Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Φωτεινή ναι, είσαι παράξενη!

Κ δεν το γράφω για να σε μαλώσω, απλά το βλέπω από την σκοπιά και της νονάς αλλά και της μαμάς.

Αφού σε πήραν τηλ. Είναι στους δρόμους κ παίρνουν δώρα για την μικρή! Κ δεν σε ρώτησαν τι κάνει το παιδί κλπ διότι ο ένας δεν είχε μπαταρία, η άλλη είχε την υπάλληλο μπροστά της κ επειδή αυτές τις μέρες έχουν βγει όλοι οι νονοί κ αγοράζουν πράγματα, προφανώς γινόταν χαμός στο μαγαζί. Μην μετράς τις κουβέντες τους!

Όσο για τα δώρα που δεν σου αρέσουν, να πας να τα αλλάξεις κ άμα σε ρωτήσουν, να πεις ότι της ήταν μικρά/μεγάλα/είχες το ίδιο κλπ.

Δεν είναι υποχρεωμένοι να σε ρωτήσουν τι θα πάρουν στην μικρή. Όπως το βλέπει κανείς είναι...

Μην είσαι τόσο αυστηρή, θα ήθελες οι άλλοι να κάνουν το ίδιο σε σένα? Δλδ να περνάνε από μικροσκόπιο ΚΑΘΕ σου κίνηση, ΚΑΘΕ σου κουβέντα κ ό,τι ΜΑ ό,τι κάνεις να το θεωρούν αρνητικό?

Άλλαξε τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα!

Σόρρυ που είμαι απότομη, γράφω απίστευτα γρήγορα.

Αλλά μην φέρεσαι έτσι, είσαι πολύ αρνητικά προκατειλημμένη κ κακώς!

Οι άνθρωποι νοιάζονται για το παιδί σου, προφανώς όμως δεν έχουν παιδί κ δεν ξέρουν τα πρακτικά του πράγματος (επικοινωνία με παιδί, δώρα χρηστικά κλπ)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι φωτεινή, προφανώς δεν έχουν παιδί και δεν ξέρουν τα πρακτικά του πράγματος και προφανώς εσύ δεν έχεις βαφτηστήρι! γιατί είναι πολλές φορές που θέλεις να τα κάνεις όλα και δεν μπορείς, που μπορεί το φούστο σου να μην ταιριάζει, που μπορεί να θέλεις αλλά δεν έχεις χρόνο ή πολύ απλά, η διάθεσή σου για χ ψ λόγους να είναι διαφορετική από των άλλων!

και ναι, κι εγώ πιστεύω ότι είσαι παράξενη! τα θέλεις όλα με το τρόπο που εσύ ξέρεις, χωρίς να σκεφτείς και τι μπορεί να θέλουν ή να μπορούν να προσφέρουν οι άλλοι. πάρτο αλλιώς! να είσαι χαρούμενη που οι νονοί έχουν το μυαλό τους να σας αγοράσουν κάτι! και γιατί να σε ρωτήσουν τι θέλεις? θα ρωτάν το παιδί όταν αρχίσει να καταλαβαίνει, κι αυτό αν το θέλουν! τι θα κάνεις? θα βάζεις το παιδί να τους παιρνει τηλ και να λέει θέλω "αυτό"? ε? δεν ξέρω, τη γνώμη μου λέω και εκφρ'αζω και το μέρος της νονάς, που με τους κουμπαρους δεν έχουμε κανένα πρόβλημα...

πάρτο αλλιώς, το ξαναλέω!

η δική μας νονά θα ρθει αύριο! της ετοίμασα ένα καλαθάκι πασχαλινό με τσουρέκι στολισμένο, αυγουλάκια σοκολατένια και διάοφρα άλλα διακοσμητικά και θα της το δώσουμε! αν προλάβω θα σας ανεβάσω και φωτό!! (και φυσικά δε με πήρε να με ρωτήσει τι να πάρει στη μικρή, ούτε τα χριστούγεννα με είχε πάρει, ούτε στα γεννέθλια-γιορτή, και μας βόλεψαν αυτά που μας πήρε, αλλά αν τυχόν δε βόλευαν θα τα αλλάζαμε! μας το πε κιόλας)

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημέρα!

