Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα κανεις κλειω μου ετσι πρεπει!!

εγω με τα παμπερ ηθελα να την ψαξω λιγο γιατι η πετρουλα καποτε ειχε ποσταρει απο που παραγγελνει κ νομιζω οτι συμφερε παρα πολυ!!

δεν μπορω να το βρω ομως

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρήνη εννοείται πως μπορείς να βάλεις το όνομα του e-shop! Κατ' αρχήν εδώ είναι καφέ, ό,τι θέμε γράφουμε! Άμα δεν φοβόμουν για ματάκια, θα σας έγραφα εδώ τα αίσχη μου (ξέρεις, αυτά που γράφω στο φβ κ στέλνω σε e-mail στην Fire). Κατά δεύτερον, δεν είναι κακό να διαφημίσεις κάτι που σε έχει ευχαριστήσει. Ακόμα κ δική σου εταιρεία να ήταν (ή του άντρα σου) μπορείς να την αναφέρεις εδώ στο καφέ για ενίσχυση, σιγά...

Fire παιδί μου, κρατάς σε αρχείο φωτος 16 μηνών?? Πότε θα τις φτιάξεις καλέεεεεεε??? Εγώ φτιάχνω photobooks στο www.photomemories.gr είναι κ δίπλα στο σπίτι μου, δεν πληρώνω μεταφορικά. Πριν από αυτό είχα φτιάξει 1 photobook στο www.foto.com. Άψογη δουλειά, αλλά σκ@τοπρόγραμμα! Σου έβγαζε την πίστη κ εκεί που νόμισες ότι τελείωσες κ έστελνες την παραγγελία, τσουπ! σου έβγαζε error σε 58 φώτος κ φτου κ απ' την αρχή! Κ δεν είχε πολλές επιλογές σε backgrounds κλπ. Εκτυπώσεις δεν κάνω προς το παρόν, προτιμώ να βλέπω τις φώτος σε άλμπουμ, θα δω. Τελευταίο photobook έφτιαξα στα γενέθλια της Ελισάβετ κ ήδη αγχώνομαι που έχω 6 μήνες που δεν έχω φτιάξει άλλο άλμπουμ, θα μου βγει η πίστη, έχω μείνει πίσωωωωωωω.

Επίσης Fire να σε ενημερώσω πως η Ελισάβετ ήταν μουγγή μέχρι τους 16-17 μήνες, ξαφνικά ξύπνησε το καρτούν μέσα της κ επαναλαμβάνει κ λέει πράγματα, οπότε μην σκας! Οσονούπω το δικό σου καρτούν θα λύσει την γλωσσίτσα του!

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να σου στείλω τις συνταγές σε e-mail, δεν χρεώνω πνευματική ιδιοκτησία κλπ. Άλλωστε είναι άλλων οι συνταγές, εγώ απλά τις καθαρόγραψα.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να σου στείλω τις συνταγές σε e-mail, δεν χρεώνω πνευματική ιδιοκτησία κλπ. Άλλωστε είναι άλλων οι συνταγές, εγώ απλά τις καθαρόγραψα.

xaxaxaxa!! θα τις περιμενω!!!

εννοω κλειω μου οτι αν κρασαρει ο σκληρος του υπολογιστη μου για να μη χασω τα παντα,τις εχω σ ενα ξεχωριστο σκληρο..

φυσικα κ εχω εκτυπωσει κ εχω κ photo album αλλα θελω πολλες πολλες ακομη να εκτυπωσω,κυριως δικες μου κ του καλου μου απο διαφορες φασεις της ζωης μας

κλω κλω το foto.com ειναι!!!!προσπαθω τοση ωρα να βρω που τα εγραψα σε μηνυμα της ευας να στα ξαναποσταρω αναλυτικα αλλα δεν το βρισκω...

συνοπτικα να καταλαβεις (αν κ εσυ θα το ξερεις θκατουλα)

εκτυπωσα 836 φωτο με 0,08!!!!δηλαδη συνολο 66 ευρα κ κατι...

