Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φωτεινή μου σ' ευχαριστώ πολύ!:P

Ναι δεν μπορώ γιατί είμαι δημόσιος υπάλληλος. Το πληροφορήθηκα από μια άλλη κοπέλα στο άλλο καφέ μας.Δε βαριέσαι....κάτι θα βρεθεί και για τον Πέπε!

Εμεις Βασδελακη μου στο πηγαδι καναμε τσισα... το καταλαβα οταν εκανα εψαχνα περσυ τετοια εποχη για παιδικο ... μονο ιδιωτικο μου λεγανε...κι εγω εκανα αιτηση καλου κακου στου δημου και τελικα την πηραν τον νοεμβριο κι αυτο γιατι δεν καλυφτηκαν ολες οι θεσεις... καλο κουραγιο

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα η παιδιατρος και οι οικογενιεακοι φιλοι μου ειπαν το καλυτερο ειναι φρεσκο απο αγελαδα αλλα να ξερεις με τι τρεφετε ενα καλο βρασιμο και ειναι οτι καλυτερο (οσοι ειστε σε χωρια ειστε τυχεροι) μετα για φρεσκο Νουνου Φαμιλι αλλα λογω του ολου γεγονοτος φετος ακομα και η παιδιατρος δινει στα παιδια της αυτο που δινω τωρα εβαπορε.Περαν των παραπανω ο πατερας μου ως χημικος μηχανικος και εχοντας δουλεψει σε πολλες εταιριες ως εξωτερικος συνεργατης για επισκευη συντηρηση καζανιων και στησιμο μοναδων θεωρει-σκονη γαλακτος το χειροτερο, εβαπορε καπως καλο οταν ομως γινετε παραγωγη και συσκευασια στην Ελλαδα αρα περναει απο ολους τους ελεγχους Ελλαδα οι περισσοτερες εταιριες κανουν απλα συσκευασια Ελλαδα το ιδιο και στα φρεσκα.Ο Ολυμπος παραγωγη κανει Βουλγαρια συσκευασια Ελλαδα αρα ελεγχεται για την συσκευασια αυτα ξερω και σε αυτα μπορω να βοηθησω καλο ομως ειναι να ρωτησετε και τον γιατρο σας αν τον εμπιστευεστε και γνωστους αν εχετε.Παντως απο νουλακ ακομα περιμενω να μου πουν τι εδωσα στο παιδι ηρθαν πηραν το κουτι το γαλα που ειχε πιει και εδω και 3 μηνες περιμενω βεβαιως δεν σκεφτηκα τοτε να παρω και τον ΕΦΕΤ και ΕΟΦ να ενημερωσω το ξερω ειμαι χαζη

καλησπέρα!

εγώ της δίνω (ή μάλλον τη έδινα μέχρι πρόσφατα, γιατί ξεκινήσαμε το φρέσκο) το νέσλακ που μας είχε πει ο ιγατρός μας ότι είναι το καλύτερο εβαπορέ. παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην ελλάδα, εδώ δίπλα μας στο πλατύ ημαθίας

τώρα δίνω φρέσκο, το αγνό αν το βρω ή αλλιώς της δέλτα ή της όλυμπος, μας τα σύτησε κι αυτά ο γιατρός. τον ρώτησα και για αγελαδινό, ειρήνη αγελαδινό και όχι κατσικίσιο - είναι όμοιο με της μαμάς) από το γαλατά (να το βράζω εγώ) και μου είπε ότι θα ήταν καλό κι αυτό, αλλά ακόμα δεν το έχω κάνει. έχουμε μια κυρία που παίρναμε κι εμείς όταν ήμουν μικρή. αλλά έχει διαδικασία και δεν έχω πολύ χρόνο για τέτοια τώρα. θα δω.

αύριο αργία (απεργία) και λέμε για καμιά εξόρμηση εδώ γύρω να πιάσουμε το μάη! να περάσουν και οι εκλογές να ησυχάσουμε και στη δουλειά...

την πέμπτη εμβόλιο μηνιγγίτιδα και μετά άλλα δυο για να ησυχάσουμε! δε μπορώ πια στο γιατρό... μας ακούει η μισή πόλη κάθε φορά!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλησπέρα!

