Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κι απο μενα... μεταμεσονυκτια σημερα, δεν μπορω να κοιμηθω και η τιβι εχει ολο βλακειες οποτε εστησα τον υπολογιστη και χαζευω...

Αγγελικακι μας ελειψες, βρε! ξερω τι κανεις, χανεσαι για ενα διαστημα για να σε επιθυμουμε και μετα να σου την παλι, για να κανεις εντυπωση!χιχιχιχι

Believe, καλως ηρθες στην παρεα μας, καλλιο αργα παρα ποτε, που λεει κι ο λαος. Κι εγω λιγο πολυ στην ιδια φαση με εσενα ειμαι (πρωτο παιδακι που ηρθε ευκολα, αγορακι, τωρα θελουμε δευτερο, αλλα ειμαι σε συνεχη αμφιβολια λογω οικονομικων καθως εγω δεν δουλευω).

Fire, δεν καταλαβα καλα. Κανατε παρτακι μασκε?? Αν ναι, καλα να περασετε!!!!

Ειρηνακι κανε υπομονη με τον μπαμπα σου, ετσι κι ο δικος μου. Ανεβασε πιεση τελευταια, και του λεμε ελαττωσε το τσιγαρο, κανε λιγο περπατημα (οδηγει ταξι κι απ' ο,τι καταλαβαινεις ειναι ολη μερα καθιστος), κοψε τα πολλα λιπη, τιποτααααααααααα αυτος. Αγρον ηγοραζε.... Τι να τους κανεις ομως? Τους αγαπαμε κι ας ειναι ξεροκεφαλοι! Να δεις που ολα θα πανε καλα, αλλα σε καταλαβαινω, σε τρωει η αγωνια. Υπομονη ομως!

Οσο για τις εγκυμοσυνες σου, βρε θηριο τι περασες!!! Κι εγω ταβλιαστηκε που ειπε κι η Ευα. Και καλα στο πρωτο που δεν ειχες αλλο να φροντιζεις, μετα που ειχες κανει την μεγαλη πώς τα καταφερες?? Εισαι δυνατο κοριτσι λεμεεεεεεε ;)

Τελος, για το γαλα, εγω του δινω εντελει το Ολυμπος βιολογικο (δοκιμασα και το ΕΒΟΛ βιολογικο που ειναι τοπικο, αλλα ειναι δυσευρετο), ειναι σε μπουκαλα, εχει ληξη περιπου στο 20ημερο και εχει πολυ καλη γευση. Τωρα αν ειναι ο,τι καλυτερο για το παιδι μου, ετσι ελπιζω...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Fire πες μας για το πάρτυ.

Δίαλεξα το "πιστεύω", γιατί το είχα έντονο στη ζωή μου και τελευταία το χάνω. Άσχετο μόλις έβαλα το believe στο ίντερνετ και υπάρχει σάιτ believe.gr ευαγγελιστών των ΒΠ. Καμία σχέση παιδιά εγώ είμαι ορθόδοξη χριστιανή 100%. Fire μου με άναψες τώρα, μήπως να το αλλάξω?

Καλό γάλα είναι και το ΚΟΥΚΑΚΗ. Το βρίσκω μόνο σε κρεοπωλείο. Το έχετε δει σε σούπερ μάρκετ?

EssPp2.png

R9Y0p2.png

ναι ellain μου μασκε,αλλα οχι αναγκαστικα!!

οπως νιωθει κανεις!!

λοιπον ηταν υπεροχα,καλυτερα απ οτι φανταζομουν με 13 παιδακια κ τους γονεις τους

εγινε ενας χαμος :tongue::D

νομιζω οτι μειναμε ολοι ευχαριστημενοι

ο αλητακος μου -ειχε αποψη κ δεν ηθελε να ντυθει- εδινε σ ολα τα παιδακια μπισκοτα στο στομα,τους χαιδευε τα μαλλια κ τους εκανε,καλο καλοο,χαχαχα!!!

ενιοτε χορευε κ πετουσε σερπαντινες!!