Σήμερα, 17:02

εσυ στις πέντε το απόγευμα ξυπνάς για πρωί???:tongue::tongue::rolleyes:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

την αποψη σας την ακουω , απλα δνε μπορω να δεχτω καποια πραγματα απο την μερια τους.Η κουμπαρα εχει κι αλλο βαφτηστηρι αγορι... και ο κουμπαρος εχει μεγαλωσει τις ανιψιες του .... απλα μ ενοχλει που απαιτουσανλιγο πριν τον γαμο να τους παιρνουμε εμεις τηλεφωνο γιατι τρεχανε με την μητερα της κουμπαρας με τα νοσοκομεια...οκ δεκτο...εχει "φυγει"εδω και 7 μηνες η μητερα της ..και εχουμε να βρεθουμε απο τα χριστουγεννα...εμεις τους περναμε τηλεφωνο και ακομα περιμενουμε να μας παρουν πισω για να μας πουν ποτε να βρεθουμε...απλα δεν δικαιολογω οτι εστω ενα απογευμα , μιση ωρα δεν μπορουν να ερθουν να δουν την μικρη...δεν δικαιολογω οτι την ημερα που ειχε μπει η μητερα μου στο νοσοκομειο ειχαν βρεθει στο ιδιο αμαξι με τον γιωργο ο κουμπαρος , του ειπε οτι σημερα χειρουργειται η πεθερα του {μητερα μου} και δεν πηρε καθολου τηλεφωνο εστω να δει τι γινεται...απλα για το τυπικο...μα με πηρε εκεινη για την καρτα και να μου πει τι θα γινει αν υπαρχει προβλημα να ζητησει παραπανω λεφτα απο μια δουλεια που της προτεινανε... για κατι κοιυλα με παιρνει τηλεφωνο εκεινη {μονο οτι εχει σχεση με την υπηρεσια μου}σ αυτα εκνευριζομαι...και ενα τηλεφωνο να μαθουν τι κανει η μικρη δεν παιρνουν...μας την ειχαν πει ασχημα το καλοκαιρι λιγο πριν τον γαμο που εγω ετρεχα με τα του γαμου και δεν προλαβαινα να κατουρησω.... και τωρα ξανα πλαγια την ειπε ο κουμπαρος στον γιωργο εχει γινει θεμα ολοκληρο ...για αυτο εχω ψυχραθει...και το κερασακι ειναι οτι εκεινη που μας εβαλε τα στεφανα θελει και το 2ο να βαφτησει ..........:mad::mad::mad::mad:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Φωτεινούλα... δεν παίζει να τους ρίξεις δίκιο... τους περιμένεις στην γωνία για τους λόγους σου...

Δεν μπορώ να μπω στην θέση σου διότι δεν έχω περάσει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια με εσένα... έχω περάσει διαφορετικές καταστάσεις...

Μου είπε... του είπα... η μαμά μου... η νύφη μου... πφφφφ ζαλίστηκα...

Θες να κόψεις σχέσεις? Να το κάνεις! Αλλά είσαι άδικη... Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο... Προφανώς σε απογοήτευσαν, αλλά μάλλον περιμένεις ΠΟΛΛΑ από ανθρώπους.

Απλά λίγο πριν βάλεις ένα οριστικό τέλος να σ΄κεφτείς: θα βρεις καλύτερους νονούς για το παιδί σου? Αυτοί που σου παρουσιάζονται ως "νονοί" για την μικρή, μήπως είναι πολύ ενθουσιώδεις κ μετά που θα προσγειωθούν στην σκληρή, γ@μημένη πραγματικότητα με τα 1000 μύρια προβλήματα (περικοπές κλπ) λακίσουν? Μήπως παραείσαι άδικη κ προκατειλημένη?

Μην κάνεις αυτά που δες θες να σου κάνουν... Μπορεί κάποτε να γίνεις νονά (με το καλό!). Δεν θες τέτοια αντιμετώπιση από τους κουμπάρους σου... πίστεψέ με...

Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Βλέπω έναν τοίχο που όλα ΜΑ ΟΛΑ τα βλέπει αρνητικά...

