Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα τωρα σας βρηκα μετα απο 14 μηνες!!!!Καλλιο αργα παρα ποτε!!!Εμεις γεννηθηκαμε 20/11/11 ειμαστε αγορακι και ειμαστε 92ποντους 15,5 κιλα δεν περπαταμε ακομα θελουμε το δακτυλακι της μαμας γιατι ειμαστε φοβιτσιαριδες και απο λεξουλες λεμε οσες μας αρεσουν και εχουν σχεση με τα τραγουδακια μας!!!!Κατα τα αλλα εχουμε ηδη μπει 2 φορες νοσοκομειο μια με πλυση στομαχου γιατι βρηκαμε πολυ γευστικα τα τσιγαρα της μαμας μας και καταφεραμε ανοιξαμε το πακετο που ηταν παντελλως κλειστο με ζελατινα εεεε και η δευτερη φορα καναμε βαρελακια και βγαλαμε το κοκκαλο του αγκωνα απο τη θεση του ναι ναι τα καταφεραμε αυτα τα πολλα!!!Καλως σας βρηκα και παλι και πλεον θα συμμετεχω και εγω εδω χεχεχε

kelli79 Καλωσόρισες!

:shock: Τι είναι αυτά που λες κοπέλα μου, ανατρίχιασα. Σιδερένιο το παιδάκι σου από εδώ και εμπρός, είναι πολύ ταρζανάκος απ' ότι φαίνεται. Να τον χαίρεσαι.

Θρευταράκι είναι απ' ότι διαβάζω και πανύψηλος. Λογικό να μην περπατάει ακόμα, είναι βαρύ το παιδί. Η δικιά μου περπάτησε 10,5 μηνών αλλά είναι τσιλιβήθρα όπως τη λέει και ο γιατρός μας.

Μάλλον 20/11/10 ήθελες να γράψεις ότι τον γέννησες, σωστά; :tongue:

Νέο αίμα. Άντε να ζωντανεύει το cafe μας!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλως την κελλυ!! 20/11/2010 θα εννοεις ε??

οι αναλογιες σας ειναι πολυ φευγα,δεν σου κρυβω οτι εμεινα..:o ετσι..τι τον ταιζεις???

να μας γραφεις λοιπον!! τι καλα,νεο αιμα στο καφε!! θα χω κοσμο να μιλαω

-ναι ναι ναι αυτο ηταν μπηχτη για τις φατσοπληκτες..

kelli79 Καλωσόρισες!

:shock: Τι είναι αυτά που λες κοπέλα μου, ανατρίχιασα. Σιδερένιο το παιδάκι σου από εδώ και εμπρός, είναι πολύ ταρζανάκος απ' ότι φαίνεται. Να τον χαίρεσαι.

Θρευταράκι είναι απ' ότι διαβάζω και πανύψηλος. Λογικό να μην περπατάει ακόμα, είναι βαρύ το παιδί. Η δικιά μου περπάτησε 10,5 μηνών αλλά είναι τσιλιβήθρα όπως τη λέει και ο γιατρός μας.

Μάλλον 20/11/10 ήθελες να γράψεις ότι τον γέννησες, σωστά; :tongue:

Νέο αίμα. Άντε να ζωντανεύει το cafe μας!

αγγελικη τι να πω τωρα γι αυτη μας την ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ!! οεο??

γκαρμπον...

Αγγελική μου δεν είναι ότι βαρέθηκε η Ελισάβετ .................. κ εμείς βρήκαμε ευκαιρία να φραουλοεπιδειχτούμε!

Γεια πες τίποτα ενδιαφέρον από την φραουλοεπίδειξη;;; :tongue:

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

αγγελικη τι να πω τωρα γι αυτη μας την ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ!! οεο??

γκαρμπον...

