Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!

κλειω ειναι φανταστικα,πανευκολα κ μου πετυχαν απο την 1η φορα!! -σπανιο για μενα..

θα ψαξω να σου ποσταρω κ καποια αλλα με βρωμη κ μελι

μακαρι να γραφαμε κ καμμια συνταγη ή γενικοτερα καμμια ιδεα για φαι!!

ο δικος μου πχ εχει βαρεθει να τρωει τα ιδια κ τα ιδια κ φοβαμαι οτι θα το χασω το παιχνιδι του φαγητου γι αυτο για ριξτε καμμια ιδεα..

πχ το ψαρι??

του κανα μπακαλιαρο με νεροβραστα λαχανικα κ ρυζι κ δεν τρελλαθηκε

ΚΛΕΙΩ η τζαναμπετα λεει κιτινια??

μονο ο δικος μου ειναι τουμπεκασιον?? τι θα γινει ρε γμτ??

ενταξει τα δικα σας μωρα ειναι κ 1-2 μηνες μεγαλυτερα αλλα δεν θα πρεπε ηδη να λεει πανω απο τις 6-7 λεξουλες που λεει τωρα??

δεν αγχωνομαι,για τπτ δεν αγχωθηκα αλλα μου τη σπαει που ακομα δε λεει πχ νερο κ απλα το δειχνει κ κανει ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ολο ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ειναι κ γκακγκα

χαχαχαχα!! θεος ειναι τον λατρευω!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειρηνη τα περασαμε πολυ πολυ ωραια!! χωριο ηλιος τρεξιμο φαι κ υπνος!!

βεβαια εγω εχω το κακο να μη μπορω να εμπιστευτω ακομη σε κανεναν το καμαρι μου κ ειτε εγω ειτε ο πατερας του ειμασταν μονιμως μαζι του..

ο μικρος εφαγε κατσικακι με τζατζικι γιαμ γιαμ,ετρεξε επαιξε με τα ξαδερφια του χαχανιζε συνεχεια κ πηγαινε απο αγκαλια σε αγκαλια κ σκορπουσε χαμογελα!!

κουκουβαουυυυυυ :rolleyes::cool:

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευα και κλειω θα σας ποσταρω κι εγω τα αλμυρα μπισκοτακια-πανευκολα....

επισης....ευα μην σκας τα δύο θκατα τα δικα μας συμβαδιζουν σε ολα!!!!και η γεωργια δεν λεει πολλα ..αλλα οταν θελει κατι και δεν μπορει να το εξηγησει μου λεει <<γκα γκα γκαν>>(κατι τετοιο τελος παντων και <ιιιιι > ....το νερο το λεει ομως και σχεδον καθαρα νελο...

επισης μια και ανεφερες για φαγητα το πασχα!!!!!

βρε κοριτσια τρομαξε το ματι μου την γεωργια!!!!φτου φτου ,γερό να ναι το παιδι μου!!!!χα χα!!!

λοιπον το βραδυ της αναστασης εφαγε απο μαγειριτσα,αυγα ,σαλαμια....τα σαλαμια τα ειδε πιο μετα ...σκαρφαλωσε στο τραπεζι των γονιων μου ,ξαπλωσε ολη πανω στο τραπεζι και τα γραπωσε!!!!!!!χα χα χα!!!

την αλλη ημερα μόνο για πρωι ...αφου ηπιε το γαλα της πηγε σε σαλαμι μετα τσουρεκι με μερεντα και αφου το εφαγε πηγε παλι σε σαλαμι!!!!!!:tongue::tongue::confused::shock::shock::shock::shock:ολο αυτο σε διαστημα 5λεπτων το πολυ!!!!:shock::shock:

και ολα αυτα ειναι απλα δύο γευματα...φανταστειτε τα υπολοιπα!!!:oops:

α!!!επισης πηγαμε σε ολες τις λειτουργιες δηλ,Μ.Πεμπτη , Μ.Παρασκευη και Μ.Σαββατο πρωι και βραδυ!!!καθολη την διαρκεια της εκκλησιας επεφταν μπομπακια εξω αλλα η γωγω απτοητη...ουτε καν να τρομαξει!!!μοναχα ελεγε <μπαμ> ...ειδικα το βραδυ ,της Αναστασης που γινοταν χαμος απο μπομπακια,κροτιδες κτλ αυτη το διασκεδαζε!!!!!:tongue::shock:

σας ειπα πολλα ε???

