Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο κύριος ζήτησε 2ωρη επικοινωνία καθημερινά, πράγμα το οποίο δέχτηκα. Όμως σπάνια έχει καθίσει για 1 ώρα. Συνήθως κάθεται 15'-20'. Κ στο πάρκο που την πήγαινε για κανα μισαωράκι, πάει αυτό το έκοψε. Μάλλον κατάλαβε το μέγεθος της ηλιθιομάρας που έκανε όταν άφησε το ποδηλατάκι της κάτω από το πεζοδρόμιο κ πήγε 2-3 μέτρα παρακάτω για να αγοράσει τσιγαράκια από το περίπτερο.

Αν κατάλαβες, έλειψα 4 ώρες, αλλά την κράτησε 3. Ήθελε να την πάει σπίτι του, αλλά εγώ έπαθα 7 εγκεφαλικά όταν το άκουσα. Δεν του έχω ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη. Είναι γκάου! Τον έχω ικανό να την αφήσει στο μπαλκόνι κ να πάει για κατούρημα. Χωρίς υπερβολές τώρα! Γι' αυτό κ του είπα ότι θα βαρεθεί εκεί η Ελισάβετ κ άμα αρχίσει την γκρίνια, δεν θα μπορέσει να την παλέψει την κατάσταση αυτός. Κ πείστηκε κ άφησε την μικρή στην αδελφή μου για 1 ώρα.

Ποιο "ίδιο του το παιδί" κάθεσαι κ γράφεις? Hellooooooooooo!!! Βαριέται που ζει, δεν μπορείς να το πιστέψεις ή να το κατανοήσεις άμα δεν το έχεις ζήσει...

Δεν σου λέω μαρή να σκάσεις! Δεν τον έχετε μακακούσει στο καφέ, δεν τον έχω αναφέρει :tongue: :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα καλημέρα!!

Εδώ είμαι εγώ! Πανταχού παρούσα!!!

Τι κάνετε?

Ετοιμάζομαι να φύγω για Κάλαμο, θα λείψω όλο τον μήνα Ιούλιο αλλά θα έχω ίντερνετ!

Στο φβ δεν το δηλώνω δημοσίως, για λόγους ευνόητους!

GEXxp3.png

καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!

κλειω μου καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!!καλες διακοπουλες και καλη ξεκουραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....θα ελεγα ουτε εδω να το δηλωνεις......δεν ξερεις καμια φορα....

επισης.....βρε πρεπει να μπω εγω να καλημερισω κ μετα να εμφανιστειτε οι υπολοιπες????να σας πω μπαινω καθημερινα!!!!δεν βλεπω φως και αποχωρω......μαλλον ομως πρεπει να γραφω....μπας και γεμισουμε κ καμια σελιδουλα...

σημερα ειμαι αλοουν με κορες!!!!μολις τις κοιμησα.....εχει φωτια ο αντωνης μου.....φετος δεν ειναι καλα τα πραγματα,εχουν ηδη ξεκινησει απο τωρα οι φωτιες κ μαλιστα σε ολη την ελλαδα...ο αντωνης εχει ξεσκιστει στις απανωτου βαρδιες....2πλασιες απο το προβλεπομενο κανει κ ακομα παραπανω...

αντε...καλο βραδυ τσουπρες!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη μου στο φβ δεν δηλώνω τα σχέδιά μου δημοσίως διότι είναι σαν να διατυμπανίζω ότι στους απανταχού ληστούληδες: ελάτε καλέ! Θα λείπω! Ε εδώ, κ να με έχει σταμπάρει κάποιος ποια είμαι, δεν νομίζω να με κλέψει :tongue:.

Δεν μπαίνω καθημερινά στο καφέ μας, έχω ειδοποίηση όμως στα e-mail μου άμα κάποια σκατούλα γράψει, γι' αυτό κ πάντα απαντάω (σαν την τσουτσού ένα πράγμα!).

Πραγματικά Ειρήνη μου το είχα απορία: υπάρχουν ακόμα μέρη για να κάψουν? Δεν τα έχουν ήδη κάψει? Δεν το λέω ειρωνικά, πραγματικά νόμιζα ότι έχει καεί το 90% του πράσινου.

Κουράγιο στον αντρούλη σου...

GEXxp3.png

κλω κλω μου τωρα θα διακοπαρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη ξεκουραση και καλη ξεγνοιασια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να περασεις σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι,υπαρχει ευτυχως δηλαδη λιγο ακομη πρασινο.....στην συγκεκριμενη,χτες ,καηκαν μαστιχοδεντρα και λιγο δασος....χωραφια κτλ...

ο αντωνης ηλθε πια σημερα στις 10.00,εφυγε κατευθειαν για την αλλη δουλεια κ ακομα εκει ειναι ο καημνουλης.....αυριο παλι 15ωρο υπηρεσια.....τον εχουν ξεσκισει!!!

