Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπαίνω, βλέπω, και πλέον απαντάω...σκατούλα είσαι και φαίνεσαι εντάξει??? :tongue::tongue::tongue:άντε τώρα! και να μαλώσεις και καμιά άλλη, οκ?:rolleyes:

κοίτα, βασικά δεν βιάζομαι, αλλά επειδή την βλέπω πως συμπεριφέρεται με άλλα παιδάκια (παίζει μέ όλα, τρέχει, χορεύει, τραγουδάει και της αρέσει πολύ) έλεγα να την εντάξω πιο νωρίς. φυσικά ξέρω το διαχωρισμό με το βρεφονηπιακό από τον παιδικό. και επίσης φυσικά θέλω πρώτα να καθαρίσει από τις πάνες για να μπορεί να πηγαίνει τουαλέτα. αλλά ήθελα γενιοκότερα και γνώμες και το πως το σκέφτεστε, επείδή η γνώμη σας μετράει πολύ και θα μπορούσαν να με διαφωτίσουν και οι μαμάδες με τα μεγαλύτερα παιδάκια.

οι γιαγιάδες εννοείται ότι είναι ό,τι μα ό,τι καλύτερο για τα παιδάκια μας τώρα. αλλά όπως ανέφερες, ούτε τις αντοχές που θέλουμε έχουν, αλλά ούτε και τις γνώσεις. "όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι θα σου αγοράσω ένα πετεινάρι" της έλεγε η πεθερά μου! ακούς? ακούω!!! όχι ότι έγινε και κάτι.... αλλά να... αν με πιάνεις!!!

και η συναναστροφή με άλλα παιδιά αλλά και η υπακοή σε κάποιον άλλον που λέγεται δάσκαλος είναι μεγάλη υπόθεση. κι επειδή εδώ δεν έχουμε ιδιωτικούς σταθμούς και στους δημόσιους οι εγγραφές γίνονται μάιο-ιούνιο για την επόμενη χρονιά, πρέπει μάλλον να αποφασίσω σύντομα. με τους παππούδες δεν το έχω συζητήσει ακόμα. θέλω να δω πως θα μεγαλώνει και τη συμπεριφορά της.

χθες πήγαμε Θεσ/νίκη, βόλτα στο γνωστό παιχνιδάδικο και μετά στο γνωστό mall. καλά, η δήμητρα ήταν χάρμα!!! και στη συμπεριφορά της προς εμάς, και στο δρόμο και με τα άλλα παιδάκια και στην αγορά, έφαγε κανονικά, κοιμήθηκε όταν έπρεπε, μόνο κακάκια δεν έκανε το απόγευμα, αλλά σιγά! πρώτη μας φορά έτσι να λείπουμε όλοι μαζί όλη μέρα. είχα ετοιμάσει όλη την προίκα που θα χρειαζόμασταν, το φαγητό της όλον το γνωστό εξοπλισμό και τα δώσαμε όλα! και το βράδυ που γυρίσαμε, έπεσε για ύπνο ξερή! τέλεια! το ευχαριστηθήκαμε οικογενειακώς!!!

σαββατικύριακο και λείπετε? άντε μην τα πάρω τώρα άσχημα που επέστρεψα!φιλάκιαααααααααααααα

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλως την..!!!

ε σαββατοκυριακα ξεσαλωνουμε Isoula τις καθημερινες μεσα τα κεφαλια..

χρονια κ ζαμανια οντως..

αν mall εννοεις το cosmos κ μεις χθες το πρωι εκει ειμασταν!! μπραβο στη δημητρα σου που του δινει κ καταλαβαινει στον υπνο! αρχισε να κοιμαται απο τοτε που αποθηλασες ή ηταν ετσι απο την αρχη?

για τους παιδικους vs γιαγιαδες θα μπορουσα να γραψω πολλες αραδες γιατι δεν ειναι ή το ενα ή το αλλο απαραιτητα,παιζει κ το επιπεδο του παιδικου αλλα κ το επιπεδο των γιαγιαδων αν με νοεις..

