Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Φωτεινή μου, το πρόβλημα δεν το έφερε το ευρώ, αλλά το μνημόνιο. Δλδ ακόμα κ αν ήμασταν στην δραχμή, πάλι θα μειώνονταν οι μισθοί, πάλι θα ακρίβαιναν τα προϊόντα, πάλι οι έχοντες θα θησαύριζαν, πάλι θα πληρώναμε χαράτσια (με δραχμές όμως) που συνέχεια θα αυξάνονταν.

Μην έχεις την εντύπωση πως άμα γυρίσουμε στην δραχμή θα φτιάξουν τα πράγματα. Έτσι όπως είναι η κατάσταση, το χειρότερο σενάριο είναι αυτό, να γυρίσουμε στην δραχμή.

Μην ξεχνάς ότι ταυτόχρονα με την επιστροφή στην δραχμή, θα γίνει κ υποτίμησή της.

Δλδ τώρα παίρνω 880 ευρώ τον μήνα, τα οποία είναι 880*340,75=299.860 δρχ.

Άμα γυρίσουμε στην δραχμή δεν θα παίρνω τόσα, αλλά περίπου 150.000 δρχ, με τις τιμές των προϊόντων επίσης σε δραχμές που όμως δεν θα μειωθούν αναλογικά, κ θα πρέπει να εξακολουθώ να πληρώνω δάνεια κ κάρτες, αυτά δεν θα σβηστούν.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι βικυ δεν ειμαι ετοιμη να ζησω ετσι , αλλα αφου δεν μπορω να κανω τιποτα για να μην γινει κατι τετοιο κι αφου η ζωη ολων μας ειναι σε χερια αλλωνων θα κανω οτι μπορω και θα ζησω οπως εζησαν και οι παπουδες μου...

Kοίτα....καλό ακούγεται αυτό αλλά για σκέψου και πάλι....

Εμένα ο παππούς και η γιαγιά μου κρατήσανε τσάπα και δουλέψανε την γη από την νηπιακή τους ηλικία....εγώ πάλι δεν την έχω πιάσει στα χέρια μου....Θα μου φύγει η μαγκιά αν τώρα χρειαστεί να το κάνω.....Άσε που θα σπάσω και κανένα νύχι....αυτό, το φτιαγμένο στην μανικιουρίστα.....(τρομάρα μας!)

Δε λέω, αν πρέπει για να ζήσω θα το κάνω αλλά τα πρώτα 100 χρόνια θα είναι δύσκολα, κατάλαβες;:|

Δεν είναι λοιπόν τόσο εύκολο να ζήσεις όπως έζησε ο παππούς και η γιαγια.....αυτοί ήταν μαθημένοι έτσι....ενώ εμείς οι Ελληνάρες μάθαμε στα εύκολα, στο ηλεκτρικό, στο τρεχούμενο νεράκι.....στα δανεικά, στη τζιπάρα και ας πεινάμε....

Άντε να μπαλώνεις με την γκαζόλαμπα και να διαβάζεις το παιδί με τον ίδιο τρόπο....

Άντε να πλύνεις στο χέρι.....

Άντε να πας στη δουλειά με τα πόδια ή στην καλύτερη των περιπτώσεων με ποδήλατο....

Γι' αυτό σου λέω.....

Πού είσαι Βικάκυ μου?

Κ εγώ φοβάμαι την επιστροφή στην δραχμή. Γι' αυτά που έγραψες... κ για άλλα τόσα... Μπορεί να γίνει μεν στάση πληρωμών, αλλά τα δάνεια θα είναι απαιτητά, σιγά μην χάσουν...

Τέσπα... γράφω, διαβάζω... πέρασε η μέρα...

Εδώ είμαι....

Τρέχω προς αναζήτηση παιδικού....

Παράλληλα κάνω τα χαρτιά μου για την φετινή απόσπαση.....

Απολαμβάνω τις τελευταίες μέρες της 'Αμερικάνικης' βοήθειας....φεύγουν αύριο οι δικοί μου που είχαν έρθει να κρατήσουν τα παιδιά για το ταξίδι μας....

Πώς είναι το χέρι σου;:(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα!

Δυστυχώς Βίκυ, το πρόβλημα με την επιστροφή στην δραχμή δεν είναι αυτό που γράφεις! Δεν είναι ότι δεν έχουμε μάθει έτσι, ο άνθρωπος προσαρμόζεται και μαθαίνει εξαιρετικά γρήγορα. Άλλα θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε, πιο σκληρά κ μέσα σε όλα θα αρχίσει ο ένας να επιτίθεται στον άλλον επειδή το παιδί του δεν έχει γάλα (λες κ του θύματος το παιδί, θα έχει... τέσπα).

Όσο για το πόσο καλομάθαμε, άσε διότι θυμώνω!