εδω αντε στην καλυτερη να τις εβγαζα με 0,40 θα πηγαιναν 334!!!!!!!!!!!

με 0,45 θα ηταν 376!!!!!!!!!!!!!ειναι πολλα τα λεφτα ..... αρη!!!!!χα χα χα χα!!!!

απλα θελει πολυ δουλεια κ χρονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

κλειω ειναι φανταστικα,πανευκολα κ μου πετυχαν απο την 1η φορα!! -σπανιο για μενα..

θα ψαξω να σου ποσταρω κ καποια αλλα με βρωμη κ μελι

μακαρι να γραφαμε κ καμμια συνταγη ή γενικοτερα καμμια ιδεα για φαι!!

ο δικος μου πχ εχει βαρεθει να τρωει τα ιδια κ τα ιδια κ φοβαμαι οτι θα το χασω το παιχνιδι του φαγητου γι αυτο για ριξτε καμμια ιδεα..

πχ το ψαρι??

του κανα μπακαλιαρο με νεροβραστα λαχανικα κ ρυζι κ δεν τρελλαθηκε

ΚΛΕΙΩ η τζαναμπετα λεει κιτινια??

μονο ο δικος μου ειναι τουμπεκασιον?? τι θα γινει ρε γμτ??

ενταξει τα δικα σας μωρα ειναι κ 1-2 μηνες μεγαλυτερα αλλα δεν θα πρεπε ηδη να λεει πανω απο τις 6-7 λεξουλες που λεει τωρα??

δεν αγχωνομαι,για τπτ δεν αγχωθηκα αλλα μου τη σπαει που ακομα δε λεει πχ νερο κ απλα το δειχνει κ κανει ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ολο ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ειναι κ γκακγκα

χαχαχαχα!! θεος ειναι τον λατρευω!!!:D:D:D

fire μου μην αγχωνεσαι και η δικια μου δεν λεει πολλες λεξουλες πιο πολλες ειναι οι μωροδιστικες και μερικες που ειναι ονοματα...τιποτα αλλο

πχ λεει ρωρω την αργυρω

, οπη την ποπη

, αννα,

νανουλα=μανουλα,

βαγγο=βαγγελη,

νανι=γιαννη

ουλα=βουλα

χιουχιου =τσιου τσιου

ναι

λαλα=γαλα

αυτα{εχει πει κι αλλα αλλα η χαζη δεν τα γραφω στο τετραδιακι της το ξεχναω συνεχεια:mad::mad::mad:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Γεια σας μανάρια!

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά είπαμε; Δεν είπαμε!:D

Διάβασα αυτό που γράψατε για τις φωτό και με αγχώσατε! Τι να πω κι εγώ που δεν έχω εκτυπώσει καμία(πέρα από κάτι ελάχιστες μεμονομένες και φυσικά αυτές τις βάπτισης) :(:(:( Για τον γελαστό λέω....

Όλο λέω ότι θα το κάνω και όλο χρόνο δε βρίσκω....Προς το παρόν έχω τελειώσει την αρχειοθέτηση των φωτό οπότε είμαι σε καλό δρόμο!!!!!! Άμα εκτυπώσω θα εκτυπώσω καμιά 1000 κομμάτια και θα τρελαθούμε μου φαίνεται....:tongue::tongue::tongue:

Αυτό βέβαια που έχω κάνει και είχε πολύ ωραίο αποτέλεσμα είναι τα photobooks δώρο στους νονούς μας! Και μάλιστα αυτό της Ηλέκτρας το πήρα σε 2 αντίτυπα και το κρατήσαμε κι εμείς! Τι βλακεία να μην το σκεφτώ και στου Παύλου....

Κι εγώ στο fotocom τα έκανα τα βιβλία και είναι ωραίο το αποτέλεσμα. Αλλά αυτό που είπε η Κλειώ ισχύει....έτσι και έχεις ένα προβληματικό αρχείο αντε φτου και από την αρχή.....

