Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αγγελικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

δες τι ωραια μερα εχει εξω!!! ολα καλα θα πανε!! καθε εμποδιο σε καλο..

λογικο ειναι να "πενθησεις" αλλα καποια στιγμη κ αυτο που σου συμβαινει θα γινει παρελθον..

κλειουκο ο μικροσ κοιμαται 10-11 ωρες το βραδυ,βικυ εννοειτε ΟΧΙ συνεχομενα

χαχαχα τι ειναι αυτο?? τεσπα δεν αγχωνομαι καποια στιγμη ελπιζω πως θα φτασουμε κ εκει

επισης βικυ το πρωτο σχολιο της παιδιατρου σου ηταν καλο,μου αρεσε που σ αποκαλεσε αξια -οχι βεβαια πως οι μαμαδες που δεν θηλαζουν ακομη δεν ειναι αξιες..

βεβαια το επομενο σχολιο για του αν του φτανει.. χμ χμ

οσο για το αυγο απο αυριο θα ξαναδωσω ασπραδι κ βλεπουμε,θα ενημερωσω!!

μακια σε ολες,καλημερα!1!

ποια ειναι η τζεσικα?? η σιμπσον?? χιχιχιχι!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!

Αγγελικάκι αν θες να "πενθησεις" για αυτη την απώλεια και νιωθεις οτι θα σου κανει καλό, να το κανεις..Βαλε ομως ενα όριο, μη σε πάρει η μπάλα..Συζητησε το με καποιο ατομο -εκτος της οικογενειας σου- που ξερεις οτι θα σε ακουσει και σε ενθαρρυνει!Θα σου κανει καλό και θα σε βοηθησει να το αφησεις πίσω σου..Επίσης αυτή είναι μια πολύ καλή εποχή για να βγαινεις βολτιτσες και σουλάτσες με τη μικρή να παιρνετε τον αερα σας και να ξεχνιεσαι καπως..Κατα τα αλλα συμφωνω με την Κλειώ, πάντα υπήρχαν δυσκολίες όμως πάντα ο άνθρωπος και ενα παραπάνω η γυναικα, εβρισκε τον τρόπο να επιβιώνει και να βρισκει λύσεις και διεξόδους...Θα σου προτεινω αν σου αρεσει κτ πχ γυμναστική, περπάτημα κοκ αφιερωσε λίγο χρόνο για να το απολαύσεις.Αντε εδω θα ειμαστε και να δεις που όλα θα πάνε καλά, συντομα θα μαλακώσει αυτο το συναισθημα..Να εισαι καλά και να δεις που συντομα θα βρεθει κατι αλλο που θα σε κανει πάλι χαρουμενη

Fire όσον αφορα το πρόγραμμα του υπνου, ο δικος μου το πρωι ξυπναει στις 8, κατα τις 10.30 τον βαζει η πεθερα μου για νανι ως τις 12 περίπου.Στο σπιτι θα κοιμηθεί 4-6, το βραδυ κατα τις 10.30. Ο Δ εχει καλύτερο προγραμμα στον ύπνο απ'ότι ειχε ο Αν και κοιμαται μολις τον αφησεις κατω αλλα ακομη κι αν δεν κοιμηθει μπορει να κατσει μετις ωρες να παιζει και να μιλάει μονος του.

Βικυ ο καημενούλες ειχε την ανησυχια απο το εμβόλιο ειχε και το δοντακι να τον ταλαιπωρει..Ευχομαι να ειναι εντελώς καλά τωρα και συντομα να κοιμηθει σερί για να ξεκουραστειτε και οι δυο!

Φιλια σε ολες!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα τσούπρες!!

Κορίτσια, η Ελισάβετ κοιμάται σερί το βράδυ επειδή κοιμάται δίπλα μου, στο ίδιο κρεβάτι. Καλά, άμα θελήσει, θηλάζει, απλά εγώ δεν το θυμάμαι επειδή δεν ξυπνάω.

