Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Isoula δεν το ήξερα αυτό για τον αδελφό σου... Συγκλονίστηκα!!! Δεν έχω λόγια...

Fire η Αννίνα είναι μία συμφορουμίτισα, που έχασε τον γιο της 14 μηνών από λευχαιμία... Είναι η αιτία που αποφάσισα να γίνω δότρια μυελού. Ενώ δεν την ξέρω την κοπέλα, ούτε έχουμε μιλήσει μεταξύ μας, με έκανε όμως να συνειδητοποιήσω πως δίπλα μας συμβαίνουν διάφορα, δεν είναι τόσο εξαίρεση. Κ άμα γίνουμε όλοι δότες μυελού κ δωρίζουμε βλαστοκύτταρα στην δημόσια τράπεζα, πιστεύω δεν θα υπήρχαν θάνατοι από λευχαιμία.

Κ εγώ που δεν είχα ψάξει, νόμιζα πως θα ήταν επίπονη η διαδικασία να γίνεις δότης μυελού. Δεν είναι όμως έτσι.

Για να γίνεις εθελοντής δίνεις λίγο αίμα, όχι όπως στην αιμοδοσία, δείγμα παίρνουν. Αυτό είναι που κρατάνε και όοοοοοοταν βρεθεί ασθενής συμβατός, τότε σε καλούν για να δώσεις μυελό. Η επέμβαση δεν πιστεύω πως είναι επώδυνη, ούτε το μετεγχειρητικό. Ξέρεις όμως πως εκείνη την στιγμή σώζεις κάποιον, ο οποίος εξαρτάται ΑΠΟΛΥΤΑ από εσένα. Είδες, τα κορίτσια είναι τόσα χρόνια δότριες, δεν έχει βρεθεί όμως συμβατός ασθενής...

Διάβασε εδώ, εμένα μου έλυσε πολλές απορίες και πείστηκα να γίνω δότρια.

Vasdeli και του χρόνου για το μπάνιο του Λάσκαρη!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

isoula μπραβο που μεσα στην απωλεια σας φανηκατε τοσο γενναιοδωροι!!

χιλια μπραβο σας!!! λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου:cry:

κλειω η αγαπημενη μου ξαδερφη ΘΑ εχανε την κορουλα της απο λευχαιμια οταν ηταν 22 μηνων

τη πηγαν στο γιατρο γιατι απλα ηταν ακεφη για 4-5 μερες

προληπτικα ο γιατρος ζητησε εξετασεις αιματος και κει φανηκε οτι κατι τρεχει,κι αυτο ηταν λευχαιμια!!

2 βδομαδες αργοτερα κ θα την χανανε

σ ευχαριστω για το λινκ θα το διαβασω

χαιρομαι για τα κοριτσια του καφε μας που ειναι τοσο ευαισθητοποιημενα

μαλλον δεν ειναι τυχαιο το october power

Εγω αιμοδοτρια δεν μπορω να γινω λογω υποτασης:(

Δοτης οργανων δεν δηλωνω να γινω αλλα σε μια συζητηση που καναμε με τον γιωργο συμφωνησαμε μεταξυ μας οτι ΑΝ παθει κατι ενας απο τους δυο μας να δωθουν τα οργανα μας εκεινη την στιγμη.

Ειχα ακουσει καποτε οτι καποιος ηταν δοτης οργανων και ειχε ενα τροχαιο ... δεν ηταν σημαντικο το ατυχημα του το κανανε ομως οι γιατροι σημαντικο και τον ριξανε σε καταστολη προς τον θανατο για να παρουν τα οργανα του κι αυτο φανηκε στην νεκροψια που ζητησαν οι γονεις μετα τον θανατο του ... προτιμω οτι ειναι να γινει αφου πεθανω....οσο για δοτης μυελου των οστων δεν ξερω...με πιανει μια φοβια ειμαι και κλανιαρα σε μερικα θεματα...

Τα βλαστοκυτταρα απο το 2ο παιδακι μου θα κανονισω πολυ πριν να τα δωσω σε δημοσια υπηρεσια για φυλαξη ..στην μικρη δεν προλαβα το ειχα στο ψαξιμο εκεινο το διαστημα και μας επιασε εξ απροοπτου η δεσποινις και τα κρατησαμε στο ιασω αναγκαστικα .. αφου ηθελα να τα κρατησω ουτως η αλλως και τελευταια στιγμη που να εψαχνα??:(

οταν με ρωτησανε για τα βλαστοκυτταρα εμεινα λαλακας...κοιταγα το ταβανι φωναξα τον συζυξ και το αποφασισαμε εκεινη την στιγμη

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Φωτεινή κ εγώ δεν θέλω να δηλωθώ ως δότρια οργάνων, αλλά όλοι το ξέρουν ότι αν δεν υπάρχει επιστροφή, αυτό επιθυμώ.