GEXxp3.png

θελω ενα νονο και μια νονα να ειναι οσο περισσοτερο γινεται κοντα της... δεν θελω να περασει οτι περασα εγω με τον δικο μου νονο που ειναι και αδερφος του πατερα μου....

δεν θελω να ερχονται και να μην μιλιομαστε μεταξυ μας οπως εκαναν ο πατερας μου με τον νονο μου...

Βλεπω τον νονο και την νονα του ανιψιου μου .... σχεδον καθημερινη επικοινωνια και με την νυφη μου και με τον μικρο...

Απλα αλλα λεγανε στην αρχη πως θα κανουν με την μικρη και με εμας κι αλλα βγαινουν στην πορεια... εκεινοι με εχουν κανει να ειμαι ετσι κλειω μου κι οχι εγω...εχω μαθει στην ζωη μου να μην ριχνω συνεχεια τα μουτρα μου... μια δυο τρεις στην τεταρτη καηκε... ετσι εβαλα και τον νονο μου στην γωνια του την ημερα του γαμου μου .... εκει ηταν το κερασακι της τουρτας ... ειναι και θειος μου και νονος μου και δεν ηρθε στο τραπεζι ουτε καν ενημερωσε... γιατι να μην το κανω και σε "ξενους" εμπιστευτηκα την λατρεια που εδειχνε η κουμπαρα μου στην μικρη ...και την λαχταρα να γινει νονος ο κουμπαρος .... αλλα τελευταια αλλαξαν κατα πολυ... και το κακο ειναι οτι ολο το φταιξιμο και ολο αυτο το ριχνουν σ'εμας.... οχι παιδι δεν εχουν... μεγαλωνουν της αδερφης του κουμπαρου μου τα παιδια ..εννοω οτι τα κραταει η κουμπαρα μου τωρα τελευταια κιολας που δεν εχει δουλεια... ειναι παιδαγωγος και ξερει σιγουρα πως να φερθει σ ενα παιδι....στο δικο μου παντως δεν ξερει... ισως βλεπω τα στραβα εγω ... αλλα δεν τα βλεπω μονο εγω τα βλεπει και ο γιωργος ...που ο γιωργος τον νονο τον εχει ζησει και στο καραβι που ηταν μαζι 5 χρονια και οπως μου ειπε κι εκεινος δεν τον εχει ξαναδει να εχει τετοια σταση και τετοια συμπεριφορα και τον πειραζει και τον γιωργο η ολη κατασταση.

ολοι με ρωτανε τι λεει ο νονος και η νονα για την μικρη ...τι πρεπει να πω εγω εκεινη την στιγμη? οταν η μικρη δεν τους βλεπει?:( στεναχωριεμαι που σκεφτομαι και μονο οτι η μικρη τους βλεπει αραια και που .... και το ειχε υποσχεθει... και το ειχε πει μονος του ... η βαφτηση ειναι πιο ιερο μυστηριο απο οτι ο γαμος... και εγω ριχνω βαση σ αυτο... δεν θελω να ειμαι μακρυα απο το παιδι..κι ομως εκεινοι το επιδιωκουν οχι εγω... το σπιτι μ ειναι εδω και η μικρη επισης....

δεν ξερω τι να πω ρε κλειω μου δεν ειμαι στραβη... και μπορει νονα να μην ειμαι με τα παιδια ομως δεν παιζω...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλησπέρα (Ισούλα :tongue:)!!

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε!

Καλή Ανάσταση! Με υγεία και χαρά (κόντρα στην επικρατούσα κατάσταση)!

Ήρθε χτες το βαφτιστηράκι!! Καλέ αυτό άλλαξε!! Έχω να το δω από τον Νοέμβριο! Άλλαξε χαρακτηριστικά! Ένα κουκλί είναι (κ ήταν)!

Τα 2 σκασμένα παιδάκια μας δεν παίζανε μεταξύ τους, σαν μαλωμένα ήταν, καθόντουσαν σε διαφορετικά σημεία κ παίζανε μόνα τους! Ανώμαλα! :D

Κάτι πήγε να μου πει ο κουμπάρος, να δικαιολογήσει την κουμπάρα. Μου παρουσίασε μια διαφορετική ιστορία από αυτές που άκουσα κ απλά του είπα πως είναι η 18η δικαιολογία που ακούω για την συμπεριφορά της.