Vasdeli γιατί σε χάλασε το πρώτο σχόλιο της παιδιάτρου? Το θεώρησες ειρωνικό? Αλλιώς δεν είπε κάτι κακό. Η απορία της άμα φτάνει το γάλα σου στον Λάσκαρη είναι άκυρη από μόνη της, η απάντηση είναι στο βάρος του μικρού. Όντως, δεν του φτάνει, έπρεπε το μωρό να είναι 18 κιλά!

Η Τζέσικα στην ουσία παραιτήθηκε αλλά θα έχει όλα τα οφέλη της απόλυσης (αποζημίωση και ΟΑΕΔ). Επειδή είναι περίεργη η κατάσταση δεν μπορώ να σου πω τι έγινε, ρώτα την πάντως κ θα σου πει η ίδια...

Fire, η Τζέσικα είναι συμφορουμίτισα κ έχουμε βρεθεί από κοντά. Έχει γνωρίσει και την vasdeli σε άλλη φάση. Μάλιστα ήμασταν κ οι 2 στα βαφτίσια του Λάσκαρη, του μικρού της vasdeli, αλλά τότε δεν γνωριζόμασταν.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Kαλησπέρα κορίτσια!!

Μαζέψατε ήλιο?? Κ μεις...

Προς το παρόν παλεύω να βάλω τάξη σε αυτό τον τεράστιο χαμό που επικρατεί σπίτι μου. Επειδή όμως η Ελισάβετ κοιμάται στο σαλόνι, δεν μπορώ να κάνω δουλειές όπως είχα συνηθίσει. Οπότε στριμώχνω τις δουλειές όταν είναι ξύπνια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (μισές δουλειές, τσαπατσουλιές, πολλά νεύρα μου κλπ κλπ κλπ).

Την Τετ θα παραλάβω το κρεβάτι λογικά...

Είχα έναν τρελλό πονοκέφαλο, ευτυχώς με έπιασε αργά, δεν επηρέασε την ημέρα μου, πιστεύω πως οφείλεται στα νεύρα που ανέφερα πιο πάνω.

Τώρα όμως είμαι καλύτερα...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

βικυ το πρωτο σχολιο της παιδιατρου σου ηταν καλο,μου αρεσε που σ αποκαλεσε αξια -οχι βεβαια πως οι μαμαδες που δεν θηλαζουν ακομη δεν ειναι αξιες..

βεβαια το επομενο σχολιο για του αν του φτανει.. χμ χμ

Και να φανταστείς ότι είναι γυναίκα και έχει και 3 παιδιά....γι΄αυτό με χάλασε....δεν ξέρω αν έχει θηλάσει η ίδια βέβαια....Τέσπα....

Βικυ ο καημενούλες ειχε την ανησυχια απο το εμβόλιο ειχε και το δοντακι να τον ταλαιπωρει..Ευχομαι να ειναι εντελώς καλά τωρα και συντομα να κοιμηθει σερί για να ξεκουραστειτε και οι δυο!

Πετρούλα έτσι ελπίζω κι εγώ!

Ευτυχώς τώρα είναι πολύ καλά, έσκασε επιτέλους για τα καλά το δόντι, απύρετος είναι πάει και αυτό ουφ! Και επανήλθε στο προηγούμενο πρόγραμμα του (για τον ύπνο λέω) με το ένα ξύπνημα στις 4 τα χαράματα, θηλασμός και ύπνος άμεσα μέχρι τις 7 το πρωί που θηλάζει και ξανακοιμάται!:P

Vasdeli γιατί σε χάλασε το πρώτο σχόλιο της παιδιάτρου? Το θεώρησες ειρωνικό?

Α γεια σου! Βέβαια μπορεί και να είχα απλά κακό λογισμό......και η ίδια να μην εννοούσε κάτι τέτοιο....αλλά κάτι στο ύφος της.....τέλοσπάντων, να μην το μεγαλοποιώ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κορίτσια καλημέρα!

