Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειρηνη αυτο ακριβως θελω να βλεπει τον νονο της κα να μην παιρνει δρομο να φυγει ...με την νονα εχουμε το θεμα αυτο ... κι αυτο γιατι της εχει κανει 2-3 σκηνικα του στυλ να την ξυπνησει την ωρα που κοιμαται η να την αρπαξει αποτομα να την παρει με το ετσι θελω αγκαλια... ο νονος την προσεγγιζει με απαγορευμενα πραγματα του στυλ να την βαλει να πιει καφε , κοκα κολα σοκολατες κατι που δεν θελω να τα κανει ...

Πηρε τηλεφωνο ο νονος τον γιωργη μου και του ειπε {χωρις να ρωτησει αν θα ειμαστε εδω...} :" αυριο στις 7 θα περασουμε απο το σπιτι" ...ετσι ξερα και κοφτα...

εγω θα ειμαι τυπικη και νορμαλ...και αν θελουν ας ανοιξουν την συζητηση εκεινοι ...εγω θα τους πω οταν ερωτηθω... αν ειναι σιγουροι για την συζητηση αυτη να γινει τωρα η μετα το πασχα...μηντ ους το βγαλω και ξινο... γιατι δεν θα τους αρεσουν αυτα τα παραπονα που θα τους πω..και ξερω απο τωρα την κουμπαρα οτι θα στραβωσει.....

ειμαι ξεροκεφαλη το ξερω αλλα θελω το καλυτερο για την μικρη , οπως σας ειπα τα εχω περασει με τον δικο μου νονο και δνε θελω να τα περασει και η μικρη....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλειακι τα εκανα νωριτερα καθως επρεπε να μοιρασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα πηγαμε ένα τσουρεκακι για την καθε δασκαλα και καλαθακι με τα κουλουρακια μας ,οι νονες,πεθερα,θειες...ποτε θα προλαβαινα?...

φωτεινακι ευχομαι να πανε ολα καλα στην συναντηση και τελικα να περασετε και ωραια παρολο που δεν το περιμενετε!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

εδω ειμαι!!!

κλειω κλειω κλειωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ολα καλα με το ιντερνετ αλλα ειμαστε στους δρομους συνεχεια

ηρθαν ολοι παπουδες θειοι νονοι χαμος κ ολοι θελουν να τραβολογανε το μαναρακι μου αλλα εγω κανεναν δεν αφηνω

ναι ας γραψει μια προκομενη μια ευκολη συνταγη απο τσουρεκια κ κουλουρακια ρε κοριτσια

σοβαρα,χαρη το ζητω

δεν πιανουν πολλα τα χερια μου απ αυτα αλλα θελω να προσπαθησω κ αυτες ολες οι συνταγες που βγαζει το google πιο πολυ με μπερδευουν..

υπαρχει καποια συνταγη που να μη χρειαζεται να τυλιξεις τη ζυμη σε κουβερτες..ελεος πια!!!

Fire!! Καλησπέρα βρε!! Κ συ ασχετου γωνία στην ζαχαροπλαστική?:tongue:

Εγώ το πρόβλημα αυτό το έλυσα για φέτος: η μαμά μου πήρε τσουρέκι με σοκολάτα (Σλουρπ!) κ κουλουράκια!! Πάλι η μανούλα καθάρισε!

Φωτεινή αν όντως μίλησε με αυτό τον τρόπο ο νονός κ σας ανακοίνωσε ότι αύριο (σήμερα) θα περάσει από εκεί, τότε είναι παρεξηγημένοι. Μπαμ κάνει από μακρια! Όταν θα βρεθείτε πιστεύω θα σας πουν κ τον λόγο.

Αύριο θα φέρω το μικρό σκατό στην δουλειά μου! Θα φέρουν κ άλλοι τα παιδιά τους, θα το κάνουμε παιδότοπο!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

helloooooooooooo!!!!!!!

τι κάνετε? καλή ανάσταση νάχουμε!

συνταγή για τσουρέκια και για κουλουράκια δεν έχω, τουρέκια κάνουν οι μαμάδες και κουλουράκια κάνω εγώ κάθε χρόνο όποια μου καθήσει καλύτερα! δεν είμαι του παραδοσιακού σ' αυτά! ανοίγω ένα βιβλίο μαγειρικής και σε όποιο πέσω!

κι εμάς ήρθε η νονά, βρεθήκαμε την κυριακή στον ιππικό όμιλο (που φυσούσε αρκετα τελικά και η δήμητρα κρυολόγησε - ευτυχώς όχι σοβαρά) και ήπιαμε τα τσιπουράκια μας βγήαμε φωτογραφίες, δώσαμε το καλαθάκι με το τσουρέκι και άλλα στη νονά κι αυτή μας έφερε παιχνίδι (καροτσάκι σούπερ μάρκετ) φουστανάκι και γυαλιά ηλίου! τέλεια! φυσικά εγώ χάρηκα τα ρούχα και η μικρή το παιχνίδι!