Ούτε τζιπ είχα ποτέ μου, ούτε χρέωσα τις πιστωτικές μου για ταξιδάκια στο Μπαλί κ για Gucci φορεματάκια, ούτε μου αξίζει αυτή η στέρηση επειδή ακριβώς: ποτέ μου δεν έζησα πλουσιοπάροχα. Λίγοι είναι αυτοί που τα πέταγαν τα χρήματά τους! Πριν από το μνημόνιο υπήρχε μια βασανισμένη γενιά των 700, την ξέχασες? Αυτοί ήταν η πλειοψηφία. Μην βλέπεις που τώρα όποιος παίρνει 700 είναι τυχερούλης :evil:

Σχετικά με το χέρι μου, βγήκαν οι αναλύσεις αίματος, δεν έχω θέμα αιματολογικό, οπότε ξεκίνησα από σήμερα κορτιζόνες. Κ αποχή από το φαγητό (και μόνο!) :tongue: :tongue:

Τώρα που έγραψες για παιδικό, θέλω να γράψω την Ελισάβετ στα 2,5 χρόνια της, δλδ τον Μάρτιο του 2013. Πότε θα κάνω αίτηση κ θα μαζεύω δικαιολογητικά?

GEXxp3.png

Η ζωη μας ειναι στα χερια αλλωνων κοριτσια οτι και να κανουμε θα προσαρμοστουμε θελουμε δε θελουμε.

Κλειω σε δημοτικο σταθμο δεν νομιζω πως γινεται στη μεση της σεζον... οι αιτησεις γινονται τωρα μαιο ιουνιο {εχουν ξεσκιστει οι αλλοδαπες ανεργες να βγαζουν τωρα καρτα για να μπει το παιδι τους στο σταθμο }...αααααα ρε και να μην δεχτουν την δικια μου το σεπτεμβριο θα με δειτε στα καναλια....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Eγω απλα θελησα να πω στη Φωτεινη οτι δεν ειναι ευκολο να ζησουμε σαν τους παππουδες μας...δεν περιεγραφα το προβλημα επιστροφης στη δραχμη Κλειω... Εκει θα υπαρξουν μεγαλα προβληματα. Ενα απο τα πιο βασικα θα ειναι και το οτι δεν θα υπαρχουν τα φαρμακα του παρελθοντος...ηδη υπαρχει προβλημα. Αν εχετε καταλαβει θελουν να πεθαινει ο κοσμος για να γλιτωνουν συνταξεις. Και οχι, ο ανθρωπος δεν συνηθιζει τοσο ευκολα...χρειαζεται χρονος...και αντε πες οτι συνηθιζει...που να παει να σκαψει για να καλλιεργησει; στην Ακαδημιας ή στην Πατησιων; στροφη στο χωριο,ναι,αλλα δεν εχουν ολοι τις ακρες. Οσο για την ευκολια μη θυμωνεις,πιστευω οτι καλομαθαμε,ολοι! ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥ.Και μπορει εσυ να μην χρεωσες τις πιστωτικες σου καρτες για τζιπ και ταξιδια αλλα αλλοι το κανανε...υπηρχαν ανεγκεφαλοι ανθρωποι που παιρνανε διακοποδανεια και εορτοδανεια,το διανοεισαι;...ολοι εχουμε μεριδιο ευθυνης. ΟΛΟΙ. Για τον παιδικο καλα τα λεει η Φωτεινη. Σε δημοσιο δεν προκειται να την παρουν στη μεση της χρονιας. Πρεπει να κατοχυρωσεις τη θεση απο την αρχη της χρονιας παρακολουθωντας απο Σεπτεμβρη. Αλλιως φωναζουν τον επομενο στη λιστα. Αιτησεις καθε τελος Μαη- αρχες Ιουνη για την επομενη χρονια.

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Eγω απλα θελησα να πω στη Φωτεινη οτι δεν ειναι ευκολο να ζησουμε σαν τους παππουδες μας...δεν περιεγραφα το προβλημα επιστροφης στη δραχμη Κλειω... Εκει θα υπαρξουν μεγαλα προβληματα. Ενα απο τα πιο βασικα θα ειναι και το οτι δεν θα υπαρχουν τα φαρμακα του παρελθοντος...ηδη υπαρχει προβλημα. Αν εχετε καταλαβει θελουν να πεθαινει ο κοσμος για να γλιτωνουν συνταξεις. Και οχι, ο ανθρωπος δεν συνηθιζει τοσο ευκολα...χρειαζεται χρονος...και αντε πες οτι συνηθιζει...που να παει να σκαψει για να καλλιεργησει; στην Ακαδημιας ή στην Πατησιων; στροφη στο χωριο,ναι,αλλα δεν εχουν ολοι τις ακρες. Οσο για την ευκολια μη θυμωνεις,πιστευω οτι καλομαθαμε,ολοι! ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΥ.Και μπορει εσυ να μην χρεωσες τις πιστωτικες σου καρτες για τζιπ και ταξιδια αλλα αλλοι το κανανε...υπηρχαν ανεγκεφαλοι ανθρωποι που παιρνανε διακοποδανεια και εορτοδανεια,το διανοεισαι;...ολοι εχουμε μεριδιο ευθυνης. ΟΛΟΙ. Για τον παιδικο καλα τα λεει η Φωτεινη. Σε δημοσιο δεν προκειται να την παρουν στη μεση της χρονιας. Πρεπει να κατοχυρωσεις τη θεση απο την αρχη της χρονιας παρακολουθωντας απο Σεπτεμβρη. Αλλιως φωναζουν τον επομενο στη λιστα. Αιτησεις καθε τελος Μαη- αρχες Ιουνη για την επομενη χρονια.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Βικάκυ μου...

