Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

το μισο ρημα εκλεισες κοπελια ...

χιχιχιχιχι

παρουσα!!!

τρεχω ρε κοριτσια οτι μπορω μπαινω απο το κινητο ... :(

Ειχα και τρεχαματα σημερα με μια καταγγελια που μου εκανε ενας πολιτης...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευτυχως Κλειω εγινε καταγγελια προς την υπηρεσια μου με καλυψε ο προισταμενος μου ..δεν εγινε προς διοικηση και περιφερειακη εκει θα περναγα ΕΔΕ....αλλα και να περασω εγω δεν εχω κανενα προβλημα, αδικη με το κοινο δεν ημουν , να εξυπηρετησω ηθελα , απλα ο τυπακος ψαχνοταν απο την ωρα που μπηκε {παραμιλαγε για την ωρα που περιμενε} να κανει καυγαδακι κι ετσι την πατησα εγω , για να καλυψω μια {μπιπππππ} που ελειπε απο την θεση της να κανω την δουλεια της...

στην καταγγελια γραφει οτι δεν εκανα χρηση των νουμερων και πηρα κοσμο χωρις προτεραιοτητα{ναι το κανουμε αυτο οταν προκειται για πληρωμες και ανανεωσεις και κυριως αυτην την εβδομαδα που τα εχουν κανει μπαχαλαο με τις πληρωμες και δεν εχει πληρωθει πολυς κοσμος και δεν θα πληρωνοντουσαν εαν δεν διναμε εμεις την εγκριση}, οτι του φωναξα ενω εκεινος ξεκινησε κι εγω αρπαχτικα οταν πλησιασε το γκισε μου {εδω τα χρειαστηκα γιατι ηταν 2 μετρα και γομαρι-νταλικερης στο επαγγελμα-}φοβηθηκα οτι θα τον ριξει κατω και θα με αρπαξει... με πολυ μισος που ειχε εκεινη την στιγμη.....μου ειπε οτι θα περνανε σηκωτη 4 και θα με μαζευανε αποτον δρομο...ε τοτε κι εγω δεν κρατηθηκα και λογοφεραμε...ο κοσμος ειχε απομακρυνθει απο κοντα του ... μετα κατεβηκε κατω ενας συναδελφος και με ανεβασε επανω ....μεχρι αυτος να εξυπηρετηθει απο συναδελφο εγω ημουν σ αλλο οροφο...ε και ανεβηκε στον προισταμενο και τον επιασε στο μπιρι μπιρι και εκανε καταγγελια μονο στην υπηρεσια... το εχει τωρα η διευθυντρια στα χερια της το χαρτι ...κι εγω εχω 3 μαρτυρους που ειναι με το μερος μου απλα εκεινοι την στιγμη οπως ειπαν φοβηθηκαν μην τις φανε κι αυτοι ετσι οπως ηταν ...αλλα αμα τους χρειαστω θα ειναι εκει ... οχι οτι τους χρειαζομαι γιατι εγω δεν εχω κατι να κρυψω και δεν εκανα απολυτως κατι αναποδο απο αυτο που κανουμε καθημερινα και πιο γρηγορο προς εξυπηρετηση για το κοινο...

Επισης λεει οτι εφυγα απο την θεση μου {δεν εφυγα με σηκωσε ο προσταμενος , αλλα δεν του μιλησε καθολου ο τυπακος εκει το βουλωσε κι οτι οταν μου ζητησε το ονομα μου και γιατι δεν εχω ταμπελακι του ειπα να παει στον προισταμενο μου να του το πει και ταμπελακι δεν εχω....}απαιτησεις που εχει ο κοσμος και με τι ασχολειται...

παντως οταν με ρωτανε που εργαζομαι απλα δεν λεω πια που δουλευω ....φοβαμαι ειλικρινα σας το λεω κοριτσια..

Ποναει πολυ το χερι μου ομως γιατι οταν κλειστηκα στο μπανιο και ξεσπασα σε κλαματα βαραγα οποιον τοιχο εβρισκα μπροστα μου για να μην βαρεσω τιποτα αλλο ... τελος παντων θα περασει κι αυτο ...απλα καταλαβαινω καθε μερα και κατι καινουργιο.....ουτε σε συναδελφους δεν πρεπει να κανεις το καλο σε μπιπππ στο λεπτο...

αυριο θα κανω και την αιτηση μεταθεσης μου που την ειχα στο συρταρι για να το σκεφτω λιγο ακομα...αλλα το σκεφτηκα απο εκει μεσα θα φυγω μια και καλη ...

9zlup2.png

Για εντος αθηνας ...προς γλυφαδα...θα κανω πιο πολυ ωρα στο πηγαινε ελα αλλα πιστευω πως θ αξιζει...

