Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ολα τα καταλαβαινω,σωστη τη βρισκω τη θεια,αλλα την παντα γιατι σου την απαγορεψε?? εμεις αν δεν ειχαμε παντα καθε πρωι θα ξυπνουσαμε μ ενα καρουμπαλο :rolleyes:

η παντα απαγορευετε στο εξωτερικο γιατι μπορει να σφηνωσει το κεφαλακι του οταν αρχισει να κουνιεται και να μην αναπνεει εεε και μετα ουτως 'η αλλως δεν ηθελε κουνια οποτε δεν αγοραστηκε δοντια ενω ειχα προβλημα πριν μεινω εγκυος ευτυχως κατα τη διαρκεια και μετα δεν επαθαν τπτ μαλλια τουφες ολοκληρες ακομα και τωρα πεφτουν αναγκαστικα και τα εκοψα αρκετα κοντα και τωρα ειμαι με αμπουλες γιατι ακομα πεφτουν και κιλα δεν μπορω να παρω δηλαδη ενω τρωω 5 γεματα γευματα + γλυκα πολλα γλυκα εχω παρει τοσους μηνες μονο 4 κιλα αλλα δεν περπαταμε οποτε εχω να σηκωνω τα βαρη οποτε ειναι σαν να κανω γυμναστικη!!!!Καλα να ειναι ο ταλιμπανακος και οταν περπατησει ελπιζω οτι θα παρω πισω τα κιλα μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας τσουπρες!!!!!!!!!!!!!!!

σας ευχαριστω για τα λογια σας...πιασαν τοπο!!!!

ο πατερας μου εκανε την στεφανιογραφια αλλα ευτυχως δεν χρειαστηκε αγγειοπλαστικη-μπαλονακι.....ολα τα βρηκαν καλα οι γιατροι....εχτος απο κατι..!!!!χτες το βραδυ ο καρδιολογος ειδε το dvd με μία αγγειοπλαστικη που εκανε το 09(η τελευταια καθως μετα εκανε το μπαι-πας),εφριξε ο ανθρωπος!!!!κατα την διαρκεια λοιπον της αγγειοπλαστικης κατα λαθος προφανως του εκοψαν μία σημαντικη αρτηρια και για να την μπαλωσουν της εβαλαν 20 ολοκληρα στεντ!!!!!(την συρραψαν με στεντ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

πηγε ο γιατρος πρωι πρωι και φωναζε για το τι εχουν κανει στον πατερα μου ,μαζευτηκαν εκει ολοι οι καρδιολογοι κ ολοι απορρησαν!!!!η μαμα μου εκλαιγε,ο μπαμπας μου κοιτουσε με αποροια και ολοι οι υπολοιποι να φωναζουν να παει ο πατερας μου να κινηθει νομικα!!!!εξαιτειας αυτου εχει τοσα χρονια δυσφορια,στεναχωριες κτλ....αφου εχει 15-20εκατοστα στεντ!!!!!!!

α και ολη αυτη η μ@κ@κια εγινε σε πασιγνωστο καρδιοχειρουργικο ιδιοτικο νοσοκομειο,το πρωτο που μας ερχεται στο μυαλο για τετοιες υποθεσεις...

καλε σημερις γραψατε πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!παω να διαβασω και επιστρεφω για σχολιασμο..χε χε!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ειρηνη μου σε χαιρομαι κ σε θαυμαζω!!μπραβο σου.. κ μονο που διαβασα τι περασες στις εγκυμοσυνες σου ταβλιαστηκα κ εγω!!

Οσο για τις εγκυμοσυνες σου, βρε θηριο τι περασες!!! Κι εγω ταβλιαστηκε που ειπε κι η Ευα. Και καλα στο πρωτο που δεν ειχες αλλο να φροντιζεις, μετα που ειχες κανει την μεγαλη πώς τα καταφερες?? Εισαι δυνατο κοριτσι λεμεεεεεεε ;)

ελατε καλε!!!!:Pνα σας πω...αν και οι 3 εγκυμοσυνες μου ηταν με πολλα (ταβλιασμα,ενεσεις,κτλ κτλ)τα εχω ηδη ξεχασει και μαλιστα τις νοσταλγω τις εγκυμοσυνες μου...ισως δεν εδινα και σημασια στις 2τελευταιες μου σε διαφορα που μου τυχαιναν(εννοω να καθομαι και να τα σκευτομαι και να λεω <ουφ επαθα κ αυτο ,κ αυτο κ αυτο...>) γιατι εβλεπα μονο τον στοχο μου ,να γεννησω τα μωρα μου !!απο αγχος αλλο τιποτα,ειχα κ ενα ιστορικο βλεπετε αλλα μια χαρα!!!