χαχαχα fire άπαιχτο!!! :D

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

ακριβως ταλιμπαν τον φωναζω ναι το 2010 γεννηθηκε !!!Τι τρωει???Τα παντα μονο εμας δεν εχει φαει ακομαμεχρι 6 μηνων θηλαζα και επινε 3,5 λιτρα γαλα απο μενα τωρα να σας παω οτι το βραδυ ξυπναει γιατι πιναει ανα 2-3 ωρες και πινει καθε φορα ενα μπουκαλι 260μλ γαλα!!!!Εεε πρωινο γαλα φρουτοκρεμα φαγητο γιαουρτι απο το φαι μας μπισκοτα κεικ τα παντα οτι μας δει να τρωμε θελει και επισης και τα δικα του τα θελει!!!Καλυτερα να τον ντυνω παρα να τον ταιζω ενα πραγμα εεεε και εδω και 20μερες κοψαμε τις πανες ευτυχως γλυτωσαμε απο εκει χαχαχα

κοψατε τις πανες??? αυτο παλι πως το καταφερες??

εγω σ οσους λεω οτι σκεφτομαι να ξεκινησω προσπαθειες μου λενε οτι ειναι νωρις

ενταξει οσο κ να τρωει μαλλον παιζει κ το γονιδιο οσο αφορα στο υψος..

θα χει ψηλους γονεις!!

ακριβως ταλιμπαν τον φωναζω ναι το 2010 γεννηθηκε !!!Τι τρωει???Τα παντα μονο εμας δεν εχει φαει ακομαμεχρι 6 μηνων θηλαζα και επινε 3,5 λιτρα γαλα απο μενα τωρα να σας παω οτι το βραδυ ξυπναει γιατι πιναει ανα 2-3 ωρες και πινει καθε φορα ενα μπουκαλι 260μλ γαλα!!!!Εεε πρωινο γαλα φρουτοκρεμα φαγητο γιαουρτι απο το φαι μας μπισκοτα κεικ τα παντα οτι μας δει να τρωμε θελει και επισης και τα δικα του τα θελει!!!Καλυτερα να τον ντυνω παρα να τον ταιζω ενα πραγμα εεεε και εδω και 20μερες κοψαμε τις πανες ευτυχως γλυτωσαμε απο εκει χαχαχα

μμμμμμμμμμμμμμμμ επειδη εχω ενα θεμα με το βραδυνο ταισμα,για πες ο παιδιατρος σας συμφωνει που πινει τοσο γαλα το βραδυ??

Μπα ο παππους ειναι ψηλος!!!Πανες εφαρμοσα την μεθοδο που κανουν στην αγγλια η παιδιατρος εχει τελειωσει αγγλια και με βοηθαει πολυ μπορω να πω και στον θηλασμο και σε πανες!!!!Βγαζεις τα χαλια απο το σπιτι για 1 βδομαδα του αγοραζεις 5-10 ζευγαρια ψηλες χοντρες καλτσες ψηλες εως το μπουτακια του αρκετα ψηλα και τον αφηνεις χωρις την πανα!!!! Στα κακα ηταν ευκολο γιατι τον ενοχλουσαν απο 5 μηνων τα τσισα ηταν αλλα με αυτη τη μεθοδο με το που πηγαινε να τα κανει ετρεχε μπουσουλοντας στο γιογιο ειχα βαλει στο σαλονι στο δωματιο μας και στο δικο του απο ενα γιογιο!!!!Βεβαιως 10 μερες πριν τον εβαζα να κανει τα κακα του σε γιογιο και οταν ηταν στο σπιτι ο συζυγος 'η τα πρωινα που τον αφηνω στους γονεις μου πηγαινε στην τουαλετα αγγαλια με τον παππου 'η τον μπαμπα οταν ηθελαν να ουρησουν οποτε το εβλεπε!!!Μετα απο αυτες τις 10 μερες βγαλαμε την πανα 2 μερες τρεχαμε με σφουγγαριστρες για 3 μερες μετα απλα καποιες φορες του ετρεχαν σταγονες γιατι δεν προλαβαινε να φτασει και να κατσει!!!! Το βραδυ ηταν πιο ευκολο το κατουρησε μια φορα ξυπνισα γιατι ηταν μουσκεμα και παο τοτε δεν το εκανε ξανα βεβαιως εμενα δεν κοιμηθηκε ποτε μα ποτε σε κουνια γιατι δεν την ηθελε και τον εβαλα κατευθειαν σε κρεββατι εεε εκεινο το διααστημα κατεβαινε και μετα φωναζε να παω να τον ανεβασω

χαχαχαχα!! μπραβο σας!!