Είμαι αισιόδοξη. Θα βρω super ouaou δουλειά με 3000 ευρώ το μήνα. Καλά δεν τα λέω;

Προς το παρόν άνοιξα εφημερίδα και είναι σκέτη απογοήτευση, αλλά έρχεται το 10 το καλό. Πού θα πάει;

Εντάξει για την ώρα το παλεύω, δεν το έχω συνειδητοποιήσει βέβαια ακόμα γιατί είμαι σε άδεια, οπότε τυπικά δεν είμαι άνεργη. Όταν πάρω την απόλυση, την αποζημίωση και μπω στη διαδικασία του ΟΑΕΔ, εκεί πιστεύω ότι θα την ακούσω……..

Προς το παρόν έχουμε ξανά ένα domino με τις παλιο-ιώσεις, αλλά νομίζω θα είναι η τελευταία της σεζόν. Τώρα ξεκίνησα εγώ και ο σύζυγος. Η μικρή είναι καλύτερα, μόνο που μας έχει εξοντώσει με τη γκρίνια της. Αν είναι τα terrible twos έτσι τη βάψαμε.

Βίκυ μια χαρά ανάπτυξη έχει ο γελαστός. Έλα μωρέ μη σε χαλάνε με ότι σου λένε για το θηλασμό. Δεν αξίζει.

Fire πως τα πήγατε με το ασπράδι αυτή τη φορά;

Εμείς με τον ύπνο είμαστε μια απελπισία, πολύ ξύπνημα, αν δεν ξυπνήσει με γκρίνια μέσα στη νύχτα (σπάνια δηλαδή), γυρίζει και μου λέει "μαμ". Άλλες πάλι φορές απλά πιπιλάει και γυρίζει μόνη της απ’ την άλλη και κοιμάται. Άλλες φορές δε…. ξυπνάει με σπαραγμό και δεν την ηρεμεί τίποτα…

Πετρούλα δεν ξέρω πως θα μου βγει, εύχομαι να είναι όσο πιο light γίνεται. Όσο για βολτούλες το προσπαθούμε. Να… σήμερα θα βγούμε πρώτη φορά τα δυο μας. Πρώτη φορά μετά από 17,5 μήνες - χωρίς τη μικρή. Μου φαίνεται απίστευτο… Θα πάμε να δούμε το "Σεσουάρ για δολοφόνους".

Κλειώ ελπίζω να παραλάβεις σήμερα το κρεβάτι και να ηρεμίσετε. Καλές ξενοιασιές να έχετε!

Ειρήνη εδώ γύρω είμαστε όλες. Καλέ τι τέλειο προφίλ έκανες στο φβ; Στο είπα κι εκεί.

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

αγγελικη καθε εμποδιο σε καλο!! πραγματικα το πιστευω αυτο!

μπορει να μη βρεις δουλεια με 3000 που γραφεις ;) αλλα αν εισαι αισιοδοξη κ το κυνηγησεις αργα ή γρηγορα θα ερθει

την ψυχολογια σου να φροντισεις γιατι ειναι πιθανον να χεις μεταπτωσεις κ κυκλοθυμισμους..

καλη εξοδο!!

για το αυγο που ρωτας 2η μερα σημερα παλι με το ασπραδι κ δεν εβγαλε τιποτα..για να δουμε!!

κ ο δικος μου αρχισε να απαιτει ,να τον ανεβασω να δει το ενα να πιασει το αλλο να να να

δεν του χαριζομαι ομως

σε καποια τον ικανοποιω κ σε καποια αλλα ακουει ενα μεγαλο σταθερο οχι..

γκρινιαζει για λιγο αλλα μετα του φευγει

νομιζω οτι πλεον ειμαστε στη φαση της διαπαιδαγωγησης κ πρεπει οπωσδηποτε να κερδισουμε τη μαχη!!