Χάρηκε ο μικρός μου με την λαμπάδα του, του μπαμπά του άρεσαν πολύ τα παπούτσια (άμα δεν τους βολεύουν όμως, μπορούν να τα αλλάξουν no problem, δεν μπορώ να γνωρίζω το γούστο της μαμάς), έφεραν κ στην Ελισάβετ δωράκι, μια χαράαααα...

Απλά υπήρχε αμηχανία μεταξύ εμού κ του κουμπάρου, επειδή δεν κάναμε πολλή παρέα κ δεν είχαμε τι άλλο να πούμε...

GEXxp3.png

Καλησπέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα!

Χαμός με τα βαφτιστήρια διαβάζω. Να σας πω και τα δικά μας:

Η δική μας μέλλουσα νονά μας έφερε παπουτσάκια αθλητικά και αυγό :P. Εγώ στη βαφτιστήρα μου πήρα χειροποίητη λαμπάδα με νεράιδα (τέλεια ήταν και το κερί ζωγραφισμένο και αρωματισμένο), και ένα κατακκόκινο φουστάνι με τούλια, για τη βραδινή της έξοδο (ακούς Φωτεινή; ). Παπούτσια η μαμά της μικρής μου δε θέλει να της στέλνω γιατί είναι στη Ρόδο και αν δεν της κάνουν κλπ δεν θα μπορεί να τ' αλλάξει, το' χω καημό, αν έρθουν το καλοκαίρι θα πάμε μαζί να της πάρουμε να μου περάσει... Τη μαμά της ρωτάω πάντα τι να της πάρω και ποτέ δε μου λέει, οπότε κάνω του κεφαλιού μου. Η μικρή ξέρω ότι με μία μπάρμπι θα χοροπηδάει. Τηλέφωνο παίρνω που και που. Εκείνοι με παίρνουν ακόμα πιο σπάνια. Η κουμπάρα μου στο τηλ. είναι πάντα ή σχεδόν πάντα βαριεστημένη και κακόκεφη, επειδή όμως μάλλον έτσι είναι, οκ δε χαλιέμαι. Άλλωστε δεν γνωριζόμαστε και τόσο καλά, με το μπαμπά ήμασταν φίλοι όταν ήμασταν παιδόπουλα και οι ίδιοι μου ζήτησαν να βαφτίσω το παιδί. Εγώ είχα θέμα με την απόσταση, που δε θα τη βλέπω συχνά, ήθελα να είμαι καλή νονά κλπ, αλλά τελικά με έπεισαν. Πάντως είναι λεπτές αυτές οι σχέσεις και θέλουν προσοχή και αλληλοκατανόηση...

Αυτά!

Να ρωτήσω τώρα κάτι άλλο:

Με καθισματάκι αυτοκινήτου τι κάνατε;. Θέλω να της το αλλάξω και μαζεύω γνώμες πρώτα. Λογικά θέλω να κοιτάει και μπροστά και προς τα πίσω, τι άλλο να προσέξω; Εσείς τι πήρατε κι από που;;;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Η κόρη μου είναι 18 μηνών(γεν.3/10/10) και από 6 μηνών προσπαθεί να μιλήσει!! Τότε έλεγε μόνο "μπαμπά" "μαμά" (αργότερα αυτά εξελίχθηκαν σε "μπαμπάκα" και "μαμάκα" icon_wink.gif οι γνωστές γαλιφιές!!) Τώρα κάθε μέρα ξεφουρνίζει και κάτι καινούριο :

γιαγιάκα

παπούα (παππού)

γυαλιά

κακά

τθία (τσίσα!)

Μίμη ( Δημήτρη)

βακί (βρακί-χαχαχααχ)

μιμίκι (μυρμήγκι)

πααα (πάει...)