Δεν είμαι χρυσοχέρα σαν την Ειρήνη :D. .
:tongue::rolleyes::rolleyes:βρε πας καλα?σιγα την χρυσοχερα που ειμαι!!!χα χα!!!!κοκκινησα αληθεια..

ντυθηκα οικοδεσποινα!! καλο ε??

εσεις πως περασατε στο παρτι?

μπραβο σου και παλι οικοδεσποινα!!!!!!!
Καλά ήταν Fire μου, μην φανταστείς κάτι τρελλό, εκδήλωση σε ταβέρνα ήταν. Βέβαια τα μωρά μας δεν είναι σε ηλικία για τέτοια, όλο βόλτα την πήγαινα, μετά γκρίνιαζε, μετά βυζί, μετά πάλι από την αρχή. Για το καλό του χρόνου μωρέ όμως, πήγαμε.

αχ βρε κλειω μου!!!!το τι τραβηξα στους 2 απο τους3 χορούς που πηγαμε δεν λεγεται!!!!(ο 3ος ηταν σε παιδοτοπι κ ηταν καλα).δεν ξερω τι επαθαν κ οι 2 κορες μου και απο την ωρα που πηγαμε να θελουν να καθονται στα ποδια μου και οι 2 και να κλαινε εναλλαξ ή και οι 2 μαζι!!!!!!!!!!!!μετα το 2ωρο που ημουν πια ετοιμη να φυγω,ηρεμησαν ,επαιξαν και δεν ηθελαν να φυγουμε!!!

Ειρήνη μου, γιατί είχα διαγράψει από το μυαλό μου ότι έσπασαν τα νερά στον 5ο , μυαλό κουρκούτι από τότε τελικά, ενώ όλα τʼ άλλα τα θυμόμουν αυτό τσου…..

μήπως δεν το θυμοσασταν επειδη ημασταν ακομα στις αρχες τησ εγκυμοσυνης?ολο τον μαϊο-μισό ιουνη του 10 ημουν ταβλα!!!!!θυμαμαι που επειδη δεν εκανε να σηκωνομαι δεν ερχομουν μεσα να σας γραφω ...αλλα εδω που τα λεμε ως κι εγω το εχω ξεχασει!!!!!ημουν ταβλα με αντιβιωσεις και ακινησια παρολο που ειχα την 1ετους αγγελικη ολημερις...τωρα οσο σας τα γραφω απορω κι εγω,αλλα δεν θυμαμαι ουτε καν πως περνουσα...
καλημερα και απο μενα τωρα σας βρηκα μετα απο 14 μηνες!!!!Καλλιο αργα παρα ποτε!!!Εμεις γεννηθηκαμε 20/11/11 ειμαστε αγορακι και ειμαστε 92ποντους 15,5 κιλα δεν περπαταμε ακομα θελουμε το δακτυλακι της μαμας γιατι ειμαστε φοβιτσιαριδες και απο λεξουλες λεμε οσες μας αρεσουν και εχουν σχεση με τα τραγουδακια μας!!!!Κατα τα αλλα εχουμε ηδη μπει 2 φορες νοσοκομειο μια με πλυση στομαχου γιατι βρηκαμε πολυ γευστικα τα τσιγαρα της μαμας μας και καταφεραμε ανοιξαμε το πακετο που ηταν παντελλως κλειστο με ζελατινα εεεε και η δευτερη φορα καναμε βαρελακια και βγαλαμε το κοκκαλο του αγκωνα απο τη θεση του ναι ναι τα καταφεραμε αυτα τα πολλα!!!Καλως σας βρηκα και παλι και πλεον θα συμμετεχω και εγω εδω χεχεχε
καλως μασ ηλθες!!!!!!!!!!!!!να σου ζησει το παιδακι σου!!!!!!!!!!!!!!ωραια εχουμε νεες αφιξεις στο καφε μας!!!αντε να ζωντανεψουμε λιγο γιατι οι τσουπρες εδω ειναι φατσοπληκτες!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Να καλησπερησω κι εγω με την καθυστερημενη σειρα μου την believe την βασω και την Κελλυ...

Να πω τα δικα μας νεα και μετα θα σχολιασω ...

