Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρη ευα ....που το ειδες το κλειστο?ισα ισα που γεμισαμε και σελιδα!!!χαχαχα!!!!

πως τα περνατε κορες?κλειακι πως πανε οι διακοπουλες?η βετουλα?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ε όχι κ το κλείσαμε το καφέ βρε Fire!!

Μπορεί να διακοπάρουμε, αλλά το ίντερνετ είναι απαραίτητο!!

Αφού μπήκες, πες κανά νέο!!

Ειρήνη μου όλα καλά!! Η μικρή βασανιάρα με έχει στην δίαιτα (=τρέχω από πίσω της) αλλά χαλάλι της! Γι' αυτήν άλλωστε ήρθα διακοπές 1 μήνα!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

όχι, δεν κάνει καύσωνα... ζεστούλα έχει με 23% ΦΠΑ!!!

που είσαι θάλασσα??? σήμερα φύγαν οι γονείς μου διακοπές για καμιά βδομάδα. λέω να πάμε κανα απόγευμα ή σκ, αν τα καταφέρουμε! να κάνει και η γκουγκουφκίτσα την πρώτη της βουτιά!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ισουλα,ναι να πατε!!!!!!!!!!!!καλυτερα μαλιστα το σ.κ για να καθησετε και παραπανω να κανει και πιο πολλες βουτιτσες η ξανθουλα σου!!!!

κλειω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τρεχα τρεχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!run!!!run!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχα!!!

καλα να περνατε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!σημερα λεω να επιχειρησω να τις παω μονη μου μπανιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ο αντωνης ειναι υπηρεσια !!!και αν σας πω τι υπηρεσια!!!!μας τις εκαναν ακομα πιο υπεροχες ....πλεον θα πηγαινει 07.00 πρωι με 02.00 τα ξημερωματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι να πω!!!!!

αυτα!!!!!!πολλα φιλια τσουπρες του γυαλου!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εννοείται Ισούλα!! Να το πάρεις το κορίτσι κ να πάτε να κάνετε ζημιά στην παραλία!! Αλήθεια, πιάνει τόσο καύσωνα κ εκεί πάνου? Είχα την εντύπωση πως έστω κ λίγο δροσιά θα την έχει (πώς φαίνεται η Αθηναία η άσχετη όμως...).

Ειρήνη μου... Εύγε τους βρε!! Τέλειο ωράριο υπηρεσίας... 5 ώρες στάση μέχρι να ξαναπιάσει βάρδια... Έτσι, να τους εξαντλούμε τους πυροσβέστες, να δούμε τι θα καταφέρουμε!

GEXxp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε ειδατε???επρεπε να κοκκινησει ο υδραργυρος να φτασει φουλ,να διακοπαρετε οι μισες για να τιμησουμε και το καφε μας ε????χαχαχα!!!!!κλειω μου πολυ με αρεσει που μπαινουμε και τα κουτσολεμε!!!!

οσο για τις υπηρεσιες του αντωνη.....δεν γινεται καθε μερα αυτο!!ειπαμε!!!θα τα χε παιξει αλλιως!!αλλα 1φορα την εβδομαδα,καπου εκει νομιζω.....τωρα βγηκε αυτο γι αυτο κ δεν ξερω να σου πω σιγουρα....

τι να κανει κ αυτος...οπως ειναι τα πραγματα κ οπως εχουν γινει δεν σε παιρνει να λες πολλα πολλα ουτε να φερνεις αντιρηση......

σημερα ο καημενος σηκωθηκε 7.30 κ πηγε στην αλλη δουλεια....

εδω βρε εγω,που μας ανακοινωσαν τα ωραρια μας σημερα και θα δουλευω και απογευματα και σαββατα και κυριακες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ναι!!!!!!σε δημοσιο ε????συμβασιουχα αλλα δημοσιο!!!

αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλια πολλα κλειακι,τζαναμπετα-βετα,ελενη και δημητρουλα ξανθουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Βρε εμείς είμαστε σταθερή αξία κ στυλοβάτες του κακομοιρούλη του καφέ μας, που μας άντεξε να γράφουμε ατελείωτες σελίδες με τις γκαστριές μας, τα άγχη μας, τις στενοχώριες μας, τις αυχενικές, τις β' επιπέδου, τις γέννες μας... Κ τώρα τίιιιιιιιιποτα το καημένο, ψυχορραγεί...

Ειρήνη ο μισθός σου τι λέει? Είναι για κλάματα ή θα πάρετε καμιά ανάσα?