τίκι (Κίττυ)icon_lol.gif

καπέ (καπέλο)

καπά (καπάκι)

κούα (κούνια)

άτα (γάτα)

καμ (καλό-καλό)

άλια (γάλα)

και η λίστα είναι πολύ μακριά!!!!!!

Εσας τι λεξούλες λέει το μωρό σας;;;

Διαφημίσεις

Η κόρη μου είναι 18 μηνών(γεν.3/10/10) και από 6 μηνών προσπαθεί να μιλήσει!! Τότε έλεγε μόνο "μπαμπά" "μαμά" (αργότερα αυτά εξελίχθηκαν σε "μπαμπάκα" και "μαμάκα" icon_wink.gif οι γνωστές γαλιφιές!!) Τώρα κάθε μέρα ξεφουρνίζει και κάτι καινούριο :

γιαγιάκα

παπούα (παππού)

γυαλιά

κακά

τθία (τσίσα!)

Μίμη ( Δημήτρη)

βακί (βρακί-χαχαχααχ)

μιμίκι (μυρμήγκι)

πααα (πάει...)

τίκι (Κίττυ)icon_lol.gif

καπέ (καπέλο)

καπά (καπάκι)

κούα (κούνια)

άτα (γάτα)

καμ (καλό-καλό)

άλια (γάλα)

και η λίστα είναι πολύ μακριά!!!!!!

Εσας τι λεξούλες λέει το μωρό σας;;;

εμεις ειμαστε γεννημενοι εναμιση μηνα μετα απο εσας σημερα ειπαμε το μαμα και δεν μπορεις να φανταστεις χαρα που εκανα...Λεξουλες μπαμπα γιαγια παου(παπου) τιτι (δημητρα) αλια(γαλα) καλο κακο μη κακα τια(τσισα) ντα ατα(βολτα) τουτου (αυτοκινητο) αει(φαι) ωτοαια(φωτογραφια) και αλλες που ακομα δεν εχω καταλαβει τι εννοει ο ποιητης

καλησπερα ειπα δεν ειπα καλησπερα λοιπον

για βαφτιστηρια να πω και εγω τον πονο μου.εγω εχω 2 η μια ειναι αρκτα μεγαλη 22ετων μενει σαντορινη την βλεπω καλοκαιρι καθε χρονο χριστουγεννα πασχα γιορτη γενεθλια στλενω δωρα + λαμαπδα πασχα η γαιδουρα δεν με παιρνει ποτε τηλ μονο η μανα της και αυτη οταν ανεβαινει αθηνα παλι δεν επικοινωνει αν το παρω χαμπαρι μεσω του φασε θα την παρω τηλ και θα κατεβω στο σπιτι της γιαγιας της να την δω.Η αλλη ειναι 12 πεθανε πριν απο 1 χρονο ακριβως ο μπαμπας της και μετα την κηδεια ψαχνω να τους βρω και ουθενα βεβαιως η μαμα δεν ηταν απο ελλαδα και μπορει να εφυγαν αλλα ετσι χωρις καμια επικοινωνια????τι να πω οποτε το δευτερο βαφτιστηρι χαθηκε!!!!η δικη μας νονα- για να μην εχω γενικα προβληματα εβαλα την αδελφη του αντρα μου και τον βαφτισε οποτε παιρνει αρκετα δωρα για να μην πω οτι τον κακομαθαινει αρρωστος ο μικρος να ενας αρκουδος γιορτη ο μικρος 2 δωρα ενα απο την νονα και ενα επειδη ειναι και θεια οποτε ειμαστε μια χαρα απο αυτη τη πλευρα με την μιρουλα στεναχωριεμαι που τετοιες μερες θα ηθελε ενα δωρακι και μια βολτα σε λουνα παρκ (αυτο τους εκανα τους πηγαινα τα δωρα και στον αδελφο της την λαμπαδα της και τα επαιρνα και πηγαιναμε λουνα παρκ και σινεμα)

Γειά σας κουκλίνες μου!!!

Αγγελική μου, η νονά μας έφερε στην Ελισάβετ αυγουλάκι κ λαμπαδίτσα σούπερ κ παπουτσάκια πεδιλάκια! Με ρώτησε τι νούμερο φοράει κ της απάντησα, της έδωσα κ εκατοστά από πατούσι κ της ζήτησα πεδιλάκια αλλά να μην είναι εντελώς έξω τα δαχτυλάκια, να προστατεύονται κάπως. Κ με άκουσε.

