Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε ευχαριστώ Fire μου!!!!

Κ εσύ ό,τι επιθυμείς!

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου κ τον αντρούλη σου!!!

Τα κριτσίνια ΤΕΛΕΙΑ βρε!! Αντί για ηλιέλαιο χρησιμοποίησα ελαιόλαδο, βγήκαν πολύ καλά, θα τα κάνω πιο συχνά! Εύγε! Να μας λες τέτοιες συνταγές!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

και γω ελαιολαδο κλειω μου κ γω,του θειου μου καλη του ωρα!!

απλα βαζω λιγοτερο απ οσο λεει για να μη γινουν βαρια!

χαιρομαι που σου αρεσαν,σπανιως προτεινω κατι που να χει σχεση με μαγειρικη!!

χο χο χο!! φουσκωνω απο περηφανια!! :tongue:

κελλυ για πες εσενα η παιδιατρος σου που ναι σπουδαγμενη στα ξενα,μετα τον 1ο χρονο τι γαλα συστηνει,φρεσκο ή σκονη??

λειπαμε 3ημερο στο χωριο μας στας εξοχας κ περασαμε σουπερ!!

γεμισαν τα πνευμονια μας οξυγονο!! ααααααααααααααααααααααααααχ

φιλια σε ολες!! παω να ξεπακεταρω

Ps ειρηνη κ μενα μ ενδιαφερει αυτο το εσπα,γραψε μας αν βγει

καλέ που έιναι η συνταγή για τα κριτσίνια? και το γκουγκουφκάκι τα τρώει σαν τρελή και παίρνουμε από το φούρνο! αλλά αν μπορώ να τα φτιάξω μόνη μου, ακόμα καλύτερα!

καλησπέρα είπα? όχι! καλησπέρα σε όλες λοιπόν!!!:tongue:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

κοιτα γενικα επειδη εχουν δημιουργηθει αρκετα με τα γαλατα φετος ενω ειμασταν ετοιμοι για φρεσκο τελικα παραμειναμε στο εβαπορε και αυτη δινει εβαπορε στα δικα της που ειναι 4δημοτικου και 3δημοτικου.Γενικα ειναι πολυ πολυ πολυ κατα της σκονης ειναι το τελευταιο που θα προτεινε.....Πντως με ενα συγκεκριμενο εβαπορε ειχα μεγαλο προβλημα το τελευταιο διαστημα και μου εβαλε φωνες που το επερνα γιατι μου το ειχε απαγορευσει αλλα αρεσε στον μικρο....Φαντασου οτι εχω ανοιξει μπουκαλι που ελεηγε του αγιου και ηταν ενα παχυρευστο πραγματα σαν κρεμα και αλλη μια φορα στο πατω του μπουκαλιου ηταν τιγκα σε μαυρακια και ινες μαυρες σαν λαστιχο αν θελετε λεω και εταιρια αλλα δεν ξερω αν επιτρεπετε...

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!που εβαλες μαρη την συνταγη κ δεν την βρισκω?την εστειλες με μειλ μηπως?αν ναι στειλε αλλο ενα πλιζζζζζζ

κελλυ πες μου εταιρεια ,εστω και με π.μ....

σοκαριστικα με αυτο που μας εγραψες!!!!!κ κυριως γιατι καμια φορα δινω της γεωργιας εβαπορε...παλια πιο συχνα...

κ μια και φεραμε την συζητηση στα γαλατα....θυμαστε που συζητουσαμε για το ολυμπος???ε,αυτο πινουμε πλεον....αλλα ηθελα να σας ρωτησω ποιο δινετε εσεις?το πρασινο με χαμηλα λιπαρα ή το κοκκινο-πληρες?

DnfMp3.pngqTarp3.png

http://syntageskardias.blogspot.com/2009/01/blog-post_16.html

αυτη ειναι,δεν εβαλα τα κρεμμυδακια κ αντι για ηλιελαιο εβαλα ελαιολαδο αλλα αρκετα λιγοτερο

κελλυ φυσικα κ να γραψεις τις μαρκες,αντι να ντρεπονται αυτοι να βγαζουν τετοια προιοντα στην αγορα θα φοβομαστε εμεις να πουμε ποιοι ειναι..:evil:

σε ρωτησα γιατι ξερω οτι αγγλια κ γαλλια μετα τους 12 μηνες προτεινουν φρεσκο

τι εννοεις οταν γραφεις "μ αυτα που εγιναν με τα γαλατα?"