εγώ της δίνω (ή μάλλον τη έδινα μέχρι πρόσφατα, γιατί ξεκινήσαμε το φρέσκο) το νέσλακ που μας είχε πει ο ιγατρός μας ότι είναι το καλύτερο εβαπορέ. παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην ελλάδα, εδώ δίπλα μας στο πλατύ ημαθίας

τώρα δίνω φρέσκο, το αγνό αν το βρω ή αλλιώς της δέλτα ή της όλυμπος, μας τα σύτησε κι αυτά ο γιατρός. τον ρώτησα και για αγελαδινό, ειρήνη αγελαδινό και όχι κατσικίσιο - είναι όμοιο με της μαμάς) από το γαλατά (να το βράζω εγώ) και μου είπε ότι θα ήταν καλό κι αυτό, αλλά ακόμα δεν το έχω κάνει. έχουμε μια κυρία που παίρναμε κι εμείς όταν ήμουν μικρή. αλλά έχει διαδικασία και δεν έχω πολύ χρόνο για τέτοια τώρα. θα δω.

αύριο αργία (απεργία) και λέμε για καμιά εξόρμηση εδώ γύρω να πιάσουμε το μάη! να περάσουν και οι εκλογές να ησυχάσουμε και στη δουλειά...

την πέμπτη εμβόλιο μηνιγγίτιδα και μετά άλλα δυο για να ησυχάσουμε! δε μπορώ πια στο γιατρό... μας ακούει η μισή πόλη κάθε φορά!

τπ ιδιο εβαπορε πλεον δινω-αυτο βασικα μου ειπε η γιατρος

μπήκα να πω καλό μήνα, μιας και δε βλέπω άλλη κίνηση!

2688508owopwex7jf.gif

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημέρα και Καλό Μήνα να έχουμε!!!

Τι κάνετε αγαπούλες??

Χθες δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο λόγω της ημέρας, απλά τα συνηθισμένα όταν δεν δουλεύω: βόλτα πρωί κ απόγευμα στο πάρκο κ στην παιδική χαρά. Απλά στο ενδιάμεσο κατέβασα τα καλοκαιρινά μας!

Κ από σήμερα το μικρό σκατό δεν φοράει φανελίτσα, φοράει κατακαλοκαιρινά ρουχαλάκια με πεδιλάκι χωρίς καλτσούλα!

Μα τι ήταν αυτό! Άνοιξη ούτε για 2 ημέρες, απευθείας καλοκαίρι!

Το Σαβ θα πάω με τους γονείς μου στον Κάλαμο για να δούμε 2αράκια σπίτια για να νοικιάσουν οι δικοί μου το καλοκαίρι. Πάλι εκείνοι θα καθαρίσουν για να δει το εγγονάκι τους διακοπές... Αλλιώς, πάλι τσιμεντούπολη θα τρώγαμε στην μάπα για 2ο καλοκαίρι... Οπότε παίζει να βουτήξω στην θάλασσα (ηρωίδα λέτε? Η νεκροψία θα δείξει :tongue: :tongue:).

Έβαψα νυχοποδαράκια κ σε λίγο νυχοχεράκια: αύριο πεδιλάκι θα φοράει ΚΑΙ η μαμά!!! Άρα σερί θα είναι βαμμένα τα νυχοποδαράκια μέχρι τον Οκτώβρη που θα βάλω κλειστό παπουτσάκι!

Κ του χρόνου!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

κλειάκι μια χαρά διακοπούλες θα κάνει η τζαναμπέτα! με γιαγιά-παππού και ενίοτε μαμά τέλεια! και φυσικά θα κάνεις κι εσύ τα μπανια σου! δε μπορεί να λείπει η νέα έκδοση της Αλίκης ;) από τον Κάλαμο!!!

μεγειά και τα νυχάκια! εμείς ακόμα πέδιλο όχι. έχει λιγάκι ψύχρα κόμα εδώ πάνω!

(μετά μη μου λες ότι δε σχολιάζω... τι να σχολιάσω? ε? εσένα κι εμένα???):tongue:

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Αχαχαχα!! Ακούς εκεί: η νέα έκδοση της Αλίκης!! Μπάρμπι με έχουν πει, Αλίκη όμως πρώτη φορά!! :D :D

Εννοείται πως δεν αποχωρίζομαι την Ελισάβετ μου! Οι γονείς μου θα πληρώσουν το 2αράκι, θα κάνουν εκεί διακοπές κ θα πάω με την μικρή στην άδειά μου! Ή και σαβ/κα, δεν ξέρω πόσο καιρό θα το κλείσουν το σπιτάκι.

Χωρίς το μωρό μου δεν πάω που-θε-νά!!!

Σχολίαζε εσύ κ όλο κ κάποια θα μπει! Χρεώνεις τα ποστ σου μαρή?? Κάνε το καλό :tongue:

GEXxp3.png

Σχολίαζε εσύ κ όλο κ κάποια θα μπει! Χρεώνεις τα ποστ σου μαρή?? Κάνε το καλό :tongue:

χρεωνεις τα ποστ σου?? χαχαχαχαχα!!! θεικο!

