Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαριεττα μου συγχαρητηριααααααααααααα να μας ζησει ο τσιπουρος..............

αχ τι ευτυχιαααααααα ειναι αυτη σημερα.....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριέττα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να μας ζήσει ο μικρούλης της παρέας μας!!!!!!!

Να είναι γερός και καλότυχος!!!

<3 <3 <3

Lrg-ItsaBoy.jpg

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

τι νέα κι αυτά σήμερα... είχα να γράψω πολύ καιρό - το καταλάβατε - αλλά σήμερα από το πρωί είμαι συγκινημένη απίστευτα!!!

φιλάκια σε όλες σας κοπελούδες!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Καλησπέρα αγάπες!!

Τι κάνετε??

Πήγα σήμερα στο τσιπουρόσπιτο!

Η Τσιπούρα είναι πανέμορφη κ ο μπαμπάκας απλά... κατουρημένος από χαρά!!

Είδα και τον τσίπουρο που κοιμόοοοοοοταν: Παναγιά μου ένα κουκλάκι με τα ματάκια-φεγγαράκια του κλειστά κ τις χειλούμπες του φουσκωμένες αχχχχ! να το δαγκάσω μου 'ρχόταν αλλά έχε χάρη που είναι ασαράντιστος κ γλίτωσε από τα δοντάκια της θείας-Κλέλιας!!!

Αγαπώ τσιπουρομωρό!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

περιεργο που ειναι το καφε μας..

αντι να σφηζει απο ζωντανια στις χαρες,η απολυτη ησυχια!!

τσιπουριτσα,να μας ζησει κι απο δω!!!

δεν δινω αλλες ευχες,θα καταντησω γραφικη..

λοιπον εχω την υποψια οτι ο μικρος ειναι αλλεργικος στο ασπραδι του αυγου..

εβγαλε κατι σπινθουρακια στην κοιλιτσα του

μπορει να ναι κ συμπτωματικο δεν ξερω

θα δειξει

μακια σε ολες

αντε εμφανιστειτε

ο κακος ο λυκος εφυγε..

Ήμουν έτοιμη να γράψω: "Γράψτε καλέ σκατούλες!!! Η Fire καραδοκεί!!", αλλά δεν τελείωσε ακόμα η μέρα μου...

Ακούω ειδήσεις από ακουστικά, από την σελίδα του ant1, καθώς δεν έχω τηλεόραση (ακόμα) κ το μικρό σκατό μου κοιμάται στον ίδιο χώρο, στο σαλόνι. Απογοητεύτηκα... Κ έχω ακούσει μόλις 13' ειδήσεις...

Κοίμησα την Ελισάβετ μου, σιδέρωσα, έφτιαξα το σπίτι σε απόλυτη σιγή (είπαμε, η Ελισάβετ κοιμάται παραδίπλα, δεν έχει κρεβάτι να κοιμάται με τη μαμά της - ακόμα!!).

Κ περνάω τις αποδείξεις του μηνός Φεβρουαρίου κ Μαρτίου, καθώς το laptop έπαθε κλακάζ κ χρειάστηκε αντικατάσταση σκληρού δίσκου, αυτό σημαίνει σβήσιμο μνήμης. Ευτυχώς που είχα κάνει back-up μέσα Φεβρουαρίου. ΕΥΤΥΧΩΣ!!!

(τώρα βλέπω τα ντράβαλα που έγιναν χθες στον αγώνα ολυμπιακού-παναθηναϊκού κ τα έχω πάρει λέμεεεεεεεε!!)

Λοιπόοοον: τα νέα μου τα ξέρετε, κ η Fire επίσης που την πρήζω με τα μπλαμπλαμπλα μου...

Είμαι πολύ ήρεμη κ αισιόδοξη, πιστεύω ότι θα τα καταφέρω...

Fire, σε είχα ξαναρωτήσει: γιατί έχεις υποψίες για αλλεργία στο ασπράδι αυγού?? Δεν τρώει το μωρό σου αρκετό καιρό αυγό? Ή πάντα έβλεπες αυτά τα σπιθουράκια?? Πάρε τηλ τον παιδίατρο κ πες του τι σκέφτεσαι. Ίσως σου πει κάτι από το τηλ ώστε να διαπιστώσεις αν όντως ο μπέμπης μας έχει αλλεργία στο ασπράδι του αυγού, ή σε κάτι άλλο (ή ήταν τυχαίο).

Επίσης κορίτσι μου, μην τις παρεξηγείς τις άλλες σκατούλες!! Αυτές ξεδίνουν στο fb! Μην βλέπεις κάποιες γλωσσοκοπάνες :tongue: που γράφουν παντού: κ στο fb, κ στο καφέ, κ σε πμ, κ σε e-mails :tongue::tongue::tongue:

Σκατούλες έχουμε ένα καφέ!! Για ελάτε μην αρχίσω τα μιριμιρι!!!

GEXxp3.png

Καλημέρα!

Fire ενημέρωσέ μας όταν έχεις νέα για το αυγό.

Κλειώ εγώ περνούσα μέρα παρά μέρα, αλλά δεν ήθελα να σας μαυρίσω (ποιόν θα μου πεις, αφού δεν περνάει ψυχή από εδώ??), καθότι ανεπίσημα είναι η τελευταία μου μέρα στη δουλειά (επίσημα θα περάσω προς το Πάσχα που τελειώνει η άδειά μου - ή για να το πω καλύτερα τελειώνει το 18μηνο μου, άδεια μου μένει κι άλλη - να πάρω την απόλυση και να χαιρετήσω)... :-(

Να μην αρχίσω λοιπόν τη μίρλα... ξανά. Μετά από 7 χρόνια μπίρι μπίρι μπίρι....... κλαψ

Επίσης αύριο μπαίνει επιτέλους ο πεθερός μου για αγγειοπλαστική, μετά από την αιμορραγία και την ίωση ήρθε η ώρα...