σας φιλω!!!!!!!!!!!!!!!!παω για δουλειες!!!

πειτε βρε κι εσεις να ζωντανεψουμε !!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ειρηνη μου τα σαλαμια να τα προσεχεις μωρε,δεν ειναι οτι καλυτερο για τα παιδακια μας..οχι ακομη τουλαχιστον!

καλες δουλειες!

σημερα κανω μοσχαρακι με κριθαρακι

θα το βρασω 5 ωρες να λιωσει γιαμ γιαμ γιαμ

κλειω που εισαι???

μπραβο εκκλησια η γωγω κ οχι μονο εκκλησια δλδ, γενικα μπραβο της!!! φτου φτου φτου!!! ταλιμπανιτσα!!

εμεις μονο επιταφιο πηγαμε,ελπιζουμε ο καλος θεουλης να μη μας παρεξηγησει..

στην Ανασταση κοιμοταν ο καλος μου..

Διαφημίσεις

επισης....χτες βραδυ επεσα στις 03.00 (και ξυπνησα στις 07.00)...ο λογος? συγκεντρωνα απο τον ιουλιο φωτογραφιες για να τις στειλω μεσω ιντερνετ να μου τις εκτυπωσουν ...βεβαια ολο αυτο μου πηρε πολλες ωρες ανα διαστηματα καθως επρεπε να τις ξεχωριζω,να τις συγκεντρωνω σε αρχεια,να διαγραφω τις λιγοτερο καλες κτλ...

ε ,την προηγουμενη εβδομαδα λοιπον εστειλα την παραγγελια και ηλθαν χτες!!!!800+ φωτογραφιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σοκ ε????αλλα ηταν φωτο απο έναν ολοκληρο σχεδον χρονο καθως και απο 2 μωρα και 2 ταξιδια,χριστουγεννα,αποκριες κτλ!!!!και πρεπει αλλες τοσες ,αν οχι ακομα περισσοτερες να τις ειχα ξεκαθαρισει!!!

ε λοιπον καθησα μεχρι τα αξημερωτα να ξεχωρισω τις φωτο της καθε μιας κόρης,να τις βαλω σε μία σειρα (καθως το μονο κακο του ειναι οτι εκει που βλεπεις την χριστουγεννιατικη ,η επομενη ειναι καλοκαιρινη κτλ...τα εχουν λιγο ανακατωμενα αλλα οκ!!)...

επισης υπολογισα οτι αν,ολες αυτες τις παραγγελνα απο εδω κατα διαστηματα θα πληρωνα 200-250ε παραπανω!!!δευτερο σοκ ε???

αυτα!σας ζαλισα!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ναι ,μωρε γενικα σαλαμια κτλ τα αποφευγουμε γενικα...απλα λογω ημερας ,μας ειχαν και το τραπεζι οι γονεις μου ,πανω σε αυτο και τα σαλαμια ...τα ειδε η γωγω και αστραψε το ματι της!!!χα χα χα!!!

ευα κι εγω την εβαλα να κοιμηθει 22.00 με 23.00 την ξυπνησα (άλλο που δεν ηθελε αυτη) και πηγαμε οι 3μας!!!!ο πατερας μας ηταν υπηρεσια...1η χρονια μετα απο χρονια που καναμε χωριστα ...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Παρούσα!!

Βρε Ειρήνη! Τι έφαγε το παιδί? Αχαχαχα!! Τρελλό μικρό μωρό!!