κ γω του δινω βιολογικο ολυμπος οταν κ αμα τυχει να πιει αλλα κ αμερικ.γεωργ.σχολης

εννοειτε οτι η greenpeace εχει βγαλει κοκκινη καρτα σε ολες τις μεγαλοβιομηχανιες γαλακτος για τις μεταλλαγμενες τροφες που δινουν στις αγελαδες -αν αυτο ειναι που εννοεις κελλυ-

ακομη κ σε αλλες μικροτερες οπως η κουκακη που εχουμε εδω στη β.ελλαδα -πραγμα που με απογοητευσε οικτρα-

γενικα το θεμα γαλα ειναι ΘΕΜΑ οπως κ να το δει κανεις κ ποτε μα ποτε δεν θα μαθουμε αν ειναι απαραιτητο,αν ειναι καλο κτλ κτλ

ειρηνη τα παιδακια μεχρι 2-3 χρονων νομιζω οτι χρειαζονται πληρες γαλα

το γαλα ηταν το νουλακ επισης τελειως φιλικα το ολυμπος ειναι το χειροτερο οσους γνωστους εχω που δουλευουν σε φραμακευτικες εταιριες και αρα εχουν αμεση προσβαση με ΕΟΦ ειναι το χειροτερο γαλα που κυκλοφορει στην Ελλαδα....Φετος υπηρχε μια αρκετα μεγαλη εξαρση σε μικροβια στα φρεσκα γαλατα με βαση ελεγχους του ΕΟΦ.

Mμμμ... ναι όντως... κάτι άκουσα κ εγώ για ΟΛΥΜΠΟΣ κ νόμιζα ότι ήταν από τα καλά ρε γμτ...

Νομίζω η ΦΑΓΕ συμμορφώθηκε με τις οδηγίες της greenpeace, έτσι είδα στην σελίδα τους. Κ εγώ θα προτιμήσω "φρέσκο" γάλα να δίνω στην Ελισάβετ όταν κλείσει τα 2. Δεν θέλω εβαπορέ, μου κάνει κάπως.... Όσο για την εμπειρία της Κέλλης... φρίκαρα... βυζί μέχρι τα 14 χρόνια λέμεεεεεεεεεεεε :tongue:.

Fire μουουουου!!! Κ εγώ δεν έβαλα κρεμμυδάκια... αλλά επειδή τα ξέχασα! Την επόμενη φορά θα βάλω, όπως επίσης λιγότερο ελαιόλαδο... αν κ δεν είναι βαριά, απλά για να είναι πιο κριτσανιστά να το πω?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

σ ευχαριστω για την πληροφορια κελλυ μου,δεν ειχα ιδεα γι αυτο που γραφεις αλλα γι αυτο ειμαστε εδω για να βοηθαμε κ να ενημερωνουμε η μια την αλλη με οσα ξερουμε!

εγω παλι που εχω γνωστους στον εφετ μου ειπαν οτι το ολυμπος κ δη το βιολογικο που αγοραζω εγω ειναι απο τα καλυτερα.. ωστοσο το εναλλασω μ αυτο της γεωργικης σχολης για να χω το κεφαλι μου ησυχο

ο καθενας το μακρυ κ το κοντο του :rolleyes:

γι αυτο κ οπως προανεφερα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ..

οσο γι αυτο το νουλακ πηρα να το δοκιμασω κ δεν μου εκανε για γαλα αλλα για ζαχαρι με κατι ακομη..

μακαρι να συμμορφωθουν ολοι κ να ναι καλα η greenpeace που τους στριμωχνει κ μας ανοιγει τα ματια

η αληθεια ειναι πως κ γω κολλαω να του δωσω εβαπορε κ μονο στη σκεψη,δεν ξερω γιατι.. δεν ξερω τι μπορει να του προσφερει

καλημερουδια

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε μηπως να εκανα επαναγαλακτισμο??????τι λες κλειω μεχρι τα 14???βρε μεχρι τα 18!!!!θα σπουδαζουν κ θα πηγαινω να τις θηλαζω......πλακα τωρα....σοκαριστικα κοριτσια!!!!!!

κελυ......νουλακ ηταν αυτο που εδινα που κ που .........νομιζα οτι ηταν απο τα καλυτερα εβαπορε....

και φρεσκο τους εδινα το ολυμπος!!!!βλακεια εκανα κ εδινα το λαιτ ε????χωμα εγινα απο τις τυψεις τωρα(για το λαιτ αλλα κ το νουλακ...) :(

για το ολυμπος ομως που λετε ειχα διαβασει πριν κανενα μηνα-2μηνο οτι ειχε συμορφωθει...τωρα τι να πω!!!!

παλαιοτερα εδινα advance αλλα επισης δεν ειχα ακουσει καλα λογια κ το σταματησα κ αυτο.... αφηστε που ενας υπευθυνος σε μεγαλη αλυσιδα μου ειπε οτι στον πατο του ,δειχνει ποσες φορες εχει ξανα-παστεριωθει....(ληγουν και τα ξαναβραζουν κ μας τα ξανα δινουν.....)

να εδινα το ντοπιο που παραγεται εδω?τι λετε?ποια η γνωμη σας?αλλα μου ειχε πει ο παιδιατρος οτι ισως να μην πληρει προδιαγραφες κτλ...

και η αλλη λυση (που με ολα αυτα που διαβασα σημερα,και νιωθω τυψεις που δεν την εφαρμοσα εδω και καιρο) να αγοραζω απο τον θειο μου κατσικισιο........αλλα δεν αντεχω την μυρωδια...λετε να την αντεξω ε????????μαλλον!!!!βλεπω κεφαλια να κουνανε συγκαταβατικα...χι χι χι

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε μηπως να εκανα επαναγαλακτισμο??????τι λες κλειω μεχρι τα 14???βρε μεχρι τα 18!!!!θα σπουδαζουν κ θα πηγαινω να τις θηλαζω......πλακα τωρα....σοκαριστικα κοριτσια!!!!!!