GEXxp3.png

καλησπερα κλειακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλαμματα κλαμμματα κλειακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα!!!!

τι να κανεις,στις μερες μας.....

ασε που σημερα αναλαβαμε χρεη καθαριστριας.....αφου οι καθαρηστριες εχουν τρυπωσει στα γραφεια?!!!!!τελικα θα εργαζομαι στο γραφειο τουρισμου αλλα οχι στο κεντρικο αλλα σε μία παραλιακη περιοχη....ειχε να ανοιχτει 1 χρονο και με το που μπηκαμε δεν φανταζεσαι τι αντικρισαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καθε τετραγωνικο που σκουπιζα (και πολυ λεω) επρεπε να μαζευω στο φαρασι!!!τοοοοσο σκουπιδι!!!!!αμμος,χωμα,αραχνες,κατσαριδες!!!!ολο το πρωι καθαριζα μπας κ το φερω σε ανθρωπινη μορφη!!!!μιλαμε για τραγικη κατασταση...και δεν τα παραλεω καθολου και οχι οτι ειμαι καμια που δεν παλευει με τετοια νυχθημερον......φαντασου!!!

αντε βρε στυλοβατισσα καλες βουτιες και για σημερα!!!!!!!!!!!!!!!οι φωτο σας ειναι απλα υπεροχες!!!!!!κουκλες και οι δύο!!!!!!!!!!η βετα πλεον καρμπον εσυ!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Μάλιστα...κατάλαβα Ειρηνάκι μου...

Μου αρέσει που το έχουμε πάρει στην πλάκα κ γελάμε με τα χάλια τους που μας έχουν φέρει σε αυτή την θέση, να λέμε κ "ευχαριστώ" για 500 ευρά...

Τεσπα, μην αρχίσω τα σιχτιρίκια πάλι...

Ωστε καθάρισες ψυχή μου? Τι να έκανες, να δούλευες μέσα στην βρώμα? Οι καθαρίστριες μπήκαν στα γραφεία? Προεκλογικά, να μαντέψω???

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!! Έχω μια λατρεία 22 μηνών σκατούλα!!!

Σε φιλώ κ ας μην γράφουν οι άλλες μεγάλες σκατούλες!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

κ ας μην γράφουν οι άλλες μεγάλες σκατούλες!!

μεγάλη σκατούλα είναι τα μούτρα σου! κλωκλώ! χαίρομαι που περνάς καλά κι ας σε βασανίζει η τσαναμπετα σου! το χρειάζεσαι εξάλλου!:tongue:

ειρηνάκι όλοι δυστυχώς είναι μια απ' τα ίδια! εγώ θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερή με το θέμα της δουλειάς! μα πολύ τυχερή! μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και για τον άντρα μου... τι να κάνεις... για όλους θα γυρίσει ο τροχός!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε τσουπρες του γυαλου κ της εξοχης????πριν λιγο ηλθα σπιτι....δουλευω οπως ειπα κ σαββατοκυριακα κ απογευματα κ αργιες!!!??!!!και να μην εχω οχι 1ατομο αλλα ουτε μισο να αφηνω τα παιδακια μου....αναγκαστικα σημερα εκλεισε η μαμα μου το μαγαζι κ τις ειχε........

παρολα αυτα κι εγω με θεωρω πολυ τυχερη....εστω και για τους επομενους 5 μηνες!!!!ειχα ξεγραψει να εργαστω ποτε με το πτυχιο μου...

παντως μαρεσει πολυ η δουλεια!!!ειναι και αμμεση η σχεση με τον τουρισμο!!!η καλυτερη μου!!αν θυμαστε πριν εγκυμοσυνες,γεννες κτλ δουλευα 6χρονια σε τουριστικο γραφειο....

αυτα.....

καλα να περνατε κορες!!!!!!!!!!!

καλο μπανακι!!!!!!!!!!

λενιω πηγατε στους γονεις σου?

σημερα για εμας οπως κ χτες δεν ειχε μπανακι......χτες μου ανεβασε το γωγουλακι μου 39 πυρετο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ανησυχησα πολυ....

μετα μια απο τα ιδια και το αγγελικακι!!!!αλλα το αγγελικακι ναι μεν εκαιγε αλλα πυρετο τιποτα!!!!και ηταν κ τρομερα κακοδιαθετη....

τι να πω....

καλο απογευμα!!!!!!!!!

