Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη σαρακοστη να εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ τι ωραια!!!!τι ευτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι η εβδομαδα γεννας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ερχεται το τσιπουρακι μας!!!!!!!!!!

κλειω μου ακομα τιποτα δεν εκανα καθως αυτος ακομα δεν γυρισε απο την αδεια....(αχ ασε κ οσο το σκευτομαι....ειναι στριμμενος λεμε....απο τωρα σκευτομαι πως θα κανω την αρχη να του μιλησω....)..(καλα για σκεψου,απο εκει που μας χρωσταν κ κανουν οι ιδιοι την μαμακια να φοβομαστε κ να μιλησουμε....!!!!)

αγγελικακι ωραια τα περασατε!!!μπραβο σας!!!και του χρονου!!!!!

ολα καλα να πανε με τον πεθερο σου!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις περασαμε αρκετα ωραια,βγηκαμε και το σαββατο το ζευγος,μια χαρα!!!!κυριακη κ@λο δεν βαλαμε κατω(καρναβαλια.φαγητο,καφεδες,βολτα...) καθως γυρνουσαμε ολημερις κ ολονυχτις...καθαρη φαγαμε στης μαμα μου που ειχαμε ετοιμασει διαφορα σαρακοστιανα και οι δυο κ επειτα πηγαμε μία μικρη εκδρομουλα αλλα εννοειται με βροχη,τελος κλεισαμε με παιδοτοπο!!!η δε γεωργια στον παιδοτοπο (δεν θυμαμαι αν το εχω ξανα γραψει)θελει να παιζει μονο με τα μεγαλιστικα φουσκωτα κτλ....κουντρουβαλαει αλλα σηκωνεται ακαθεκτη κ συνεχιζει...

απλα με το να μην κλειστω μεσα ολο το 3μερο αντι να συνερχομαι απο την γριπη σημερα ειμαι οσο πιο χαλια δεν γινεται....καθως εχω βηχα,δεκατα,με ποναν κοκαλα,καταρροη και δεν συμαζευεται..

αν μπορουσα σημερα δεν θα σηκωνομουν απο το κρεβατι

μεσα σε ολα μου χτυπησε και η μεση...

αυτα!!!καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Eιρήνη δεν πας με τον άντρα σου καλύτερα στο ΙΚΑ? Όταν βλέπουν άντρα αυτοί οι θρασύδειλοι κάνουν την δουλειά τους σωστά χωρίς ειρωνίες κ βλακείες!

Χαίρομαι που βγήκατε κ γυρνούσατε γυριστρούλες!!! Περαστικά σου τώρα! Άξιζε όμως μωρέ αυτός ο ημερήσιος περίπατος, έτσι δεν είναι?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα σας.... ωραίες βολτούλες κάνατε (Αγγελική κ Ειρήνη) (μάλλον κάνατε και για μας).

Έμεινα 3 μέρες μέσα (πονοκέφαλος τρελός-συνάχι-πονόλαιμος) + ο μικρός (βήχα-συναχί). Είμαστε πολύ της βόλτας και μου στοίχισε λιγάκι.

Έχει ακόμα βήχα και η παιδίατρος του έδωσε βροχοδιασταλτικο κτλ. Ευτυχώς δεν έκανε πυρετό και δεν το γύρισε σε οτίτιδα μας είπε.

EssPp2.png

R9Y0p2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλειω μου ,στον οαεδ πρωινα δεν μπορει να ελθει ο αντρας μου,αν και οπως τα σκευτομαι καλα θα ηταν!!!!

αυριο θα παω και ο θεος βοηθος!!!

μπιλιβ ,κι εμεις γυριστρουλες ειμαστε..ακομα και το πολυ κρυο την βολτα μας (με το αυτοκινητο)θα την κανουμε!!!τωρα μονο 2 μερες θα παλουκωθουμε λιγο ,μηπωσ και δω βελτιωση...

σημερα ενω το πρωι ειχαμε μία ηλιολουστη ημερα με οχι τοσο πολυ κρυο ,ξαφνικα κατα τις 12 το μεσημερι χαλασε αποτομα!!!δεν εχω ξαναδει τοση αποτομη αλλαγη καιρου...σε 1 ωρα μεσα χιονιζε κ εξακολουθει και τωρα!!!!

σημερα ενω το πρωι ειχαμε μία ηλιολουστη ημερα με οχι τοσο πολυ κρυο ,ξαφνικα κατα τις 12 το μεσημερι χαλασε αποτομα!!!δεν εχω ξαναδει τοση αποτομη αλλαγη καιρου...σε 1 ωρα μεσα χιονιζε κ εξακολουθει και τωρα!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Καλό μήνα να έχουμε!!

Μπήκε η άνοιξη κ έχουμε σκατόκαιρό αχαχαχα!!