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

kalhmera!!

κλειω,οχι δεν ετρωγε ασπραδι μονο ο κροκος του αρεσε πολυ!!

στον κροκο λοιπον δεν ειχαμε καμμια αντιδραση,ολα καλα αλλα επρεπε ομως να φαει κ ασπραδι με βαση τις οδηγιες της παιδιατρου μου αναγκαστικα για να κανουμε το mmr

την 4-5 φορα λοιπον που του δωσα μεσα στο υπολοιπο φαγακι του εβγαλε αυτα τα σπινθουρακια στην κοιλια

πηρα την παιδιατρο κ οντως μπορει να ναι συμπτωματικο

θα ξαναδοκιμασω απο βδομαδα

αγγελικη τι να σου πω,να σου πω να μη στεναχωριεσαι?? τζαμπα σαλιο

θα την βρεις την ακρη σου καπως

καλη ειναι κ η μιρλα!! ειπαμε δεν ειμαστε εδω μονο για τα ευχαριστα..

κ με τον πεθερο ολα καλα θα πανε!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Βρε Αγγελική μου, άμα δεν γράψεις αυτό που σε απασχολεί, τότε πώς θα σε εμψυχώσουμε, εεεεε?? Άκου κ την Fire!

Με το καλό να βρεις άλλη δουλίτσα... Το ξέρουμε είναι δύσκολο αλλά στην τελική, υπάρχουν ακόμα κενές θέσεις, δεν είναι οοοοοοοολες καλυμμένες κ ούτε όοοοοοοοολες δίνουν 300 ευρώ για 14 ώρες/ημέρα εργασία (λέμε τώρα). Άσε που όσοι περισσότεροι γνωρίζουν ότι ψάχνεις δουλειά, τόσο το καλύτερο!

Καλή επιτυχία στην επέμβαση του πεθερού!! Καλή ανάρρωση να έχεις κ να μας πεις νέα!!

GEXxp3.png

Καλημερα στις μανουλες και στα παιδακια!!

Τσιπουρα να σου ευχηθώ και απο το καφε, να σας ζησει ο μικρός και μονο υγεία κι ευτυχία στο ταξίδι της ζωής του!!

Κλειώ καλή αρχή και ηρεμες ευτυχισμένες καταστάσεις!Η ζωη ειναι στα χερια σου τωρα (όχι οτι παλια δεν ηταν) και ναι μεν ειναι λίγο δυσκολο αλλα και πολύ χαρούμενο και αγαπησιαρικο το ταξίδι σας απο εδω και περα!

Αγγελική μου εύχομαι να βρεθει γρηγορα καποια άλλη απασχόληση..Σου στελνω θετικη ενεργεια (ευτυχως εχουν μεινει καποια υπολλείματα) και να σου πω ότι αργα ή γρηγορα θα ακολουθησω κι εγω τον ιδιο δρόμο...Καπως εχω συμβιβαστει με την ιδεα αλλα ξερω πως αλλιώς ειναι να το υποψιαζεσαι και αλλιώς να το βιώνεις!Έχεις μια θεά να σε απασχολεί και να ρουφηξεις καθε λεπτό μαζι της!Αυτο απο μονο του σημαινει πολλά!Φιλια πολλά και μια αγκαλια για να ανακουφιστείς!

Καλή επιτυχία και στον πεθερό σου!

Fire περασα και για σενα απο εδω, πως ειστε;;Ο μικρος σου τι κανει;;Θα κανονισουμε κανενα καφεδακι τωρα που ανοιγει ο καιρός, τι λέτε;;

Πήρε το ματι μου και νεες αφίξεις μαμαδων με τα μπεμπε τους!Καλώς ηρθατε κοριτσια και να χαιρεστε τα μικρα σας!(χαχα θα εχει περασει κανενας χρονος απο τοτε)

Σας φιλώ όλες κι ευχομαι τα καλύτερα!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σημερα εχουμε και μηνογενέθλια..Το πρωι μια κυρια στη λαϊκή με ρωτησε ποσο ειναι ο μικρος και της ειπα 15 μηνών..τωρα βλέπω ότι κλεισαμε τους 17!!Απαραδεκτη;;;Πωπω μεγαλώνουμε..ειναι απίστευτο πόσο γρήγορα περναει ο καιρός!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχαχαχα Μάνα με τους 2 σου γιούς που έχεις μπλέξει τα μπούτια σου!!!

Επίσης οι μανούλες που πριν κάτι τέρμινα ήρθαν, είδαν το σκορποχώρι κ εξαφανίστηκαν, τι να κάνουν κ αυτές??

Πάντως Stone, μην σκας από τώρα για κάτι που ίσως γίνει με τη δουλειά σου. Άαααααμα γίνει να το αντιμετωπίσεις, μην στενοχωριέσαι από τώρα...

Όσον αφορά την θετική ενέργεια, από αυτήν έχουμε μπόλικη!! Τα μωρά μας είναι καλά, εμείς είμαστε καλά, κ οι δουλειές βρίσκονται! Σίγουρα όχι ίδιες, αλλά τι να κάνουμε, έτσι όπως μας την φέρανε οι προδότες που μας κυβερνούν...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...