Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Κορίτσι μου υπομονή ως αύριο ! Είμαι σίγουρη όλα θα είναι καλά. Λογικό να έχεις μια μικρή ανησυχία αλλά μείνε στη θετική σκέψη και θα δεις αύριο θα έχεις καλά αποτελέσματα. Τη θετική μας ενέργεια και μια αγκαλιά.❤️

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειρήνη τώρα που τα ξαναέγραψες, θυμήθηκα την φάση. Απλά είχα μείνει με την εντύπωση ότι είχες μειωμένο αμνιακό υγρό, δεν το κατάλαβα ότι είχες ρήξη. Κ θυμάμαι τις crp. Κ τον βλαμμενογιατρό σου!! Στην επόμενή σου εγκυμοσύνη είπαμε θα γεννήσεις Αθήνα (το έχεις τάξει στην Τσιπούρα).

Καταλαβαίνω αυτά που γράφεις για τους γονείς σου, μήπως όμως θα μπορούσαν να κινηθούν νομικά ανέξοδα? Δλδ με κάποια υπηρεσία σαν τον Συνήγορο του Πολίτη΄. Ή απλά άμα στέλνανε μία επιστολή απλή (όχι απαραίτητα συνταγμένη από δικηγόρο), εξιστορώντας όλη την κατάσταση κ ότι είδαν στο dvd το λάθος που έκοψαν την αρτηρία μπλαμπλαμπλα υπάρχει η περίπτωση ξέρεις να τους καλέσουν για να τους δώσουν χρήματα, ως αποζημίωση. Να μην προχωρήσει καν η περίπτωση στα δικαστήρια. Υπάρχει περίπτωση κ να σας γράψουν κανονικότατα. Εγώ όμως θα τους έστελνα κάτι ξεχεστήριο! Έτσι για να βγει από μέσα μου!!

Τζιμάνι ο στριμμένος του ΟΑΕΔ, εεεε? Μάλιστα... Να μας πεις αύριο που θα πας. Πιστεύω θα πάρεις χρηματάααααακια!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρηνη ελπιζω να μη τ αφησετε ετσι..

αν οι γονεις σου οπως γραφεις εχουν ξοδεψει περιουσιες για ιατρικους λογους να η ευκαιρια να παρουν τα χρηματα τους πισω

ας δωσουν τωρα λιγα χρηματα ακομη για να κινηθουν νομικα κ αν δεν υπαρχουν αυτα,ας πανε στον συνηγ.του πολιτη οπως σου εγραψε η κλειω..

μην τ αφηνετε ετσι,ειναι κριμα!

θ αργησει να εκδικαστει,να βγει η αποφαση αλλα αξιζει τον κοπο κ τον χρονο..

καλημερα κοριτσια!

σημερα στραβοξυπνησα..δεν ξερω αν κοιμηθηκα καν

το παιδακι μου υποφερει απ τα δοντια του :(

ολο το στομα του ειναι σα να χει πεσει ωρολογιακη βομβα

κοκκινα πρησμενα ουλα..

σας εχω πει οτι εχουμε 15 δοντια ε??

δεν ξερω γιατι θα πρεπε να βγουν τοσο γρηγορα

η γιατρος μας μου πε οτι εχει σπασει καθε ρεκορ οδοντοφυιας κ οτι αν δεν το θηλαζα θα ταν συνεχεια με ντεπον

κλαψ

Καλησπέρα!!

Fire, δεν θυμόμουν ακριβώς τον αριθμό των δοντιών του μωρού σου (15???? :shock:), θυμόμουν όμως ότι σε ρώτησε η παιδίατρος "Αντέχεις?". Αντέχεις ρε, αντέχεις!

Του βάζεις καμιά αλοιφή? Είχα πάρει της weleda ένα τζελ για τα ούλα, 1-2 φορές το χρησιμοποίησα κ αυτό διότι δεν ήξερα γιατί γκρίνιαζε η Ελισάβετ. Αν κ δεν με έχει ταλαιπωρήσει με τα δόντια της. Της μικρής της βγαίνει μια γενικευμένη γκρίνια όλη την ημέρα, δλδ γίνεται στριμμένη κ αγκαλίτσας. Το βράδυ όμως όλα καλά, άντε το πολύ να ξυπνάει κάθε 3 κ λίγο κ βλίτσι-βλίτσι να θέλει βυζί. Αλλά η δικιά μου τα βγάζει ένα-ένα, όχι 4-5 με την μία...

GEXxp3.png

Καλησπέρα!!

