Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπράβο στα κοριτσάκια μας που κολυμπούνε μόνα τους!

το γκουγκουφκάκι προχθές πήγε πρώτη φορά στη θάλασσα κι έκανε το πρώτο της μπανάκι! ήταν τρέλα! με το που τη βλέπει-έχοντας εξηγήσει νωρίτερα που πάμ εκαι τι θα κάνουμε και έχει δει βίντεο και φωτό- μου λέει:

"πωπω μαμά, μεγάλη θάλασσα!!!" και γούρλωσε τα μάτια!:shock: και μετά έκανε βουτιές και πλατσουρίσματα μαζί μου αλλά και με τον παππού και τη γιαγιά, που ξετρελάθηκαν με το μικρό φατσόνι! δεν την περίμεναν τόσο θαρραλέα!!!

βροτίδα??? ιδρωτήρια μήπως?

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κορες της εξοχης!!!!!!!!!!!!!!!

αχ ναι ,αυτα ....εδω τα ακουω που τα λενε βροτιδα ,εσεις υδρωτηρια....το ιδιο ειναι...

κλειω μου ειναι ψιλα ψιλα κοκκινα σπιθουρακια κατακοκκινα!!ειναι γεμματο το σωμα της μωρε...κ η αγγελικη εχει αλλα λιγοτερα...

και να πεις οτι δεν τις δροσιζω?με το παραπανω!!!!2ωρες καθημερινα θαλασσα και μετα στο σπιτι τουλαχιστον 1 ωρα μεσα στην μπανιερα!!!!!χώρια τα ενδιαμεσσα μπανακια στην μπανιερα!!αλλα ειναι φυσικο της προφανως,του οργανισμου της,ιδρωνει πολυ ευκολα το μικρο θκατο μου!!!

ελενακι μια χαρα το μπανακι σας!!!!παντα καλα να περνατε!!!!

γεια σου βασδελακι μου γλυκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπέρα!!

Ειρήνη να τους βάζεις ενυδατική κρέμα για τα σπυράκια. Αρκετή μάλιστα! Άμα δεν έχεις, κάνει κ αυτή της αλλαγής πάνας! Στην Ελισάβετ πιάνει αυτό κ σε μερικές ώρες έχουν εξαφανιστεί, είτε πρόκειται για ιδρωτσίλες (έτσι το λέμε εδώ κάτου) είτε από την πάνα ενοχλησούλες κλπ!!

Ισούλα μπράβο! Πολύ το χάρηκε η μικρή σου! Κ του χρόνου!!!

Βίκυ μου φιλάκια!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

μετράμε μέρες!!!

η δουλειά μου ευτυχώς θα τελειώσει πέμπτη και όχι παρασκευή (θα γίνει η έκδοση μια μέρα νωρίτερα) οπότε σάββατο πρωί πρωί την κάνουμεεεεεεεεεεεε!!!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

ευχαριστούμε!!!

νέα μόδα είναι το "ς"?????????:confused::tongue::confused::tongue::confused:

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Mαρή μην με κοροϊδεύεις!! Κόλλησε το πληκτρολόγιο κ δεν γράφει το σ, τώρα το γράφει επειδή το έχω κάνει copy κ το κολλάω όπου βρω, για να μην γράφω σαν καθυστερημένο!

Δεν έχω ιδέα γιατί κόλλησε το σ, όπως κ το πλήκτρο της Έναρξης.

Τι να φταίει, το τσίπουρο που χύθηκε ή ο χυμός καρπούζι? Ή ο φονικός συνδυασμός κ των 2?? :tongue::tongue::tongue:

GEXxp3.png

χαχαχαχ! γεια σου ρε κλειώ!!! καλοπερνάς και πολύ μΕ αρέσει! τσιπουράκι κι άγιος ο θεός! μπράβο σας κουκλαρες!

εμείς εδώ, πήζουμε για λίγες μέρες ακόμα, δεν έχω ετοιμάσει τίποτα, σήμερα ψιλοαγχώθηκα αλλά λέω έχω μέρες μπροστά μου, μέχρι να ρθει η παρασκευή και να τρέχωωωωωωω!

αφήστε που η γκουγκουφκίτσα άρχισε να κοιμάται αργά πλέον... μετά τις 11 κάθε βράδυ... βέβαια κοιμάται κια το μεσημέρι κανα 3ωρο γεμάτο. λέτε να της το κόψω σιγάσιγά? δε μπορώ κάθε βράδυ τα ίδια. από τις 9,30-10 πέφτουμε και μας πάει 11,30... πφφφφφφφφφφφ

6umkp3.png

Jdbyp2.png

καλησπερα κορες του γυαλου κ της εξοχης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπραβο κλειω μου!!!!ριχνε εσυ τα τσιπουρα κ χαλαλι σου κ ο υπολογιστης!!φτανει να περνας καλα!!!!!!!!!