Όσο για αυτό που άκουσες σχετικά με τον δότη οργάνων που τον έστειλαν για να του πάρουν τα όργανα, χωρίς να ξέρω την συγκεκριμένη υπόθεση, είμαι απόλυτη ότι είναι μύθος. Urban Legend! Αυτά που όλοι από κάπου ακούμε, από τον γνωστό του μπατζανάκη της κουνιάδας της πεθεράς κλπ. Μην το πιστεύεις.

Όπως μην πιστεύετε στην σαχλαμάρα ότι μία μαμά ήταν με το παιδάκι της κάπου κ μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου το έχασε από τα μάτια της κ κινητοποιήθηκαν οι αρχές κ βρήκαν το παιδί στην τουαλέτα με ξυρισμένο κεφάλι κ κολοκυθάκια τούμπανα! Αυτό κυκλοφορεί από το 1996 που εγώ πρωτοάκουσα ότι έγινε στον "Λαμπρόπουλο" μέχρι κ σήμερα με διαφορετικές παραλλαγές ως προς τον τόπο: athens mall/village cinemas/cosmos/πάρκο τρίτση κλπ. Το Χαμόγελο του Παιδιού το διαψεύδει κ ενημερώνει πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ στην Ελλάδα έχει γίνει κάτι τέτοιο!

GEXxp3.png

ναι κορίτσια... δυστυχώς...

δεν το είχα αναφέρει ποτέ άμεσα (μόνο έμμεσα σε κάποιες δημοσιεύσεις μου) μόνο και μόνο για να μην επηρρεάσω όλες εσάς που περνούσαμε εδώ πολλές στιγμές... εντάξει, πάνε και αρκετά χρόνια πλέον... αλλά η απώλεια είναι μεγάλη και φοβερή, ποτέ δεν ξεπερνιέται, απλά μετριάζει... εγώ ήμουν 16 κι αυτός 14. ο μικρός μου αδερφός 7. κι έτσι ξαφνικά, σε μια βόλτα του με το ποδήλατο έγιναν όλα... ήταν στην εντατική για 3 μέρες, με εγκεφαλικά τραύματα και με πολλές κακώσεις σε όλο του το σώμα. δεν υπήρχε επιστροφή, οι γιατροί έδιναν απειροελάχιστες πιθανότητες για τη ζωή του, η οποία ποτέ δε θα ταν όπως πριν (εγκεφαλικά νεκρός). και φυσικά ούτε και οι δικη μας ζωή. όχι ότι τώρα είναι... προς θεού! κι έτσι κάναμε οικογενειακό συμβούλιο και το αποφασίσαμε! και σώσαμε 12-14 ανθρώπους! τα δώσαμε όλα! και ευτυχώς, από αυτά που γνωρίζω όλοι (οι μεταμοσχευμένοι) είναι καλά στην υγεία τους και ζουν μια όμορφη ζωή με τις οικογένειές τους...

κι εμείς έχουμε έναν φύλακα άγγελο σε όποια δυσκολία να μας φυλάγει! μη σας πω πόσες φορές τον έχω δίπλα μου! παίρνω θάρρος κάθε φορά που τον σκέφτομαι! και ο πόνος απαλύνεται όσο περνάν τα χρόνια.

(το σάββατο παντρεύτηκε ένας φίλος του και κουμπάρος ήταν ένας άλλος φίλος του και συγκινήθηκα πολύ! μόνο που υπήρχε μια έλλειψη στο τραπέζι της παρέας... και κάποιοι ήρθαν και μου σφίξαν το χέρι, το κατάλαβαν...)

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

.....

Ίσι μου... κάτι είχε πάρει το μάτι μου στο φβ, προφανώς στην επέτειο του συμβάντος, αλλά δεν ήθελα να ρωτήσω τι κ πώς αφού κατάλαβα πως ήταν κάτι παλιό. Δεν περίμενα όμως τέτοια συγγένεια κ τέτοια ηλικία... Κρίμα, μεγάλο κρίμα... Έσωσε μια ντουζίνα ανθρώπους βέβαια... αλλά κρίμα...

Τουλάχιστον τιμωρήθηκε ο υπαίτιος?

GEXxp3.png

ναι fire μου, παντα είναι εδώ και στα καλά και στα άσχημα! εδώ!

κλέλια όχι δυστυχώς δεν τιμωρήθηκε κανένας έτσι όπως έπρεπε! αλλά δεν δώσαμε συνέχεια... δεν θέλαμε! ο μπαμπάς μου δηλαδή... το αφήσαμε και μας άφησε... αυτοί οι άνθρωποι ας έχουν την τιμωρία που τους πρέπει από εκεί που πρέπει... τι άλλο να πω...

και ναι, το θετικό είναι ότι σώθηκαν πολλοί συνάνθρωποί μας κ νιώθω πολύ περήφανη γι αυτό, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Eλένη, δεν γνώριζα....

Κάτι είχα διαβάσει στο fb κι εγώ αλλά δεν θέλησα να ρωτήσω...

Ήθελε μεγάλο σθένος και δύναμη ψυχής για να κάνετε ό,τι κάνατε....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα αγαπούλες!