Κατά τα άλλα ο μικρός πρινσελίνο κάνει τα πρώτα του βήματα(καιρός του ήταν του τεμπελάκου) και δεν λέει καμία άλλη λέξη παρα μόνο κακά και γκολ....(Ακούς Fire; Ακούω να λες).

Οι μεγάλοι περιμένουν εναγωνίως πότε θα τελειώσει το σχολείο κι εγώ έχω αρχίσει μια έρευνα για δημοτικό βρεφικό σταθμό για του χρόνου εδώ στο νησί μιας και στις 5 Ιουνίου γυρνάω στη δουλειά. Βέβαια για φέτος δε θα χρειαστεί γιατί είναι λίγες οι μέρες αλλά του χρόνου κάτι πρέπει να βρω.....αν και είναι και το 3μηνο που δίνεται εξτρά για το 3ο παιδί και δεν το έχω πάρει ακόμη. Τα πράγματα είναι βέβαια λγο σκούρα καθώς έμαθα ότι υπάρχουν μόνο 2 βρεφικοί σταθμοί οι οποίοι έχουν μειώσει το προσωπικό τους τόσο πολύ ώστε παίρνουν ελάχιστα παιδιά πλέον....διαφορετικά είναι και η λύση του ιδιωτικού....δεν ξέρω γιατί αλλά προτιμώ τον σταθμό παρά να βρω γυναίκα....

Για τις μέρες από τις 5 Ιουνίου και μετά δεν έχω ιδέα τι θα κάνω και που θα αφήνω το μωρό καθώς η μάνα μου μου πρότεινε να της τον ανεβάσω στην Αλεξανδρούπολη και να τον κρατήσει, κάτι που όμως δεν μπορώ να το κάνω.....δεν μπορώ να αποχωριστώ τον μικρούλη γομαρούλη :-P που ακόμη θηλάζει.....τι θα κάνω; Για πείτε.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα!!

Πως ειστε βρε τσουπρες?

Χρόνια Πολλά και Χριστος Ανέστη!

Ποιο κοριτσι αγχωνεται για τις λεξούλες, ε??Ποιο;;Να ερθει να ακουσει εμας να αναθαρρεψει!Εμεις οι πιπιλιαρηδες αντρες λέμε ελάχιστα αλλα η αγαπημενη μας λέξη ειναι το "Μπα" που εμπεριεχει πολλά όπως "μπαμπα", "μπάρμπα" (http://rpmedia.ask.com/ts?u=/wikipedia/en/thumb/2/21/MaterCars.jpg/250px-MaterCars.jpg), Σίμπα ( ο σκυλος μας) και λάμπα...ειναι του χαΛΑρου, ενα για όλα!!:tongue::tongue:

Βικυ καλως ηρθατε!Και εις αλλα με υγεία!

Ωχ για φωτο λέτε?Ας μη σας πω καλύτερα..ειδικα εδω και ενα χρονο που πήρα καινουρια μηχανη δεν υπαρχει μερα που να μην φωτογραφισω ή μαλλον να μην ΤΑ φωτογραφισω!Εχω χτυπήσει σιγουρα το πεντοχίλιαρο και οι τελευταιες εκτυπωμενες που εχω ειναι απ'όταν ηταν ο Δ. 8 μηνών..Πρεπει να κανω το ξεκαθαρισμα και να μελετησω αυτα που λέτε για να βρω μια ακρη..Εχω χαθει λέμε!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βρε εχουμε και εορτάζουσες σημερα??

Γιορταζουν τα κοριτσια μας με το όμορφο όνομα?

Κλειω να χαίρεσαι την πριγκήπισσα Βέτα!

Χρυσα κι εσυ αν και δεν μας διαβαζεις εδω, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

Γερα να ειναι τα κορίτσια μας και φιλάκια πολλά!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα!!