ΕΜεις χτες ντυθηκαμε γκεισουλα και πηγαμε στο πρωτο μαρκε παρτυ που διοργανωσε ο δημος μας για τα παιδακια των βρεφικων - παιδικων σταθμων και για τα δημοτικα σχολεια.. κι ετσι η μικρη πηρε χερακι χερακι τον ξαδερφουλη της και πηγανε...χιχιχι {φωτο στο ΦΒ}

Ετρεχε απο την μια ακρη στην αλλη περναγε αναμεσα απο τους κλοουν και εκεινοι την λεγανε κατσαριδακι χιχιχιιχιχ

Πολυ το χαρηκα που περασε καλα το κινεζακι μου :tongue::tongue::tongue:

Πανα???? να σας πω οτι το σκεφτηκα κι εγω καπου διαβασα μια μητερα 5 παιδιων το ειχε κανει στα παιδια της απο 8 μηνων .. αλλα οχι ετσι οπως ειπε η κλελια.. με αλλον τροπο , για να το κανω ομως αυτο θα πρεπει να ειμαι ολη μερα με την μικρη δεν γινεται να το κανουν στον παιδικο ουτε περιμενω να το κανουν οι γονεις μου οταν την κρατανε.

Καλε ζυμαρακι ειναι ο αγοραρος σου ...

Εμεις το πολυ γαλα το βραδυ το ελαττωσαμε αν και μονη της τωρα τελευταια το γαλα δεν το πινει ολο...

Ειρηνη μου μηπως ν αλλαζες επαγγελμα? να ανοιξεις εστιατοριο ???

ΑΑΑΑΑαααααααααα ειρηνη τρεχα για ενασταση σε παρακαλω ... και για το ποσο του επιδοματος... με το χαμηοτερο σ εχουν περασμενη ,να τα κοιταξουν απο την αρχη και να σου πουν εγκυρα οτι το ποσο ειναι τοσο οσο σ εχουν χρεωσει κι οχι 599...παει με τις αποδοχες του εργοδοτη που σου καταβαλει στο ικα.. τι σκ....εναν μηνα υπολογισαν ???}φλασια μου ηρθε τωρα και θελω τοσες μερες να σε παρω τηλεφωνο αλλα ειμαι στον κοσμο μου }

Σας το ειπα το αλλο? μας στειλανε χαρτι οτι θα κανουν κατι σαν οντισιον να δουν ποιους θα σουταρουν απο τις υπηρεσιες....με βλεπω να πηγαινω κι εγω μαζι με τον αδερφουλη μου στο χωριο ....

Η μικρη μου εχει ακομα βηχα ... και σημερα μου ειπαν στον παιδικο τοι κυκλοφορουν ιωσεις και πυρετο 40αρι...μολις το ειπα αυτο ο πατερας μου , μου ειπε να μην παω καθολου την μικρη στον παιδικο αυτες τις μερες δεν θελει να αρρωστησει ξανα....

αυτα αμα θυμηθω τιποτα αλλο θα σας πω...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Ειρήνη μου τι να πω;;; Να μιλήσω για χασάπηδες;;; Να φοβηθώ μήπως αδικήσω πρόσωπα και καταστάσεις; δεν ξέρω. Πάντως για να ωρύεται ο τωρινός ιατρός του έτσι θα είναι τα πράγματα. Αυτό που του έκαναν μπορεί να διορθωθεί πλέον με κάποιο τρόπο;;; Έχω πάθει σοκ………..

Για τα σπασμένα νερά δεν θυμάμαι τίποτα, σπάω το κεφάλι μου αλλά τίποτα. Θυμάμαι για τις πολλές CRP που έκανες αλλά νομίζω αυτό ήταν μετά τον 5ο, anyway μυαλό είναι.

kelli μπράβο σας που καταφέρατε τόσο γρήγορα να κόψετε την πάνα, εμείς μόνο το λέμε «τσίσα» αφού τα κάνουμε ή όταν δούμε κάποιον να μπαίνει στην τουαλέτα, και όταν κάνουμε κακά δείχνουμε την πάνα μας και πάμε και χτυπάμε την πόρτα της τουαλέτας :tongue:

Όσο για τον θηλασμό το ταλιμπανάκι σου σε ξέκανε ε;

Φωτεινή να χαίρεσαι το κατσαριδάκι-κινεζάκι σου. Την καμάρωσα στο φβ αλλά δεν μπορώ για κάποιο λόγο? να σχολιάσω……

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

φωτεινη μου σευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξερεις ποσες ημερες ηθελα να σου τηλεφωνησω?αλλα σκευτομουν να μην ενοχλησω!!!!!!!!!!!!σημερα ομως ειχα σκοπο(σε λιγο δηλαδη0να σου εστελνα εστω μηνυμα που το μηνυμα θα το απαντουσες οποτε μπορουσες!!!!!