λογάκια κ η δήμητρα λέει πάρα πολλά, δεν ξέρω από που να ξεκινήσω...

Ντίντη Ντίντου (το ονοματεπώνυμό της)

γιαγιά Τούλα

γιαγιά Ιτσα

παππού Γώγο

παππού Γογόη

μαμά Νένη

μπαμπά Ντιντή

πίτι (σπίτι)

αυγό

γάλα

πιπί (πιπίλα και πιπίτσα)

ντέτα (κουβέρτα)

νονά Νίνα - νονό

μέμα (κρέμα)

κεκό (νερό)

που πάμε?

καλέ!!!

εγώ

εσύ (τα εννοεί ανάποδα χιχιχι)

μπάλα

λάμπα

καλά

κακά

γειά

φιάκι (φιλάκι)

αύ (αύριο)

ντοντό (Ντόρα)

παφλ (παζλ)

χεχε (χέρι)

μπούτι

μπόφι (πόδι)

αφό (αφαλός)

παπάτ (παπούτσια)

φωφ (φως)

φουφού (φεγγαράκι)

άχι (αστεράκι)

γαβί (γιαβρί)

μωλό (μωρό)

νινί

κουκάκι (κοκκαλάκι)

μαλλιά

δοδό (δόντια)

έπε (έπεσε)

πάει

κάκω (κάτω)

πάμω (πάνω)

έλα

πωπωπω!!!

λουλού (λουλούδι)

τάντα (τσάντα)

μήλο

πατάτα

μπανάνα

αλάτι

πίπα (πίτα και τρύπα)

πότα (πόρτα)

κούνια

γκολ

πάοκ

λιαλιά (γυαλιά)

βιβίο (βιβλίο)

ακαντού

και φυσικά τελειώνει όοοολα μα όλ τα τραγούδια που ξέρει, σε κάθε στίχο. κι άλλα τώρα που μου έρχονται αλλά άσε, άλλη φορά, όλα τα ζωάκια και τους ήχους τους και δε θυμ'αμαι τώρα άλλα

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

ευακι η συνταγη που εχω για τσουρεκια οπως εγραψα ειναι για 3+ κιλα αλευρι!!!!δεν ξερω κατα ποσο θα σε βολεψει,καθως επισης εχει λιγο το ζορι του!!!και εχει και το τυλιγμα κουβερτας....

DnfMp3.pngqTarp3.png

εαν αυτοι εχουν παρεξηγηθει μια φορα ...εμεις δεκα κλειω... και με το σημερινο συμβαν που πηρα 50 λεπτα μετα το ραντεβου να μας πει οτι εχει βαρδια ειναι απαραδεκτος..κλειστηκαμε μεσα και δνε πηγαμε ουτε εκκλησια για να τους περιμενουμε... και αυριο που θελω να παω την μαμα μου και να κατσω στην εκκλησια παλι δεν θα παω για να τους περιμενω... εγω ομως το ειπα στον γιωργο.. θα παω την μητερα μου στην εκκλησια , θα γυρισω θα κατσω λιγο μαζι τους και μετα θα φυγω κι ας παρεξηγηθουν ... εχασα το ευχελαιο σημερα ...την σταυρωση αυριο δεν την χανω... οτι και να πουν οτι και να σκεφτουν ... απο το πρωι μεσα στο καραβι ηταν ηξερε για την βαρδια ας επαιρνε ενα τηλεφωνο κι οχι μετα απο μια ωρα απο το ραντεβου που εκεινος εκλεισε.... θα κατσω λιγο μαζι τους δεν θα πω τιποτα... και θα παω εκκλησια... η κινηση μου ηταν αλλη αλλα για να μην τσακωθω με τον γιωργο θα το κανουμε ετσι... εγω ηθελα να λειπω εντελως αλλα με παρακαλεσε ο γιωργος να μεινω εστω για λιγο ... καινα μην μιλησω μεχρι να δουμε τι θα πουν και τι θα κανουν αυτοι...ενταξη εχω ακυρωσει ραντεβου κι εγω ...και το πιο προσφατο ηταν αυτο που θα πηγαιναμε για καφε ..... αλλα δεν εχω στησει κανεναν και να του πω μετα ξερεις δεν ερχομαι γιατι δεν μπορω.. αμα ειχαμε κανονισει εξω για καφε τι θα γινοταν? δεν μπορω τρελαινομαι ... εχω στραβωσει τοσο πολυ που το καθετι με πειραζει αυτες τις μερες.....

τωρα κατι που συζηταγαμε με τον γιωργο ειναι να μην τους πουμε οτι εχουμε τις φωτο ακομα στα χερια μας ... γιατι δεν εχω καμια μα καμια ορεξη να πουν να κατσουμε αυριο να τις δουμε ...ειμαι που ειμαι φορτωμενη δεν εχω ορεξη για να τις δουμε ολοι μαζι... αλλη στιγμη αναλογως το αποτελεσμα της αυριανης πια συναντησης , αν ακυρωθει και αυριο θα γινει της σιδηρουν κυριας το κυκλιδωμα....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

isoula πεσμου οτι μας κανεις πλακα!!!

