Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

helloooooooooooooo!

φωτεινή κι εγώ το ίδιο θα σου έλεγα. σκέψου πρώτα το παιδί και μετά κάνε ότι καταλαβαίνεις για να ξεκόψεις... τι να πω... ο καθένας έχει τα προβλήματά του και πρέπει να το καταλαβουμε.

κλέλια κι εγώ θα έλεγα να στείλεις τη λαμπάδα με μεταφορική. στο κάτω κάτω, μισή ντροπή δική σου και μισή δική της! να δούμε τι θα χει να λεει σε λίγα χρόνια στο παιδί της.

Fire μη σε χάσουμε, έστω και με γκρίκλις. επειδή δεν ξέρω... τα στοιχεία "Κιλα ειμαστε 18 υψος 94 ποντους και απο δοντια 17" της kelli79 σε τί παιδάκι αναφέρονται??? :confused::o:confused::o:confused::o

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ισούλα μου, σκέφτομαι να πάρω τηλ τον άντρα της κ να του πω να συναντηθούμε, δλδ να φέρει το παιδί κ να πάω με την μικρή μου. Να του δώσω την λαμπάδα του, αυγό, δωράκι κ παπουτσάκια. Να με δει, να μην με ξεχάσει. Από την άλλη αρρωσταίνω που θα έρθω σε επαφή με αυτό το βρωμόσογο, αρρωσταίνω μιλάμε, δεν το θέλει ο οργανισμός μου...

Το θέμα της αποστολής με κούριερ με χαλάει, νιώθω ο μ@λ@κας που είναι υποχρεωμένος να στέλνω πράγματα, σαν αγγαρεία ένα πράγμα...

Αλλιώς είχα φανταστεί την σχέση μου με το βαφτιστηράκι μου :(

Νομίζω ότι το παιδάκι της Κέλλυς είναι συνομήλικο με τα δικά μας +- 1 μήνα. Μπερδεύτηκα? Για πες βρε Κέλλυ!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε??

βρηκα λιγο χρονο και ειπα να σχολιασω οτι θυμαμαι...

για το θεμα παιδικος σταθμος...δεν ξερω αν θα θυμαστε που επειδη ειχα απολυθει το καλοκαιρι κ εψαχνα δουλεια ,τοτε ακριβως ειχαν βγει κατι προγραμματα μεσω εσπα για ανεργες μητερες κ μητερες που δουλευουν ωστε να τους παρουν τα παιδακια τους σε σταθμους...

εμας μας πηραν!!μαλιστα και τις δύο κορες και μαλιστα σε εναν σταθμο που τον εχει μία ξαδελφη μας...τις εγραψα λοιπον εκει ,ωστε με το που βρω δουλεια να εχω που να αφησω τα μωρα...(ακομα δεν βρηκα....).με την κοπελα συνενοηθηκα και δεν παμε εντατικα αλλα οποτε θελω μία βοηθεια να μου τις εχει καποιος....

οσο παμε ομως εχω παρατηρησει οτι τους κανει πολυ πολυ καλο!!!!και στις δύο!!!μέχρι και η γεωργια ειχε ηρεμησει λιγο...

αφηστε τα τραγουδακια-ποιηματακια κτλ που μαθαινουν ή ακομα και την ταξη που τους μαθαινουν...χωρια το παιχνιδι και η συναναστροφη με αλλα παιδακια..

οσο μπορω τις εχω σπιτι και οσο πιο πολυ τις εχω,τοσο πιο πολυ δεν θελω να τις πηγαινω γιατι και σπιτι περναμε ωραια ,αλλα εφοσον ξερω οτι κι εκεινες το χαιρονται κ περνανε ευχαριστα κ δημιουργικα όποτε εχω δουλιτσες ,τρεξιμο σε τραπεζες,δημοσιο κτλ τις πηγαινω...

φωτεινακι!!!!!το θεμα κουμπαρια ειναι μεγααααλο θεμα!!!!!καλυτερα μην πας τα πραγματα στα ακρα....κι εγω θα μπορουσα αρκετες φορες να τα ειχα φτασει στα ακρα αλλα καλο ειναι να εχουν τα παιδια τους νονους τους(εστω και απο αποσταση...)..

