε τον Οκτώβρη του 2010 (ή εκεί γύρω) .

GEXxp3.png

Καλησπέρα i want to be mama!!

Αφού όλα πάνε καλά, δεν έχεις λόγο να ανησυχείς!! Μην βάζεις με το μυαλό σου κακές σκέψεις, θετική ενέργεια κ όλα καλά θα πάνε!

Όντως η χοριακή σου άργησε να "ξυπνήσει" κ εμένα μου φαίνεται για καθυστερημένη σύλληψη. Δλδ με 8 μέρες καθυστέρηση θα έπρεπε να ήταν πιο πολύ, ενδεικτικά να σου αναφέρω πως όταν έκανα τεστ στην Ελισάβετ, ήταν πριν την αναμενόμενη περίοδο κ είχα χοριακή 95. Οπότε, είναι σαν να συνέλαβες πραγματικά στις 23/7 κ όχι στις 13/7 όπως υπολογίζεις βάσει ΤΕΡ. Μπορεί να είχες 2 ωορρηξίες στον μήνα Ιούλιο ή απλά να είχες μεγάλο κύκλο!

Όλα σούπερ μου φαίνονται!! Μην αγχώνεσαι!! Με το καλό το μπεμπέ σου!! Το πρώτο σου είναι??

ΥΓ. Επειδή έγραψες σε λάθος θέμα, δεν θα σου απαντήσουν πολλές στο ερώτημά σου. Εδώ γράφουμε όσες γεννήσαμε τον Οκτώβρη του 2010 (ή εκεί γύρω) .

Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.

Ναι το 1ο μου είναι και όπως καταλαβαίνεις σαν πρωτάρα έχω τρελό άγχος!!

Σε ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση!!!:):):)

jPnnp3.png

P92Ip3.png

Κορίτσια:

558519_4001979920458_1280294494_n.jpg

την περιμένουμε υπερηχογραφικά στις 28/1/2013!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Κορίτσια:

558519_4001979920458_1280294494_n.jpg

την περιμένουμε υπερηχογραφικά στις 28/1/2013!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το μόνο θεματάκι ότι έιναι λίγο χαμηλά ο πλακούντας......

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

ρε σκατουλες συνεχιζετε και γραφετε κι εδω???!!

Αγγελικακι τι συγκινητικο που ειδα το τικερακι σου με την δευτερη πεταλουδιτσα που ερχεταιι!!!! (αντε μακαρι να βαλω κι εγω ενα συντομα, καθομαι σε αναμμενα καρβουνα, χαχαχα!)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ellain βρε παιδί!!! ΄Καλώς μας ξαναήρθες βρε!!

2-3 γράφουε εδώ...

Προσπαθούμε να το ζωντανέψουμε το καφέ μας..

Οι υπόλοιπες... μας γράφουνε :tongue::tongue::tongue:

ΥΓ. Θέλω να βλέπω τικεράκια μπεμπεεεεεε!!! Αντε βρε ellain, σειρά σου!! :D

GEXxp3.png

Εδώ είμαστε....

Με το καλό Αγγελική μου το δεύτερο κοριτσάκι σας!:P:p:p

Κάτι μου λέει ότι πολύ σύντομα θα έχουμε και άλλο τικεράκι εγκυμοσύνης!!!! Ελενούσκαγια ακούς;:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ρε κλειω προτιμω το καφε μας απο το παλιοφατσοβιβλιο αλλα ελα που εκεινο ειναι πιο αμεσο, πιο γρηγορο. Αλλα το καφε μας ειναι πιο ρομαντικο... :D

Βικακι ακουω ακουω... αν ακουν κι οι ουρανοι ειναι το θεμα!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...