θελει πολλη υπομονη κ γερα νευρα

αυτο εχω καταλαβει εγω για αρχη!!

φιλακια σε ολες!!

Είμαι αισιόδοξη. Θα βρω super ouaou δουλειά με 3000 ευρώ το μήνα. Καλά δεν τα λέω;

STO EYXOMAI AGGELIKAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-P:razz:Αισιοδοξια να εχεις και ολα θα παρουν τον δρομο τους και δουλιτσα θα βρεις!!!!

Ειρήνη εδώ γύρω είμαστε όλες. Καλέ τι τέλειο προφίλ έκανες στο φβ; Στο είπα κι εκεί.

σευχαριστω!!!
Ειρήνη μου, μην μου εξηγείς τους μήνες, διότι δεν τα καταλαβαίνω αυτά.

Έτσι όπως το έγραψες στο προηγούμενό σου μνμ, ήταν σαν να σε αδίκησε αλλά να μπορεί να τα παρουσιάσει ότι έχει δίκιο.

Με το τωρινό σου μνμ όμως, γράφεις ότι μπορεί να αποδείξει ότι σωστά έπραξε.

Τελικά όντως τόσα έπρεπε να πάρεις ή αδικήθηκες.

Άμα αδικήθηκες, τότε να κινηθείς όπως σου είπα, δεν έχεις να χάσεις χρήματα. Η διαδικασία είναι τσάμπα. Απλά άμα υπάρχει περίπτωση να πάρεις χρήματα που δικαιούσαι, δεν το βλέπω σωστό να μην κάνεις τίποτα, επειδή ίιιιιιιιιιιιιιισως αυτός αποδείξει ότι σωστά έπραξε.

σευχαριστω κλειακι μου....ειλικρινα θα το ξανα ψαξω...θα παρω αλλη μία φορα την γνωμη της φωτεινης βεβαια(θα της πω,να περασει καμια βολτα απο εδω να τα διαβασει...)πνιγεται κ εκεινη η καημενουλα κ τρεχει...

αχ το ξερω οτι ψαχνεις κι εσυ το δικιο μου...κι εγω σε αλλες περιπτωσεις (γιατι ειμαι ανθρωπος που παντα διεκδικω αυτο που δικαιουμαι..) θα το εψαχνα σιγουρα πιο πολυ...τωρα τι με επιασε...εχω απογοητευτει απο τετοια θεματα,απο το θεμα της δουλειας μου κοκ...

το μετανιωνω που περσυ το καλοκαιρι που μου ειπαν να επιστρεψω δουλεια αλλα με τα σουπερ ωραρια (να πηγαινω στις 06.00-08.00 να φευγω γυρωστις 23.00 ) ,που δεν επεστρεψα !!!!αλλα όπως τα ψαχνω τωρα επρεπε να επικαλεστω την αδεια-προστασια μητροτητας...δηλαδη να δουλευω μειωμενο κτλ...

κ αν δεν τους αρεσε να με απολυαν ..μονο πηγα κ παραιτηθηκα..:(

Aγγελική μου... Μια αγκαλιά ζεστή έχεις από μένα... Κ να ξέρεις πως σήμερα που πήγαινα στην δουλειά, στο αυτοκινητο σκεφτόμουν: έχω τον Δημήτρη που ψάχνει για δουλειά, την Αγγελική κ την Τζέσικα, ό,τι ακούσω να τους ειδοποιήσω...

Λογικό να νιώθεις έτσι και ΠΡΕΠΕΙ να μας τα λες!!

Θυμάσαι τα ξεσπάσματά μου στο φβ? Ένα με την Ειρήνη κ το όνειρο που είχα δει κ ένιωθα χάλια, ένα με την βλαμμενοκουμπάρα, ένα με αυτά που ζούσα στο σπίτι... Δεν μπορούσα να τα γράψω εδώ για ευνόητους λόγους... Γράφατε, γράφατε, τα διάβαζα κ ένιωθα καλύτερα...