Εξακολουθώ να επιμένω: οι Νεόπλουτοι ήταν ΛΙΓΟΙ!! Κ στην τελική είχαν επιλογή!!

Οι υπόλοιποι δεν είχαμε ΤΙΠΟΤΑ κ τραβούσαμε από πιστωτικές για πολύ απλά πράγματα (βενζίνη, σούπερ μάρκετ) τα οποία φαντάζουν παραμύθι για τους τότε ονειροπόλους κ επιπόλαιους που τα είχαν κ τα ξόδευαν!!!

Γενιά των 700... ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

GEXxp3.png

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Βικάκυ μου...

Εξακολουθώ να επιμένω: οι Νεόπλουτοι ήταν ΛΙΓΟΙ!! Κ στην τελική είχαν επιλογή!!

Οι υπόλοιποι δεν είχαμε ΤΙΠΟΤΑ κ τραβούσαμε από πιστωτικές για πολύ απλά πράγματα (βενζίνη, σούπερ μάρκετ) τα οποία φαντάζουν παραμύθι για τους τότε ονειροπόλους κ επιπόλαιους που τα είχαν κ τα ξόδευαν!!!

Γενιά των 700... ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

Απλώσαμε τα πόδια Κλειώ μου πέρα από το πάπλωμα......συνολικά!

Όσο για την γενιά των 700 ευρώ θα φαντάζει άπιαστο όνειρο αν επαληθευτούν όλα όσα λέγονται....οι μισθοί Βουλγαρίας έρχονται.....

qwlrp3.png

ακουστηκε οτι θα κανουν κι αλλες περικοπες... κι αμα ληφθουν τα μετρα του ιουνιου την κατσαμε τα 15ο ευρω μισθο τον βλεπω και πλησιαζει...και μαζι μ'αυτον και πολλες αυτοκτονιες .... σκοτωμοι κ.α......

9zlup2.png

Διαφημίσεις

ακριβως,τρελλαθηκα!!

αμαν που μπηκα λεω..:confused:

μπραβο σας ομως για τη συζητηση κοριτσια,ολα πρεπει να τα θιγουμε στο καφε μας... ιδεες καθημερινοτητα συμβουλες συναισθηματα!!!

στην ουσια ηταν μια ...ευχαριστη ακπληξη!!

εγω χαθηκα γιατι ειχα ενα γαμο μια γεννα κ μια κηδεια -χα! ολη η ζωη σε τρεις λεξεις- κ ολα σε στενο συγγενικο κυκλο κ ετρεχα!!

καλημερα κ καλη βδομαδα,

οσονουπω θα ξαναμπω

ελα κλειω μου,

γεννησε η νυφη μου

πεθανε ο θειος μου -88- μια χαρα ζωη εζησε δεν θελω συλληπητηρια μακαρι τη ζωη του να χουμε!

παντρευτηκε η κολλητη της αδερφης μου

ελπιζω να εισαι καλυτερα κλειω μου

μακαρι να βρισκα λογια να παρηγορησω τις ..οικονομικες σου ανησυχιες,αλλα ξερεις κ γω στα ιδια χαλια ειμαι οποτε το χουμε ριξει οικογενειακως στην τρελλη!!

κλειω μονο αυτο θα σου πω για νιωσεις {λεω εγω τωρα }καπως καλυτερα... ποσο προκαταβολη πηρε ο αδερφος μου για τον μηνα ιουνιο ?

0,53? ohhh yesssss ναι ναι τοσα καλα διαβασες και η εκκαθαριση του ποσα θα ειναι στη μεση του μηνα? 2,30? ....κι ολα αυτα γιατι ακομα του κανουν κρατησεις και γιατι η σκατοεθελ του εκανε μια μα... μ ενα δανειο που ειχε παρει και ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΛΑΝΕ ΠΟΤΕ τις δοσεις..... οποτε υπαρχουν και χειροτερα... παλι καλα που εχουν τον κηπο τους ...και μεσα σ ολα εριξε πλυμμυρα βροχη προχτες και μπηκε ολη η βροχη στο σπιτι τους γιατι καλως η κακως ο πεθερος του εχει φτιαξει ενα σπιτι ΣΚΑΤΑ....παντου υγρασια εχει πφφφφφ

για αυτο υπομονη κοριτσακι μου

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...