Βέβαια έχω αρκετή οικειότητα, καθώς ήταν γειτόνισσά μου για 25 χρόνια περίπου, μεγαλώσαμε μαζί, μεσοτοιχία ήταν τα διαμερίσματά μας τα πατρικά. Αντί για τηλ, βγαίναμε στο μπαλκόνι κ άκουγες: "Μαρίαααααα" "Κλειώωωωωωωωωω". Κ πάντα ρωτούσε τι να πάρει στην μικρή. Στην αρχή που δεν ήξερα, πραγματικά δεν ήξερα τι να απαντήσω. Απλά επειδή έχει ξεσκιστεί να αγοράζει πραγματάκια, της βάζω λίγο χέρι... Είναι δύσκολοι καιροί!

Βλεπόμαστε συχνά επειδή τυχαίνει: αφήνουμε κ οι 2 τα παιδιά μας στο πατρικό μας, που εξακολουθεί εννοείται να είναι μεσοτοιχία! Στα τηλ δεν μιλάμε τοοοοοοοοοσο συχνά. Η κοπέλα είναι δικηγόρος κ δουλεύει απίστευτες ώρες, παρόλα αυτά είναι αστείρευτη πηγή ενέργειας για το παιδί της, κάνει τρελλά πράγματα (μεγάλη συζήτηση αυτή...πραγματικά).

Μπορεί βέβαια να με πάρει τηλ όπως το Σαβ που είχε παιδικό πάρτι η ανηψιά μου κ το τηλ διήρκεσε 4'' κυριολεκτικά ("Κλειώ, πόσα κλείνει η Κατερίνα?", "8" "Thanksssssss" ).

Κ επειδή συμβαίνουν τρελλά πράγματα στην ζωή μου όπως οι περισσότερες ξέρετε, άααααααααμα με πάρει - αυτή συνήθως - τηλ κ της τα εξιστορώ βιαστικά, στο τέλος θα με ρωτήσει τυπικά "Το Λιζί οκ?" θα της πω ναι κ μέχρι εκεί. Αφού μιλάμε, βλεπόμαστε, βρισκόμαστε. Άμα κάποιο παιδί μας είναι άρρωστο, το πρώτο που λέμε είναι αυτό...

Αγγελική, θα πάρεις ανάποδο παιδικό κάθισμα, που θα κοιτάει πίσω μέχρι τα 4-6 έτη. Θα διαβάσεις τα πάντα εδώ και θα πειστείς. Αγόρασα το Duologic 2 από εδώ κ το μετάνιωσα που δεν σκέφτηκα περισσότερο ώστε να μείνει η Ελισάβετ ανάποδα μέχρι τα 6 της. Αλλά θα δω, μάλλον θα σκάσω άλλα τόσα ώστε να το κάνω. Δεν με νοιάζει καθόλου! Δεν ρισκάρω για το παιδί μου, να τα σκάω κάθε χρόνο για την ασφάλειά της σκασιλάρα μου! Πριν παραγγείλεις ο,τιδήποτε θα στείλεις e-mail κ θα τους ρωτήσεις άμα το καθισματάκι που θες κάνει για το αυτοκίνητό σας. Θα σου απαντήσουν άμεσα. Επειδή το αμάξι μου είναι πάνμικρο, σαν υπόθετο (peugeot 107) καταλαβαίνεις ότι ήταν επιτακτική ανάγκη να ρωτήσω. Ρώτα όμως για σιγουριά κ εσύ.

Κέλλυ μου, δεν έχεις κανένα στοιχείο από την μαμά του βαφτιστηριού σου? Παππούς, γιαγιά? Κάποιον να ρωτήσεις? Έστω να επικοινωνείτε με skype κ τα δώρα με ταχυδρομείο. Κρίμα είναι, το καταλαβαίνω ότι στενοχωριέσαι...