απλα δεν παιρνω πλεον τιποτα τις μετροιτης αν και με στεναχωρουν διαφορα και δεν μπαινω κ στο τρυπακι <δεν ρωτανε γι αυτες,δεν τις βλεπουν,δεν ενδιαφερονται κτλ...>αλλα οπως σου ειπα οχι οτι δεν με στεναχωρει ολο αυτο!!με στεναχωρει κ μαλιστα πολυ...

ευα!!!να μας γραφεις εστω και γκρικλις....δεν πειραζει...

κελυ μπραβο στο παιδακι σου!!!καλε τετοιες μετρησεις ουτε η μεγαλη μου κορη μου δεν εχει που κοντευει τα 3!!!φτου φτου !!!

να εχω αφησει τιποτα αλλο ασχολιαστο?δεν νομιζω.....

α!!!φωτεινακι...σορυ σορυ για το πριξιμο!!!!αλλα.....μπορω δηλαδη να κανω ενσταση?ε και δεν θατην <σαμποταρει >αυτος οταν δει οτι παω <εναντιον>του,δηλαδη εναντια της αποφασης του?ετσι ειχα καταλαβει απο το τηλεφωνο γι αυτο και δεν ξανα-ασδχοληθηκα με αυτο...

αλλα τα δικαιολογητικα μου φαινεται οτι οπως ηταν τα κατεθεσα....δεν το συνηθιζω βρε παιδι μου(εδω και προκυρηξεις κ τα παντα οτι κανω)παντα κραταω αντιγραφα.....τωρα στον οαεδ πως τα καταθεσα ετσι...δεν ξερω!!!προφανως απο την μία η αγανακτηση απο την αλλη ειδα οτι εκει που το ειχα χαμενο μπορεσα να το παρω και τα μαζεψα αρων αρων (χαρτια κτλ)και οπως ηταν τα καταθεσα...:cry:

κλειω μου ...για τους λογους που ειπα της φωτεινης να μην κανει περα τους νονους ...δεν ξερω αλλα λες να βρεθειτε με τον μπαμπα του βαπτιστηριου σου?να σε εβλεπε κι εκεινο...τι να πω ....δεν ξερω...βεβαια το παλεψες κ το παλευεις οσο δεν παει αλλο ...η αποφαση δικη σου...

παντως καταλαβα οτι σε στεναχωρει παρα πολυ ακομα η ολη κατασταση με την κουμπαρα....λυπηθηκα που σε διαβασα...τι να πω βρε παιδι μου...υπαρχουν κατι ανθρωποι..

καλο απογευμα κορες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

κορίτσια καλημέρα μετά από πάρα πολύ καιρό είπα να μπω και στο καφε αν και τα λέμε στο fb.

isoula για την απορία που έχεις για τον παιδικό εγώ έστειλα τον μεγάλο μου λίγο πριν κλείσει τα 3. δεύτερη χρονιά και έχει κάνει φίλους ασχολείται με πολλά πράγματα που η αλήθεια είναι δεν θα τα έκανε με τους δικούς μου στο σπίτι. βέβαια να είσαι προετοιμασμένη για τις ιώσεις που είναι το μόνο κακό στην υπόθεση.

φωτεινή μου όσο για τους νονούς μήπως να το ξανασκεφτείς πριν ξεκόψεις εντελώς για το παιδί και μόνο;

φωτεινή όταν σου είπα ότι μετακόμισες στα μέρη μου εννοούσα δυτικά προάστια

κλέλια μου αν δεν θες να τους δεις στείλε τη λαμπάδα για το παιδάκι κάτι είναι και αυτό γιατί θα ξέρει ότι τουλάχιστον δεν το ξέχασες. εμένα η αδερφή μου είδε τη νονά της όλες και όλες 3 φορές μια στη βάφτιση, μια που θυμήθηκε να την κάνει παρανυφάκι στο γάμο της (που ούτε φωτογραφία δεν της έστειλε) και άλλη μια γιατί πήγαμε εμείς να την δούμε έμενε και μακριά στην κατερίνη. δώρα και λαμπάδες πήρε μετρημένες φορές από την νονά της όσες την είδε δηλαδή σύνολο. και ακόμα και τώρα που είναι 32 χρονών έχει να το λέει ότι η νονά της ήταν άφαντη.

σήμερα έχουμε και παιδίατρο θα μας ακούσει το λεκανοπέδιο

φιλιά!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλειακι θυμηθηκα τωρα,που γελασες με την λιμνουλα!!!!!!

βρε αληθεια σας λεω...