Fire, δεν θυμόμουν ακριβώς τον αριθμό των δοντιών του μωρού σου (15???? :shock:), θυμόμουν όμως ότι σε ρώτησε η παιδίατρος "Αντέχεις?". Αντέχεις ρε, αντέχεις!

Του βάζεις καμιά αλοιφή? Είχα πάρει της weleda ένα τζελ για τα ούλα, 1-2 φορές το χρησιμοποίησα κ αυτό διότι δεν ήξερα γιατί γκρίνιαζε η Ελισάβετ. Αν κ δεν με έχει ταλαιπωρήσει με τα δόντια της. Της μικρής της βγαίνει μια γενικευμένη γκρίνια όλη την ημέρα, δλδ γίνεται στριμμένη κ αγκαλίτσας. Το βράδυ όμως όλα καλά, άντε το πολύ να ξυπνάει κάθε 3 κ λίγο κ βλίτσι-βλίτσι να θέλει βυζί. Αλλά η δικιά μου τα βγάζει ένα-ένα, όχι 4-5 με την μία...

ξαφνικο κλαμμα εκει που ειναι καλα,πιανει κ το κεφαλι του..

το βραδυ ξυπναει συνεχεια,θελει βυζοπαρηγορια

εγω αντεχω,αυτος ομως δεν ξερω πως την παλευει..:confused:

κρεμα ναι,μια φαρμακευτικη αλλα δεν κανει τιποτις

απο περιεργεια μετρησα πριν λιγο τα δοντια της γεωργιας και ειναι 16...βγενει το 17ο!!!!καλε πριν λιγο καιρο(1μηνα δεν θυμαμαι καλα....)ειχε 9!!!και τωρα βγηκαν αλλα 8???????????????????????

ευα κουραγιο!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

επισης και η μουντιζαλ ειναι καλη για τα δοντακια τους!!!

η καημενουλα γι αυτο γκρινιαζει ολημερις κ ολονυχτις....εχουμε ενα θεμα,γενικο με την γκρινιαρα γωγω ,αλλα τωρα ειχε δικιο το πουλακι μου!!!!

δεν με αφηνε τοσο καιρο να δω το στομα της αλλα σημερα την εβαλα κατω με το ζορι ,για να δω τι γινεται....

Ειρήνη τώρα που τα ξαναέγραψες, θυμήθηκα την φάση. Απλά είχα μείνει με την εντύπωση ότι είχες μειωμένο αμνιακό υγρό, δεν το κατάλαβα ότι είχες ρήξη. Κ θυμάμαι τις crp. Κ τον βλαμμενογιατρό σου!! Στην επόμενή σου εγκυμοσύνη είπαμε θα γεννήσεις Αθήνα (το έχεις τάξει στην Τσιπούρα).

αχ βρε κλω κλω μου μακαρι να μπορουσα να γεννουσα αθηνα αν ποτε ξανα εμενα εγκυος...αλλα για φαντασου οτι πρωτα ο Θεος τοτε θα εχω τα δύο μου κοριτσακια εδω μαζι με τον αντρα μου που δουλευει συνεχως,ποιος θα μου τις εχει?αν πω να γεννησω αθηνα θα πρεπει τουλαχιστον με το που μπω στον μηνα μου να ελθω αθηνα...

αλλιως δεν ξερεις ποσο θα το ηθελα!!!να κανω επιτελους μία γεννα που να μην πονεσω τοοοοσοοοο πολυ βρε παιδι μου!!!!!!!!μία επισκληριδιο θελω..ζηταω πολλα?????χα χα χα!!!!!!!!εγω και στις 3 γεννες υπεφερα πραγματικα με αποκορυφωμα την τριτη γεννα-γεωργια...

οσο για το αμνιακο,οπως ειπα και στην αγγελικουλα,εν τελει δεν θα μαθουμε αν οντως ηταν ριξη σακου κ γι αυτο εβλεπα υγρα,μειωμενο αμνιακο,αυξημενη crp ....΄η απλα αν ηταν ολα μαζι τυχαια,δηλαδη απλα να ειχα μειωμενο υγρο,τυχαια ειχα και τα υγρα στο εσωρουχο συνεχως και τυχαια η crp...ισως να ηταν μεμονωμενα το καθενα περιστατικα...??τι να πω...