Η Ελισάβετ δεν άρχισε να μιλάει από πολύ-πολύ νωρίς. Οκ, μα-μα και μπα-μπα έλεγε, αλλά τυχαία. Εδώ κ 2 μήνες η γλώσσα ροδάνι λέμε!!!

Ενδεικτικά:

Μαμά - Μπαμπά - Γιαγιά - Παππού - Μίμη (=παππούς) - Καίτη (=γιαγιά - έχουν κ έυκολα ονόματα) - Ιώ (=Κλειώ) - Κχχχχχχχ (=Κλειώ) - πά'ι(=πάλι) - εγιό (=εδώ) - πα'τα (= Πάρτα! - εγώ της το 'μαθα! Εγώ!) - πά'τι (= πάρτι - πατάτα όμως ΔΕΝ λέει) - Τάμπι (=πατσαβουροσκυλάκι) - Γειάααα - Bye (αμέ!!) - ναι - ό'ι (=οχι) - κακά (αυτό το λέει στην γιαγιά της όταν τα κάνει. Όταν τα έχει κάνει κ την ρωτάω εγώ, κουνάει το κεφάλι της πέρα δώθε κ λέει Ό'ι , κ ας μυρίζει :tongue:) - ποτέ (κ κουνάει πέρα δώθε το κεφαλάκι) - οο-οο (=καλό) - κακό - ντα (=όταν χτυπάει, βαράει αυτό που την πόνεσε: τραπέζι, πάτωμα κλπ) κ κάνει ήχους από: κοτούλα, παπάκι, βατραχάκι, αλογάκι (2 ξεχωριστοί ήχοι! Εγώ μόνον έναν μπορώ να κάνω! Τι σκατούλα!), σκυλάκι, γατούλα, αγελαδίτσα, προβατάκι. Δείχνει το πιπί της, τα ματάκια, μυτούλα, αυτάκια, στοματάκι, γλώσσα (επιδεικτικά) κ δοντάκια (βγάλαμε κ 2ο τραπεζίτη!!). Κ τα πατούσια της! Κ είπαμε: άμα αρνείται κάτι, κουνάει πέρα-δώθε το κεφαλάκι της. Όπως κ όταν της λέμε "ποτέ-ποτέ-ποτέ". Κ άλλα πολλά το μικρό πρώην νεογέννητο...

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και του χρονου τετοιες μερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με υγεια και ευτυχια ολες μας!!!!!!!!!!!!

αγγελικακι νομιζω σε καλυψαν οι απαντησεις των κοριτσιων ...

κλειω μια χαρα με τον κουμπαρο και το βαπτιστηρι!!!μπραβο σου παντως.....

η αλλη φανταζομαι ουτε καν ένα τηλεφωνο-μηνυμα να πει ευχαριστω ε?τι λεω τωρα ε??????

φωτεινη!!!!!!!!!!!!!θελω θελω να σου γραψω πολλαααα!!!!!!!!!!!!!!!!σε σκευτομουν κιολας!!!αλλα βιαζομαι παρα πολυ τωρα.....

γενικα....(βεβαια οτι και να λεμε εμεις,τα λεμε ετσι....εσυ οπως αισθανεσαι καλυτερα κ νιωθεις θα πραττεις....αυτο ενννοειται-ται!!!)

θα ελεγα να πεις αυτα που αισθανεσαι και θες να τους πεις αλλα μην κοψεις σχεσεις βρε κοριτσι μου....

μην συνοριζεσαι και πολλα πολλα !!!οπως σου ξαναγραψα αν καθομουν να συνοριστω κτλ θα ειχα διακοψει με πολλους σχεσεις αλλα αν παμε ετσι τοτε θα μεινουμε μονοι μας,χωρις φιλους,χωρις κουμπαρους ....

απλα εχω μαθει σε καποια πραγματα να μην δινω σημασια κ να μην τα παιρνω τις μετροιτις και ας εκνευριζομαι απιστευτα!!!

παλαιοτερα με χαλουσαν διαφορα και το εδειχνα,αλλα τα τελευταια χρονια εχω αλλαξει κατα πολυ συμπεριφορα και χαρακτηρα!