Fire, η Ελισάβετ και εγώ τρώμε καθημερινά στους γονείς μου, εγώ πλέον που είμαστε μόνες μαγειρεύω όταν δεν δουλεύω. Γενικά όμως επειδή έχω μανία με το διαφορετικό κ δεν θέλω να ρουτινιάζω, έχω συγκεντρώσει απίστευτες συνταγές, πολύ αναλυτικές κ όχι δύσκολες. Κ επειδή είμαι psycho ενώ τις είχα σε αποκόμματα μέσα σε ντοσιέ, έκατσα κ τις έγραψα στον η/υ (212 σελ παρακαλώ, κ ακόμα δεν έχω τελειώσει). Οπότε, ό,τι θες, πες μου να σου δώσω συνταγή. Αλλά γίνε συγκεκριμένη: θες ψάρι, θες κοτόπουλο, θες κιμά - ή κ πιο αναλυτικά πχ θες στην κατσαρόλα, φούρνο (σου το είπα ότι είμαι ψυχώ), ό,τι θες πες να σου δώσω μερικές συνταγές.

Όντως η Ελισάβετ λέει πολλά για την ηλικία της. Στην παιδική χαρά την άκουγε ένας μπαμπάς κ είχε μείνει :shock: καθώς η κόρη του που είναι 2,5 δεν λέει τόσα. Είναι στους ρυθμούς του μωρού. Η ανιψιά μου εκεί, στα 2,5 πήγε η γλωσσίτσα ροδάνι. Κ άρχισε να μιλάει σαν καρτούν, αχχχ!! πώς τρελλαίνομαι αυτή την παιδική φωνούλα, πεθαίαιαιαιαινωωωωωωωω...

Με την Ελισάβετ δεν πήγαμε εκκλησία διότι από τις 20.00 αρχίζουμε μπάνιο κ νάνι, εξάλλου δεν ήθελα να την πάω στην Ανάσταση, δεν θέλω μπαμ-μπουμ με τον κάθε ανεγκέφαλο που θα πετάξει την κροτίδα στο κεφάλι μου (λέμε τώρα, φοβάμαι με την μικρή, δεν πάω). Κ γενικά δεν μου είναι πολύ εύκολο να παρακολουθήσουμε λειτουργία. Είμαι μόνη κ δεν είναι εύκολο να κοντρολάρω ένα μικρό σκατό. Την πήγα όμως το Μεγ. Σάββατο το πρωί στην εκκλησία για να δούμε τον "τούλι" (= Χριστούλη) κ ανάψαμε 2 κεράκια!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

εντωμεταξυ του αγορασα τα πρωτα καλοκαιρινα ρουχαλακια,κατι σορτς κατι μπλουζακια μουρλιαααααααααααααααα!!!

ανυπομονω να τον δω να τα φοραει!!

ζητω οι πιστωτικεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

χαχαχαχα!!!

Διαφημίσεις

Σου έκανε εντύπωση Ειρήνη μου η διαφορά τιμών Ελλάδας κ εξωτερικού? Τώρα κατάλαβες πως στο Ελλαδιστάν βάζουν ένα καπέλο 300% κ μετά κακομοιριάζονται ότι για την ακρίβεια ευθύνονται τα ενοίκια, οι ΦΠΑδες κλπ. Λες κ στο Αγγλία δεν έχουν μαγαζάκια εκεί, δεν αποδίδουν ΦΠΑ. Πάντως amazon που ψωνίζω, η απόδειξη περνάει στην εφορία.

Πλέον από Ελλάντα ψωνίζω ευπαθή: ζαμπόν, τυριά, ψωμί τοστ, γιαούρτια, γάλα κλπ. Όλα-όλα-όλα τα υπόλοιπα από άμαζον (ποπ-κορν, ριζογκοφρέτες, απορρυπαντικά, ρούχα), από e-bay (ρούχα, μπιχλιμπίδια, κοκκαλάκια, σκατουλάκια), από i-herb (βιταμίνες, καλλυντικά, αφρόλουτρα, απορρυπαντικά, μακαρόνια (!), οδοντόπαστες).

Επίσης στο Ελλάντα χρησιμοποιώ συχνότατα κουπόνια (groupon, elapare, deals165) που κατά καιρούς βγάζουν προσφορές για προϊόντα κ υπηρεσίες.

Με 'γεια τα ρουχαλάκια Fire!!! Καλοφόρετα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κλωκλω μιλαμε για τεραστια διαφορα...για πες κανει να βαλω εδω το σαιτ .....?αν ειναι να ξαναποσταρω το μηνυμα που εστειλα στην ευα ,να δεις διαφορα τιμης 300σχεδον ευρω...

λογικα δεν πειραζει ε?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...