Εν τω μεταξύ σήμερα δεν έχει μετρό, δεν ξέρω τι σκτ! Απίστευτη κίνηση! Έκανα 50' να φτάσω στο γραφείο! Συνήθως κάνω 20', μάξιμουμ 30' με τρελλή κίνηση!

Μαριέττα αύριο αύριο αύριο!!!!!!! Θα αγκαλιάσεις τον μπέμπη σου αύριο!!!!!

Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου:

ταυτότητα

φορτιστή κινητού

το βιβλίο της Πατσούρου για τον θηλασμό (απαραίτητο)

το μαξιλάρι θηλασμού

επιθέματα στήθους

θήλαστρο

μακιγιάζ (ναι ναι ναι!!)

Ειρήνη ο καιρός τα έχει παίξει!! Πάει πακέτο με την οικονομία μας!!

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο μηνα να εχουμε,με υγεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για μενα δεν μπηκε και τοσο καλα!!!ολο το βραδυ την εβγαλα στο ποδι....μεσα σε ολα αυτα που ειχα επαθα και ωτιτιδα....φριχτους πονους!!!

ετοιμαζομουν τωρα να αφησω την γεωργια να κοιμαται και να την προσεχει ο πατερας μου ,ωστε να παρω εγω την αγγελικη να παω ορυλα και οαεδ(για

το γνωστο θεμα)...και με πηρε η μαμα μου οτι μας διαρηξαν το μαγαζι!!!!!δεν ειναι τοσο τοχρηματικο ποσο,όσο οι υλικες ζημιες!!!εσπασαν ολοκληρη σιδερενια πορτα!!!

η μαμα μου σε χαλια κατασταση...

τσιπουριτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυριο θα ειναι για σενα η πιο μαγικη κ ονειρεμμενη ημερα!!!!ετοιμασου να αγκαλιασεις τον πριγκιπα σου!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρήνη μου περαστικά!! Πώς είσαι σήμερα? Καλύτερα??

Τι να πω τώρα γι' αυτό που συνέβη στην μαμά σου... Είναι πολύ σκληρό να σου κλέβουν την περιουσία, να εισβάλλουν στον χώρο σου... Προκαλεί απίστευτη ανασφάλεια... Κρίμα, εύχομαι τα έξοδα επιδιόρθωσης να είναι όσο το δυνατόν λιγότερα...

GEXxp3.png

Καλημέρα! Καλό μήνα κορίτσια!

Ήθελα να ευχηθώ στο ψαράκι μας για αύριο!!!!!!

Έφτασε επιτέλους η μέρα! Όλα θα πάνε καλά κοριτσάρα μου και θα κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου το ψαράκι σου!

Οι υπόλοιπες τι μου κάνετε;

Σας φιλώ όλες!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ, Ειρήνη τώρα διάβασα τα νέα σου!

Περαστικά σου κορίτσι μου....και όσο για το μαγαζί....τι να πω! Δεν σέβονται τίποτα πια.....

Αφού να φανταστείς ότι και εδώ, την Κυριακή κλέψανε τον Ταξιάρχη.....:(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

βασδελακι το ακουσα για τον Ταξιαρχη....δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο.....

οι ιδιοι οπως ακουσα εκλεψαν και εδω ενα μοναστηρι!!!!!!

μόλις μου ειπε και η θεια μου οτι εκλεψαν το σπιτι του γειτονα μου....το εγδησαν εντελως κοριτσια...μεχρι και τα κρυσταλα πηραν ,ολα,τα παντα!!!!

η μητερα μου εχει σουβλατζιδικο...τι να κλεψουν τωρα απο ενα σουβλατζιδικο?!?

κ μολις που πηγε η ασφαλεια κ της ειπαν οτι εκλεψαν αλλα 3 μαγαζια αποψε...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Sms, 08.40 02/03/2012

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

3.985 κιλά, 50.5cm όλα καλά και οι 2 τους! 8:20 γέννησε μόλις ενημερωθήκαμε κ τον είδαμε! Κούκλος, αγόραρος και ψωμομένος! Μάλλον στη Μαριέττα μοιάζει. Φιλιά, η θεία

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!

Ό,τι επιθυμείτε!! Μόνο χαρές να έχει το αγοράκι σας!!!

341386kc1oiezq27.gif

Αγάπες, ας το μεταφέρει κάποια στο γκρουπ στο φβ, είμαι στην δουλειά κ μετά τις 15.00 το ξεκλειδώνουν.

Επίσης, για ευχούλες στην Μαριέττα μας γράψτε εδώ: http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=1478866#post1478866

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλειω μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι υπεροχα νεα μας ειπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειλικρινα συγκινηθηκα κ χαρηκα απιστευτα!!!!!!!!!!

μαριεττουλα να σας ζησει το τσιπουρακι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι υγιης κ πολυ πολυ ευτυχισμενο κ καλοτυχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...