ωστοσο κ γω θα θελα να παει παιδικο ο μικρος οταν βγαλει πανα κ οταν αρχισει να μιλαει γιατι θελω οπωσδηποτε να ξερω πως περναει κ τι του συμβαινει..

αντε ελπιζω να κρατησεις την υποσχεση,αλλα να μαζευτουν κ οι αλλες!!

λοιπον,χθες εγινε το εξης απιστευτο!! επειδη ο μπαμπας μας βαρεθηκε να με βλεπει να δινω κομματακι κομματακι αυγο για να καταληξουμε περι αλλεργιας,του κανε μια ξεγυρισμενη ομελετα κ του δωσε!! λαλαλαλαλαλα!!

φυσικα την ξεσκισε οπως ολα!!

μεχρι κ τωρα λοιπον τπτ ολα καλα,μαλλον συμπτωματικα ηταν τα εξανθηματα την προηγουμενη βδομαδα!πιθανον επειδη του δωσα να φαει χταποδακι κ καλαμαρακια

σας φιλω

χελό! κοριτσάκι όλα καλά με τα εξανθήματα τελικά! είδες που μου αγχώνεσαι???

ναι στο κόσμος ήμασταν αλλά εκεί πήγαμε μετά τις 4,30 το απόγευμα.:cry: νωρίτερα είμασταν για παιχνίδια και πασχαλιάτικα! άλλη φορά, που θα το κανονίσουμε ελπίζω πολύ πολύ σύντομα! ευκαιρία είναι τώρα με τις λιακάδες μωρέ! τι? εγώ να το ξεκινήσω? θα πάρω πρώτες αντιδράσεις στο φβ και θα σε ειδοποιήσω!

η δήμητρα από την αρχή ήταν πολύ βολική στον ύπνο. ενάμιση χρόνιο τώρα δεν κατάλαβα ξενύχτι, όλο κι όλο 5-10 βραδιές που ήταν αρρωστούλα. ακόμα κι όταν θήλαζε ξυπνούσε μόνο για μαμ και ξανά ύπνο.

για τους παιδικούς δεν μπορώ να πω, εδώ οι περισσότερες μανούλες είναι ικανοποιημένες. κα ιγια τις γιαγιάδες θα συμφωνήσω... έχω ακούσει πολλά! (το μόνο που ήξερε ένα κοριτσάκι ήταν η τζούλια (η γνωστή) και πως χορεύει - κάθε μέρα όλη μέρα τβ και λαμπίρη)...

θα δω... θα το σκεφτώ και περιμένω και τις υπόλοιπες!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μας εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπηκα λιγο στα βιαστικα...δεν θα σχολιασω οπως θελω...το μεσημερακι!!

ευα μια χαρα με το αυγουλακι του μικρου!!!!κατα πασα πιθανοτητα θα ηταν απο τα χταποδακια κτλ....

ισουλα!!!!!!!!!!!!!!να μπαινεις κ να μας λες τα νεα σου!μας ελειψες απο εδω!!!!!!!!!!!!!!

κλειω κ φωτεινη φιλακια!!!θα σας σχολιασω αργοτερα...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα αγάπες μου!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Ισούλα συμφωνώ με αυτά που γράφεις, απλά θα προτιμούσα την μικρή να την πας σε σταθμό μετά τα 2,5... για τους λόγους που γράφει κ η Fire.

Αχαχαχα Fire, ομελέτα ο μερακλής! Ε μα φαινόταν το παιδί, δεν είχε κάτι στο αυγό. Οπότε πάει αυτό το άγχος... Να κοιτάξεις αυτό με τα θαλασσινά, να έχεις τον νου σου...

Χθες πήγαμε στο πάρτι του νονού της Ελισάβετ (την βάφτισαν μία φίλη μου με τον άντρα της κ τον 6χρονο γιο τους). Ωραία περάσαμε!!