φαντασου σκηνικο...π.χ θελει να την σηκωσω,δεν την σηκωνω γιατι εκεινην την ωρα μαγειρευω π.χ,μουτρωνει,πεφτει κατω και αρχιζει!!!!μεχρι να σχηματιστει λιμνουλα δεν σταματαει!!!σοβαροτατα σας μιλαω!!!θα δω οποτε μπορεσω να σας βαλω βιντεακι...αυτο το παιδι εχει ριξει κλαμα στην ζωη του οσο δεν εχουν κλαψει 10ανθρωποι μαζι!!!!και το θεμα ειναι οτι κλαιει,στεναχωρει την καρδουλα της αλλα χωρις λογο!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσια ναι το ξερω εχω ενα τερατακι ειναι 20.11.2010 γεννημενος αρα 16.5 μηνων τερας κανονικο αφηστε τα ασηκωτο ειναι

fire το χταποδι ειναι αλλεργικο σου βγαζει οτι αλλεργιες μπορει να εχεις και επειδη εμας ο μπαμπας μας ειναι γεματος αλλεργιες η παιδιατρος ειπε μετα τα 2 να φαμε οποτε προσεχε το χταποδι γενικα...

Οσο για το σταθμο εμεις ξεκιναμε απο Σεπτεμβρη αν τα οικονομικα παραμεινουν ςσ εχουν σημερα....Και αυτο γιατι ενω εχω γιαγιαδες παππουδες του κανουν ολα μα ολα τα χατηρια και εχει αρχισει να γινετε κακομαθημενο πληρως να μην εχει προγραμμα και επειδη οι γιαγιαδες δεν μπαινον σε ταξη θα μπει ο μικρος σε σχολειο...Περα απο αυτο εχω και τις γιαγιαδες να τσακωνονται ποσες ωρες και ποσες μερες τον βλεπει η καθε μια και επειδη εγω τα ακουω και στο τελος γινομαι φιογκος για να τος ικανοποιισωα ποφασισα παιδικοκαλυτερα να πληρωνω παρα να με πιανουν τα νευρα μου εεε συμφωνει και ο μπαμπας μας οποτε ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ξεκιναμε

Καλημέρα!!

Ειρήνη μου, φανταζόμουν την σκηνή με την Γεωργία να κλαίει κ από κάτω την λιμνούλα, γι' αυτό γελούσα! Θυμάμαι ότι είναι κ κλαψιάρα, πωωωω drama queen πολλή πλάκα!!

Λοιπόν, πήρα τηλ τον κουμπάρο, ήταν σε ραντεβού επαγγελματικό οπότε του είπα στα γρήγορα: επειδή θέλω να δώσω λαμπάδα κλπ στον μικρό κ δεν βρίσκω λόγο να γίνει με courier, θέλω να τον φέρεις ΕΣΥ κ εγώ θα φέρω την μικρή μου. Οπότε, δες το πρόγραμμά σου πότε ΕΣΥ μπορείς να τον φέρεις για να κανονίσουμε. Μου είπε ότι θα μου τηλ για να μου πει.

Τον άκουσα πολύ θετικό ("έλα μου", "αγαπούλα μου" κλπ) οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Κ η οχιά να μην θέλει, θα της πει να κοιτάει την δουλειά της (πιστεύω) κ ότι το παιδί δεν φταίει να μην έχει νονά!

Κ ήδη νιώθω πολύ καλά που θα δω τον μικρό μου :D :D :D

GEXxp3.png

Κ ήδη νιώθω πολύ καλά που θα δω τον μικρό μου :D :D :D

εμείς να δεις!!! μπράβο λε κλειούλα!!! έτσι!!!

χαχα ειρήνη η περιγραφή όλα τα λεφτα!! για σου ρε γιωργίτσα!

κέλλυ τι να πω! ανθρωπάκι κανονικό το παιδί σου! να σου ζήσει! και αποφασίσατε για παιδικό ε? αχ... εγώ δεν το κανα κουβέντα ακόμα... λένε ότι τα ζωηρά παιδιά ηρεμούν και τα ήσυχα αλανιάζουν... θα δω... θα σας πω νέα όταν θα έχω. αυτό με τις γιαγιάδες το ζω κι εγώ! λες και θα αγαπάει καμιά λιγότερο αν την δει λιγότερες ώρες! πρώτο εγγόνι?

μαράκι καλό ξεκουφωμα!!! (κι εμείς τα ίδια έχουμε κάθε φορά). εσύ για παιδικό δηλαδή λες να το σκεφτώ σε κανα χρόνο, όχι ακόμα ε?