πως τα πατε?η βετουλα?συνεχιζει να σε ξεθεωνει?

ισουλααα!!!!!!!!!!!με το καλο οι διακοπουλες σας!!!!!!!!!!κ καλα να περασετε!!!!!!!!τελικα τον μπαμπα σας δεν θα τον παρετε μαζι?ευχομαι ολα καλα!!!

και οι δικες μου κατα τις 23.00 πεφτουν και παλι καλα να λεω,(ειναι κ καλοκαιρι μωρε....)καθως θυμαμαι περσυ+προπερσυ καλοκαιρι που με πηγαιναν μετα τις 24.00!!!1ετους ηταν μολις το αγγελικιδιον κ αν δεν πηγαινε 24.00-01.00 δεν κοιμοταν!!!!!......καποιες φορες,αν εχουμε βγει κτλ παμε και 24.00....

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Λογικό να σου ξενυχτάει η Δήμητρά σου, Ισούλα! Κ η Ελισάβετ άρχισε να το κάνει, από αρχές Ιουνίου. συμφωνώ με Ειρήνη, τα ξεσηκώνει τα μωρά μας το καλοκαιράκι! Θα βρουν τους ρυθμούς τους όταν τους βρούμε κ εμείς: τον χειμώνα! Μετά θα έρθουν Χριστούγεννα, μετά Πάσχα, μετά πάλι διακοπές! Γιούπι-γιούπι-γιά-γιά (χαζοχαρούμενη!).

Ισούλα μου μόνη μου τα πίνω. Η μικρή μου κοιμάται 10.30-11 μμ κ εγώ βγαίνω στο μπαλκόνι με το laptop κ ενημερώνομαι για τα νέα (δεν έχω τηλεόραση και ΚΑΘΟΛΟΥ δεν μου λείπει, αφού δεν παρακολουθώ), μιλάω με φίλους στο φβ κ εδώ, κάνω διάφορα, παίζω παιχνιδάκια....

Αλλιώς περίμενα αυτές τις διακοπές, αλλιώς τελικά τις περνάω... Ήρθα στον Κάλαμο επειδή μία φίλη μου προσφέρθηκε να με φιλοξενήσει στο εξοχικό της. Η μαμά μου δεν ήθελε να υποχρεωθώ κ φρόντισε να μου πληρώσει (και) την γκαρσονιέρα για 1 μήνα. Υποτίθεται με την φίλη μου θα περνούσαμε όλη την ημέρα μαζί. Τελικά την είδα 2 φορές, μία βγήκαμε, μία πήγα σπίτι της, μία εντελώς τυχαία την είδα που πέρναγε (αυτό δεν πιάνεται, καθώς δεν βγήκαμε, δεν τα είπαμε). Κ δεν είναι ότι αποφεύγει εμένα προσωπικά. Της έχει βγει μία υστερία με τον γιο της. Είναι 4 μηνών, 3 ημέρες μικρότερος από τον Αίαντα. Ενώ θηλάζει αποκλειστικά έχει πάθει κάτι τρελλό: κλαίει ο μικρός, παθαίνει υστερία να σηκωθεί να φύγει να τον ταΐσει ή να τον κοιμήσει σπίτι. Ενώ μπορεί να θηλάζει δημόσια χωρίς να φαίνεται κάτι. Δεν θέλει να κάθεται σε καφετέριες, θέλει ο γιος της να βλέπει παραστάσεις κ τον πηγαίνει καροτσάδα 2-3 φορές την παραλία των Αγ. Αποστόλων κ μετά τρέχει σπίτι της... Τι να πω... Κ εγώ είχα την Ελισάβετ κολημένη κυριολεκτικά πάνω μου με ένα σλινγκ από 35 ημερών μέχρι 4 μηνών αλλά κ έβγαινα κ έκανα τα πάντα (απλά μαζί με το αυτοκολλητάκι μου).