σας πριζω....σορυ....αλλα τα λεω γιατι που να τα πω!!!φρικη ρε παιδι μου,τοσες ωρες και τοοοοσες υπηρεσιες απανωτου....

σευχαριστω παντως κλειω μου!!!!

γραφε γραφε ολο και θα σκασει μυτη καμια τσουπρα!!!!!!!!!!!!!!!!ε??

φιλια παρα πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να περασεις υπερ-σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!να δωσεις αμετρητα φιλακια στο μικρο θκατο!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ναι αγαπημένη μου Ειρήνη!! Διακοπάρω! Αλλά μη φανταστείς: Τρίτη θα χρειαστεί να πάω στην δουλειά μου (με το μικρό σκατό) διότι είμαι γραμματέας σε μία επιτροπή διαγωνισμού που προεδρεύουν δικαστές κ κανείς δεν αναλαμβάνει την αναπλήρωσή μου. Δε βαριέσαι! Με είχαν προειδοποιήσει άλλωστε κ θα πάω για 4 ώρες μάξιμουμ, ενώ θα γίνει ανάκληση αδείας. Δλδ θα δουλέψω λίγες ωρίτσες κ θα μου μείνει 1 μέρα άδεια επιπλέον!

Η γκαρσονιέρα που νοίκιασα είναι επιπλωμένη μεν, αλλά δεν έχει σεντόνια, πετσέτες, πιάτα, τπτ! Οπότε να φανταστείς έκανα μία μίνι μετακόμιση, γέμισα 2 αμάξια! Όλα τα θυμήθηκα: ψαλιδάκι νυχιών, βαμβάκι, όλα λέμε! Ξέρεις τι ξέχασα? Φορτιστή λαπτοπ!! Κ ενώ έχω σύνδεση μέσω vodafone, σε λίγο θα τα φτύσει κ να δούμε τι θα κάνω! Το μυαλό μου κ μια λίρα!! Θα μου φέρουν τον φορτιστή σε λίγες μέρες, αλλά το θέμα μου είναι ότι σε 1 ώρα να δούμε τι θα κάνω...

Κουράγιο στον αντρούλη σου! Άμα ξαναγράψεις ότι μας πρήζεις θα σε βρίσω!!

Φιλούρες!!!

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κλειακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα!!εμεις οι δυο ε?????που θα παει ολο και θα ξεπροβαλει καμια θκατουλα!!!!φανταζομαι.....ολοκληρο σπιτικο θα μετακομοισες.....ασε που αν εισαι με μωρο αναγκαστικα παιρνεις πολλα παραπανω πραγματα οπου αν ησουν μονη δεν θα τα σκευτοσουν καν!!!!πρεπει να νιωθεις μία σιγουρια οτι δεν θα λειψει τιποτα σε σχεση με την βετα,φυσικο ειναι!!!αλλλιως μόνη,παιρνεις μία βαλιτσουλα και ετοιμη!!!ε???

κανατε κανενα μπανακι εκει?ωραια?

εμεις εχουμε αισιως τα 8!!!!σημερα να δουμε καθως φυσαει υπερβολικα πολυ.....ασε που οπως εγραψα εχει ΠΑΛΙ υπηρεσια ο αντωνης και αυτο σημαινει οτι εγω με 2μωρα παραλια=δραμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καταρχην πρεπει να μπω μεσα κρατωντας-σηκωνοντας και τις δύο!!!!κανουμε μπανιο και οι 3σφιχταγκαλιασμενες!!!χαχαχα!!(φοβαται λιγο η αγγελικη και ειναι γαντζωμενη πανω μου.....απο την αλλη δεν θελει καμία απο τις 2 να μεινει εξω και να βουτησω εγω με την αλλη μεσα...θελουν και οι 2!!!

ασε ενα δραμα μετα να μαζεψω τις 10τσαντες με τα συμπραγαλα που κουβαλαμε μαζι!!!!ενω οταν ειναι κ ο αντωνης αναλαμβανει την μία εκεινος,και γενικα με βοηθαει σε μαζεματα και ντυσιματα...

ασε που το χω τυψεις να κολυμπαω εγω και εκεινος να καθεται στον νταλα ηλιο....

αυτααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλειω.....σε πριζω σε πριζω σε πριζω!!!!!i know!!!!!!ALLA ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!μουτσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!!!

καλη κυριακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Πάλι Ειρήνη λες ότι μας πρήζεις!!! Ε ΔΕΝ σε βρίζω, να σκάσεις!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Γράφω εγώ, με ένα λαπτοπάκι με μπαταρία που ψυχορραγεί! Άμα δεν έχετε νέα μου για 3-4 μέρες (μάξιμουμ) θα ξέρετε τον λόγο!