Η γκουγκουφκίτσα μου σήμερα γίνεται 1,5!!!!!!!!!! ενάμισης χρόνος ευτυχίας! το γιαβρί μου! η μουσίτσα μου! μου χαμογελάει και λιώνω! τόσα πολλά! να ζήσει και να έχει τόση μα τόση πολλή αγάπη!!!! πάντα της!!!

"αβαπώ μαμά! τότο ποΐ!!!"

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλά Ισούλα, κάτσε να τον δω... Ακόμα δεν με έχει πάρει πίσω ο κουμπάρος. Δεν νομίζω όμως να μην δεχτούν. Εύχομαι να σκεφτούν το παιδί τους πρωτίστως.

Η Ελισάβετ από 12 μηνών με το που έβλεπε τον παιδίατρο γκάνιαζε! Την πρώτη φορά που το έκανε είχε να τον δει 3 μήνες, παρόλ' αυτά τον θυμόταν. Παρόλο που ερχόταν σπίτι μας ο γιατρός, ενώ 12 μηνών που ήταν, στο ιατρείο του πήγαμε πρώτη φορά. Μπορεί να αλλάξαμε περιβάλλον συνάντησης, αλλά τον είχε συνδυάσει με εμβόλιο (αφού μόνο γι' αυτό την έβλεπε ο γιατρός). Μα τι κατάσταση κ αυτή. Τα χιλιοτρυπάνε τα μωρά μας μέχρι τους 18 μήνες!

Ισούλα να χαίρεστε το αστεράκι σας!! Ειναι παιδάκι πια, το έχεις συνειδητοποιήσει?? Να σας ζήσει, πολύχρονη!!

GEXxp3.png

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι ? και πειτε μου τι να κανω,....

μεχρι τωρα δεν εχουν παρει κανενα τηλεφωνο για να μας πουν ποτε να περασουν .... αντε και παιρνουν μεσα στο σκ.... θα τους πω ποτε να ερθουν εγω θα ειμαι τυπικη και ψυχρη...δεν μου βγαινει να ειμαι μεσα στην τρελη χαρα σαν να μην εγινε τιποτα... εαν σκεφτουν να μας μιλησουν να το κανουν μονοι τους ... απο αυτους εξαρταται το αποτελεσμα ....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Φωτεινούλα μου θα σου πω ό,τι ακριβώς είπα χθες σε μια φίλη μου: θα περιμένεις να σου τηλ για να φέρει την λαμπάδα στην μικρή σου. Άμα δεν πάρει κ είναι γαϊδουρέισιον, θα την πάρεις εσύ την Μ. Πέμπτη, θα την ρωτήσεις τι κάνει κλπ κλπ κλπ κ πότε θα μπορέσει να δει την μικρή για να της δώσει την λαμπάδα της. Θα είσαι άνετη, ούτε υφάκι, τπτ.

Μην νομίζεις ότι ρίχνεις τα μούτρα σου, στην τελική άμα δεν ξέρει πώς πρέπει να φέρονται στα βαφτιστήρια κ στις μαμάδες τους, να μάθει! Μην την πάρεις αργότερα από την Πέμπτη, ώστε να προλάβει να αγοράσει καμιά λαμπάδα, άμα είναι τόσο κουκου-ρούκου δλδ κ δεν έχει προνοήσει.

Λοιπόν, όταν θα βρεθείτε, έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι κ ψυχρή κ τα πάντα ΑΛΛΑ θα της κάνεις μια ειλικρινή κ ευγενική συζήτηση! Ό,τι μας γράφεις εδώ. Ό,τι νιώθεις θα της το πεις. Ότι δεν ήθελες σπόνσορα για τη βάφτιση, ήθελες πνευματική μαμά για το παιδί σου, ότι θες την νονά δίπλα στο παιδί σου κ όχι τυπική. Θα της πεις τα παράπονά σου ότι δεν παίρνει τηλ κ ότι νιώθεις ότι την κυνηγάς για να δει το βαφτιστήρι της. Όλα αυτά, χωρίς φωνές εννοείται, δεν θες να καυγαδίσεις, να της εξηγηθείς θες.

Πιστεύω ότι απλά δεν είναι μαθημένη σε τέτοια, δλδ σε σχέση νονά-βαστιστηρομωράκι.