Εγώ όμως δεν είμαι καλά :-( έπαθα επιπεφυκίτιδα κ από την Παρασκευή βάζω tobrex αλλά δεν μου έκανε τπτ κ σήμερα είμαι χάλια λέμε... Πονάω, τα μάτια μου είναι πρησμένα κ βλέπω θολά κατά τόπους. Αποφάσισα κ πήγα στον γιατρό εργασίας που έχουμε κ μου είπε να βάλω tobradex που έχει κορτιζόνη. Έβαλα ήδη, άντε να περάσει η ώρα να βάλω πάλι... Αυτό δρα άμεσα. Έχω κ στοματίτιδα (αλλά αυτό καλυτερεύει - νομίζω δλδ, έχω συνηθίσει τον πόνο) κ έχω μιζεριάσει λίγο... Αλλά θα μου περάσει...

Θέλω κ να στείλω e-mail στην Fire να την ενημερώσω γι' αυτά που σας είχα πει στο φβ, ξέρετε ποια, είχα ανεβάσει κ αντίστοιχες φώτος κ έγραφα λεπτομέρειες αμαρτωλές. Αλλά δεν έχω διάθεση, πονάω, γκρινιάζω...

(τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον θα ξεκινήσω να της τα γράφω για να μου ανέβει η διάθεση!)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

καλησπερ κι απο μενα επισης δεν θα σχολιασω θα σας πω τα δικα μου στα γρηγορα και θα φυγω...

1. ηρθε ο ανιψουλης απο την παρασκευη το βραδυ και θα φυγει αυριο περιττο να σας πω οτι το σπιτι εχει γεμισει γελια παιχνιδια τρελες.... και τα δυο καθονται και παιζουν με ησυχια {μερικες φορες :D}

2. τον γιωργη μου τον εχουν ξεσκισει , εφυγε ταξιδι το σαββατο και θα γυρισει μεγαλη δευτερα , μεγ,.τριτη εχει βαρδια καθως επισης και μεγ.Σαββατο που σημαινει οτι εκει που θα πηγαιναμε στο χωριο τ ακυρωσαμε για τελος του μηνα, εγω εκοψα την αδεια μου για να την χρησιμοποιησω τοτε.

3.στην δουλεια ηρθαν 12 ατομα απο τον Οργανισμο Εργατικης Κατοικιας...,Πολιτικοι μηχανικοι που εχουν απο 18 και ανω χρονια στον χωρο προισταμενοι και υφισταμενοι και τωρα ηρθαν σ εμας και εγω νιωθω περιεργα να τους εκπαιδευω μου ερχεται καπως....

Το σπιτι εχει ερθει σε μια σειρα δοξα το θεο κατι ψιλολογια που πρεπει να μπουν στην θεση τους... αλλα κι αυτα με την ωρα τους...

και τωρ ατο μεγαλυτερο θεμα που μ εχει εκνευρισει πολυ...ο νονος κια η νονα της μικρης δεν εχουν παρει ουτε ενα τηλεφωνο και κανουμε μονο εμεις .... η κομπαρα με πηρε εμενα μια φορα γι ανα μου πει αν πρεπει να ζητησει παραπανω λεφτα απο μια εργοδοτρια που της προσφερε δουλεια και αν μπορω να της φτιαξω την ληγμενη καρτα που οταν της ελεγα να την ανανεωσει με εγραψε κανονικοτατα .... εγω τωρα δεν της την κανω γιατι μ εβαλε να την στειλω στην περιοχη που μενει .., που η υπηρεσια ειναι ακτω απο το σπιτι της ακριβως.,.και δεν μπορει λεει να περιμενει στην ουρα τοσες ωρες...κι εγω της ειπα το κεφαλι μου δεν το ρισκαρω να πηγαινοφερνω την καρτα της... τωρα ας παρακαλεσει αυτους εκει ,... και ο δε κομπαρος ειχε κανονισει με τον γιωργη να τον βοηθησει στην μετακομιση το πρωτο σαββατοκυριακο ο οποιος κρυωσε και ηταν με πυρετο και δεν πηρε τηλεφωνο να μας το πει να βρουμε αλλους και πηρε ο γιωργος να βεβαιωση το ραντεβου τους και του το ειπε την τελευταια στιγμη... φορτω η φωτεινη πρωτη φορα εκεινη.... δευτερη φορα φορτω την παρασκευη που τον πηρε παλι τηλεφωνο για να δει πως ειναι {παλι ριξαμε τα μουτρα μας} και η αντιμετωπιση του ???? καλα ρε με πηρες τωρα τηλ να δεις αν ζω η αν πεθανα? και εκει τα πηρε ο γιωργος και του ειπε θελω να μιλησουμε γιατι εχει παρα παρει το θεμα αλλα οχι μεσα απο το τηλεφωνο ...τον ρωτησε που ηταν και ηταν στο χωριο για τα 3 μηνα της πεθερας του... τωρα περιμενουμε να μας παρουν τηλ για να δωσουν τα δωρα στην μικρη μονο που εγω θα τους πω να μην φερουν τιποτα στην μικρη κι απλα να ερθουν για καφε να τα πουμε ... και η αποφαση μου εχει ηδη παρθει....θα τους ξεκοψω απο κουμπαρους ...θα μοιυ πειτε τι θα εχει νονο και νονα η μικρη?

