Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Φωτεινή, πόσο πιο μπερδεμένα μπορούν να γίνουν τα πράγματα με τους μισθούς σας? Μία με τις παρακρατήσεις σου από τον ΟΑΕΔ, μία με το δάνειο του αδελφού σου από την ΕΘΕΛ που δεν κατέβαλε δόσεις (ποιος δεν κατέβαλε δόσεις? Ο αδελφός? Γιατί?), δεν ξέρω κ εγώ τι να σου πω...

Πάντως πραγματικά δεν με βοηθάει να γνωρίζω πως υπάρχουν και χειρότερα. Δεν μου λέει κάτι αυτό...

Λοιπόν, για να μην ακούτε διάφορα και τρελλαίνεστε! Κυκλοφορούν πολλοί αστικοί μύθοι τώρα τελευταία, το καλό που σας θέλω να μην τους πιστεύετε! To Xαμόγελο του Παιδιού τα διαψεύδει ΟΛΑ!

- Κυκλοφορεί ένα αμάξι σε περιοχές κοντά στην Καβάλα/Περισσό/Ν. Ιωνία κλπ με άντρες που καραδοκούν να αρπάξουν παιδιά.

- Παιδιά εξαφανίζονται κ βρίσκονται νεκρά κ τους έχουν αφαιρέσει μάτια/συκώτι/έντερα/τα κέρατά μου τα τράγια

- Περπατάει αμέριμνη η μάνα, κρατώντας το παιδί από το χέρι κ της το αρπάζουν οι πειρατές κ την επομένη ζητάνε λύτρα

- Μαμά βρίσκεται στο mall/cosmos/allou fun park, χάνει για λίγα λεπτά το παιδί από τα μάτια της, κινητοποιείται ο χώρος κ εντέλει βρίσκουν το παιδί ξυρισμένο στις τουαλέτες

- Και η μεγάλη ξεφτίλα δλδ: παιδιά εξαφανίζονται (πάλι πειρατές) κ τα βρίσκουν μετά λίγους μήνες ζωντανά αλλά τους λείπουν νεφρά/συκωταριές κλπ. Δλδ τα απήγαγαν, τους έκλεψαν τα όργανα για εμπόριο κ μετά τα κούραραν με εντατική θεραπεία κλπ για να τα επιστρέψουν σώα στους γονείς τους!

Επειδή έχει λαλήσει ο κόσμος, καλά κάνει και φοβάται για τα παιδιά του, αλλά μην συνεχίζουμε αυτά τα ψέματα! Όχι τπτ άλλο, δίνουμε κ ιδέες για εγκλήματα.

Εννοείται τα προσέχουμε τα μωρά μας, όχι όπως κάποιοι απαράδεκτοι! Συγκεκριμένα, να σας αναφέρω το εξής γεγονός:

Κάθε φορά που ο μπαμπάς της Ελισάβετ έρχεται να την δει, κ κάθεται παραπάνω από 15' :rolleyes:, συνήθως την πηγαίνει στο πάρκο με το ποδηλατάκι. Εγώ εκείνη την στιγμή κάνω δουλειές, βγάζω βόλτα την Τάμπι, κάνω ντους κλπ. Έτυχε το Σαβ, μετά που κατέβηκε ο μπαμπάς με την μικρή, να πάω στο βιβλιοπωλείο :tongue::D:tongue:. Οπότε μετά από λίγη ώρα, τον είδα με την μικρή που επέστρεφε στο σπίτι. Τους ακολούθησα, αφού δεν έχει κλειδιά για να μπει σπίτι, κ είδα το εξής:

ο κύριος πήγε στο περίπτερο, άφησε το ποδηλατάκι με την μικρή ΚΑΤΩ από το πεζοδρόμιο κ αυτός ανέβηκε 2-3 βήματα, με γυρισμένη πλάτη για να αγοράσει τσιγαράκια! Κ μία κοπέλα έκανε γούτσου-γούτσου στην Ελισάβετ! Σίγουρα της έριχνε ματιές, αλλά η μικρή ήταν ΚΑΤΩ από το πεζοδρόμιο, στο ποδηλατάκι της, 3 βήματα ΠΙΣΩ από τον μπαμπά της!!!!!!

Ασχολίαστο, ό,τι μπινελίκι ήταν να ρίξω (πίσω από την πλάτη του) το έριξα. Αυτός βέβαια με έβριζε μπροστά στην μούρη μου, καθώς τόλμησα χαριτολογώντας να του επιστήσω την προσοχή να έχουμε το παιδί ΣΥΝΕΧΕΙΑ στον νου μας!!!

Sure σε ξαναφήνω μόνο μαζί της, πώς το θες!!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε στο μισθο του αδερφου μου κανανε κανονικα της κρατησεις η εθελ ...η εθελ δεν πληρωσε στο ταχυδρομικο ταμιευτηριο.αυτο εγινε...

με εμενα παλι δοξα το θεο μετα απο μηνες πηρα σημερα ενα ευχαριστο νεο , θα μας παγωσουν το δανειο που εχουμε παρει απο την υπηρεσια για ενα χρονο ....κατι ειναι κι αυτο +130 ευρω στην τσεπη πουφφ...