σε λιγο φευγω ....παω αεροδρομιο (εχει κ εκει γραφειο) για μία αφιξη....μαλιστα θα παρω και όοοολο το επιτελειο.....αγγελικη + γεωργια...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Είμαι μεγάλη σκατούλα μαρή Ισούλα! Είμαι! Ό,τι θες είμαι, αρκεί να γράφεις και εδώ!!

Σε αυτή την ελπίδα στηριζόμαστε όλοι κορίτσι μου, ότι θα γυρίσει ο τροχός κ θα έχουμε αργότερα να λέμε για το πόσο στριμωχτήκαμε κλπ κλπ αλλά τώρα όλα έχουν περάσει (ναι καλά, στο νεκροκρέβατο! μπουαχαχα black humour).

Ειρήνη μου το θυμόμουν ότι δούλευες χρόνια σε τουριστικό γραφείο! Ώστε συνοδεία με τις κόρες θα πας στους πελάτες? Ποιος την χάρη τους! Δεν θα οτυς κακοπέσει, μην ανησυχείς!

GEXxp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?κλω κλω μου πως τα περνας?γεμμισες μπαταριουλες?

εν τελει δεν πηγα αεροδρομιο με τις κορες!!!κοιμοταν κι ετσι ανεβασα πανω τον αδελφο μου κ τις προσεχε....μεχρι να ξυπνησουν καλα καλα ειχα γυρισει...

χτες εμεινα καθως ημασταν στην θαλασσα.....ειχα τολμησει-επιχειρησει να τις παω παλι μονη μου(τις λυπομουν με τοση ζεστη).....

τι εγινε?μερες τωρα προσπαθω να μαθω του αγγελικακιου να κολυμπαει μονη της με τα μπρατσακια και εκει που προσπαθουσα,παιζαμε συγχρονως και οι 3μαζι βλεπω το γωγουλινι να κανει βουτια(με εξω το κεφαλι) και αρχιζει να χτυπα χερια ποδια και να κολυμπαει ολομοναχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοκαλο εγω!!!!και να μην θελει να την πλησιαζω για να κολυμπαει μονη της!!!!!!!!!

σε πολυ λιγο τσουπ να και η αγγελικη (τι ειναι η δυναμη του συνορισιου ε?ας μην πω δυναμη ζηλιας...)ετσι τωρα κολυμπαν και οι δυο κανονικοτατα με τα μπρατσακια τους!!!!!αυτο σημαινει περισσοτερο κηνυγητο κ εγω να ειμαι διαρκως σε επιφυλακη ...

αλλα να σας πω τις καμαρωσα τοοοοσο πολυ,μα τοσο πολυ!!!!!

αυτα....

επισης η γεωργια ειναι φουλ στην βροτιδα!!!!!!παρολο τα πολυ στχνα μπανια στην θαλασσα κ παρολο και σπιτι που ολη την ωρα στην μπανιερα ειναι,γεμμισε φουλ σπυρακια!!!

καλο απογευμα!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπέρα!!!

Τι μπαταρίες να γεμίσω που είμαι ένα όρθιο πτώμα Ειρηνάκι μου...

Το πρωί μπάνιο 2-2,5 ώρες κ να τρέχω πίσω από το μικρό σκατό.

Το μεσημέρι νάνι για 1-1,5 ώρα, εκεί διαβάζω βιβλίο.

Ξυπνάει, χαζολογούμε, ψιλοτρώει (και καλά!), βγάζουμε βόλτα την Τάμπι.

Κατά τις 7-8 την πάω έξω στις κούνιες κ πάλι τρέχω πίσω από το μικρό σκατό. Μόνο που τότε δεν με κρατάνε τα πόδια μου...

Καλός ο Κάλαμος, δεν λέω, αλλά του χρόνου θα προτιμήσω κάτι πιο οργανωμένο, με παιδικές δραστηριότητες κλπ. Τα έχω φτύσει κ δεν έχω ευχαριστηθεί διακοπές. Το μωρό μου ναι! Το έχω χορτάσει, γουστάρω τρελλά που είμαστε μαζί συνεχώς, αλλά δεν ξέρω... Θα προτιμούσα να έχει περισσότερες επιλογές μωρέ... Του χρόνου καλύτερα!

Ωωωωω Ειρηνάκι! Κ οι 2 κολυμπάνε με μπρατσάκια!!! Μπράβο!!!

Η Ελισάβετ που πάει 1 χρόνο κολυμβητήριο, να την δεις να κολυμπάει με τα τουβλάκια της να πάθεις λέμε!!! Κ εγώ έχω μείνει παγωτό!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!!!

Τι είναι η βροτίδα? Από την ζέστη??? Περαστικά μωρέ...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...