Άκουσέ με λίγο και ΔΕΝ είναι κλισέ! Άπαξ κ συνειδητοποιήσεις πως έχεις μια κούκλα υγιή κ χαρούμενη (κ γλωσσού πάνω απ' όλα) δεν έχεις λόγο να φοβάσαι!! Δεν έχεις καρδούλα μου! Θα βρεις δουλειά, οκ, δεν θα είναι τόσο καλή ή τόσο καλοπληρωμένη όσο αυτή που έχεις (προς το παρόν) αλλά θα πορευτούμε με τις συνθήκες που υπάρχουν!!

Αγγελική μου, κ στην Κατοχή ο κόσμος έβρισκε δουλειά! Θα την βρεις την δουλίτσα σου, θα τους βρεις τους ρυθμούς σου! Κ δεν θα αργήσει να γίνει αυτό!!

Είμαστε πολλές εδώ που θέλουμε το καλύτερο η μία για την άλλη, είτε μόνη σου, είτε με βοήθεια θα την βρεις την δουλίτσα σου...

Κ εγώ χαζοχαίρομαι κ λέω ότι θα είναι και καλύτερη από την προηγούμενη!!!

αγγελικακι να την ακους την θκατουλα την κλειω!!!!!!!!!!!!!!ειναι πολυ πολυ καλη!!!!!!!!!!!!!!!!και εχει δικιο σε αυτα που σου λεει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3
Ο Δ εχει καλύτερο προγραμμα στον ύπνο απ'ότι ειχε ο Αν και κοιμαται μολις τον αφησεις κατω αλλα ακομη κι αν δεν κοιμηθει μπορει να κατσει μετις ωρες να παιζει και να μιλάει μονος του.

Φιλια σε ολες!

αχ αυτο κ αν ειναι καλο παιδακι!!!!μπραβο του!!!!:P

Την Τετ θα παραλάβω το κρεβάτι λογικά...

καλοριζικο κλειω μου!!!!καλους υπνους με την βετα-τζαναμπετα!!!!!!;):P

για το αυγο που ρωτας 2η μερα σημερα παλι με το ασπραδι κ δεν εβγαλε τιποτα..για να δουμε!!

μια χαρα!!!μακαρι να συνεχισει ετσι!!!!

κ ο δικος μου αρχισε να απαιτει ,να τον ανεβασω να δει το ενα να πιασει το αλλο να να να

δεν του χαριζομαι ομως

σε καποια τον ικανοποιω κ σε καποια αλλα ακουει ενα μεγαλο σταθερο οχι..

γκρινιαζει για λιγο αλλα μετα του φευγει

αχ η γωγω η τζαναμπετα ,αν θελει κατι ,οπως ειπες και δεν της κανω το χατηρι αρχιζει τσιριζει(μα αυτο το παιδι εχει υπερβολικα ευκολο το κλαμα),πεφτει κατω στα πατωματα,κλαιει,κλαιει, κανει μία λιμνουλα ολοκληρη με τα δακρυα της και δεν σταματαει εαν δεν της κανεις το χατηρι!!!!!!!!!φανταστειτε ομως σκηνικο,ε???????εννοειται οτι εχω αρχισει να μην ψαρωνω στο κλαμα της...αφου αποδεδειγμενα εχει βρει το κολπο η κυρια κ κλαιει για να διεκδικει!!!

α!!σε τετοιες φασεις με το που την σηκωσω,πριν καλα καλα την σηκωσω σωπαινει τελειως!!!!

καλο απογευμα κορες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα!!

Όπως καταλάβατε, σήμερα πήρα άδεια από την δουλειά, γι' αυτό δεν μπορούσα να γράψω. Όταν είμαι σπίτι με απασχολεί η σκατούλα μου!

Κ ναι πήρα άδεια επειδή παρέλαβα το κρεβάτι μαααααααας!!!