κλειω!!!!!!!!!!θυμασαι που ειχες πει οταν σας περιεγραψα πως ειχε η κατασταση με οαεδ κτλ που ειπες οτι μαλλον με εχουν ριξει??????????????

ε ηλθε το φωτεινο αστερι του οαεδ(φωτεινη εσενα λεω...)(υπαρχουν κ ανθρωποι που διαβαζουν εγκυκλιους κτλ ως φαινεται)και αφου εψαξε την υποθεση μου ,εν τελει οπως βλεπεις μου βρηκε οτι μου εφαγαν αρκετα λεφτα......

φωτεινη!!!αυριο θα παω,ελπιζω να μην χρειαστει να παω νοσοκομειο ,ωστε να παω οαεδ..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Μάλλον δεν το είχα καταλάβει Ειρήνη μου ότι είχες αυτό το θέμα τότε, σημασία έχει ότι έβγαλες τη Γεωργίτσα, έβγαλες και την Αγγελικούλα και όοοοολα τα ξέχασες ήδη κι εσύ, και θέλεις και άλλο παιδάκι, μάνα πρότυπο, οπότε sorry που δεν το θυμόμουν.

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ειρηνη ξεκινας και τους λες ενα ενα τα θεματα μην τους ερθουν ολα με μιας χιχιχι

ξεκινας πρωτα με τα ενσημα....εαν τα μετρησανε ολα... μα ολα και αν πηγανε και πιο πισω απο την κυοφορια λοχεια....αφου τους βαλεις και το ψαξουν αυτο ... {θα τους πεις να ψαξουν τον φακελο εκεινη την ωρα με καλο τροπο για να κανεις την δουλεια σου ... }

και μετα θα τους πεις μιας και εχετε τα χαρτια μου μπροστα σας δφεν μου λετε και πως υπολογιχεται το ποσο του ταμειου μου?

αν σου πουν πως τα ξερεις πες τους εχω μια ξαδερφη στον οαεδ της αθηνας και παλι καλα που μου ανοιξε τα ματια ...λοιπον για δειξτε μου πως μετρατε το υψος του ταμειου ... και δειτε την διαρκεια του ταμειου

για να καταλαβεις την διαρκεια του ταμειου την κοιταμε απο τα ποσα ενσημα εχεις....

και το υψος [το χρημα] απο τις μηνιαιες αποδοχες απο τα ενσημα και εσυ {τα εχω μπροστα μου}μονο τους 3 τελευταιους μηνες που βλεπω ειναι πανω απο 500 το μηνα... τι σκατα μετρησανε ρε γμτ δεν μπορω να καταλαβω...

εσενα σου εχουν βαλει 287? το χαμηλοτερο ...ουτε οι καθαριστριες δεν εχουν τοσο χαμηλες αποδοχες...:(:(:(:(

κοιτα εγω δεν τα ξερω κι ολα ... τα βασικα ξερω..κι επειδη μ αρεσδει να πριζω τον συναδελφο μου οτι κανω και δεν ειμαι 100% σιγουρη του το ριχνω να το ελενξει κι εκεινος ;););) ετσι εβαλα και τα δικα σου να τα ελενξει για να σιγουρευτω...

μπορω να σου δωσω στεγνα τον συναδελφο αμα θελεις χιχιιχιχιχιχιχ

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Κατ' αρχήν Kelli όση ώρα σε διάβαζα δεν έπαιρνα ανάσα! Κατ' αρχήν αγχώθηκα με τα του θηλασμού σου. Έχεις κοιτάξει θυροειδή, έτσι? Μετά σχετικά με την πάνα, όντως νωρίς την κόψατε, εύγε σας! Εμείς θα την κόψουμε το καλοκαίρι, που είναι καλή εποχή λένε. Οι δικοί μου θα το κάνουν αυτό, έχουν βγάλει πάνες σε 5 μωρά (2 δικά τους, τα υπόλοιπα ανήψι κ εγγόνια). Οπότε δεν θα έχω αυτή την έννοια, άλλους θα κατουρήσει η Ελισάβετ χαχαχα!!!

Αγγελική δεν έγινε κάτι καλέ στην εκδήλωση! Κάτι σάπιους κοιλαράδες είχε, τελικά κ οι άντρες μπακατεύουν μετά τον γάμο, να μην κατηγορούν μόνο τις γυναίκες. Όποιος είναι να αφεθεί θα το κάνει!

