Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω δεν μπορω να πω....εμπαινα καθημερινα και δυο φορες ημερησιως.....αλλα δεν εβλεπα φως και εφευγα!!!!!

αντε βρε κοριτσοπουλα να το ξανα ζωντανεψουμε το καφε μας!!!!!!

αγγελικακι εχεις ολη μας την θετικη ενεργεια.....ευχομαι ολα να πανε πολυ καλα!!!σε καταλαβαινω απολυτα κοριτσι μου....με 415 ειμαι κι εγω απο τον οαεδ και μαλιστα χωρις να εχω αποζημιωση κτλ....κ πληρωσα κ ενσημα για να καταφερω εστω να παρω κ αυτα....τωρα ψαχνω!

οσο για τον πεθερο σου ολα καλα να πανε αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευα ,περιμενουμε νεα απο τον ζουζουνο....ευχομαι να μην ειναι αλλεργιουλα....

πετρουλα φιλακια!!!!!!!!!!να μπαινεις να μας γραφεις κ εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλειω μου επισης φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!α!!!κ επειδη με ειχες ρωτησει καποιες φορες για το τι εγινε τελικα με τον οαεδ....ναι,οντως ειχε δικιο η φωτεινη μας κ οι συναδελφοι της...επρεπε να επαιρνα περισσοτερα κ περισσοτερους μηνες αλλα με αυτους εδω που εμπλεξα δεν γινεται τιποτα!!!!!απο οτι μου εδωσε να καταλαβω η φωτεινη,και ενσταση να κανω ,θα την στειλει αυτος στα κεντρικα κ προφανως θα επηρεασει οπως θελει το αποτελεσμα....(κατι τετοιο τελος παντων....το κεντρικο νοημα το καταλαβες....)

αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον να μπειτε κ αυριο κορες,ε?????οχι μία και τελος!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Σιγά μην περίμενα μέχρι αύριο για να τα ψάλλω στην Ειρήνη: ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ!!!! Τι είναι αυτό που έγραψες???? Έχεις αδικηθεί από φορέα του Δημοσίου, δεν σου έχουν δώσει χρήματα που ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ κ μου λες ότι δεν θα κάνεις τίποτα????? Καλά, τίποτα μα τίποτα δεν σου έμαθα τόσα χρόνια που σας πρήζω ομαδικώς????? ΠΑΝΤΑ-ΜΑ ΠΑΝΤΑ-ΜΑ ΠΑΝΤΑ διεκδικούμε τα δικαιώματά μας!!! ΠΑΝΤΑ!!!

ΚΑΙ ένσταση θα κάνεις ΚΑΙ θα στείλεις φαξ στον Συνήγορο του Πολίτη κ στον ΟΑΕΔ κ σε όποιον φορέα είναι αρμόδιος!!!!!!! Τζάμπα είναι όλα αυτά!!! Κ να είσαι σίγουρη ότι θα δικαιωθείς! Μα κ να μην γίνει αυτό (χλωμότατο), τουλάχιστον θα έχεις διεκδικήσει τα δικαιώματά σου ρε μανάρι μου!!!

Μην ξεχάσεις τον Συνήγορο του Πολίτη! Πήγαινε διάβασε στο φόρουμ τι έγινε με την περιπτωσάρα μου με τον Διευθυντή του ΙΚΑ!!!

Συνέταξε επιστολή να αναφέρεις απλά αλλά με κάθε λεπτομέρεια τι έχει γίνει!!!

Ειρήνη να το κάνεις, θα σε πλακώσω στις κλωτσιές (να το το όνειρο!!! :tongue: )

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κοριτσακια καλημερουδια δεν ειναι καμια μεσα αλλα εγω μπηκα να σας πω οτι ναι πλεον εδω και 10 μερες περπαταμε και ναι δεν θελουμε με τπτ αγκαλια!!!!Για την ακριβεια μονο τρεχουμε δεν περπαταμε αλλα παμε τροχαδην χεχεχε και η μαμα απο πισω να κανει γυμναστικη ουφ καλυτερα ηταν οταν μπουσουλουσε αλλα τι να κανουμε επρεπε και αυτο να γινει φιλακια πολλα και καλη συνεχεια αα τσιπουρα να σου ζησει ο αγγελος σου

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ βρε κλειακι μου,μακαρι να ηταν ετσι απλα τα πραγματα....

για να καταλαβεις ,αυτοι που υπολογιζουν το ταμειο(ποσο διαρκεια κτλ)πρεπει να υπολογιζουν τους τελευταιους 6μηνες (οπου εγω αν τα λογαριασεις ετσι) ειχα κατι ψιλα και μονο καθως ημουν απολυμενη(που δεν το ηξερα) και το διαιρεις κι ετσι βγενει η κλιμακα που εντασσεσαι....

στις μητερες που εχουν βγει απο οτι καταλαβα απο επιδομα μητροτητας ,πρεπει να λογαριασουν -2 μηνες πισω(οπου με αυτον τον τροπο εγω ημουν ψιλοενταξει ,καθως ετσι φαινοταν καποια χρηματα που επαιρνα...