Άσχημα δεν περνάω, έχω χορτάσει το παιδάκι μου που μου λείπει 10 ώρες καθημερινά όταν δουλεύω, κάνουμε μπανάκι το πρωί, κοιμάται το μεσημέρι, κάνουμε αγαπούλες όταν ξυπνάει, κάνουμε βόλτες το απογευματάκι... Αλλά να... Θα μπορούσα να έχω πάει κάπου που να κάνω παρέα με κάποιον. Κ εδώ έχουμε κάνει παρέες στην θάλασσα με μαμάδες/γιαγιάδες που έχουν παιδάκια, έχω δλδ κόσμο να μιλήσω... αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να σου δώσω να καταλάβεις: αλλιώς ξεκίνησα για Κάλαμο... Κ θα φύγω έχοντας χάσει μια φίλη (που εγώ θεωρούσα τέλος πάντων). Διότι θα μπορούσε να με έχει ενημερώσει ότι τραβάει ζόρια με τον μικρό κ να μην έρθω εδώ. Δεν θα την παρεξηγούσα. Εκείνη έχει παιδί, εγώ τι έχω δλδ, ελατήριο? Τεσπα, είπαμε: κάθε "του χρόνου" κ καλύτερα!

GEXxp3.png

ειρήνη μου την πήρες την απάντησή σου! και με το παραπάνω, δεν μπορείς να πεις!!!

αυτό με τον ύπνο είναι ένα θέμα! αλλά παρατήρησα ότι κι άλλα παιδάκια τα ίδια κάνουν το καλοκαίρι, το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι κάποια δεν επανέρχονται ούτε το χειμώνα!!!

κλέλια μ' αρέσεις που π΄παντα βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο! όντως, θα μπορούσε η φίλη σου να σου έχει μιλήσει για το πρόβλημα που έχει και να έχεις επιλέξει ένα μέρος με περισσότερο κόσμο και με πιο πολλές δραστηριότητες. αλλά φτάνει που περνάτε καλά με την τζαναμπέτα σου και το κυριότερο! ξεκουράστηκες!!! ή μήπως κουράστηκες να ξεκουράζεσαι?

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Μην ανησυχείς Ισούλα, θα επανέλθουν. Μία που θα ξυπνήσει η Ελισάβετ στις 7 για να πάω δουλειά, την ίδια ακριβώς ημέρα θα στρώσει προγραμματάκι κ θα κοιμηθεί νωρίτερα. Μην ξεχνάς ότι το φθινόπωρο κ ο χειμώνας λειτουργεί σαν μία χειμερία νάρκη για όλους μας...

Πάντα τα βλέπω αισιόδοξα κοριτσάκι μου... Έτσι κινούμαι, αλλιώς δεν την παλεύω...

GEXxp3.png

αχ ετσι οπως τα λεει η κλω κλω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι εγω ετσι!!!!παντα πρεπει να εχουμε αισιοδοξια κ απο αυτο κ μονο αντλουμε δυναμη για οτι δυσκολια κ να αντιμετωπισουμε!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Αν και απούσα πολύ καιρό... Να σας πω ένα ευχάριστο!

Από δω το πάμε, από κει το φέρνουμε! όλο εκεί καταλήγουμε στο φβ…

ΣΚΟΡΔΙΣΤΕ… Είμαι ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα λόγια είναι μικρά για να περιγράψω αυτά που νιώθω, δεν ήξερα πώς να σας το πω και προτίμησα τον πιο απλό τρόπο.

Στείλτε μου τη θετική σας ενέργεια!

Έκανα την αυχενική και όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!! Λίγο κάτω από 1:12000 είμαστε.

Περιμένω με πολλή αγάπη και χαρά: το Γιωτάκι μας, την Έλενα (αχ αυτό το post του Μαΐου, το ωαριάκι μου ήταν ήδη γονιμοποιημένο και δεν το ήξερα, Έλενα δεν ξεχνώ που ευχήθηκες να έρθει κατά τύχη, το ίδιο ευχόμουν και εγώ γιατί δεν το παίρναμε απόφαση - με δουλειά, λεφτά κλπ - και να που ήρθε… ήταν Ανοιχτοί οι Ουρανοί!), επίσης περιμένω την Ειρήνη, τη Φωτεινή, τη Ρένα (που δεν ήξερα ότι το ήθελε), τη Βίκυ, την τσιπ μας και όποια άλλη το επιθυμεί!!!!!!!

Ελάτε να κάνουμε το αγαπημένο μας παρεάκι ξανά power!!!!!!!!

Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας αλλά με πίστη, αγάπη και ivor, μα πάνω απ’ όλα με τη βοήθεια του Θεού ελπίζουμε για το καλύτερο!

Αν και πέρασα από 40 κύματα ψυχολογικά… είμαι χαρούμενη και ελπίζω να κρατήσει και να πάνε όλα καλά!

<3

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...