Αγγελική μου το θυμόσουν??

Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Μια χαρά κοιμάται η Ελισάβετ μέσα!

Επιτέλους βρήκα τους ρυθμούς μου! Μπορώ να κάνω δουλειές μετά που κοιμάται η μικρή, την αδικούσα μωρέ, μόλις γυρίζαμε σπίτι έτρεχα σαν τη σβούρα να κάνω δουλειές πριν κοιμηθεί κ στην ουσία δεν ασχολούμουν μαζί της...

Αγγελική για πες, τι υπάρχει στις αγγελίες? Τι θέσεις, τι μισθοί παίζουν? Εννοείται-ται πως θα βρεις δουλειά λέμεεεεε!!! Καλά να περάσετε στην έξοδό σας πιτσουνάκια μου!!!

Fire λογικά δεν έχει αλλεργία ο μπόμπιρας!! Χαίρομαι! Όντως συμφωνώ είναι στην φάση που γίνονται παιδάκια κ φτιάχνουν συμπεριφορές, αλλά είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρουμε διότι πολύ απλά: ασχολούμαστε!!

Ειρήνη μου, γέλασα πολύ με τις αντιδράσεις της κλαψιάρας!! Όπως κ με την περιγραφή σου με την λιμνούλα δακρύων αχαχαχα!!! Κ εγώ πιστεύω ότι σε έχει καταβάλει το γεγονός ότι αδικήθηκες στην δουλειά σου κ τα έχεις παρατήσει σκοπίμως. Σε στενοχωρεί να τα θυμάσαι. Δεν έχει να κάνει όμως!! Να διεκδικήσεις τα λεφτά σου!

GEXxp3.png

Μπηκα για λιγο ...ακριβως ειρηνη μου χρονος μηδεν .. και αγχος πολυ γιατι ο πατερας μου ειχε φαγωθει να τα κανουμε ολα μαζι αλλα πρωτα να φτιαξουμε το δικο του σπιτι , που σημαινει οτι επρεπε να μαζεψουμε την σακουλοκουτοκατασταση απο το σπιτι του να τα παμε επανω στο δικο μου να φτιαξουμε το δικο του και τωρα φτιαχνουμε σιγα σιγα το δικο μας..εχουμε ερθει σε μια σειρα αφου χτες καταφεραμε και κοιμηθηκαμε οι 3 μας στα κρεβατακια μας...:D

τωρα μαζευω τα μικρα πραγματακια {οτι δεν εχω να το τοποθετησω μπαινει στο ενα παιδικο δωματιο του χαμου που λεμε :tongue::tongue:}

ειρηνη μου εαν θελεις να κανεια αυτο που λεγαμε την ενσταση εγω δεν εχω κανενα προβλημα... αλλα για να σου πω επισημα τι αποτελεσμα θα εχεις μπορεις να μου κανεις μια χαρη? εχεις την δυνατοτητα να βρεις οτι κατεθεσες σε αντιγραφα ? κι αν υπαρχει τροπος σκαναρισματος να μου τα στειλεις με email? ετσι θα τα δω και με τον συναδελφο καλυτερα τον φακελο ολοκληρωμενο και θα σου πω τι θα σου πει κι αυτος? Θα κανω και το αλλο {αρκει να μου το θυμησεις } να παρω και καλα οτι ειμαι μια ανεργη στον οαεδ σου να δω τι θα μου πει αυτος εκει κι εμενα... θα τον ρωτησω διαφορα να δω τι θα πει ..αλλα θελω το ονομα του .... να τον ζητησω να μου τα πει εσυ δεν θα μπλεχτεις πουθενα απολυτως...

και μετα την ληξη του τ αμειου να κανουμε την ενσταση παλι θα τα απρεις αναδρομικα αν βγει τιποτα... οπως σου ειχα πει και στο τηλεφωνο η ενσταση παιρνει κανα 2μηνο 3μηνο για την απαντηση... κι αν δεν σου αρκει αυτη η απαντηση κανεις κι αλλη ενσταση...εχεις το δικαιωμα να το κανεις αυτο...