-το καλο με την καθαριοτητα μετα ηταν οτι αποφασισαμε να μην ανοιξουμε κομφετι για να μη τα φανε οι μικροτεροι..

το hot του παρτυ ηταν ενας οικογ.φιλος μας που ηρθε με τις κορακλες του ντυμενος μπαλαρινα.. τρελλο γελιο!!

αυτα!!

ειμαι πολυ κουρασμενη αλλα περισσοτερο ικανοποιημενη,γιατι εγω αυτα δεν τα χω κ πολυ -οργανωτικα,οικοκυρικα,μαγειρεματα κτλ ωστοσο ολα ηταν υπεροχα!!

αυτααααααααααααααααααααααααααα

believe,απλα μου αρεσει η λεξη γι αυτο κ σε ρωτησα.. beleive,beleif και τα συναφη

οσο για τις θρησκευτικες σου πεποιθησεις,οποιες κι αν ειναι αυτες με γεια σου με χαρα σου!! εμεις εδω ειμαστε μονο για να κρινουμε αν ξερεις ν αλλαζεις καλα πανα στο παιδι σου..:tongue::tongue::tongue:

Fire και του χρόνου!! Πάντα άξια!!

Εγώ ό,τι κάνω σπίτι μου θα είναι delivery, δεν πρόκειται να κάθομαι να μαγειρεύω με το άγχος άμα δεν πετύχουν κλπ. Δεν είμαι χρυσοχέρα σαν την Ειρήνη :D. Εσύ τι ντύθηκες?

Χθες πήγαμε σε πάρτυ με την μικρή, ντυθήκαμε κ οι 2 φράουλες!!

Σχετικά με το γάλα, σκέφτομαι όταν θα κλείσει τα 2 της η Ελισάβετ, να της ξεκινήσω φρέσκο ή αυτό που λέτε για το Όλυμπος. Θα σας ξαναρωτήσω το καλοκαίρι για να τα έχω φρέσκα στο μυαλό μου.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ουτε εγω μαγειρεψα κλειω μου,δυστυχως δεν ειμαι χρυσοχερα οπως λες αν κ ζηλευω ολες οσες τα καταφερνουν με την κουζινα..

τον τελευταιο χρονο εχω αρχισει να προσπαθω αρκετα γιατι νομιζω πως ειναι ωραια παιδικη αναμνηση να μπαινει το παιδι σου σπιτι κ να μυριζουν φαγητα πιτες κ γλυκα!!

για μενα τουλαχιστον ειναι ωραια αναμνηση!! σλουρπ..:rolleyes:

ντυθηκα οικοδεσποινα!! καλο ε??

εσεις πως περασατε στο παρτι?

Διαφημίσεις

Καλά ήταν Fire μου, μην φανταστείς κάτι τρελλό, εκδήλωση σε ταβέρνα ήταν. Βέβαια τα μωρά μας δεν είναι σε ηλικία για τέτοια, όλο βόλτα την πήγαινα, μετά γκρίνιαζε, μετά βυζί, μετά πάλι από την αρχή. Για το καλό του χρόνου μωρέ όμως, πήγαμε.

Οκ ντύθηκες οικοδέσποινα! Ποδιά φορούσες? :tongue:

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσαρες με τα νινακια σας!

ειμαι σπιτι σημερα,προεκυψε ενα θεματακι κ θα μεινω εδω με το μελινακι.μια χαρα!η δουλεια μπορει να περιμενει...εχω αλλωστε να κανω πολλες κ στο σπιτι!αν με αφησει να κανω τιποτα το θηριακι μου...προς το παρον κανει νανι!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!

Βάσω αν βρεις χρόνο, γράψε μας κανά νέο. Πού να κοιμηθείς βρε φουρνάρισσα, έχεις μάθει να ξυπνάς από τ' αξημέρωτα!

Fire εσύ ήσουν οικοδέσποινα-φαντασίωση να υποθέσω. Με τακουνάκι κ έτσι? :wink:

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!