Μετά βλέπεις κ πράττεις. Στην τελική άμα είναι ζώο, δεν μπορείς να κάνεις κ πολλά. Αλλά εσύ θα έχεις την συνείδησή σου καθαρή, όπως την έχω κ εγώ!

Τα δικά μου νέα σχετικά με το βαφτιστηράκι μου:

με πήρε σήμερα ο κουμπάρος, κανονίσαμε να έρθουν σπίτι μου με το μωρό μου (δεν ξέρω άμα έρθει η αδελφή του) κ να καθίσουμε. Μου είπε νούμερο παπουτσιού κ είδος παπουτσιού. Θα το δω το μικρό μου την Κυριακή :D :D :D.

Σήμερα όμως το απόγευμα, η οχιά πήρε μία φίλη μου (αυτή που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με την Φωτεινή, δλδ αδιάφορες νονές) κ της είπε εξαγριωμένη:

- Από πού κ ως πού να δει ΑΥΤΗ το παιδί ΜΟΥ???

- Ε χμμμ... Είναι η νονά του (απάντηση της φίλης μου)

- Είναι δυνατόν να δει το παιδί ΜΟΥ??? Που μου είπε ότι θα με κάψει? Δλδ θα κάψει κ το παιδί μου? Διότι το παιδί πάει μαζί με την μάνα :confused: !!!!!

- Κοπέλα μου άκου: είναι η πνευματική μητέρα του γιού σου! Στην τελική φέρεται πολύ σωστά! Έτσι είναι οι σωστές νονές! Σκέφτεται το παιδί ΣΟΥ πάνω από όλα! Μακάρι να φερόντουσαν κ οι νονές της μικρής μου έτσι!

- Κ γιατί θέλει να συναντηθεί με τον άντρα μου? (αυτή άλλο την καίει... γκουχου... γκούχου... φοβάται μην μαρτυρήσω... γκούχου...)

- Αγαπούλα... μήπως ζηλεύεις???

- Τι λες μαρή?

- Ε μα λύσσαξες!! Τι απορίες είναι αυτές? Θέλει να της φέρει ο άντρας σου τον μικρό για να του δώσει την λαμπάδα τουουουουου!!!

- Άμα ήξερα ότι είναι τόσο μεγάλη π@υτάνα η Clelia, να κάνει δλδ αυτά κ αυτά (u know what), δεν θα την έκανα κουμπάρα μου! (υπόψη: αυτή μου ζήτησε να βαφτίσω)

- Συγνώμη... Η Clelia ήθελε εδώ κ 2 χρόνια να χωρίσει κ αυτό δεν μας το έκρυψε! Οκ έκανε το τάδε κ τάδε. Και? Αφού χώρισε! Εκείνη ζήτησε διαζύγιο κ ήδη τα πράγματα δρομολογήθηκαν. ΕΣΥ όμως που έκανες τα τάδε κ τάδε ενώ είσαι μια χαρά παντρεμένη κ δεν προτίθεσαι να χωρίσεις, μιλάς κ από πάνω??? Εσύ είσαι η λάθος που φέρεσαι έτσι, η Clelia ήθελε να χωρίσει κ λίγους μήνες πριν ζητήσει διαζύγιο έκανε ό,τι έκανε... (έχω φίλη ρε! Όχι αστεία!)

- Οκ, διαφωνούμε! Κόρηηηηηηηη! Βάλε παπούτσια, αργήσαμε για τον χορό!

Ντουπ (το ακουστικό)! Του-τουουου... Του-τουουου (ήχος τηλ. που το έχουν κλείσει στην μούρη).

Μπουα-χα-χα!! Έχει χ@στεί πάνω της, όχι αστεία!!

GEXxp3.png

ΑΚΥΡΗ ΑΚΥΡΗ ΑΚΥΡΗ.....

ΚΛΕΙΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΣΑ DISLIKE ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΟΧΙΑ?????????????????????????????????????????????????????????????????ΜΑ ΠΟΣΑ??????????????????????????????????????????????????????????????????

EINAI SOBARH H KOPELA?TO EXEI KAΨEI TELEIΩΣ MILAME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια συγνωμη για τις εκφρασεις αλλα εξοργιστηκα????δηλαδη αντι να εκτιμησει που θα σκασεις το 50αρικο να παρεις ΚΑΙ παπουτσια του μικρου (που αν δεν τα επαιρνες εσυ ,θα επρεπε να τα παρει αυτη...),ενω δεν ειναι υποχρεωτικο και αλλο ενα 50αρικο λαμπαδες κτλ καθεται και ξεκατινιαζετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ουτε καν να εκτιμηση την πραξη ως πραξη!!!οτι η νονα του παιδιου της αγαπαει κ ενδιαφερεται για το παιδι της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συγνωμη ο αντρας της ,που απο οτι καταλαβα ειναι νορμαλ ανθρωπος ,πως την αντεχει?????