Επίτηδες κάνω αλλαγή 180ο μοιρών για να αποφορτίσω την ατμόσφαιρα!

Το μικρό σκατό μου κοιμάται μόνη της, τουλάχιστον το μισό βράδυ.

Από την προηγούμενη Δευτέρα την κοιμίζω το βράδυ στο κρεβατάκι της. Μια χαρά το πήρε, άλλωστε 2-3 μέρες νωρίτερα της έλεγα: όταν μεγαλώσει η Ελισάβετ θα κοιμάται στο μεγάλο το κρεβάτι της!!

Μια χαρά την κοιμίζω που λέτε, κατά τις 23.00-23.30 ξυπνούσε κ την ξανακοίμιζα κ μετά κατά τις 4.00 ξαναξυπνάει. Εκείνη την ώρα την παίρνω στο κρεβάτι μου, καθώς άμα την κοιμήσω στο δικό της, θα κοιμηθώ κ εγώ εκεί :D.

Κάποιες φορές δεν ξυπνάει 23.00-23.30, τείνει να το πηγαίνει σερί μεχρι τα ξημερώματα. Αλλά είναι νωρίς ακόμα για να σας πω αποτελεσματα κ ώρες κλπ!

Είναι που λέγανε πως τα μωρά του co-bedding ποτέ-ποτέ-ποτέ τους δεν κοιμούνται μόνα τους, θέλουν τη μαμά τους κ τους βγάζουν την πίστη για να καταφέρουν να κοιμηθούν μόνα τους. Πολύ με παίδεψε ναι ουουουου τι να πω!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

καλά έκανες κλειώ μου και άλλαξες κουβέντα! έτσι κι αλλιώς, περασμένα!

μπράβο στην ελισάβετ που κοιμάται στο κρεβατάκι της! είδες, σιγά σιγά θα κοιμάται και μοναχούλα της! η γκουγκουφκίτσα άρχισε πλέον και κοιμάται μόνη της σχεδόν. σχεδόν... μας θέλει δίπλα της, ή εμένα ή τον μπαμπά της μέχρι να την πάρει ο ύπνος αλλά μετά του δίνει και καταλαβαίνει!

χθες κάναμε εμβόλιο (περιττό να ξαναπώ ότι τα έδωσε όλα) κι ο γιατρός συμπέρανε μετά από συζήτηση και συμπεριφορές της ότι έχει κάποιες φοβίες με τα ύψη και τις φωνές. (έχω ξαναπεί ότι ο γιατρός μας είναι πολύ στενός συγγενής και την ξέρει και στην καθημερινότητά της). κι έτσι θα δούμε αρχές του άλλου μήνα μήπως της δώσουμε κάποιο ομοιπαθητικό για τις φοβίες αυτές! κάθε φορά που είναι ψηλά μόνη της λέει α-α-α μπουμ κάτω και όταν κάποιος φωνάζει κλείνει τα αυτιά της. τον ξαδερφούλη της που είναι αρκετά νευρικό παιδάκι και φωνάζει συχνά τον φωνάζει Γόλη φωνακά (Γρηγόρη φωνακλά).

επίσης έχω να ενημερώσω ότι έγινε 11,350 γρ και 88 εκ!

καλέ πως μεγαλώνουν έτσι!

αφήστε τα λογάκια και οι προτάσεις που δημιουργεί μόνη της!

- στο αυτοκίνητο όταν φρενάρει λίγο απότομα: πόχεχε μπαμπά!

- μαμά τι κάνει? πάμε τίτι, ναι όλοι μαγί

- (πριν το βραδυνό της γάλα) Ντιντή πίνει γάλα. έχει πιπίλα... όχι πιπίλα μόνο τέτα (κουβέρτα)

- πάμε βότα, πάκο κούνια μπέλα, μόνη χιου, όχι μόνη χιου, μπαμπά μαλώνει, πιάνει χέλι, ποτέ μόνη χιου, χέλι πάντα!

και άλλα πολλά!

6umkp3.png

Jdbyp2.png

sos μου εστειλε γνωστος μου στο φατσοβιβλιο εκθεση οτι γαλατα δελτα φαγε περιεχουν αφλεταξινη και σαφεστα τα μμε δεν εβγαλαν τπτ γιατι πληρωνονται απο διαφημισεις... εφερναν γαλα απο βουλγαρια σκοπια και το βαφτιζαν ελληνικο προσοχη

Χρόνια μας πολλά κοριτσάρες!!!

Σε όλες μας! και φυσικά στις δικές μας μανούλες!

σε όλες αυτές τις γυναίκες που μας μεγάλωσαν με ό, τι μπορούσαν, με όσα μπορούσαν και μας έκαναν ανθρώπους που να μπορούμε κι εμείς τώρα με τη σειρά μας να μεγαλώνουμε τα δικά μας παιδιά! και αυτές εκεί! συμπαραστάτες!

20060501142542890.jpg

6umkp3.png

Jdbyp2.png

ΣΣΣΣΣΣσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

Ησυχια κανουν νανι οι μανουλες του Club octomber 2010!!!!!!!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...