παντως επειδη κατι λεγαμε κ απο εκει ξεκινησαμε να αναφερω τις εγκυμοσυνες μου ...ειναι πολλα που ειχα και στις 3...(γι αυτο ειπε και ο γιατρος μου οτι δεν εχω αφησει κεφαλαιο για κεφαλαιο της μαιευτικης....)αν καθησω να σας τα γραψω απλα δεν θα εχει νοημα....ασε που πολλα τα ξεχναω!!!και η crp η αγγελικη μου την θυμησε...την ειχα αφησει στο πισω μερος του μυαλου μου!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Τελικά τα μωρά που είναι γκρινιάρικα έχουν βγάλει πολλά δόντια. Τυχαίο? Δε νομίζω! Είδατε μωρέ τα ζουζουνάκια... πονάνε γι' αυτό σας βγάζουν την πίστη τα μωρά μου...

Ειρήνη τώρα θα θυμώσω πιο πολύ με τον γιατρό σου! Δεν σου έκανε το τεστάκι με το χαρτάκι ηλιοτροπίου (καλά το έγραψα ή το σκότωσα?). Εκείνη την στιγμή θα έβλεπε άμα έχεις διαρροή υγρού.

Όταν έκανα συνέχεια doppler από 7 μηνών επειδή είχα μειωμένο αμνιακό, την 2η φορά που μου το είπε ο υπερηχολόγος (κ αυτό το σκότωσα, το ξέρω) τον ρώτησα: "υπάρχει περίπτωση από 12 που είναι τώρα το αμνιακό, αύριο να είναι 3?" κ μου απάντησε ο λακαμάς "Όλα είναι πιθανά!".

Έβαλα τον γιατρούλη μου κ μου έκανε επιτόπου στο ΜΗΤΕΡΑ αυτή την εξέταση κ μάλιστα έβαλε το χαρτάκι κ έλεγε "Βήχε ρε βήχε! Τι βήχας είναι αυτός? Εσύ δεν κάπνιζες παλιά?". Δεν είχα διαρροή. Θα μπορούσε να σου κάνει αυτό το τεστ για να αποκλείσετε καταστάσεις.

Τι να σου πω κορίτσι μου... Καταλαβαίνω το παράπονό σου. Πας να γεννήσεις κ σε τσακίζουν στον πόνο το 2010, έλεοςςςςςςςςς. Αφού θα γεννήσεις με καισαρική θα έχεις κλεισμένη ημερομηνία. Πραγματικά προτιμώ να σε παρακολουθεί κάποιος εκεί στο νησί κ να συνεννοηθείς με κάποιον γιατρό στην Αθήνα (ή Θεσσαλονίκη) να έρθεις με κλεισμένη ημερομηνία για τοκετό. Εννοείται πως θα τον δεις όμως 1-2 φορές κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Κ αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό με γιατρό δημόσιου νοσοκομείου.

Τέσπα, όταν έρθει εκείνη η ώρα, θα σκεφτούμε κάτι. ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΩ να ξαναγεννήσεις εκεί, ΤΕΛΟΣ! Θα γεννήσεις σε άλλη πόλη! Το αποφάσισα!

GEXxp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Χθες ρεπάραμε με τον σύζυγο, κάθε τέτοια μέρα σαν εχθές δεν δουλεύουμε (γιατί κάτι μας είχε συμβεί πριν μερικά χρόνια και από τότε το έχουμε καθιερώσει) και έτσι βολτάραμε ολημερίς.

Χθες λοιπόν το πρωί πήγα να τακτοποιήσω μία εκκρεμότητα στην τράπεζα, μετά jumbo πήραμε κάποια πραγματάκια + μία στολή για τη μικρή, μετά cafe και φαγητό στο mall και μετά βόλτα στους κουμπάρους.

Η μικρή ξεσάλωσε, κώλο δεν έβαλε κάτω όλη μέρα και μας έτρεχε γενικώς, δεν πειράζει καλά να είναι.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι είναι πολύ αντιδραστικό παιδί και τον τελευταίο καιρό, μετά την βαριά ίωση που πέρασε (και δεν την περιορίζαμε πολύ), έχει παραγίνει το κακό. Βέβαια δεν την αφήνουμε λάσκα, πέφτει μάλωμα και ειδικά από το μπαμπά, αλλά δε μασάει και πολύ μπορεί να κλάψει λίγο και μετά πάλι τα ίδια, δεν το βάζει κάτω…

Προ ίωσης, αν την μάλωνα εγώ έπεφτε στα πατώματα, για τους άλλους δεν την ένοιαζε και πολύ, τώρα όμως με γράφει και ας μην της κάνω τα χατίρια. Βέβαια εξακολουθεί να είναι μαμάκιας. Δεν ξέρω που να το αποδώσω, απλά στην ίωση με 40.5 πυρετό δεν θέλαμε να κλαίει κιόλας, μετά όμως αμέσως επιστρέψαμε, αλλά δεν πτοήθηκε.