δεν λεω αλλα ................

σας αφηνω!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Αχαχαχαχα!!

Τα πήρε κρανίο η Ειρήνη!!

Αχαχαχαχα!

Καλημέραααααα!!!

Αφού είναι βλαμμένη Ειρήνη μου! Περιμένεις τι? Λογική? Κατ' αρχήν φοβάται ΠΟΛΥ μην την μαρτυρήσω στον άντρα της. Που αν ήθελα, δεν θα χρειαζόταν να συναντηθούμε για την λαμπάδα κ να το κάνω. Αφού έχω το τηλ του, αν ήθελα, θα είχε μάθει τα χαΐρια της! Αλλά τόσο της κόβει... Βασικά, χ@σμένη είναι, αφού έχει λερωμένη την φωλιά της.

Για να καταλάβεις λογική: θέλει να κάνει μήνυση στο υπουργείο που εργάζεται και στον προηγούμενο φορέα που εργαζόμασταν. Το διανοείσαι αυτό? Βάζει το κεφάλι της στην λαιμητόμο! Τη σήμερον ημέρα που φοβόμαστε τι θα μας ξημερώσει, την έχει πιάσει το μηνυτήριό της! Την βλέπουν στην δουλειά τους κ στραβώνουν την μούρη τους! Με το που πήγε τους έκανε κουλουβάχατο κ τους απειλεί με μηνύσεις κ τρέχα-γύρευε. Είναι ανισόρροπο το ατομάκι.

Πήρα ήδη αυγουλάκια (και για την αδελφή του βαφτιστηριού) και λαμπάδα. Παπουτσάκια το απόγευμα. Σε καλές εποχές έπαιρνα κ δωράκια κ για τα 2, αλλά δεν με παίρνει κ πλέον δεν υπάρχουν κ απαιτήσεις. Νομίζω? Κ στην ανηψιά μου μόνο αυγό πήρα, όχι δώρο :(.

Ο άντρας της πολύ απλά: δεν ασχολείται! Τι να κάνει ο φουκαράς? Μονίμως αυτή τσακώνεται με κόσμο κ ο κόσμος κόβει επαφές! Όχι απλά καυγάδες, σταματάνε να της μιλάνε! Τελευταίο παράδειγμα η αδελφή της που μένει στον ίδιο όροφο!! Τυχαία αυτά? Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε

GEXxp3.png

εμείς να δεις!!! μπράβο λε κλειούλα!!! έτσι!!!

χαχα ειρήνη η περιγραφή όλα τα λεφτα!! για σου ρε γιωργίτσα!

κέλλυ τι να πω! ανθρωπάκι κανονικό το παιδί σου! να σου ζήσει! και αποφασίσατε για παιδικό ε? αχ... εγώ δεν το κανα κουβέντα ακόμα... λένε ότι τα ζωηρά παιδιά ηρεμούν και τα ήσυχα αλανιάζουν... θα δω... θα σας πω νέα όταν θα έχω. αυτό με τις γιαγιάδες το ζω κι εγώ! λες και θα αγαπάει καμιά λιγότερο αν την δει λιγότερες ώρες! πρώτο εγγόνι?

μαράκι καλό ξεκουφωμα!!! (κι εμείς τα ίδια έχουμε κάθε φορά). εσύ για παιδικό δηλαδή λες να το σκεφτώ σε κανα χρόνο, όχι ακόμα ε?

Η γκουγκουφκίτσα μου σήμερα γίνεται 1,5!!!!!!!!!! ενάμισης χρόνος ευτυχίας! το γιαβρί μου! η μουσίτσα μου! μου χαμογελάει και λιώνω! τόσα πολλά! να ζήσει και να έχει τόση μα τόση πολλή αγάπη!!!! πάντα της!!!

"αβαπώ μαμά! τότο ποΐ!!!"