επισης ,ειδικα στο τελευταιο ποστ σου,δεν λεω εχεις το δικιο σου και σε καταλαβαινω απολυτα κ σε νιωθω (εχω περασει κ περνω παρομοιες καταστασεις...)..θες μία νονα και νονο για το παιδι σου,σαν να ειναι οι δευτεροι γονεις του,αν οχι να ενδιαφερονται γι αυτο τελος παντων...

και να σου πω τωρα,οτι την προηγουμενη εβδομαδα κατεβασα την αγγελικη στην νονα της,για να την παρει να πανε βολτες και να ψωνισουν....κατεβαινουμε λοιπον και τι εγινε?αρχισε η δικια μου να κλαιει κ να τσιριζει να μην φυγω εγω,,να μην παει με την νονα κτλ!!!!αισθανθηκα πραγματικα πολυ ασχημα!!!εν τελει,εμεις μειναμε κ περιμεναμε εκει την νονα να παει να τα παρει μονη της!!!!πηγε ψωνησε εναν σκασμο πραγματα(ρουχα και για τις δύο,παιχνιδι και στις δύο,λαμπαδα,παπουτσια...)και η αγγελικη να μην θελει ουτε να την φιλησει!!ειλικρινα δεν φανταζεστε πως ενιωσα και νιωθω.....πολυ χαλια!!!!!!!!!!!

απο την αλλη ομως να σας πω την αληθεια,θα προτιμουσα να βρισκομασταν συχνοτερα,να την αποδεχοταν κ παλι το παιδι και ας μην επαιρνε τιποτα απολυτως παρα μία λαμπαδιτσα και τελος!!!!!

(αυτα τα γραφω φωτεινη να καταλαβεις οτι δεν ειναι παντου ροδινα τα πραγματα)

τελικα σου εγραψα αρκετουτσικα θκατουλα...

αν σας πω οτι ολο το βραδυ παλευω με τσουρεκια????????βασικα κανω συνταγη για πολλα κιλα.....αλλα ενω τα ζυμωσα 23.00 το βραδυ ωστε να φουσκωσει η ζυμη μεσα στην νυχτα,να σηκωθω να τα πλασω ...αυτη φουσκωσε απο τις 24.00-01.00!!!!!με αποτελεσμα απο τα αξημερωτα εγω να κανω τσουρεκια!!!ακομα ομως φουρνιζω!!!κουλουρακια αμωνιας τα εκανα το σαββατο..

κλειω!!!!!!!!!!!!!!!εσενα σκευτομουν!!!!!θυμασαι ενα τσουρεκι που εκανες το πασχα του 10?????εσυ δεν ησουν?ή σε μπερδευω με αλλη?

παω να βγαλω και τα τελευταια!!!!!!!!αν δεν τα εχω καψει με την παρλα

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κορίτσια (χαμένεεεεες)!!

Ειρήνη μου, βραδιάτικα φουρνίζεις βρε?? Να σε πω: τσουρέκια μαζί με τα αυγά δεν τα φτιάχνουμε την Μεγ. Πέμπτη?

Ναι, ναι, καλά θυμάσαι! Εγώ είμαι η άχρηστη στην ζαχαροπλαστική! Κάθε μα κάθε χρόνο από το 2008 φτιάχνω κάτι την Μεγ. Πέμπτη (τσουρέκι ή κουλουράκια) και πάντα-πάντα-πάντα ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ! Αφού το ξέρω βρε, πανάσχετη είμαι. Εκ των προτέρων γνωρίζω το αποτέλεσμα κ σκασιλα μου. Τουλάχιστον μυρίζει το σπίτι Πασχαλιάτικα! Άσε που μπορεί σε 10 χρόνια να φτιάξω κανά τσουρέκι της προκοπής, δεν ξέρεις... :tongue:

Μπορεί κάποια να μου πει μία ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ συνταγή για τσουρέκι? Για άσχετους κ άχρηστους (σαν εμένα).

Η κΟμπάρα εννοείται δεν με πήρε τηλ, ούτε μνμ κ καλύτερα! Ρε δεν θέλω να ασχολείται μαζί μου η γρουσούζα! Άσταδιάλα μακριάαααααα

ΥΓ. Fire-Fire είσαι εδώ??

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...