Ειρήνη Χριστέ μου τι του έκαναν του μπαμπά σου????? Κ είχαν το θράσος να δώσουν το dvd? Ούτε κ καλά να το αποκρύψουν??? Εννοείται να κινηθείτε νομικά!! Ο άνθρωπος ταλαιπωρείται τόσα χρόνια, κυκλοφορεί με μπαλωμένη καρδιά άνευ λόγου κ αιτίας!!!

Εννοείται πως θα έβγαζες άκρη με την Φωτεινή ρε. Τι την έχουμε εδώ έχει μάθει απόξω νόμους κ εγκυκλίους, να τους απαιτήσεις τα χρήματα κ να μας πεις τι έγινε με την αυριανή συνάντησή σου στον ΟΑΕΔ.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

λοιπον τωρα που μαστε 15 μηνων η παιδιατρος oh yes μας αφηνει να φαμε μελι..

κ ενω για μενα αγοραζα χωρις πολυ σκεψη απο τα βιολογικαδικα,τωρα για τον μικρο εχω κολλησει..

εσεις δινετε μελι? κ αν ναι ποιο??

καλημερα!:P

Καλημέρα!!

Fire, ο παιδίατρος μου είπε μετά τα 2 έτη να δώσω μέλι στο μικρό σκατό. Γιατί όμως αγχώνεσαι? Πιστεύω ότι το βιολογικό που θα αγοράσεις είναι μια πολύ καλή επιλογή!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα!!

Fire, ο παιδίατρος μου είπε μετά τα 2 έτη να δώσω μέλι στο μικρό σκατό. Γιατί όμως αγχώνεσαι? Πιστεύω ότι το βιολογικό που θα αγοράσεις είναι μια πολύ καλή επιλογή!!!

εμενα μετα απο πιεση μου ειπε αντε δωστου,αυτη ηθελε μετα τους 18 μηνες αλλα εγω της τα σπασα γιατι ξερω πολλους που δινουν κ μετα το χρονο..

ελα ντε,δεν ξερω γιατι αγχωθηκα..:confused:

:tongue::tongue:

. με αλλον τροπο , για να το κανω ομως αυτο θα πρεπει να ειμαι ολη μερα με την μικρη δεν γινεται να το κανουν στον παιδικο ουτε περιμενω να το κανουν οι γονεις μου οταν την κρατανε.

φωτεινη ,για πες τον τροπο!!!!!!

εγω ακομα παλευω με την αγγελικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2,5 ειναι...συνηθως απο τα 2-3 ξεκινουν αλλα το καλοκαιρι που ηταν 2 οσο και να προσπαθησα δεν ειχαμε αποτελεσμα....επειτα διαβασα κ διαφορα οπως οτι δεν πρεπει να πιεζεις το παιδι να τα κοψει γιατι θα εχεις αντιθετο αποτελεσμα κτλ κι ετσι δεν επιμεινα!!!τωρα ομως την βλεπω κ ειναι ετοιμη!!!μου φαινεται ανοιξη -καλοκαιρι θα τα κοψω και στις δυο!!!

Ειρήνη μου τι να πω;;; Να μιλήσω για χασάπηδες;;; Να φοβηθώ μήπως αδικήσω πρόσωπα και καταστάσεις; δεν ξέρω. Πάντως για να ωρύεται ο τωρινός ιατρός του έτσι θα είναι τα πράγματα. Αυτό που του έκαναν μπορεί να διορθωθεί πλέον με κάποιο τρόπο;;; Έχω πάθει σοκ………..

δυστυχως αγγελικη δεν διορθωνεται...απλα τωρα μία ολοκληρη αρτηρια του εχει αντικατασταθει-συραφει με 20 στεντ...δεν ωρυοταν μονο αυτος αλλα ολοκληρη η καρδιολογικη...τι να πω..

ωρες ωρες σκευτομαι μα ολα σε εκεινον τυχαινουν?τον προστατη τον επαθε(που εγχειρηστηκε πριν 1μηνα) επειδη στην εγχειρηση καρδιας του εβαλαν χαλια τον καθετηρα,τωρα αυτο καθως επισης που απο την εγχειρηση καρδιας του εμεινε ανοιχτη εσωτερικη τομη και βγηκε κοιλη...την εραψαν με αλλο χειρουργειο και τωρα χρειαζεται και δευτερο για να ξανα-ραφτει!!!μα ελεος!!!