ηδη βρεθηκε αντικαταστατης να κανει την νονα της μια ξαδερφη μου που ουτε καν ειχε παει το μυαλο μου τοτε που ξεμειναμε απο κουμπαρο να της το πω... και λαμπαδιτσα ηδη εχει απο την νυφη κ τον αδερφο μου ... και δνε με νοιαζει το τι θα πουν και πως θα μας χαρακτηρισουν ειλικρινα χ.........α............

αυτη τη φορα τα κανανε σ.......αυτοι κι οχι εμεις....ας προσεχανε....

αυτα απο μενα .. θα τα ξαναπερασω

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Hellooooooooo!!!

Fire τώρα που δεν θα έχεις ίντερνετ θα ηρεμήσεις από τα e-mails-μακρυνάρια μου :tongue: :tongue: :tongue:.

Φωτεινή, πιστεύω ξετρελλαθήκατε που είδες τον αδελφό σου κ το ανιψάκι σου... Υπομονή με την δουλειά του Γιώργου, έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε "πάλι καλά που υπάρχει δουλειά" κ ας μας πηδ@νε... Καταλαβαίνω πώς νιώθεις που εκπαιδεύεις ανθρώπους που ήταν αναγνωρισμένοι στην δουλειά τους... αλλά τώρα φτου κ απ' την αρχή. Αλλά κ πάλι να σκέφτεσαι "πάλι καλά που υπάρχει δουλειά" γι' αυτούς :twisted:.

Λοιπόν, διάβασα προσεκτικά αυτά με τους κουμπάρους σου. Θα σου πω την γνώμη μου, ίσως κ να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, αλλά θέλω να δεις κ την άλλη άποψη. Την άποψη μιας νονάς που πια δεν έχει βαφτιστήρι παρόλο που το πάλεψα ΠΟΛΥ. Μετά την καταγγελία πήγα στο σπίτι της βλαμμένης στην γιορτή του μικρού, τα Χριστούγεννα του πήρα δώρο (το έχω ακόμα) κ η ηλίθια με απείλησε με 2η καταγγελία στην δουλειά μου. Τότε ξέκοψα κ παρόλ' αυτά δεν ξέρω τι να κάνω τώρα! Με πονάει που αυτό το παιδάκι δεν θα έχει λαμπάδα από την νονά του, δεν θα δει την νονά του το Πάσχα, αλλά δεν μπορώ να την αντιμετωπίσω την οχιά, δεν μπορώ την φοβάμαι. Θέλει να μου κάνει κακό είναι νυφίτσα.