Να χαίρομαι την Ελισάβετ μου!!! Της έκανα 2 κοτσίδες σήμερα κ της έβαλα ένα στρατιωτικό χακί παντελόνι κ ένα μπλουζάκι που γράφει "Ι <3 mammy! She is so pretty!".

Xρύσα να μας ζήσουν τα κοριτσάκια μας!!

Ευχαριστούμε για τις ευχές, να χαίρεστε τα παιδάκια σας! Ό,τι επιθυμείτε!!!

Vasdeli πόσες ώρες θα δουλεύεις από τον Ιούνιο? Κ μέχρι πότε? Για πόσες μέρες δλδ? Μήπως να πάρεις κάποια κοπέλα για τόσες λίγες ημέρες? Σιγά μην αφήσεις το μωρό σου στην μαμά σου! Αντέχεις? Ασχέτως που θηλάζεις. Έχω αναφέρει τις απόψεις μου κ την προτίμησή μου για παιδικό σταθμό, αλλά από τα 2,5. Άμα επιβάλλεται, εννοείται θα τον πας κ νωρίτερα, δεν είναι κακό. Απλά να τους έχεις από κοντά! Ψάξε κ στο φόρουμ, σίγουρα κάποια άλλη συντοπίτισσα θα έχει το παιδί της σε κάποιον από τους βρεφικούς σταθμούς. Θα έχεις κ κάποια ιδέα για αυτούς.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βλεπω ,ολες μας το εχουμε το θεμα-φωτο!!ε?λοιπον για να κανετε μία αρχη κατα την γνωμη μου (κ επειδη κ εγω ειχα παρα πολλες-βγαζω κ εγω πολλες) θα δημιουργησετε ενα αρχειο κ εκει θα βαλετε με υπομονη αυτες που θελετε να εκτυπωσετε!!!απειτα θα φορτωσετε οοολο αυτο το αρχειο στο foto.com ειναι πολυ πιο ευκολο ετσι...

αλλα να ξερετε οτι απαιτουνται πολλες ωρες δουλειας για να ξεκαθαρισετε κτλ...

επισης το οτι εχετε μαζεψει παρα πολλες ,αυτο ειναι σε καλο σας ,καθως οσο πιο πολλες εχεις,τοσο πιο πολυ πεφτει η τιμη!!!!;););)

κλειω μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι κ απο εδω την ελισαβετ σου!!!!!!!!να ειναι γερη κ ευτυχισμενη η κουκλιτσα σου!!!!!

μαρη κρισακι να χαιρεσαι κ εσυ την ελισαβετ σου!!!!!!!!!!πολυχρονη κ ευτυχισμενη!!!!!

βικακυ σιγουρα εχει μόνο 2βρεφικους δημοσιους?για ψαξε το πιο καλα....εδω που ειμαστε κ μικροτερο νησι κ εχει παραπανω..

εν πασει περιπτωση παντως ,θα εχεις τον νου σου μαϊο -ιουνιο που βγενουν διαφορα προγραμματα (το ενα που ειναι μεσω εσπα και το αλλο που ειναι καθαρα για τους δημοσιους..)

τα κοριτσια μου μεσω εσπα τις εχουν παρει σε ιδιωτικο!!!δεν πληρωνω τιποτα κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη...

στην αρχη ημουν πολυ διστακτικη ,γιατι ο κυριος λογος που γραφτηκαμε το καλοκαιρι ηταν για να βρω δουλεια κτλ...δουλεια ακομα δεν βρηκα αλλα τις μικρες τις παω που κ που!!σημερα π.χ πηγαμε (μετα απο 2 εβδομαδες),καθως πηγε η γωγω να κερασει τους φιλους της αλλα κ να κανω εγω δουλειεεεςςςς!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Βικυ καλως ηρθατε!Και εις αλλα με υγεία!

Eυχαριστώ Πετρούλα μου! Θέλω να ξεχάσω το ταξίδι της επιστροφής λέμε.....:mad:

Καλημέρα!!

