Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπλα μπλα μπλουμ τσικα τσικα μπουμ ολε ολε , τσικα τσικα μπουμ ολε ολε κι ακομα δεν ηρθε το καλοκαιρακι να κανουμε μπανακια να χανομοστε πιο πολυ ολε ολε ...:tongue::tongue::tongue:

εγω μιλησα χιχιχιχι δεν μπορεις να πεις και τραγουδιστα κιολας

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε μα τι να τις κάνω!!!

Αντί να βάλουν αυτόματη ειδοποίηση μηνυμάτων του καφέ μας στο e-mail τους, μπαίνουν όοοοοοοοοοοοποτε έχουν χρόνο κ φέξε μου κ γλύστρισα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε ομορφες τσουπρες?????

εγω ψιλοχαθηκα αλλα δικαιολογημενα.....ειχε χαλασει 2εβδομαδες τωρα ο υπολογιστης!!!!!

θα μπω αργοτερα να σας σχολιασω.....ανννν εχετε γραψει κατι!!!!!!!χα χαχα!!!!προς το παρον ειμαι μπιζι καθως η εβδομαδα αυτη εχει προτζεκτ γενεθλια αγγελικακιου!!!!!

αχ να σας πω κ κατι???????????ειμαι πολυ πολυ υπερηφανη μανουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μα παρα πολυ!!!!το αγγελικακι μου εκοψε μια και καλη την πανα!!!!μαχαιρι λεμε!!!!!απο εκει που οποτε πηγαιναμε να προσπαθησουμε ολο κ δεν ηθελε και το ειχε παρει στην πλακα τωρα με την μία εκοψε και το βραδυνο!!!!!!

σειρα της γεωργιτσας μου τωρα!!!!!!αν κ εχουν ενα χρονο διαφορα πιστευω οτι οπου να ναι θα τα κοψει κ εκεινη καθως συνοριζεται με την αγγελικη!!!!!ανεβαινει η αγγελικη στην τουαλετα κ παει απο κατω η μικρη θκατουλα και σουρομαλλιαζονται για το ποια θα καθησει!!!χα χαχα!!!!της τρελης γινεται λεμε!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Έλα και από εδώ!!

Elain, Ελένη και Isi, Xρόνια σας Πολλά! Να χαίρεστε τις οικογένειές σας! Πάντα χαρές να έχετε!

Μαμουνάκι και Ειρήνη να χαίρεστε τα κοριτσάκια σας!! Ό,τι επιθυμείτε!!

Γενικά να χαιρόμαστε όσους γιορτάζουν κ όσους αγαπάμε!

Ειρήνη μπράβο σου κορίτσι μου για την πάνα της μεγάλης! Μπράβο! Μια χαρά σου 'κατσε! Ήθελε τον χρόνο του το παιδί, ααααα!!

Όσο για το πρότζεκτ γενέθλια μεγάλης, ναι το έπιασα το νόημα! Σε 4-5 μέρες έχει γενέθλια, εσύ από τώρα άρχισες να ετοιμάζεις τον μπουφέ των 15 φαγητών κ 34 ορεκτικών εεεεε? Οι 6 σαλάτες τελευταία στιγμή τις κόβεις, το ξέρω :tongue:

GEXxp3.png

μαρη κλειω το περιμενα οτι θα με πειραξεις με τον μπουφε των 15ορεκτικων κ 35φαγητων!!!!χαχαχα!!την αλλη δευτερα ειναι το παρτυ μας.....αν τα ετοιμαζα απο τωρα οι καλεσμενοι μας μετα το παρτυ τους εβλεπα για νοσοκομειο μερια....χαχαχα!!!!προς το παρον,ταχτοποιησα τα δωρακια των παιδιων,και διαφορα αλλα διακοσμητικου τυπου!!για φαγητα το μονο που εκανα προς το παρον ειναι λουκανοπιτακια,μπουρεκακια,κρουασανακια αλλα τα εφτιαξα κ κατευθειαν καταψυξη!!!εκεινη την ημερα θα ψηθουν ολα...

ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σου!!!!!να σαι καλα!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

καλε το δουλευετε κ εδω το μαγαζι ? χαχαχ μπηκα να δω αγγελιε σκαι τσουπ βλεπω κινητικοτητα εδω δεν πατε καλα δηλ εγω τωρα να διααβσω και στο φεισ κ εδω ? λετε αλαλ η τα ιδια δυο φορεσ ? χαχαχαα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue:

...δεν είμαι καλά...

ήθελα να τα γράψω στο φβ, αλλά ανέβασα τις φώτος από την συνάντηση της Κυριακής κ δεν μου κόλλαγε εκεί που κάνω καλαμπούρι να αρχίσω τα κλαψ κλαψ... αλλά πραγματικά κάπου πρέπει να τα πω...

Με έχει πιάσει μια μαυρίλα, ένα ατελείωτο κλάμα σπαστικό, που δεν λέει να σταματήσει... Καθάριζα την κουζίνα (πάγκο, τραπέζια, ντουλάπια) με dettol κ κλάααμα, έκανα ντους κ έκλαιγα, έγραφα στο φβ κ έκλαιγα, έφτιαξα τοστ για την δουλεια κ να τα δάκρυα να κάνουνε λιμνούλες (σαν την Γιωργίτσα της Ειρήνης).

Με έχει καταβάλει πολύ το οικονομικό. Τέλος, κήρυξα πτώχευση. Μίλησα με την δικηγόρο μου για να αναλάβει να μου κάνει ρύθμιση, λέει ότι υπάγομαι στον νόμο Κατσέλη κ δεν ξέρω... ένα κουβάρι στο μυαλό μου... Τι σκεφτόμουν? Πού πήγα κ έμπλεξα? Μάτια δεν είχα?? Πώς σκατά όρισα την τύχη μου έτσι? Τι πήγα κ έκανα?

Κ μπήκα σε ένα ατελείωτο έλος που δεν έχει πάτο. Λες κ ήμουν κανά ορφανό παρατημένο κ αποδιωγμένο από όλους κ έπεσα στον πρώτο τυχόντα. Λες κ ήμουν η άπειρη γμ την κρίση μου μέσα!

Κ πρέπει να ετοιμάσω e-mail στην δικηγόρο μου αναλυτικό με τα χρέη μου στις κάρτες κ στα δάνεια κ δεν μπορώ, έχω μουσκέψει τους φακέλους...

GEXxp3.png

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΧΑΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

τι σου ειχα πει για το νομο κατσελη ρε? δεν σου ειχα δωσει οδηγιες? επρεπε ηδη να το ειχες κανει .... τωρα με τσαντισες... θα ειχες μπει σε μια σειρα...κι οπως μου λες κι εμενα καμια φορα... χαμογελα...

εγω ενα εχω να πω .. μακαρι να κυρηξουν οι μ....ς οτι αλλαζουμε νομισμα... θα γινει σταση πληρωμων , θα σβηστουν δανεια...και φτου κι απο την αρχη ειλικρινα το προτιμω... αυτη η ζωη που μας εχουν φερει να ζουμε δεν ειναι ζωη ειναι αδικια και ειναι θανατος...εχουν καταφερει να τσακωνονται οικογενειες μονο και μονο για τα οικονομικα...εγω βλεπεις επαψα να ασχολουμαι με τα λεφτα το μονο που θελω ιεναι να εχω λεφτα ισα να παιρνω πανες του παιδιου μου και γαλατα..απο ρουχα δοξα το θεο μας βολευουν ξενοι :( δεν μ αρεσει αλλα πλεον ετσι παει... ενα ρουχο δεν εχω αγορασει της μικρης ΕΓΩ εδω και ..... 8 μηνες... αυτο με ποναει πολυ....

κοιτα να τα μαζεψεις και να τα στειλεις ... μην καθεσαι και κλαισ ειλικρινα πέον δεν βγαινει τπτ με το κλαμα.... κοιτα να εισαι καλα για να ειναι και η ελισαβετ...