δεν εχω χρονο να αλλωνισω αλλο εδω αποψε δινω τα φιλακια μου σ ολες μια προς μια....

μαριεττα μου δεν προλαβα να σε παρω τηλεφωνο για να ερθω να σου δωσω τα χαρτια ετρεχα με ελεγχους απο το μεσημερι μεχρι το απογευμα :(:(:(:(και φραγκα 0 γκρρρρρρρρρρρρ οι βενζινες ομως να καιγονταιιιιι

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Κοπελάρες μουυυυυυυυυυυυυ!

Άρχισε αν ξυπνάει το καφέ μας? Μωρέ "λέει" πολύ να ξαναμαζευτούμε! πολύ όμως!

Κατ' αρχήν να καλωσορίσω τις νέες - τριμήνου αφίξεις! δεν ξέρω αν είναι κι άλλες εκτός από την κελλυ που είδα παρακάτω... τι παιδάκι έχει? πόσο είναι? γέννησε οκτώβρη? Καλωσήθες!!! και καλά τρεξίματα!

Αγγελική μου σου το πα... όλα θα γίνουν όπως πρέπει και άκου την κλωκλώ! κάτι ξέρει! ρίξ' το έξω! το πέρασα κι εγώ και μην ξεχνάς ήταν και δική μου δουλειά, που κάνει τα πράγματα (νομίζω) λίγο χιρότερα γιατί καταρρίπτονται πολλοί μύθοι και απογοητεύεσαι ακόμα πιο εύκολα... αλλά όλα περνάνε, θέλουν το χρόνο τους για να στρώσουν και πάντα είναι καλύτερα μετά! πίστεψέ το κορίτσι! και θα χαρείς και το κορίτσι σου τώρα! θα δεις τι έχανες! θα ξέρεις τα πάντα εσύ και δε θα στα λένε! καλόοοο???

κλειώ μου μεγειά το κρεβατάκι! να είστε κι εσείς γερές να το χαρείτε! (ποιος κρατάει τη μικρή όταν δουλεύεις? δε θυμάμαι).

φωτεινή τελειώνει η ταλαιπωρία και για σένα. με το καό να χαρείτε το σπιτάκι σας και να το γεμίσετε παιδικές φωνούλες, όπως πολύ πολύ το επιθυμείς!

ειρήνη μου θα συμφωνήσω κι εγώ με τον σίφουνα! κάνε ό,τι είναι να κάνεις και η βοήθεια της φωτεινής φυσικά ευπρόσδεκτη ε? (καλέ η αγγελική είναι όντως αγγελάκι σωστό!!!)

fire κοριτσάκι τι κάνεις? έχουμε να τα πούμε από εκείνο τα πάρτι... όλα καλά? το αγοράκι σου? η δήμητρα κοιμάται το βράδυ από τις 9,30 περίπου μέχρι τις 8 περίπου το πρωί συνεχόμενα (δε θηλάζει) και το μεσημέρι από 1 ώρα μέχρι 3 ώρες ανάλογα με τις διαθέσεις. σπάνια κοιμάτι και καμιά ωρα το πρωί κατά τις 10, αλλά σπάνια.

πετρούλα μου κι εσύ μην απογοητεύεσαι με τη δουλειά μωρέ! κι αφού το ξέρεις το παραμύθι, γιατί δεν ψάχνεσαι και από τώρα? με εκείνον τον καφέ τι θα γίνει? δεν ενημερώνουμε και ελένη, νένα, δέσποινα, χρύσα μπας και βρεθούμε σύντομα?

βικάκι φιλια στα παιδάκια σου και μην παίρνεις τοις μετρητοίς όλα τα σχόλια των γιατρών! στο άτω κάτω εγώ για θετικό το είδα το σχόλιο. τώρα το ύφος... τι να πω!