Vasdeli πόσες ώρες θα δουλεύεις από τον Ιούνιο? Κ μέχρι πότε? Για πόσες μέρες δλδ? Μήπως να πάρεις κάποια κοπέλα για τόσες λίγες ημέρες? Σιγά μην αφήσεις το μωρό σου στην μαμά σου! Αντέχεις? Ασχέτως που θηλάζεις. Έχω αναφέρει τις απόψεις μου κ την προτίμησή μου για παιδικό σταθμό, αλλά από τα 2,5. Άμα επιβάλλεται, εννοείται θα τον πας κ νωρίτερα, δεν είναι κακό. Απλά να τους έχεις από κοντά! Ψάξε κ στο φόρουμ, σίγουρα κάποια άλλη συντοπίτισσα θα έχει το παιδί της σε κάποιον από τους βρεφικούς σταθμούς. Θα έχεις κ κάποια ιδέα για αυτούς.

Στις 5 Ιουνίου επιστρέφω, εν μέσω εξετάσεων οπότε με βλέπω να κάνω καμιά επιτήρηση και μόνο....αυτό σημαίνει ότι βία κανα 3ωρο με βλέπω να βαράω σκοπιά....

Έχω μια κοπέλα υπ' όψη μου που μας κρατούσε καμιά φορά τα παιδιά τα μεγάλα πριν γεννήσω τον Λάσκαρη αλλά είμαι τόσο χαζή που χωρίς να σκεφτώ την σύστησα σε μια άλλη κοπέλα εδώ που έχει και αυτή αγοράκι 16 μηνών και θα ξεκινήσει τα πρωινά εκεί....Μα να μην σκεφτώ ότι θα την χρειαστώ.....Ίσως κάνω μια συζήτηση με την κοπέλα μήπως μπορεί να τα κρατήσει και τα 2 μαζί αλλά και αυτό λίγο κουφό μου φαίνεται και μη πρακτικό....σε ποιο σπίτι θα είναι τα παιδιά.....δε λέει....

Όσο για τον παιδικό αυτό θα γίνει από του χρόνου....τότε θα είναι 20 μηνών ο μπούλης αλλά άμα πάρω και το 3 μηνο θα πάει 23 μηνών οπότε θαρρώ ότι είναι μια κατάλληλη ηλικία....Η Ηλέκτρα ξεκίνησε παιδικό πριν τα 2 και ο Παύλος γύρω στα 2,5....

Δεν θα το αντέξω να τον αποχωριστώ, όχι.....:|

βικακυ σιγουρα εχει μόνο 2βρεφικους δημοσιους?για ψαξε το πιο καλα....εδω που ειμαστε κ μικροτερο νησι κ εχει παραπανω..

εν πασει περιπτωση παντως ,θα εχεις τον νου σου μαϊο -ιουνιο που βγενουν διαφορα προγραμματα (το ενα που ειναι μεσω εσπα και το αλλο που ειναι καθαρα για τους δημοσιους..)

τα κοριτσια μου μεσω εσπα τις εχουν παρει σε ιδιωτικο!!!δεν πληρωνω τιποτα κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη...

στην αρχη ημουν πολυ διστακτικη ,γιατι ο κυριος λογος που γραφτηκαμε το καλοκαιρι ηταν για να βρω δουλεια κτλ...δουλεια ακομα δεν βρηκα αλλα τις μικρες τις παω που κ που!!σημερα π.χ πηγαμε (μετα απο 2 εβδομαδες),καθως πηγε η γωγω να κερασει τους φιλους της αλλα κ να κανω εγω δουλειεεεςςςς!!!!!!!!!