αντε τωρα και εδω δεν μπορω να βρισω ελευθερα :evil::evil::evil:

9zlup2.png

Δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου ρε αγάπη...

Είναι τα μυαλά μου: γιατί το έκανα αυτό? Γιατί τον κοίταξα? Λες κ δεν είχα στον ήλιο μοίρα... Πού πήγα κ έμπλεξα....

Όσο για την ρύθμιση, αφού ήξερα ότι θα αγόραζα πράγματα. Απλά έπρεπε να κατασταλάξει στο πόσα θα μου έπαιρνε από το σπίτι. Πρώτα ήθελα να δω, να χρεωθώ τα καινούρια κ μετά να ψαχτώ. Δεν καταλαβαίνεις τον τρόπο σκέψης μου?

Βρίσε ελεύθερα, καφέ είναι εδώ... Λες να σου κάνουμε αναφορά? :tongue:

(κ νααααα τα δάκρυα στο πληκτρολόγιο)

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

...δεν είμαι καλά...

ήθελα να τα γράψω στο φβ, αλλά ανέβασα τις φώτος από την συνάντηση της Κυριακής κ δεν μου κόλλαγε εκεί που κάνω καλαμπούρι να αρχίσω τα κλαψ κλαψ... αλλά πραγματικά κάπου πρέπει να τα πω...

Με έχει πιάσει μια μαυρίλα, ένα ατελείωτο κλάμα σπαστικό, που δεν λέει να σταματήσει... Καθάριζα την κουζίνα (πάγκο, τραπέζια, ντουλάπια) με dettol κ κλάααμα, έκανα ντους κ έκλαιγα, έγραφα στο φβ κ έκλαιγα, έφτιαξα τοστ για την δουλεια κ να τα δάκρυα να κάνουνε λιμνούλες (σαν την Γιωργίτσα της Ειρήνης).

Με έχει καταβάλει πολύ το οικονομικό. Τέλος, κήρυξα πτώχευση. Μίλησα με την δικηγόρο μου για να αναλάβει να μου κάνει ρύθμιση, λέει ότι υπάγομαι στον νόμο Κατσέλη κ δεν ξέρω... ένα κουβάρι στο μυαλό μου... Τι σκεφτόμουν? Πού πήγα κ έμπλεξα? Μάτια δεν είχα?? Πώς σκατά όρισα την τύχη μου έτσι? Τι πήγα κ έκανα?

Κ μπήκα σε ένα ατελείωτο έλος που δεν έχει πάτο. Λες κ ήμουν κανά ορφανό παρατημένο κ αποδιωγμένο από όλους κ έπεσα στον πρώτο τυχόντα. Λες κ ήμουν η άπειρη γμ την κρίση μου μέσα!

Κ πρέπει να ετοιμάσω e-mail στην δικηγόρο μου αναλυτικό με τα χρέη μου στις κάρτες κ στα δάνεια κ δεν μπορώ, έχω μουσκέψει τους φακέλους...

Κλειώ.....όλοι έχουν δικαίωμα στην μαυρίλα....μα όλοι....να σκέφτεσαι όμως ότι έχεις ανθρώπους που σε αγαπούν και είναι ετοιμοι να σε στηρίξουν.

γιατί το έκανα αυτό? Γιατί τον κοίταξα? Λες κ δεν είχα στον ήλιο μοίρα... Πού πήγα κ έμπλεξα....