δε θυμάμαι αν το έχουμε συζητήσει, για τους παιδικούς τι γνωμη έχετε γενικότερα? προτιμάτε γιαγιάδες που έχουν τη δυνατότητα ή εκεί? (για νταντά δεν το συζητώ καν). απλά με προβληματίζει, γιατί οι δικές μας οι γιαγιάδες και τη θέληση έχουν και τη δυνατότητα, με απασχολεί όμως και η κοινωνικοποίηση της μικρής, η συναναστροφή με άλλα παιδάκια, η σωστή διαπαιδαγώγηση, ο σωστός τρόπος ομιλίας και άλλα τέτοια. για σεπτέμβρη σκέφτομαι, αλλά θέλω και τη γνώμη σας - θετική αρνητική φυσικά! να βάλω την πλάστιγγα και να αποφασίσω!

τα φιλιά μου σε όλες και στα μπεμπάκια μας και υπόσχομαι ότι θα έρχομαι κι εδώ!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Έλα Ισούλα μου!! Ναι να ξαναζωντανέψει το καφέ! Όχι σαν κάτι σκατούλες που μπαίνουν, έχουν να γράψουν, αλλά επειδή δεν βλέπουν ψυχή βαριούνται κ φεύγουν (ή νομίζεις τα ξέχασα :tongue: :tongue: :tongue:).

Χαχαχαχα μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί που μου έχεις δώσει!!

Την Ελισάβετ την κρατάνε οι γονείς μου - ευτυχώς - όταν δουλεύω. Κ λέω ευτυχώς επειδή είναι μεγάλο πράγμα να ξέρεις ότι το παιδί σου είναι σε καλά χέρια, ότι το αγαπάνε κ ότι περνάει καλά. Να φανταστείς προτιμώ όταν δεν δουλεύει ο μπαμπάς της να την αφήνω στους δικούς μου κ όχι στον ίδιο, καθώς δεν κάνει τπτ, την αφήνει μόνη της να παίζει η να βλέπει τβ. Οι γονείς μου ξεσαλώνουν, παίζουν κρυφτό, κυνηγητό, τραγουδάνε! Χαμός γίνεται!! Κ εννοείται είναι μεγάλη οικονομική ελάφρυνση...

Θα την στείλω παιδικό σταθμό στα 2,5. Κ εγώ πιστεύω πως πρέπει να κοινωνικοποιηθεί. Όσο τρελλοί κ παλαβοί να είναι οι παππούδες της, δεν μπορεί ένα παιδάκι 2,5 χρονών να το απασχολήσουν δημιουργικά 2 άνθρωποι 64 κ 72 χρονών. Κουράζονται κ αυτοί κ επιπλέον δεν έχουν τις γνώσεις. Κ ναι θέλω να κάνει παρέα με παιδάκια, να μάθει πραγματάκια κλπ. Τώρα, άμα με απολύσουν (χειρότερο σενάριο), εννοείται δεν την στέλνω πουθενά. Θα μείνει μαζί μου σπίτι κ κάθε μέρα θα την πηγαίνω στο άλσος Βεΐκου να ξεδίνει με άλλα παιδάκια. Κ μετά στα 5 της νηπιαγωγείο που είναι υποχρεωτικό άλλωστε...

Οπότε για παιδικό σταθμό σκέφτομαι να ξεκινήσω την Ελισάβετ τον Μάρτη του 2013 που θα είναι 2,5. Εσύ γιατί θες τόσο νωρίς? Γνώμη μου: άμα μπορούν οι παππούδες, ας την κρατήσουν μέχρι τα 2,5. Μετά θα μπορεί να συζητάει κ να μαθαίνεις πώς περνάει κλπ (if you know what I mean). Πριν τα 2,5 είναι βρεφικός σταθμός, μετά είναι παιδικός σταθμός. Υπάρχει λόγος που υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...