[/QUO

καλημερουδια ναι πρωτο εγγονι και απο τις 2 πλευρες αλλα γενικα δηλαδη ουτε τα αδελφια των δικων μου ουτε των πεθερικων μου εχουν εγγονια οποτε γινετε μαχη για να τους κοψω το οτι το παιδι δεν ειναι μπιμπελο για να το επιδεικνυουμε σε ολο το σοι ριξαμε με τον αντρα μου απειρους καβγαδες με τους δικους μας.Και παιδικο ξεκιναμε γιατι φτασαμε τα Χριστουγεννα να τσακωνομαστε για το ποσες ωρες πηγε στη μαμα μου και στη μανα του και οταν τον εβαλα παραμονη Χριστουγεννων να παει τον μικρο να τους χαιρετησει για τις γιορτες (και ουσιαστικα να τραβηξει αυτο που τραβαω εγω καθημερινα) γυρισε το βραδυ εξαντλημενος και μου ειπε ξεκιναμε παιδικο δεν παλυεονται.Οποτε αποφασιστηκε να ξεκινησουμε Σεπτεμβρη με το που το ειπαμε στις γιαγιαδες τσιριζαν και θεωρουν οτι λογο των καταστασεων τελικα αυτοι θα το κρατανε και του χρονου μιας και δεντους ειπαμε ξανα τπτ.Αλλα ηδη εγω γυρισα τους παιδικους τους κοντινους και εν ερη εχω αποφασισει χεχεχε.Και επισης δεν θα εχουμε καβγαδες και το σκ που θα φαμε γιατι 1 σαββατο το μηνα σε καθε μια 1 σαββατο στη γιαγια μου που ζει και πρεπει και αυτη να τον βλεπει και 1 σαββατο το μηνα δεν εχει παρτακι γιορτη εεε το κατι του και αυτος.Τελος και αυτοι οι καβγαδες.

καλησπερα πεπελουδες....

εχω νεα απο το μετωπο νονος-νονα....

η ιστορια ξεκιναει ετσι....:

Αραχτες μαμα και κορη στον καναπε μηπως και κοιμηθει η κορουλα...ντριννν το σταθερο πεταγομαι να το προλαβω μιας και η μικρη ειχε γλαρωσει...

-ελα γιωργο δενε χω πολυ μπαταρια ακους?

-Ποιος ειναι ?

- Ο γιαννης...

-Ποιος γιαννης?

-Φωτεινη εσυ εισαι ?

-ναι..ο γιαννης ο Δρ{το επωνυμο του}

-ελα τι κανεις?ολα καλα?

-Ναι το παιδι τι νουμερο παπουτσι φοραει?ελα τελειωνει η μπαταρια...

-21 21,5 ...τουτουτττττ

Παιρνω στης κουμπαρας το τηλεφωνο...

-Ελα Φωτεινη εκλεισε απο μπαταρια .. τι νουμερο φοραει , εδω ο κυριος μου δινει στο πεδιλο το 23..

-Θα κολυμπαει το ποδι της , μια θεια μου που της εφερε πεδιλακια της το εφερε 22 και κολυμπαει το καλοκαιρι θα της ειναι μια χαρα...

-ναι αλλα εδω δεν εχει το 22...

-Εγω τι να κανω ?

-Καλα καλα οκ ...καλο μεσημερι

Το φορεμα που της πηρανε τα χριστουγεννα δεν το φορεσαμε καθολου.... κι ο λογος?

κατακοκκινο με τουλια και περλες...και πολυ μεγαλο της....που να το βαλω, να παει που το παιδι ? αφου σε γιορτες δεν πηγαμε ..δεν θα ηταν καλυτερα να με ρωτανε τι χρειαζεται? Δεν θα ηταν προτιμοτερο να της παιρνανε κατι πιο καθημερινο να το χαρει κιολας? πουφφφφ να δω τι παπουτσια της πηρε που με τα βαφτηστικα ειχε φαγωθει να της τα φοραω ... και τι καταλαβα? πηρε τα κερατακια απο τις πεταλουδες που ηταν απο συρμα της εβαλε στο στομα ... και το κυριοτερο ειχαν ηδη σπασει απο την βαφτηση....{ειμαι παραξενη????}

Ουτε ρωτησε τι κανει η μικρη ....Ουτε εαν θα ειμαστε εδω? ουτε τι κανουμε...μια τυπικη τηλεφωνικη επικοικωνια....

εγω μεσα μου βραζω αλλα οτ παιζω χαλαρη και απτοητη....

αντε να δουμε τι πασχα θα κανουν .....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...