Κατ' αρχήν είσαι προκατειλημμένη. Οκ, δεν παίρνουν τηλ. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι πολύ του τηλεφώνου, μην το παίρνεις κατάκαρδα. Από ό,τι κατάλαβα δεν έχουν παιδί? Οπότε δεν το καταλαβαίνουν ρε καρδούλα ότι πρέπει να πάρουν, δεν έχουν υποχρεώσεις τρελλές, δεν το σκέφτονται ίσως! Να τους παίρνεις εσύ! Ποτέ μου δεν κατάλαβα την νοοτροπία: "Δεν με παίρνει τηλ, δεν την παίρνω κ εγώ!". Φίλη σου είναι, κουμπάρα σου είναι! Θυμάμαι που μας έγραφες πόσο αγαπάει την μικρή, τι νομίζεις, της πέρασε? Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρω τις φίλες μου, κ ας με έχουν ξεχάσει αυτές! Μπορεί να ερωτεύτηκαν, μπορεί να έκαναν παιδάκι, μπορεί να έχουν λαλήσει με την κατάσταση που ζούμε, μπορεί 1002 πράγματα να έχουν γίνει! Μην κολλάς σε στερεότυπα, αυτά οι μανάδες μας τα έκαναν!

Είσαι προκατειλημμένη όμως το ξαναλέω. Αφού έχεις την κάρτα της, γιατί δεν της την δίνεις? Πλέον οι ουρές στον ΟΑΕΔ είναι απίστευτες, οι άνεργοι έχουν γίνει μυριάδες, το γνωρίζεις από πρώτο χέρι... Κάνεις πεισματάκια Φωτεινούλα μου...

Κ άποψή μου: δεν είναι σωστό να ξεκόβεις εσύ τους κουμπάρους που βάφτισαν. Τους κουμπάρους που σας πάντρεψαν να τους κάνεις ό,τι θες. Δλδ τι θα κάνεις? Θα έρχεται σπίτι κ θα της κλείνεις την πόρτα? Θα παίρνει τηλ κ δεν θα απαντάς? Θα στέλνει δώρα στην μικρή κ θα τα κρύβεις? Ή θα τα δίνεις στην μικρή μας κ θα της λες ότι είναι από την νονά της που δεν την βλέπει , άρα δεν την ξέρει?

Μην κάνεις τέτοια πράγματα ρε αγάπη... Εγώ δεν είχα επιλογή κ με πονάει και ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι να κάνω!!!

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσακια ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας εμεις τρεχουμε και γελαμε οταν σκονταφτουμε επισης τσιριζουμε οταν μας κραταει η μαμα απο το χερι αυτο συμβαινει και στα δικα σας μωρα????Γιατι εμεις οπου παμε γυρνανε ολοι και κοιτανε μια υστερικη μανα(ναι αυτη ειμαι εγω) γιατι ο μικρος θελει μονος του....Κλελια στειλε το δωρο με courier και την λαμπαδα και αστην να ειναι υστερικη εσυ το χρεος σου ως νονα το κανεις...Επισης απο υπνο μπρω να κλαψω δεν κοιμαται ΠΟΤΕ το βραδυ πεφτει για υπνο 11 και ξυπναει στις 3 θεωρωντας οτι πρεπει να παιξουμε μτα απο βολτα στο σπιτι και να του εξηγω οτι ειναι ακομα βραδυ κοιμαται κατα τις 4 εως τις 7.30. Ολη μερα αυπνος και δεν σταμταει να κινειται λες και εχει μπαταριες μεσα του...Κιλα ειμαστε 18 υψος 94 ποντους και απο δοντια 17 ελπιζω να περνατε ολες καλα με οσα προβληματα γενικα υπαρχυν πολλα φιλακια στα παιδακια σας

Κέλλυ αυτό με το χεράκι φάση είναι. Επέμενε εσύ κ θα το μάθει να σου δίνει χέρι. Η Ελισάβετ δεν ήθελε χέρι, τσίναγε. Πάντα όμως της έλεγα "δεν μπορώ χωρίς χεράκι" κ πλέον από το ασανσέρ ήδη, μου δίνει το χέρι της. Την πρώτη φορά που το έκανε νόμιζα ότι ήθελε κάτι να της δώσω :D. Άμα θέλει μόνος του να του εξηγείς ότι ΔΕΝ γίνεται κ άμα χτυπιέται κάτω (ναι, το κάνει η σκατούλα μου) πολύ απλά τον σηκώνεις στα χέρια. Εγώ μάλιστα της έλεγα "αφού είσαι μωρό σε παίρνω αγκαλιά! Τα μεγάλα παιδάκια δίνουν χεράκι, τα μικρά μωρά αγκαλίτσα!".