Ελπίζω μόνο να είναι κάτι παροδικό, πχ με τα δόντια της και να περάσει……….

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

ρε κοριτσια ειπαμε να επιστρεψουμε στο καφε αλλα δεν σας προλαβαινω λεμεεεε!!

Καθοτι δεν ειμαι Αγγελικη, δεν μπορω να τα σχολιασω ολα, γιατι απλουστατα δεν τα θυμαμαι!!

fire, εμεις μελι του δινουμε με τις ευλογιες της παιδιατρου απο τον 12ο μηνα, (ω ναι, αλλη μια τρανη αποδειξη πως οι παιδιατροι ειναι ο,τι του λαλει του Λωλοστεφανη, δηλαδη ο καθενας την βιολαρα του). Του δινουμε ενα που το στελνει η γιαγια του αντρα μου απο το χωριο (με την ελπιδα να ειναι ο,τι καλυτερο μπορουμε να του δωσουμε...)

Αγγελικη μου γλυκια, το κοριτσακι σου περναει την φαση του οπως και τα περισσοτερα της ηλικιας της, πιστευω. Εμας εχει αρχισει και πεφτει στο πατωμα και χτυπιεται καποιες φορες οταν του απαγορευουμε κατι. Και μου λενε εξω τι αγγελος ειναι αυτο το μωρο και λεω απο μεσα μου ναι ελατε για μιση ωριτσα σπιτι και τα λεμε. Συνεχιζουμε απτοητοι την πειθαρχια και τα ορια που του επιβαλλουμε ακομα κι αν ο κυριος αντιδρα. Το ξερω οτι καμια φορα μπορει αυτη η συμπεριφορα να σε φερει σε δυσκολη θεση αλλα πιστευω να ειναι φαση και να περασει...

Αχ βρε Ειρηνακι, αποφασισε εσυ να κανεις κι αλλο παιδακι κι ολες μας κατι θα κανουμε για την περιπτωση σου. Αλλωστε η Κλω κλω το εχει αποφασισει, παει και τελειωσε!!! χιχι ;)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Ελενάκι δεν είδες τι καλά που τα θυμάμαι όλα;;;

Δεν σχολίασα τίποτα από τα παραπάνω……

Λοιπόν, κι εμείς μέλι μετά το χρόνο δίνουμε με το γιαουρτάκι της, το οποίο τρώμε αραιά και που; Μήπως κάνουμε άσχημα; Εσείς δίνετε ακόμα κάθε μέρα γιαούρτι;

Αχ Ελένη μου, η δικιά μου εδώ και 3-4 μήνες πέφτει στα πατώματα, χτυπάει το κεφάλι στο πάτωμα, στον τοίχο, πάει να βγάλει τα μάτια της, γρατζουνάει τη μύτη της, τραβάει το στόμα της, πιάνει το λαιμό της σαν να πάει να πνιγεί, θέλεις να συνεχίσω….. τα έχουμε δει όλα.

Και δεν το κάνει μόνο αν της απαγορεύσουμε κάτι, αλλά και αν της μιλήσει κάποιος άγνωστος ή και γνωστός κι εκείνη δεν το εγκρίνει, πάλι τα ίδια κάνει……

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Ωχ Παναγιά μου!! Πλησιάζουμε τα terrible twos κοριτσάρες!! Να είσαστε έτοιμες!!

Τι κάνει μωρέ η γλωσσού? Βάζει την κασέτα της αυτοκαταστροφής??

Οκ, η Ελισάβετ δεν κάνει τέτοια, το πιο ακραίο που κάνει είναι όταν είναι όρθια ή αγκαλιά κ δεν θέλει/θέλει κ δεν την αφήνουμε να κάνει κάτι, τότε ουρλιάζει, κάνει το σώμα της τόξο κ πέφτει προς τα πίσω. Έτσι δραματικά! 2 φορές έχει χτυπήσει την κεφάλα της στον τοίχο έτσι, κ μάλιστα δυνατά! Όταν είναι όρθια απλά την κρατάω να μην πέσει απότομα κ ελεγχόμενα την αφήνω να ακουμπήσει στο πάτωμα. Δλδ αυτό που θέλει. Να πέσει στο πάτωμα δεν θέλει? Ε αυτό κάνω, την αφήνω μαλακά, χωρίς να χτυπήσει. Κ της φεύγει ο καημός διότι βλέπει ότι δεν πανικοβάλομαι ούτε πτοούμαι από τις υστερίες της.