λεει ολα αυτα?? :cool:

ειρηνη σ ευχαριστω κ μονο για το...αρωμα που μου δωσες!!

εντελει για μια ακομη χρονια δεν εκανα τπτ

ψεματα,εκανα κατι υπεροχα κριτσινια τυριου κ καροτου που τα κατασπαραξε το καλο μου..

για τ αλλα καθαρισαν οι γιαγιαδες

κοριτσια καλη ανασταση να εχουμε!

αγαπη στη καρδια μας,να ναι καλα ολα τα παιδακια του κοσμου κ μεις γερες να τα φροντιζουμε..

Καλησπέρα αγαπούλες μου!!

Χρόνια πολλά!

Και του χρόνου με υγεία!

Να χαιρόμαστε αυτούς που αγαπάμε κ να τους προσέχουμε... ώστε να μας προσέχουν κ εκείνοι!!

Πώς τα περάσατε?

Επειδή οι γονείς μου έφυγαν εκδρομούλα στην Πιερία, μας υιοθέτησε για την Ανάσταση η θεία μου κ για σήμερα ο θείος μου (τα αδέλφια της μαμάς μου). Περάσαμε οικογενειακά, ήσυχα, ωραία ήταν!

Fire για μαρτύρα την συνταγή με τα κριτσίνια! Αφού τα αγοράζω που τα αγοράζω, για πες μήπως μπορέσω η προκομμένη να τα φτιάξω!

Σας φιλώ!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

χριστος ανεστη τιμημενες κορες του οκτωμπερ παουερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να χαιρομαστε τα πλασματα μας!!!παντα με υγεια κ ευτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλειακι μου ,πως δεν πηγατε κ εσεις πιερία?παντως και αθηνα ωραια θα περασατε ε???θα ηταν και το τιμωμενο προσωπο η θκατουλα-βετουλα!!!!!

ευα βαλε μας συνταγη κριτσινια!!!!!!!!!!!χρυσοχερα μου!!!!!!

θα σας βαλω οποτε μπορεσω συνταγη αλμυρα μπισκοτακια-πανευκολα!!!!!!!!!!!!!

ισουλα τελεια εικονα μας εβαλες!!!!!

σας χαιρετω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Αληθώς ο Κύριος Ειρήνη μου!

Να πήγαινα κ εγώ Πιερία? Γιατί καλέ να τους γίνω τσιμπούρι? Κ λεφτά να είχα (λέμε τώρα), αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν δικαίωμα να πάνε μια εκδρομούλα, να ζήσουν τον έρωτά τους βρε παιδάκι μου :D :D :D

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηλθα να παρω παρουσιες!!!!!!;):P:tongue::confused:

πετρουλιτσα να χαιρεσαι κ απο εδω τον γιοκα σου!!!!!!πολυχρονος!!!!!

ευα!!!!!!συνειδητοποιησα οτι δεν ξερω πως λενε το καμαρι σου!!!!!!μα να μην ξερω πως λενε το γκρινιαρομωρο νουμ.2??????:tongue::tongue:

Αληθώς ο Κύριος Ειρήνη μου!

Να πήγαινα κ εγώ Πιερία? Γιατί καλέ να τους γίνω τσιμπούρι? Κ λεφτά να είχα (λέμε τώρα), αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν δικαίωμα να πάνε μια εκδρομούλα, να ζήσουν τον έρωτά τους βρε παιδάκι μου :D :D :D

:tongue::tongue::tongue:

1ον.....σιγα μην ηταν βαρος η βετα-τζαναμπετα και η κλειω!!!!!!!!:tongue:

2ον....οπως το εγραψες καταλαβα οτι θα πηγαιναν πιερια σε σογια σας κτλ!!!!!καταλαβες??

πως τα περασατε κοριτσια αυτες τις μερες???ευχομαι πολυ ωραια!!!

εμεις δοξα τω θεω πολυ καλα!!!με πολλους φιλους,συγγενεις αγαπημενα προσωπα!!!

σας φιλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

κλειω παω να τα βρω κ ερχομαι

http://syntageskardias.blogspot.com/2009/01/blog-post_16.html

δεν εβαλα τα κρεμμυδακια

ειρηνη μου χρυσοχερα δεν ειμαι αλλα..προσπαθω!!! για γραψε τη συνταγη για τα μπισκοτα

Καλημέρα!!

Έλα να μαζευόμαστε!!

Fire ΤΕΛΕΙΑ η συνταγή!!! Με την πρώτη ευκαιρία θα τα φτιάξω, η Ελισάβετ είναι κριτσινού! Να μην τρώει μαμίσια "κιτίνια"?

Τέτοια εύκολα μπινελικακια για ορεκτικά κλπ, να τα γράφετε βρε να νιώθουμε κ λίγο προκομένες!!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...