Όπως κ με το αυτοκίνητο, πέρασε φάση που ΔΕΝ ήθελε να μπει μέσα, χτυπιόταν λέμε! Όχι στο καρεκλάκι της, στο αυτοκίνητο δεν ήθελε να μπει! Της έλεγα έκπληκτη, "μα γιατί δεν θες? Δεν θες άτα? Να πάμε στον παππούλη κ στην γιαγιάκα?". Ε, τώρα πάει στο αυτοκίνητο κ θέλει να ανοίξει την πόρτα η σκατούλα μουουουου.

Έχετε θεματάκι με ύπνο βλέπω... τι να πω, υπομονή...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Κλελια μου αυτο κανω αλλα μας κοιταει ολος ο κοσμος γιατι αυτος τσιριζει και κοπανιεται στην αγκαλια μου!!!Εφτασα να του πω οτι φοβαται η μανουλα να περπαταει μονη της και θελει το χερακι σου για να μην πεσει αλλα σιγα που το δινει μονο για να μπουμε ανσασερ το δινει και αυτο γιατι εκλεισε τα δακτυλα του στην πορτα μια φορα και απο τοτε του εγινε παθημα για να μπουμε ανσασερ μονο με την μαμα!!!Με τον υπνο εχουμε προβλημα απο τοτε που γεννηθηκε σαν μωρο τον εβαζα στο μπανιο με βρυση ανοιχτη μπας και κοιμοταν κανα μισαωρο αλλα μετα την βαφτιση ενω λατρευε το νερο τον τρομαξε ο παπας και απο τοτε κανουμε μπανιο δινοντας μαχη αφου πολλες φορες λεμε με τον αντρα μου οτι οι γειτονες θα θεωρουν οτι τον σφαζουμε!!!Πιστευω οτι τωρα το καλοκαιρι με τηην θαλασσα θα συνηθισει και παλι το νερο τον υπνο πλεον τον εχω συνηθισει και εγω απλα ενα σκ το μηνα κοιμαμαι και δεν ακουω το τι γινετε στο σπιτι σαν να πεφτω σε ληθαργο...

Κέλλυ μου να μην σε νοιάζει για τον κόσμο. Όσοι έχουν παιδιά, σίγουρα το έχουν πάθει. Οι άλλοι, θα το πάθουν όταν κάνουν παιδιά. Πιο απαράδεκτο κ επικίνδυνο είναι να δεις ένα παιδάκι που δεν κρατάει χεράκι στον δρόμο, παρά ένα παιδάκι που κλαίει κ χτυπιέται επειδή η μαμά του δεν το αφήνει χωρίς χεράκι.

Απαράδεκτος ο παπάς που τον βάφτισε. Εμείς είχαμε καλούς παπάδες, τους ήξερα επειδή είχα βαφτίσει στην ίδια εκκλησία. Αλλά τους είπα κιόλας να προσέξουν να μην την τρομάξουν, παρόλο που είναι εξοικειωμένη λόγω του baby-swimming.

GEXxp3.png

Κλειω μου δεν μπορω να κανω τιποτα με την καρτα της την εχει παρει εκεινη δεν την εχω εγω.... δεν μου την εδινε ποτε να την κρατησω και να της την αναεωνω ειναι και φοβιτσιαρα.. αλλα να πηγαινοφερνουμε μια καρτα μεσα στο συστημα απο υπηρεσια σε υπηρεσια και ν'αλλαζουμε διευθυνσεις στη μηχανογραφηση θα φανει περιεργο και ελεγχο για κανεναν λογο δεν θελω να περασω...

πες το πεισμα πες το οπως θελεις ουτε την νυφη μου που την εχω ταμειο της κανω τετοια ....