κελυ......νουλακ ηταν αυτο που εδινα που κ που .........νομιζα οτι ηταν απο τα καλυτερα εβαπορε....

και φρεσκο τους εδινα το ολυμπος!!!!βλακεια εκανα κ εδινα το λαιτ ε????χωμα εγινα απο τις τυψεις τωρα(για το λαιτ αλλα κ το νουλακ...) :(

για το ολυμπος ομως που λετε ειχα διαβασει πριν κανενα μηνα-2μηνο οτι ειχε συμορφωθει...τωρα τι να πω!!!!

παλαιοτερα εδινα advance αλλα επισης δεν ειχα ακουσει καλα λογια κ το σταματησα κ αυτο.... αφηστε που ενας υπευθυνος σε μεγαλη αλυσιδα μου ειπε οτι στον πατο του ,δειχνει ποσες φορες εχει ξανα-παστεριωθει....(ληγουν και τα ξαναβραζουν κ μας τα ξανα δινουν.....)

να εδινα το ντοπιο που παραγεται εδω?τι λετε?ποια η γνωμη σας?αλλα μου ειχε πει ο παιδιατρος οτι ισως να μην πληρει προδιαγραφες κτλ...

και η αλλη λυση (που με ολα αυτα που διαβασα σημερα,και νιωθω τυψεις που δεν την εφαρμοσα εδω και καιρο) να αγοραζω απο τον θειο μου κατσικισιο........αλλα δεν αντεχω την μυρωδια...λετε να την αντεξω ε????????μαλλον!!!!βλεπω κεφαλια να κουνανε συγκαταβατικα...χι χι χι

καλημερα η παιδιατρος και οι οικογενιεακοι φιλοι μου ειπαν το καλυτερο ειναι φρεσκο απο αγελαδα αλλα να ξερεις με τι τρεφετε ενα καλο βρασιμο και ειναι οτι καλυτερο (οσοι ειστε σε χωρια ειστε τυχεροι) μετα για φρεσκο Νουνου Φαμιλι αλλα λογω του ολου γεγονοτος φετος ακομα και η παιδιατρος δινει στα παιδια της αυτο που δινω τωρα εβαπορε.Περαν των παραπανω ο πατερας μου ως χημικος μηχανικος και εχοντας δουλεψει σε πολλες εταιριες ως εξωτερικος συνεργατης για επισκευη συντηρηση καζανιων και στησιμο μοναδων θεωρει-σκονη γαλακτος το χειροτερο, εβαπορε καπως καλο οταν ομως γινετε παραγωγη και συσκευασια στην Ελλαδα αρα περναει απο ολους τους ελεγχους Ελλαδα οι περισσοτερες εταιριες κανουν απλα συσκευασια Ελλαδα το ιδιο και στα φρεσκα.Ο Ολυμπος παραγωγη κανει Βουλγαρια συσκευασια Ελλαδα αρα ελεγχεται για την συσκευασια αυτα ξερω και σε αυτα μπορω να βοηθησω καλο ομως ειναι να ρωτησετε και τον γιατρο σας αν τον εμπιστευεστε και γνωστους αν εχετε.Παντως απο νουλακ ακομα περιμενω να μου πουν τι εδωσα στο παιδι ηρθαν πηραν το κουτι το γαλα που ειχε πιει και εδω και 3 μηνες περιμενω βεβαιως δεν σκεφτηκα τοτε να παρω και τον ΕΦΕΤ και ΕΟΦ να ενημερωσω το ξερω ειμαι χαζη

καλησπερα κι απο εμνα ..ναι ναι μαζευτηκαμε στο σπιτι μας επιτελους..να απαντησω σε κατι που πηρε γρηγορα το ματι μου ... Βικυ Δημ.υπαλ δεν εισαι ? θυμησε μου , εαν ναι δεν μπορεις να μπεις εσυ μεσω ΕΣΠΑ:( την πατησα κι εγω μονο για ανεργους και ιδιωτικους υπαλληλους ειναι αυτο ...ψαχτο κι εσυ μια να δεις...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλησπερα κι απο εμνα ..ναι ναι μαζευτηκαμε στο σπιτι μας επιτελους..να απαντησω σε κατι που πηρε γρηγορα το ματι μου ... Βικυ Δημ.υπαλ δεν εισαι ? θυμησε μου , εαν ναι δεν μπορεις να μπεις εσυ μεσω ΕΣΠΑ:( την πατησα κι εγω μονο για ανεργους και ιδιωτικους υπαλληλους ειναι αυτο ...ψαχτο κι εσυ μια να δεις...

Φωτεινή μου σ' ευχαριστώ πολύ!:P

Ναι δεν μπορώ γιατί είμαι δημόσιος υπάλληλος. Το πληροφορήθηκα από μια άλλη κοπέλα στο άλλο καφέ μας.Δε βαριέσαι....κάτι θα βρεθεί και για τον Πέπε!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...