ουτως η αλλως η υπηρεσια μας μεχρι τελος του χρονου θα κλεισει οριστικα , μας συμπικνωνουν σαν υπηρεσιες...

Κοιτα βικυ αυτα τωρα με αυτα που περνανε οι ανεργοι το βρισκω λογικο , αυτο που δεν βρισκω λογικο ειναι οτι κι εμεις ειμαστε υπαλληλοι αλλα εμεις τ ακουμε...

για ενα νιωθω καλα , γιατι την ημερα θα ακουσω 150 ευχαριστω πολυ , εισαι πολυ καλη , κ.α και 5-6 αρνητικα , αλλα σαν κι αυτον σπανια πολυ... ηθελε να δειξει την βαρβατιλα του χιχιιχιχι τι να πω...:tongue::tongue:

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πωωω βρε φωτεινακι ,τι περασες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι να πω!!!!!!!ευχομαι να σου πανε ολα καλα και να παρεις την μεταθεση!!!!!

ειμαι λιγο ασχετη.....αλλα μηπως αν την καταθεσεις σημερα ,επηρεασει καθολου αυτην την υποθεση???μπα ε???ειμαι ασχετη σε αυτα,το ξαναλεω!!!

μαρη κλειω....ποιος σε γραφει???!!!!!!

καιρο εχεις να μας πεις καμια ιστοριουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα βικακυ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα μας ελθετε τελικα εδω το καλοκαιρακι???αχ ,μακαρι!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα!!!

Ωχ Φωτεινή τι μπλέξιμο κ αυτό... Ήρθε φτιαγμένος για καυγά ο γόμαρος γμτ...

Σου εύχομαι να πετύχεις την μετάθεση που θες κ να ξεμπερδέψεις μια ώρα αρχύτερα με δαύτον. Πάντως μην σε παίρνει από κάτω, δεν περίμενες από τους ανθρώπους που εξυπηρετείς για να παραδεχτείς ότι κάνεις σωστά κ φιλότιμα την δουλειά σου! Αυτό το έχουμε καταλάβει κ εδώ!

Ειρήνη κ που γράφω-γράφω εδώ, μουγκαμάρα σσσσσσσσσς. 2-3 γράφουμε, οι υπόλοιπες βρε θα φάτε ξύλο που παρατήσατε το καφέ μας

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κλειώ, Φωτεινή, Ειρήνη, Βίκυ

και ξανά

Κλειώ, Φωτεινή, Ειρήνη, Βίκυ

:P:p:p:p:tongue:

που και που και καμιά Fire.....

Καλημέρα!

Ειρήνη μου, μακάρι....για να δούμε!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

χαχαχαχ βικυ οι αλλες ειναι απουσες....

την εκανα την αιτησουλα κλειω ... ουφφφφφφφφφφ........

καλα ο καθενας που ερχεται στην υπηρεσια δεν ξερω τι καπνο φουμαρει η ποιος πιο πριντ ον εχει εκνευρισει... πρεπεο να βαλω ακτινες Ψι χιχιχι

9zlup2.png

Παρούσα!!!

Φωτεινή καλή επιτυχία με την αίτηση! Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι!

Αχχχχχχ Παρασκευούλα!! Αύριο θα κοιμηθώωωωωω, μετά μπανάκι μανάκι, μετά έξοδο για καφέ για 2 ωρίτσες περίπου (λεπτομέρειες στο καφέ μας) κ μετά μπεμπινοκατάσταση ολέ!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

μπηκα να προλαβω να πω γειαααα κ να μη φαω ξυλο!

το καφε δεν το παραταω εγω..αλλωστε ειμαι αυτη που το "εσπρωξα" πολλακις!

η αληθεια ειναι μια:ειμαστε συνεχεια εξω ή πηγαινοερχομαστε χωριο ή θαλασσα ή

καποια αλλη δραστηριοτητα..χαμος!!

προχθες πηγαμε παιδιατρο -γιναμε 18 μηνων- κ η γιατρος μας βρηκε μια χαρα!

ειμαστε 93 ποντους 12 κιλα κ ολα ειναι σωστα κ στη θεση τους!

επισης ειναι η 1η φορα που ...δεν μας αρεσε η εξεταση κ κλαψαμε..

επισης δοντια τα βγαλαμε σχεδον ολα -μας μενει 1,5 κ θα μαστε φουλ εξτρα

λεμε λεξουλες αλλα οχι με πολυ διαθεση κ ολο θελουμε κ απαιτουμε

σκεφτομαι να ξεκινησω να του βγαλω την πανα αλλα ολοι μου λενε οτι ειναι νωρις

φιλακια πολλα

παω να σας διαβασω

Τελικα η δικια μου ειναι πολυ τεμπελα μεχρι και στα δοντακια χιχιχιχιχι 10 εχουμε ολα κι ολα ...