οσο για τα τηλεφωνα μ δυο κινητα στο χερι ειναι μονιμως... εμεις περναμε μεχρι πριν λιγο καιρο μια φορα την εβδοαμδα και κυριως ο γιωργης επερνε τον κουμπαρο που ειναι και στο ναυσταθμο κοντα για να βγει να τα πουν κι εκεινος δεν εβγαινε ποτε εξω... ειναι και κουμπαρα στο γαμο και στην μικρη νονος ειναι ο αντρας της.... ναι ειχε χαρα μεγαλη ετσι εδειχνε ...κι εγω λατρευω τα παιδια , και ποσο μαλλον το βαφτιστηρι οταν καν πρωτα ο θεος... αλλα θελω να τα βλεπω , θελω να μαθαινω νεα τους {ειναι και παιδαγωγος παναθεμα με...}αλλα οχι και να παιρνω τηλ την κουμπαρα και να μην ρωταω τι κανει το μωρο ... ποτε δεν ρωταει για την μικρη οταν παιρνει τηλεφωνο μονο για την δουλεια που ψαχνει να βρει με 800 ευρω... αυτο συνεχεια μου συζηταει... τιποτα αλλο...

οσο για τον κοσμο στον οαεδ εχουν αδειασει η υπηρεσιες...και στο κατω κατω βρε κλειω μου κατω απο την πολυκατοικια της ειναι ελεος δηλαδη... καποια στιγμη δεν μπορει να κατεβει [δεν δουλευει τα πρωινα]και να δει εαν εχει κοσμο η οχι και να περιμενει λιγο??

δεν ξερω οταν ερθουν σπιτι να μιλησουμε θα τα πουμε ολα εξω απο τα δοντια...ξερω πολυ καλα πως ειναι να εχεις νονο και να τον βλεπεις χριστουγεννα πασχα γεννεθλια γιορτη και ειναι και αδερφος του πατερα μ ... κι αυτο το ειχα τονισει στον κουμπαρο μ οτι ΔΕΝ το θελω ετσι...ν μην γινει να που γινεται...παντως για τις γιορτες τωρα εμεις θα ειμαστε μεν αθηνα αναγκαστικα αφου αλλαξανε τα πραγματα...αλλα αμα παρουν τηλ θα πουμε οτι ειμαστε εκτος αττικης ,...δεν θελω να χαλασω το πασχα μ ....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Φωτεινή αυτό με την κάρτα δεν το ήξερα ότι είναι τόσο μεγάλη διαδικασία, πάω πάσο. Νόμιζα ότι απλά θα της την έδινες, δεν θα καταγραφόταν δλδ στο σύστημα η διαδρομή της κάρτας.

Μα για να σου λέει συνέχεια για την δουλειά, ε αυτό είναι το πρόβλημά της. Εκεί έχει εστιάσει. Κ το ότι δεν ρωτάει για την μικρή, εντάξει κ εγώ όταν είχα πολύ καλή σχέση με την κουμπάρα, μιλούσαμε πάρα πολύ συχνά μέσα στην εβδ, λέγαμε τα διάφορα που μας απασχολούσαν κ τυπικά ρωτούσα για τον μικρό. Εκτός βέβαια άμα ήξερα ότι είναι άρρωστος ή είχε κάποιο θεματάκι.

Τέσπα, εξακολουθώ να διαφωνώ που θες να την αποφύγεις, είναι άδικο για την μικρή. Ίσως όταν μεγαλώσει κ είναι παιδάκι που θα συνεννοείται πιο εύκολα να κάνουν πραγματάκια μαζί, τώρα απλά μπορεί να νιώθει αμήχανα η κουμπάρα που είναι μωρό. Κ εγώ πριν κάνω παιδί, ήμουν αμήχανη απέναντι στα παιδάκια, ακόμα κ στο βαφτιστήρι μου. Έχεις αποφασίσει με ελαφρά τη καρδία, μην είσαι τόσο βιαστική με θέματα ξεκόμματος...

Fire να μας γράφεις καλέ! Όντως σπαστικά τα greeklish, αλλά άμα έτσι μόνο μπορούμε να σε διαβάζουμε μέχρι να βάλεις ίντερνετ, θα το αντέξουμε. Σιγά... Το μωρό της Κέλλυ εκτός από βαρύ είναι κ ψηλό --> 94 πόντοι. Γενικά είναι μεγάλο μωροπαιδάκι.

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...