καλααααααααααα ο αχαιρευτος ποσο γαιδουρι μπορει να ειναι ???????????? εγω θα του εκανα χουνερι κλειω...θα την επαιρνα σιγα σιγα κι οταν γυρναγε και δνε την εβρισκε θα γινοταν χαμος... α κατι τετοια εγω τα κανω..

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλημέρα!

Φωτεινή, κ τι γίνεται στην περίπτωση του αδελφού σου? Δεν μπορείτε κάπου να απευθυνθείτε? Στον συνήγορο του πολίτη? Αφού πρόκειται για διαφορά με το δημόσιο. Πάντως πρώτη φορά το ακούω αυτό. Πάρα πολλοί είχαν πάρει δάνεια από ΟΑΣΑ και ΕΘΕΛ, πρώτη φορά το ακούω, τι να πω...

Σχετικά με το περιστατικό που περιέγραψα, θα με έβλεπε να πλησιάζω σε κάποια φάση. Απλά στο απότομο, το στιγμιαίο, δεν θα μπορούσε να αντιδράσει. Πχ να πλησιάσει ένα αδέσποτο την Ελισάβετ, η κοπελιά που της έκανε γούτσου-γούτσου να την τσιμπούσε κ να έφευγε (έχει γίνει σε συμφορουμίτισσα πέρυσι στο Χαλάνδρι αυτό), να κάνει κάποιος ότι την μετακινεί, να σταθμεύσει αυτοκίνητο για να πάει στο περίπτερο. Δεν την προστάτευε 100%. Εμένα θα με έβλεπε, ευχαριστώ πολύ! Ε και? Και χουνέρι να του έκανα, τι θα κέρδιζα? Ίσα-ίσα που θα με έβριζε. Αυτό είναι το θέμα μου? Εδώ κινδυνεύει το παιδί μου μαζί του, πάμε καλά με το ηλίθιο?

GEXxp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε τσουπρες?παω να σας διαβασω......μερες τωρα παω ολη την ημερα στην γιαγια στην κλινικη και δεν προλαβα να σας διαβασω.....

φιλιααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

εκαναν ρυθμιση κλειω και ξεκιναει απο τον ιουλιο μεχρι τοτε αναγκαστικα επρεπε να του παρουν τα χρηματα ... πηγε και το εψαξε...

καλα εχω παθει την πλακα μου με τα εκκαθαριστικα που βλεπω στην δουλεια ΟΥΤΕ ενας δεν παιρνει χρηματα πισω ουτε καν οι ανεργοι ... και παιρνουν και προκαταβολη για τον επομενο χρονο ...

το λιγοτρερο ποσο που εχω δει μεχρι τωρα ειναι 800 ευρω και το μεγαλυτερο απο εναν καθηγητη σε φροντιστηριο μαθηματικο 5900 ... ρε τι εγκεφαλικα θα παθει ο κοσμακης....

9zlup2.png

Διαφημίσεις

γειααααααααααααααααα!!!

(περνούσα και είπα να χαιρετήσω)

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

ειρηνη που εισαι η κλειω μειναει σαν λυκος τρωει τα παντα απο σημερα :P:p:p

χρυσοχερα ετοιμασε τραπεζιιιιι

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Μην γράφετε ρε!! Δεν σας έχω ανάγκη!! Μόνη μου θα μιλάω :tongue: :tongue: :tongue:

Λοιπόν, σήμερα χόρτασα από October Power!!

Το πρωί (μεσημέρι) πήγα στην am13 : τι κορμί ήταν αυτό!! Μαρή τους έχεις τρελλάνει όλους!! Τα φαντάρια βαράνε μπιέλες!! Baywatch μου θύμισε!! Pamelaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Επιστρέψαμε σπίτι στις 5, έκανα ντους, βγάλαμε την Τάμπι βόλτα με την Ελισάβετ κ πάλι φύγαμε να συναντήσουμε την Angelique (κ σόι) στο άλσος Βεΐκου!

Η Αγγελικούλα μας είναι πανέμορφη, φορούσε κ ένα κολάν μαύρο (μαρήηηη σεξουάλα), ήταν λίγο πεσμένη αλλά θα της περάσει πιστεύω (ακούς??).

Αχ αυτή η Γλωσσού της Αγγελικής! Αχχχ! Αυτό το αγαπησιάρικο πανέμορφο μπεμπέ!! Που κυνηγούσε την Ελισάβετ να την κάνει μάκια με αυτό το σβουριχτό το τρελλό φιλί κ η δικιά μου η τζαναμπέτα δεν της καθότανε?? Κ η γλωσσού μας έκλαιγε!!

Έχω να δηλώσω πάντως πως μακάρι ο μπαμπάς της Ελισάβετ να ήταν σαν τον άντρα της Αγγελικής... Έστω το μισό του ρε παιδάκι μου...

Η Ελισάβετ δεν έχει παίξει με τον μπαμπά της. Αυτός βαριέται...

Κ επειδή ξέρω την αγγελική 2 χρόνια, έχω να πω πως ο συζυγάτος της την αγαπάει κ την στηρίζει όσο μπορεί. Μακάρι να βρω κάποιον να με υποστηρίζει έστω στο 1/5 ρε παιδάκι μου...

Αγγελικούλα μου: πάρε τα πάνω σου! Είμαστε εδώ κ σε αγαπάμε βρε!!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...