Fire αστην μικρη ξεμυαλισμενη κλειω να λεει οτι θελει...:tongue::tongue: εσυ εισαι η πανταχου παρουσα εδω μεσα...

κι εμας ο γιατρος μας μας ειδε την τεταρτη και ειμαστε αψογες...τελικα για το βηχαλακι που εχει τα βραδυα αερολιν μας εδωσε για μια βδομαδα ..κι αν καποιες στιγμες μου κανει κοκορακι βηχα που το λεω εγω θα της δινω μονο 10-15 αναλογα το βηχα σταγονες σολτεζανιλ οχι 30-35 ποιυ μας εδινε η αλλη η φιξοτατ σπρευ κορτιζονουχο... και τις σταγονες τις δινουμε γιατι με τις λαρυγγιτιδες δεν ειναι να παιζουμε ειναι πιο επικινδυνες κι απο εναν πυρετο...

9zlup2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μας εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειδατε ποσα θαυμαστικα εβαλα ε???????????

ευα μια χαρα οι μετρησεις σας!!!!κοτζαμ παληκαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινακι μια χαρα και η αγγελικουλα σου!!!!!προχτες που το γραψες,μετα το θυμηθηκα......και οι δικες μου,ειδικα η αγγελικη ηταν ενα διαστημα(αρχες μαη) οπου ενω ολη μερα ηταν μια χαρα,με το ξαπλωναν τα μωρα αρχιζαν!!!μιλαμε για τρελο βηχα!!!!τις ακουγε ο γιατρος αλλα δεν ειχαν τιποτα!!!!εν τελει εδωσα καποιες φορες (2-3) αερολιν εισπνοες κ επειτα περασε απο μονο του!!!!

μην καταφυγεις ετσι ευκολα στο σολντενισανιλ.....ειναι καθαρη κορτιζονη...

μαρη κλειω που εισαι????????????????????ελα να μας πεις νεακια!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα!!!

Καλώς την Fire!! Όντως θηριάκι ο μικρός μας, πολύ ψηλός φτου-φτου!

Η Ελισάβετ έχει 12 δόντάκια! Κ την Τρίτη που ο πατερούλης της την "πρόσεχε" στα αποδυτήρια πριν μπούμε στο baby-swimming, την άφησε κ μπήκε στις ντουσιέρες. Οκ, φορούσε αντιολισθητικά παπουτσάκια αλλά μην ξεχνάμε ότι στις ντουσιέρες έχει ΠΟΛΥ νερό κ σαπούνι. Κ αντί το ξυπνοπούλι να την πάρει αγκαλίτσα από εκεί, της είπε χαριτωμενίστικα "Έλα, έλα!!" κ η Ελισάβετ έκανε τσαλιμάκια κ χοροπηδούσε χαρούμενη κ εσκασε με το κούτελο στο πλακάκι ΜΠΑΜ κάτω κ έκανε ένα καρουμπαλο απίστευτο. Τέσπα, με πάγο κ βούτυρο ίσιωσε πολύ, αλλά επειδή λέγαμε για τα δοντάκια μόλις τώρα, το θυμήθηκα που την είχα αγκαλιά να σπαράζει στο κλάμα, δεν είχα δει την πτώση, άκουσα απλά το μπαμ που έσκασε το κεφάλι της στο πλακάκι κ είχα τον έξυπνο να μου λέει "Κοίτα μήπως έσπασε τα δόντια της" :evil: και με πιάνει πόνος στο στήθος με την προοπτική ότι μπορεί να έσπαγε κάποιο δόντι. Κ ότι χτύπησε το παιδί απο ηλίθιο τελείως λόγο, αλλά είπαμε... είπαμε...

Είχα ένα περιπετειώδες απόγευμα Κυριακής. Με όσες μιλάμε μέσω φβ, ξέρουν ότι είχα βγάλει σπυράκια με υγρό από την Παρ, το Σαβ αυξήθηκαν, ε χθες γέμισα λέμε! Εγώ όμως μια χαρά πήγα για μπάνιο το μικρό σκατό. Αφού δεν είχα ούτε πυρετό, ούτε κνησμό, πήγα!

Κ επειδή με πρήξανε ότι μπορεί να έχω πάθει αναφυλαξία, πήγα στην ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ στην οποία ο εφημερεύων παθολόγος μου είπε ότι είναι καθαρά δερματολογικό το θέμα, δεν είναι αλλεργία ή κάτι τέτοιο, μπορεί να είναι μύκητας, λοίμωξη ή ανεμοβλογιά :confused:. Επειδή είχα πυρετό 37,1 :confused:. Βρε του λέω, ήμουνα σε αυτοκίνητο με τέτοια ζέστη. Όχι μου είπε, παίζει να την περνάω ελαφριά την ανεμοβλογιά.