ενταξει δεν προσεχει κι εκεινος στο θεμα τσιγαρο ,αλλα του συμβαινουν και χιλια δυο αλλα κουφα....

εσενα με τον πεθερο σου ολα καλα?εκανε αγγειοπλαστικη τελικα?ευχομαι ολα καλα!!!

Μάλλον δεν το είχα καταλάβει Ειρήνη μου ότι είχες αυτό το θέμα τότε, σημασία έχει ότι έβγαλες τη Γεωργίτσα, έβγαλες και την Αγγελικούλα και όοοοολα τα ξέχασες ήδη κι εσύ, και θέλεις και άλλο παιδάκι, μάνα πρότυπο, οπότε sorry που δεν το θυμόμουν.

αγγελικη μου ,εν τελει δεν ειναι αποδεδηγμενο οτι εσπασαν σιγουρα τα νερα ...ειχα πολλες διαροες,εκανα υπερηχους και εβγεναν ολοι με μειωμενο αμνιακο υγρο,ανεβασμενη στα φουλ η crp και το πορισμα ηταν ρηξη σακου...

παρολα αυτα μεχρι προσφατα που εκανα crp ηταν ανεβασμενη (οχι τοσο ψηλα ομωσ)και μου ειπε ο γιατρος οτι ισως να μην ηταν τοτε απο τα αμνιακα αλλα απλα να την ανεβαζει ο οργανισμος μου...αρα οπως μου ειπε και τοτε ισως να μην ηταν τα νερα...:?:

εγω παντως το κρεβατωμα το εφαγα....:?::-(

οσο για το προτυπο...καλε μην λες τετοια...ειλικρινα στο λεω...οτι θα εκανε-κανει και οποιαδηποτε μαμα εκανα

σε 5 μωρά (2 δικά τους, τα υπόλοιπα ανήψι κ εγγόνια). Οπότε δεν θα έχω αυτή την έννοια, άλλους θα κατουρήσει η Ελισάβετ χαχαχα!!!

να τους στειλω και τις2δικες μου???????????????

Ειρήνη Χριστέ μου τι του έκαναν του μπαμπά σου????? Κ είχαν το θράσος να δώσουν το dvd? Ούτε κ καλά να το αποκρύψουν??? Εννοείται να κινηθείτε νομικά!! Ο άνθρωπος ταλαιπωρείται τόσα χρόνια, κυκλοφορεί με μπαλωμένη καρδιά άνευ λόγου κ αιτίας!!!

δεν ξερουμε τελικα για αν κινηθουω νομικα....χτες οι καρδιολογοι εδω το φωναζαν!!!!να παει σε εναν καλο δικηγορο κ σε εναν καρδιοχειρουργο και να τους παρει τα σωβρακα...

σημερα ομως ηταν λιγο αλλαγμενοι ,του τυπου<ειναι δυσκολο να τα βαλεις με ενα τετοιο νοσοκομειο κτλ...>ασε που του ειπαν οτι με το χαρτι που υπεγραψε (ολοι οσοι προκειται να υποβληθουν σε στεφανιογρ.το υπογραφουν)αυτοι ειναι καλυμμενοι.....

να σας πω παντως και οι γονεις μου ειναι τοσο ταλαιπωρημενοι απο γιατρους,νοσοκομεια κτλ,εχουν ξοδεψει περιουσιες ολοκληρες σε ολα αυτα και το σκευτονται πολυ να μπουν και σε αυτην την διαδικασια...

Εννοείται πως θα έβγαζες άκρη με την Φωτεινή ρε. Τι την έχουμε εδώ έχει μάθει απόξω νόμους κ εγκυκλίους, να τους απαιτήσεις τα χρήματα κ να μας πεις τι έγινε με την αυριανή συνάντησή σου στον ΟΑΕΔ.

βρε η φωτεινη ειναι αστερι!!!και μου το λεγες...<ειρηνη μου φαινονται λιγα τα λεφτα που παιρνεις >κι εγω νομιζα οτι ηταν το σωστο ποσο....τσακα μπαμ τα βρηκε η φωτεινη!!!;)

σημερα πηγα οαεδ αλλα θα ξαναπαω ναμιλησω με αυτον που εβγαλε την ανεργια μου(και δεν φανταζεσαι τι στριμμενος ειναι....)..παντως σημερα που τα ειδε μία υπαλληλος ,ναι μεν δεν μου ειπε πολλα-πολλα αλλα μαλλον καταλαβε την μ@κακια του αλλου!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...