Όλες αυτές οι ερωτήσεις δεν βγάζουν πουθενά....και απάντηση να έπαιρνες σε τι θα ένιωθες καλύτερα.... Δες το σαν μια ατυχία της ζωής....άλλοι την βιώνουν σε εργασιακό επίπεδο, άλλη σε απώλεια αγαπημένου προσώπου, άλλοι σαλτάρουν.....εσένα σου έκατσε αυτό. Δες το μπροστά όμως, αυτό που είναι στο αύριο, δες τα υδάτινα μάτια της και πάρε κουράγιο.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

εγω ενα εχω να πω .. μακαρι να κυρηξουν οι μ....ς οτι αλλαζουμε νομισμα... θα γινει σταση πληρωμων , θα σβηστουν δανεια...και φτου κι απο την αρχη ειλικρινα το προτιμω... :evil:

Ελπίζω να κάνεις πλάκα, έτσι;:shock:

Δεν είναι δυνατόν να το εννοείς αυτό.....:|

Είσαι έτοιμη να ζεις χωρίς βενζίνη;Θα μας παρατήσουν όλοι στην μοίρα μας....

Είσαι έτοιμη να έχεις ηλεκτρικό 2-3 ώρες μόνο την ημέρα;να μην εισάγουμε τίποτα;

Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τα άδεια ράφια στα σούπερ μάρκετ;

Διανοείσαι τι πρόκειται να συμβεί αν γίνει αυτό που λες;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Πού είσαι Βικάκυ μου?

Κ εγώ φοβάμαι την επιστροφή στην δραχμή. Γι' αυτά που έγραψες... κ για άλλα τόσα... Μπορεί να γίνει μεν στάση πληρωμών, αλλά τα δάνεια θα είναι απαιτητά, σιγά μην χάσουν...

Τέσπα... γράφω, διαβάζω... πέρασε η μέρα...

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κλειω!!!!!!!!!!!!!!ναι ,κλειω ειναι μία καλη ημερα!!!!!!!μία πολλη καλη ημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχεις την βετουλα σου,την ευτυχια σου που την λατρευεις κ σε λατρευει!!!!!εχεις την οικογενεια σου!!!!!εχεις φιλους-ες....εχεις εμας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξεκολλα απο ολα αυτα που σε ταλαιπωρουν!!!!!ξεχνα...οτι εγινε ,εγινε!!!!θα ηταν καλυτερα να μην χωριζες?οχι!!!!αρα εισαι ηδη 5 σκαλοπατια πανω (μην σου πω κ παραπανω) απο την εποχη εκεινη!!!!εισαι σε καλυτερη φαση!!!!!!(γιου νοου....;) )

και τα χρεη θα ρυθμιστουν κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!!ηδη εισαι σε πολυ πολυ καλο δρομο!!!!σκεψου το απλα...εστω υπαρχει κ η λυση με τον νομο που λες!!!!κατι ειναι κ αυτο!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ελπίζω να κάνεις πλάκα, έτσι;:shock:

Δεν είναι δυνατόν να το εννοείς αυτό.....:|

Είσαι έτοιμη να ζεις χωρίς βενζίνη;Θα μας παρατήσουν όλοι στην μοίρα μας....

Είσαι έτοιμη να έχεις ηλεκτρικό 2-3 ώρες μόνο την ημέρα;να μην εισάγουμε τίποτα;

Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τα άδεια ράφια στα σούπερ μάρκετ;

Διανοείσαι τι πρόκειται να συμβεί αν γίνει αυτό που λες;

οχι βικυ δεν ειμαι ετοιμη να ζησω ετσι , αλλα αφου δεν μπορω να κανω τιποτα για να μην γινει κατι τετοιο κι αφου η ζωη ολων μας ειναι σε χερια αλλωνων θα κανω οτι μπορω και θα ζησω οπως εζησαν και οι παπουδες μου...

Τι να κανω ν'αυτοκτονησω οπως εκανε μια γιαγιουλα 80 χρονων που ανεβηκε στην ταρατσα και χερι χερι μαζι με τον γιο της πηδηξαν στο κενο?? θα βγει πουθενα να πεθανω για τους αχρηστους? θα μεινω εδω και θα πολεμησω οπως ολοι μας πιστευω... γιατι κι οσοι εχουν φραγκα καποια στιγμη θα τους τελειωσουν ...

αλλα ρε γμτ οταν ηταν η δραχμη ειχα πολλααααααααα λεφτα στην ακρη κλαψψψψ:(

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...