Έπαθα μία σχετική φρίκη, εν τω μεταξύ προσπάθησα μέσω της ασφάλειάς μου, αλλά δεν εφημερεύουν σε ιδιωτικά νοσοκομεία/κλινικές δερματολόγοι, παρά μόνο παθολόγοι. Οπότε πήγαμε στο νοσοκομείο "Συγγρού" (δεν σας λέω με ποιον να σκάσετε αχαχα λεπτομέρειες στο φβ) περιμέναμε σχεδόν 2 ώρες (πίναμε μπύρες στο κυλικείο :P ) κ τελικά με είδαν τα ντοκτόριααααα.

Η μία σκέφτηκε ότι κάποιο παράσιτο συνέχεια με τσιμπάει κ εγώ δεν το βλέπω κ έχει κάνει φωλιά στα ρούχα μου λέει κ με τσιμπάει τα βράδια. Τώρα τι της λες... Ότι κατ' αρχήν φοράω διαφορετικά ρούχα κάθε μέρα κ μετά πάνε για πλύσιμο ή ότι κοιμάμαι τσίτσιδη? Έκαναν φωλιά στο στριγκάκι που το αλλάζω κάθε 6 ώρες στην χειρότερη? Τέσπα, ήρθε ένας άλλος κ απεφάνθη: ΔΕΝ είναι αλλεργία, ΔΕΝ είναι κολλητικό, ΔΕΝ είναι παιδική ασθένεια, είναι αντίδραση του οργανισμού. Από τι το έπαθα γιατρέ μου? Το 50% των περιπτώσεων που το παθαίνουν, εκδηλώνεται μετά από έρπη. Και ναι, είχα έρπη (όχι έναν, 5-6 μαζεμένους) πριν από 1 εβδομάδα, ακόμα έχω τα σημάδια, αλλά αυτός δεν με είχε εξετάσει για να τα δει.

Μου έδωσαν κορτιζόνη χάπια (Πάλι?? Πάλι??? :evil: ) αλλά εγώ ειδοποίησα την δερματολόγο μου κ θα πάω αύριο το πρωί να με δει, μήπως κ μου δώσει κάτι άλλο, πχ κορτιζόνη αλοιφή.

Αυτάααααα.

Άκουσα κ τα μπινελίκια μου επειδή ο κύριος κράτησε την μικρή 3 ώρες κ δεν μπορούσε... Όοοοοοχι... Είχε δουλειές να κάνει. Τσου τσου δεν δούλευε χθες, είχε λέει να δει τα exit polls, να κάνει δουλειες (= ήθελε να δει τηλεόραση με την ησυχία του). Υπόψην: τα σπυριά τα είχε δει, τρόμαξε κιόλας, αλλά προφανώς ήθελε να πάρω μαζί μου την Ελισάβετ στα νοσοκομεία :confused: ? Ή στράβωσε που κατάλαβε ότι κάποιος ήρθε κ με πήρε κ μου έκανε παρέα όταν έτρεχα 4 ώρες στα νοσοκομεία??

Για να μην κουράζεστε: βαριέται που ζει, ΔΕΝ θέλει να έχει ευθύνες, ΔΕΝ θέλει να κάνει τπτ στην ζωή του, στον ελεύθερό του χρόνο θέλει να κοπροσκυλιάζει ξαπλωμένος σε έναν καναπέ. 4,5 χρόνια έβλεπα το ίδιο έργο κάθε- μα κάθε - μέρα.

Αυτά για όσες μικρές σκατούλες παραπονιούνται που δεν γράφω ιστοριούλες! Καθίστε τώρα οι 5-6 να τα διαβάζετε αχαχαχα :tongue::P:D:tongue::tongue:

GEXxp3.png

περαστικαααα κλειω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και ναι!!!!διαβασα την ιστοριουλα σου!!!!χαχαχα!!!

περαστικα κοριτσι μου και τι να πω?κ τουτω και μη αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ασχολιαστος ο σταυρος.....και που αφησε το μωρο να πεσει στα πλακακια αλλα κ που γκρινιαζε!!!αν ειναι δυνατον!!!!4ωρες την εβδομαδα και αγκομαχησε κιολας????μωρε ,για φαντασου!!!!κ μαλιστα για το ιδιο του το παιδι!!!!!!!!!!!!!!!!!

κ παλι περαστικουλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α!!!!!!!!!!!!!!!κ για πες πες με ποιον πηγαμε βολτα στο νοσοκ????χαχαχα!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...