δεν ειμαι πολυ στα χαι μου γι αυτο κ απουσιαζω

ακουω διαφορα ασχημα δεξια κ αριστερα κ με χει παρει απο κατω

θα επανελθω ομως

σας φιλω

Άι μαρί βουγιούκλω! που χρεώνω και τα ποστ μου! τρελόγκα! :tongue:

fire επλίζω να μην είναι κάτι προσωπικό ή οικογενειακό... όλα καλά...

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Διαφημίσεις

οχι οχι κοριτσια μου,τπτ απ αυτα -ποιος τα χεζει κ τα λεφτα κ την γενικοτερη κατασταση κ ολα!!

ετυχε να αρρωστησουν καποια μωρακια -καποια ασχημα κ καποια λιγοτερο- κ στεναχωρηθηκα τρομερα

προσπαθησα να φερω τον εαυτο μου στη θεση των μαναδων τους κ τρελλαθηκα..:(

υγεια να χουνε ολα τα παιδια του κοσμου γινεται?? ΟΛΑ

Ωχ... μην το κάνεις αυτό Fire μου...

Καταλαβαίνω πώς νιώθεις... Κ εγώ κάτι έπαθα πριν 5 μήνες κ διάβαζα την ιστορία της Αννίνας, κ μάλιστα από τότε που ήταν έγκυος στον Παναγιωτάκη... Εκεί να δεις κλαμα, εκεί να δεις τι ενιωθα... Ό,τι κ εσύ τώρα...

Μην μιλάμε, μην σκεφτόμαστε τέτοια...

Αυτό που σκοπεύω να κάνω είναι να γινω δοτρια μυελού, απλα θελω να περασουν λιγο οι μηνες, ώστε άμα βρεθώ συμβατή με κάποιον, να μπορώ να διανυκτερευσω σε νοσοκομειο, ήδη η Ελισάβετ κοιμαται το μισο βραδυ μονη της...

Αλλά δεν θα αργήσω για τον μυελό, πιστευω σε 5-6 μήνες το πολύ θα έχω δώσει δείγμα...

GEXxp3.png

Για την ιστορια να πω οτι η Αννινα βαφτιζει αυτες τις μερες την μπουμπου της!:-D Ηταν και στη βαφτιση του Λασκαρη, Κλειω. Σιγουρα συναντηθηκατε...επισης ειμαι δοτρια μυελου οστων απο το 2001 και δεν με εχουν καλεσει ποτε ως τωρα...μην αγχωνεσαι,βεβαια ποτε δεν ξερεις...α! Να σας πω! Ο γελαστος σημερα εκανε το πρωτο του μπανιο παιδια! Χωρις να βγαλει κιχ! Αντε και του χρονου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

δοτριες μυελου?? μπραβο κοριτσια!! δεν θα το τολμουσα νομιζω,δεν εχει τυχει να το σκεφτω βεβαια, αλλα δεν ξερω αν ειμαι τοσο large..

επισης δεν γνωριζω την ιστορια της Αννιτας ωστοσο χαιρομαι γιατι προφανως απ αυτα που εγραψε η vasdeli εληξε αισιοδοξα..

καλη,ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ψηφο..

καλησπέρα!

το ρίξατε?? δαγκωτό? ελπίζω όλες για το καλό που θέλει η καθεμιά μας για την οικογένειά της και για τον ευατό της!

εμείς μόλις γυρίσαμε από εκδρομούλα-γλέντι στο βουνό μας. χαιρόμασταν τις εκλογές με χορούς, μαζί με άλλα περίπου 300 άτομα!

και τώρα ετοιμάζομαι για δουλειά, καθώς θα βγάζουμε ως αργά.... τα αποτελέσματα!!!

κι εγώ είμαι δότρια μυελού από τα 19 μου! και επίσης δε μ' έχουν καλέσει ποτέ! επίσης είμαι και δότρια οργάνων! μόνο αιμοδότρια δεν μπορώ να είμαι, λόγω αιματοκρίτη.

κάντε το, μπορεί να σωθεί μαι ζωή απο εσας!

(όταν έχασα τον αδερφό μου πριν από 16 χρόνια από ατύχημα, είχαμε δωρήσει όλα του τα όργανα και απο τότε αποφάσισα συνειδητά ότι θέλω κι εγώ προσωπικά να το κάνω όποτε κι αν χρειαστεί! γιατί ποτέ δεν ξέρουμε πότε μπορεί να βρεθούμε κι εμείς σ' αυτή τη δύσκολη θέση. έτσι, πριν 3 χρόνια έγινα κι εγώ)

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...