στην περιπτωση μου δε,η φωτεινη μου ειπε οτι κανονικα επρεπε να με λογαριασουν -4 μηνες(καθως ειχα τα 2 παιδια το ενα μετα το αλλο κ συνεπως τα επιδοματα μητροτητας)

αλλα παρολα αυτα ,οταν εξηγησα και της φωτεινης (που εκεινη το κατεχει καλα το θεμα)οτι ο κυριος αυτος μου λογαριαζει τους μηνες μου χωρις να αφαιρεσει -2,ή -4 μηνες πισω μου ειπε οτι δεν εχει νοημα να κανω τιποτα γιατι θα τους αποδειξει οτι αυτος ειναι ο σωστος κτλ...

κ απο την στιγμη που μου ειπε κ η φωτεινη οτι δεν εχει νοημα,λεω<για να το λεει εκεινη ,κατι παραπανω ξερει η κοπελα>

τωρα δεν ξερω περαιτερω για να σου πω....κατσε να μας ελθει καμια βολτα κ απο εδω η φωτεινη ,γιατι τρεχει κ δεν φτανει προφανως ,μηπως κ ξερει να στα πει πιο σωστα...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρήνη μου, μην μου εξηγείς τους μήνες, διότι δεν τα καταλαβαίνω αυτά.

Έτσι όπως το έγραψες στο προηγούμενό σου μνμ, ήταν σαν να σε αδίκησε αλλά να μπορεί να τα παρουσιάσει ότι έχει δίκιο.

Με το τωρινό σου μνμ όμως, γράφεις ότι μπορεί να αποδείξει ότι σωστά έπραξε.

Τελικά όντως τόσα έπρεπε να πάρεις ή αδικήθηκες.

Άμα αδικήθηκες, τότε να κινηθείς όπως σου είπα, δεν έχεις να χάσεις χρήματα. Η διαδικασία είναι τσάμπα. Απλά άμα υπάρχει περίπτωση να πάρεις χρήματα που δικαιούσαι, δεν το βλέπω σωστό να μην κάνεις τίποτα, επειδή ίιιιιιιιιιιιιιισως αυτός αποδείξει ότι σωστά έπραξε.

GEXxp3.png

kelly καλες διαδρομες!!

ρε κοριτσια,ποσες φορες κ για ποση ωρα κοιμουνται τα ζουζουνια σας??

ενταξει ειμαστε μικροτεροι εμεις αλλα κοιμαται 2 φορες τη μερα,μια το πρωι κ μια το μεσημερι γυρω στη 1,5 ωρα each

μηπως αν σταματησει εναν απο τους 2 υπνους κοιμηθει καλυτερα το βραδυ??

Kαλησπέρα Fire λατρεία!

Η Ελισάβετ κοιμάται 10-12 ώρες το βράδυ. Άμα ξυπνήσει νωρίς 7-7.30, τότε κοιμάται κατά τις 9 για 1 ώρα κ το μεσημέρι κατά τη 1-2 πάλι για 1 ώρα. Άμα τώρα ξυπνήσει αργά, μετά τις 9 δλδ, κοιμάται το μεσημέρι 1-2 για 1 ώρα, δεν χάνει την μεσημεριανή της σιέστα...

Πόσες ώρες κοιμάται το βράδυ ο μικρός σου??

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Όλα πήγαν καλά με τον πεθερό μου. Μπήκε απλά εντατική προληπτικά, όχι μονάδα αυξημένης, κανονική εντατική λόγω ιστορικού. Αύριο όμως αν πάνε όλα καλά θα βγει.

Σήμερα είχε άδεια ο Αλ. λόγω του πατέρα του και πήγαμε παραλία για καφεδάκι. Είχε απίστευτη μέρα στο Athens και καθίσαμε έξω. Ήταν πολύ ωραία, αλλά βρε κορίτσια νιώθω θλίψη… αφού θέλετε να σας το λέω…….. νιώθω ότι δε μου φτάνει ο αέρας……… θα σκάσω

fire εύχομαι να είναι συμπτωματικό αυτό με το αυγό. Όσο για τον ύπνο δεν ξέρω να σου πω, μιας και μέχρι χθες δούλευα. Ότι μου έλεγαν ξέρω, αλλά μάλλον κοιμάται ακανόνιστα μέσα στη μέρα – χωρίς πρόγραμμα.

Πετρούλα γέλασα με το 15 μηνών. Βρε κρύβεις μήνες από τώρα στο γιο; Έχω ένα γνωστό που το κάνει, αλλά αυτός είναι 38-39 χρονών :tongue:

Ειρήνη ελπίζω να βρεθεί λύση στο θέμα σου. Αν δεν γίνει κάτι τουλάχιστον θα ξέρεις ότι προσπάθησες. Δεν έχεις να χάσεις.

Kelly μπράβο σας που περπατήσατε. Καλές βόλτες τώρα.