Ω ναι! Σε καταλαβαίνω πολύ τι είναι να έχεις να κάνεις μόνη σου με παιδί, αλλά με 2 παιδιά όπως εσύ... Σου το έχω ξαναπεί: σε παραδέχομαι σε πολλά σημεία... στην υπομονή σου, στην μαγειρική σου, στις αντοχές σου (κ στις ψυχολογικές)... Είσαι αστέρι κ δεν θες να φαίνεσαι κιόλας... Φτου σου μαρή θα σε ματιάξω!

Με την Ελισάβετ κάνουμε μπανάκια, ναι με παιδεύει διότι είναι ζωηρό παιδάκι - κ καλά κάνει - κ πολύ την χαίρομαι! Κ στην τελική, είναι η εποχή της δίαιτας (δλδ ό,τι μα ό,τι φάω - κ καλά, ό,τι προλάβω - το καίω επειδή τρέχω πίσω της).

Στον Κάλαμο είμαι ΚΑΙ με τον σκύλο! Αυτός με παιδεύει περισσότερο καθώς κάθε φορά που φεύγουμε θρηνεί, ουρλιάζει, κάνει τον κακό χαμό κ με πιάνει το στομάχι μου κ τρέμει το φυλλοκάρδι μου μήπως μας ξεχέσουνε (κ με το δίκιο τους δλδ).

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κλειακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλειω....περιμενες 3 ολοκληρα λεπτακια για να γραψεις.....ε???θκατουλα????χαχαχα!!!ακομα το θυμαμαι και σε πειραζω!!!!!!

σιγα καλε που με παραδεχεσαι.....αν ειναι δυνατον!!!με κανεις και κοκκινιζω!!!!!γιατι βρε ....εσυ δεν εισαι να σε παραδεχτουμε που ολομοναχη μεγαλωνεις ενα παιδι???α!!!και ενα σκυλι!!!!!!!!!χαχαχα!!το σκυλι που το πας??????χαχαχα!!!!

ωχ φανταζομαι σκηνικο....οποτε θα θελεις να βγεις βολτουλα να η ταμπυ με τα κλαμματα ε???υπομονη....

σας φιλω.....παω να συνεχισω τις δουλιτσες κ μαγειρεμα!!!

καλο μπανακι για σημερα κλειω!!!!!!!!

εμας εδω την τελευταια εβδομαδα (ισως κ παραπανω)φυσαει του σκοτωμου!!!!!σημερα το πρωι,μεχρι και που κρυωνα....

DnfMp3.pngqTarp3.png

Αει μαρή σκατούλα κάνεις και "τζα"!!

Καλημέρα!!

Είμαι Αθήνα στην δουλειά, γράφω σαν την τρελλή, έχει γίνει χαμός με την επιτροπή, τρέχουμε κ δεν φτάνουμε. Το μεσημέρι θα επιστρέψουμε στον Κάλαμο που έχουμε αφήσει το πατσαβούρι κ βλέπουμε πότε κ αν θα με ξανακαλέσουνε!!

Όντως πολύς αέρας Ειρήνη στον Κάλαμο, κυρίως χθες! Αλλά δεν μασάμε! Το μικρό σκατό κολυμπάει με τουβλάκια κ δεν καταλαβαίνει τπτ!!

Σας φιλώ! Θα πάρω τον φορτιστή του λαπτοπ από τον πατερούλη μου κ όλα καλά! Χθες με άφησε να γράψω στο φβ κ μετά πέθανε (το λάπτοπ)

ΧΧΧ

GEXxp3.png

περίμενα κάποια να κάνει "κουκου"... :P;):P:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλοπερνάς κλέλια? χαίρομαι! όσο για τον αέρα, μη μασάς, αν μη τι άλλο, θα σας μαυρίσει περισότερο! από αύριο τέρμα τα μελτέμια είπαν! άντε με τα κορίτσια σου ποιος σε πιάνει!

εμείς εδώ, πήζουμε! ακόμα 3 εβδομάδες... πως και πως το περιμένω!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Γειά σας αγάπες μου!!!

Έλα Ελένη, μέτρα ημέρες!! Όπως τότε με την ellain που μετρούσε μέρες για να φύγεί από την Κύπρο (τι πήγα κ θυμήθηκα...), όπως τότε που μετρούσαμε μέρες για να γεννήσουμε...

Η Τάμπι από χθες ΔΕΝ κλαίει όταν φεύγουμε... ουφ! Ηρέμησα... Δεν μου άρεσε που όλο την μάλωνα κ της έριχνα ξυλιές στον πωπό :(...

Λοιπόν Ειρήνη, με αφορμή αυτό που έγραψες ότι μεγαλώνω μόνη μου την Ελισάβετ, τελικά το καφέ μας έχει από όλα: κ τρίτεκνες, κ βλάχες αγρότισσες :tongue:, κ συζύγους στρατιωτικών που μετακομίζουν, κ ανύπαντρες μαμάδες, κ ζωντοχήρες... τα πάντα ΟΛΑ λέμε!! Πολύ μΕ αρέσει!!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...