Έτσι κάπως αντιδρώ: αδιαφορία!! Τσιρίζει η Ελισάβετ, εγώ κάνω πως δεν ακούω! Με χτυπάει η Ελισάβετ, κάνω σαν να μην με ακούμπησε, την τρελλίτσα. Ότάν έχω νεύρα βέβαια ή τσιρίζει κ πιάνει συχνότητες ψηλές κ με ξεκουφαίνει της μπήγω καμιά φωνή - δεν της γκαρίζω ούτε της τσιρίζω, απλά κάτι του στυλ : "Αμάν ρε Ελισάβετ!!! Είναι δυνατόν να φέρεσαι έτσι??". Δλδ δεν το κακοποιώ το παιδί με φωνές!

Βέβαια επειδή ούτε αυτό μου αρέσει, έχω βρει κάτι τώρα τελευταία: τσιρίζει η Ελισάβετ κ κλαίει κ χτυπιέται? Ε την παίρνω αγκαλιά και την δαγκάνω όπου βρω, σκάει στα γέλια το μικρό σκατό κ της λέω (ενώ ταυτόχρονα την δαγκάνω κ την γαργαλάω): γελάς?? Κλάψε μωρή!! Κλάψε!!! Κ πάαααααρε δάγκαμα!!

Αυτό το προτιμώ! Νιώθω καλύτερα ως μαμά κ ότι της αξίζει αυτή η αγαπησιάρικη συμπεριφορά!

Σιγά μαρή ellain μη κ θυμόσουν ό,τι γράφαμε!! Χαζή!! Ξανθιά!! Κακάσχημη!! :tongue: :tongue:

GEXxp3.png

γειά σας κοριτσάρες.... τι γίνεται στα terrible two?

Εμείς έχουμε μόνο 6 δοντάκια.

Όταν θέλει κάτι τρελά πέφτει κάτω στα πατώματα.

Του αρέσει να σηκώνει βάρη (ψώνια απο σούπερ μάρκετ), να σπρώχνει (σκαμπό) και να σκαρφαλώνει (καναπέδες κτλ.)

Στα τρομερά δυό τι κάνουν? Αυτό που ξέρω είναι οτι φέρνουν αντιρρήσεις για το οτιδήποτε.

Θα ντύσετε τα μικρά σας?

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Καλημέρα!!

Believe λένε ότι όταν τα μωρά μας γίνουν 2 χρονών, περνάνε κάτι σαν εφηβεία ένα πράγμα! Όλο αντίδραση κ νεύρα κ απίστευτες συμπεριφορές. Θέλει αρκετήηηηηηηηη υπομονή...

Την Ελισάβετ θα την ντύσω Φράουλα!!

GEXxp3.png

Κλειώ μου, μου αρέσει η άποψή σου και ο τρόπος που το βλέπεις. ΘΕΤΙΚΑ.

Εμείς είμαστε σε προχωρημένο επίπεδο, έχουμε δοκιμάσει ήρεμα, αδιάφορα, αυστηρά, επιτακτικά… όλα.

Κασέτα αυτοκαταστροφής……. χαχαχα, ναι κατά καιρούς κάνει διάφορα…….

Απλά εύχομαι να είναι φάση και τίποτα παραπάνω. Ωχ λες η μικρή μου να νομίζει ότι είναι 2; :tongue:

Believe εγώ θα την ντύσω Minnie, κοινώς ποντίκι, εσύ;

Ειρήνη μου πως είναι ο μπαμπάς σου;

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ουπς καμία δεν μπήκε από το πρωί στο καφέ μας;

Δεν πειράζει θα τα λέω μόνη μου κι εγώ σαν την fire…….. :tongue:

Κορίτσια προβληματίζομαι πάρα πολύ και δεν μπορώ να καταλήξω αν τελικά θα φύγουμε για το χωριό το 3ήμερο ή όχι…………..

Έχω πολλούς λόγους να θέλω να κατέβω και άλλους τόσους να θέλω να μείνω, ένας από αυτούς είστε κι εσείς βρε, θέλω να σας ει...δώ…….

Τα ζυγίζω αλλά η ζυγαριά δε γέρνει πουθενά και πρέπει να αποφασίσω γιατί αν φύγουμε θα πρέπει να γίνει σήμερα. Τι να κάνω οέο;;;;;;; :?:

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...