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Aγγελική μου... Μια αγκαλιά ζεστή έχεις από μένα... Κ να ξέρεις πως σήμερα που πήγαινα στην δουλειά, στο αυτοκινητο σκεφτόμουν: έχω τον Δημήτρη που ψάχνει για δουλειά, την Αγγελική κ την Τζέσικα, ό,τι ακούσω να τους ειδοποιήσω...

Λογικό να νιώθεις έτσι και ΠΡΕΠΕΙ να μας τα λες!!

Θυμάσαι τα ξεσπάσματά μου στο φβ? Ένα με την Ειρήνη κ το όνειρο που είχα δει κ ένιωθα χάλια, ένα με την βλαμμενοκουμπάρα, ένα με αυτά που ζούσα στο σπίτι... Δεν μπορούσα να τα γράψω εδώ για ευνόητους λόγους... Γράφατε, γράφατε, τα διάβαζα κ ένιωθα καλύτερα...

Άκουσέ με λίγο και ΔΕΝ είναι κλισέ! Άπαξ κ συνειδητοποιήσεις πως έχεις μια κούκλα υγιή κ χαρούμενη (κ γλωσσού πάνω απ' όλα) δεν έχεις λόγο να φοβάσαι!! Δεν έχεις καρδούλα μου! Θα βρεις δουλειά, οκ, δεν θα είναι τόσο καλή ή τόσο καλοπληρωμένη όσο αυτή που έχεις (προς το παρόν) αλλά θα πορευτούμε με τις συνθήκες που υπάρχουν!!

Αγγελική μου, κ στην Κατοχή ο κόσμος έβρισκε δουλειά! Θα την βρεις την δουλίτσα σου, θα τους βρεις τους ρυθμούς σου! Κ δεν θα αργήσει να γίνει αυτό!!

Είμαστε πολλές εδώ που θέλουμε το καλύτερο η μία για την άλλη, είτε μόνη σου, είτε με βοήθεια θα την βρεις την δουλίτσα σου...

Κ εγώ χαζοχαίρομαι κ λέω ότι θα είναι και καλύτερη από την προηγούμενη!!!

GEXxp3.png

Κλειώ <3

Ναι έχω αγκαλιά τη μικρή κακομαθημένη γλωσσού μου και θα το ξεπεράσω.

Αλλά θέλω το χρόνο μου. Θέλει το χρόνο του...

Ναι, θα γιατρευτώ κι απ' αυτό.

Θα ρουφήξω τα μαγουλάκια της, θα δαγκώσω το κ@λαράκι της (το καθαρό), θα περάσει...

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Tζα!

Να'μαι κι εγώ! :D

Διαβάζω διαβάζω και τι να πρωτοσχολιάσω.....

Αγγελική, πίστη και αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά και θα πάνε....

Fire τι έγινε τελικά με το αυγό; Όσο για τον ύπνο που ρωτάς....Ο γελαστός έχει πολύ καιρό που έκοψε τις 2 ζώνες του πρωινού ύπνου. Τώρα πια που έχει καλό καιρό και τον βγάζω βόλτα στις κουνιες κοιμάται (από το πρωί που ξυπνά στις 9 με 10) από τις 4 ως και τις 7 αν είμαστε τυχεροι όπως σήμερα. Αλλά ενδιάμεσα, ρε κορίτσια, κλαίει στον ύπνο του τις περισσότερες φορές! Σηκώνεται καθιστός, κλαίει για 10 δεύτερα και ξαναπέφτει!:roll:

Το βράδυ δυστυχώς δεν κοιμάται σερί ακόμη....Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα ξυπνήσει κατα τις 4 τα χαράματα, θα θηλάσει και θα ξανακοιμηθεί. Μετά θα ξαναξυπνήει στις 7, θα θηλάσει και θα ξανακοιμηθεί ως τις 9 με 10 το πολύ...

Απορώ...πότε θα έρθει η ώρα να κοιμηθεί σερί και μαζί του κι εγώ.....

Την προηγούμενη βδομάδα κάναμε το priorix tetra περάσαμε ένα κυκεώνα κλάματος, γκρίνιας και πυρετού έως 38,5 για 2 μέρες...Ευτυχώς τώρα είναι οκ, η γκρίνια όμως συνεχίζεται...έσκασε συχρόνως και το 7 δόντι.

Στις μετρήσεις του είναι καλός. Βάρος 11800(αμάν) και ύψος 82 εκατοστά. Με ρώτησε η παιδιατρος τι γάλα πίνει και όταν της απάντησα ότι θηλάζει ακόμη γύρισε στον Πέπε και του είπε ότι έχει άξια μαμά και είναι τυχερός....δεν ξέρω γιατί αλλά μου την έδωσε αυτό το σχόλιο....αργότερα αναρωτήθηκε αν το γάλα μου τον καλύπτει αλλά δεν της έδωσα το περιθώριο να το συνεχίσει.....τα πήρα, λέμε! Ώρες ώρες αναπολώ την γιατρό που είχαμε στην Αθήνα....

Κατά τα άλλα ησυχία....τα μεγάλα καλά, σχολεία, διαβάσματα.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...