Δυστυχώς Ειρήνη μου, μόνο 2 βρεφικούς δημόσιους έχει....μην κοιτάς την Χίο...είναι άλλη γη εκεί....είστε Ίωνες εκεί παιδί μου....όχι όπως εδώ που είναι Αιολείς.....τι να λέμε....:rolleyes:

Πήγα χθες και ρώτησα στο συγκεκριμένο γραφείο της Δημαρχείας, για τους βρεφικούς σταθμούς. Ήταν μια στοκέξ κυρία που άλλα της έλεγα και άλλα μου απαντούσε....Πράγματι είναι μόνο 2 βρεφικοί και μάλιστα φέτος έχουν μόνο 2 τμήματα λόγω έλλειψης προσωπικού!!!!!

Μάλιστα στον ένα πήγα και είδα από κοντά την κατάσταση. Ήταν μια αξιαγάπητη κοπέλα εκεί και μου είπε ότι ενώ πέρσι είχαν 54 παιδιά(3 τμήματα) φέτος έχουν μόνο 12 παιδιά(1 τμήμα):shock: ντόινγκ.

Δεν έχουμε καμία ελπίδα νομίζω....ούτε με την 3τεκνία, αυτή η χαζή στο γραφείο μου είπε ότι μόνο για τους πολύτεκνους ισχύει.....τα πήρα λίγο στην κράνα...

Πράγματι οι αιτήσεις γίνονται γύρω στις 15 Μαίου....

Ειρήνη μου, τι είναι το ΕΣΠΑ; (ασχετίδου εδώ καθώς τα 2 προηγούμενα παιδιά πήγαιναν σε βρεφικούς των νοσοκομείων στα οποία ήταν ο βάσδελος και δεν πληρώναμε και τίποτα....) Πες μου σε παρακαλώ, τι μπορώ να κάνω με το Έσπα.Πλιζ, πλιζ, πλιζ!:-P

qwlrp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα ειμαι πολυ πολυ μπιζι....:Pμπηκα μονο κ μονο για το βικακυ!!

βικυ το εσπα ειναι ενας (οργανισμος ???-σε αυτο μαλλον λεω λαθος)οπου βγαζει προγραμματα μεσω ευρωπαικης ενωσης!!!!(κοριτσια σορυ,ισως δεν το εξηγω καλα0

εν πασει περιπτωση .......μεσω εσπα ειχαν βγει περσυ προγραμματα για να βοηθησουν τις εργαζομενες μητερες ή και τις μητερες που εψαχναν δουλεια να πανε τα παιδια τους σε παιδικους σταθμους (οχι μονο δημοσιους,αλλα και ιδιωτικους(οπως εμεις)).ουσιαστικα πας το παιδι σου,αφου επιλεγεις πρωτα και το ποσό του παιδικου το πληρωνει το εσπα!!!!!εσυ δεν πληρωνεις τιποτα!!!

αν και οταν βγουν παλι φετος αυτα τα προγραμματα θα σε ενημερωσω!!!!!

επισης κοιταξε και για παιδικους!!!ισως παιρνουν 20-23 μηνων παιδια...σιγουρα θα εχει περισσοτερους παιδικους ο δημος σας!!!!

και οχι ,δεν ειμαστε καλυτεροι απο εσας ...απλα ισως μπερδευτηκα κ οταν σου ειπα οτι εχουμε περισσοτερους απο εσας εννοουσα και τους παιδικους!!!!στα ιδια ειμαστε..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ευχαριστω Ειρηνη μου! Θα εχω το νου μου λοιπον! Ενημερωσε με κι εσυ,αν ακουσεις κατι σε παρακαλω! Οσο για τους παιδικους υπαρχουν σαφως περισσοτεροι αλλα αυτο θα με απασχολησει την μεθεπομενη σχολικη χρονια. Του χρονου ειναι μονο για βρεφικο ο Πεπε...

qwlrp3.png

κλειωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

να χαιρομαστε τη τζαναμπετα μαααααααααααααααααςς!!!:D:D:D

να την καμαρωσουμε σαν τα ψηλα βουνα!!! να ειναι υγιης χαρουμενη κ ευτυχισμενη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...