εγω παλι σκεφτομαι να ξεκινησω τον Μαη που θα ναι 18 μηνων κ θα σηκωσω ετσι κι αλλιως τα χαλια

δεν σου κρυβω οτι φερνω την εικονη του κανακαρη μου γυμνου με μακριες καλτσες κ πεθαινω στα γελια...

χαχαχα

να σαι καλα!!:tongue::tongue::P

Διαφημίσεις

μμμμμμμμμμμμμμμμ επειδη εχω ενα θεμα με το βραδυνο ταισμα,για πες ο παιδιατρος σας συμφωνει που πινει τοσο γαλα το βραδυ??

στην αρχη τσιριζε αλλα απο τη στιγμη που το παιδι πιναει και αναπτυσετε κανονικα πλεον δεν εχει προβλημα εγω γκρινιαζω γιατι δεν κοιμαμαι σερι το βραδυ αλλα καθε 3 ωρες το πολυ ξυπναω!!!!Παιδιατρος ειναι και θεια μας παραλληλα οποτε βρισκετε αρκετα συχνα σπιτι και τον βλεπει και δεν ακολουθει αυτο το τυποποιημενο που εχουν οι παιδιατροι και πρεπει να εφραμοζεται σε ολα μα ολα τα παιδια δηλαδη μου απογορεψε την παντα στην κουνια μου εχει απογορευσει τα λουτρινα γενικα γιατι μαζευουν σκονες κλπ δεν με αφησε να του δωσω ποτε ετοιμη κρεμα επεβαλλε τον θηλασμο και γενικα απο 40 ημερων ειναι στους δρομους με βροχη χιονι κλπ και ετσι δεν εχουμε αρρωστησει ουτε μια φορα οχι ντυμενος σαν τσουβαλι βεββαιως δεν ειμαι και εγω υστερικη δηλαδη παιδι ειναι θα χτυπησει σε λογικα πλαισια οπως επισης δεν εχω μαζεψει τπτ απο το σπιτι και εχουμε μαθει οτι δεν ακουμπανε τα πραγματα της μαμας και του μπαμπα εεε και μετα την πλυση στομαχου οτι βρισκει μου το δινει στο χερι και αν του πω ενταξει ειναι τοτε το μασσουλαει ακομα και το μπισκοτο οταν του του πεφτει το κανει

ηθελα αλλα φαντασου οτι στην εκυμοσυνη πηρα 20 κιλα και στο εξαμηνο που πλεον επρεπε υποχρεωτικα να τον σταματησω ειχα χασει 32κιλα!!!!Εεε δεν πηγαινε αλλο ειχα κανει εξετασεις και το μικροβιολογικο δεν μου τις εδωσε τις εστειλε στον γυναικολογο μου(αντρας της παιδιατρου) ο οποις με πηρε τηλ και μου ειπε αν τον θηλαζεις τον βγαζεις τωρα απο το στηθος και του δινεις μπουκαλι θα σε παρει η Γεωργια τηλ να σου πει τι γαλα θα του δωσεις αν θηλασεις εστω και μια μερα ετοιμασου να μπεις νοσοκομειο γιατι τα παντα τα ψαχνουμε δεν εχει τπτ στις εξετασεις σωστο

ουπσ

αυτη ειναι μια περιπτωση που 1η φορα ακουω..

ειναι γνωστο οτι ο θηλασμος βοηθαει τη γυναικα να βρει γρηγορα τη φορμα της αλλα εσυ ειχες περασει πλεον σε αλλη κατηγορια κ καλα εκανες που σταματησες!!

ο μικρος σου προφανως σε ξεζουμισε κανονικα :rolleyes:

ελπιζω τα δοντια κ τα μαλλια σου να ναι στη θεση τους :tongue: κ

ανευ πλακας τωρα, να ηταν εντελει ολα καλα με την υγεια σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...