καλη μας εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαι βιαστικη....απλα μπηκα να πω την καλημερα μου....ειναι απο χτες ο πατερας μου νοσοκομειο κ παω εκει τωρα...ηταν να μπει σημερα πρωι ,αλλα του ηλθε δυσφορια κ τον κρατησαν απο χτες μεσα....αυριο θα κανει την αγγειοπλαστικη..

φαιαρ μπραβο χρυσοχερα μου!!!!!!!!!!!!!!!τελεια οικοδεσποινα εισαι!!!!!!και χαρα στο κουραγιο σου κοπελα μου!!!!γιατι να σου πω ,κι εγω το σκευτηκα αλλα δεν το τολμησα!!!!!

τα υπολοιπα θα τα σχολιασω αλλη ωρα!!!μπαι!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

xaxaxa!!!

δεν θα το λεγα κλειω μου.. πρωινιατικα και συ,κεφια εχεις ε??

τακουνακι εγω?? να το δω κ να μην το πιστεψω...:cool:

ειρηνη μου καλημερα.. ολα καλα θα πανε με τον πατερουλη σου μην στεναχωριεσαι..ισως ν αγχωθηκε γι αυτο κ η δυσφορια:(

μπες να μας γραψεις τι εγινε..

οσο για το παρτυ,μη νομιζεις κ γω ειπα θα το τολμησω κ οτι θελει ας γινει..

στο κατω κατω ενα παρτυ εκανα μωρε,τις εξετασεις μου στις πανελληνιες τις περασα με επιτυχια!!!;)

Κλειώ μου μέχρι Μ.Παρασκευή θα είμαι στη δουλειά. Για πες πώς περάσατε στο μασκέ, τρέξιμο απʼ ότι διάβασα ε; Ε μωρέ τα βαριούνται τα μικρά μας αυτά.

Fire μπράβο σας για το παρτάκι σας. Πάντα τέτοια!

Ελενάκι μου έτσι-έτσι!!!!!!! Μάκια σου! Πως τα πάει με το καινούριο γάλα ο μικρούλης σου;

Ειρήνη μου, γιατί είχα διαγράψει από το μυαλό μου ότι έσπασαν τα νερά στον 5ο , μυαλό κουρκούτι από τότε τελικά, ενώ όλα τʼ άλλα τα θυμόμουν αυτό τσου….. Μόνο της Ηλιάνας τα νερά θυμόμουν…….

Περαστικά στο μπαμπάκα σου και όλα μα όλα θα πάνε καλά. Είναι μικρούλης.

Believe να μην αλλάξεις το ονοματάκι σου, μια χαρά είναι μας αρέσει! Αγοράκι ή κοριτσάκι έχεις. Πότε γέννησες; Πες μας βρε κάτι...

Γεια σου Βάσω, καλά λέει η Κλειώ γράψε μας κάτι, μας έλειψες πολύ.

Κορίτσια πάλι δεν μπορώ να σχολιάσω στο φβ, ενώ μπορώ να κάνω νέα δημοσίευση δεν μπορώ να γράψω σχόλιο, μου το εξαφανίζει και με πετάει στην αρχή της σελίδας, τι είναι αυτό πάλι;;;;

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημερα και απο μενα τωρα σας βρηκα μετα απο 14 μηνες!!!!Καλλιο αργα παρα ποτε!!!Εμεις γεννηθηκαμε 20/11/11 ειμαστε αγορακι και ειμαστε 92ποντους 15,5 κιλα δεν περπαταμε ακομα θελουμε το δακτυλακι της μαμας γιατι ειμαστε φοβιτσιαριδες και απο λεξουλες λεμε οσες μας αρεσουν και εχουν σχεση με τα τραγουδακια μας!!!!Κατα τα αλλα εχουμε ηδη μπει 2 φορες νοσοκομειο μια με πλυση στομαχου γιατι βρηκαμε πολυ γευστικα τα τσιγαρα της μαμας μας και καταφεραμε ανοιξαμε το πακετο που ηταν παντελλως κλειστο με ζελατινα εεεε και η δευτερη φορα καναμε βαρελακια και βγαλαμε το κοκκαλο του αγκωνα απο τη θεση του ναι ναι τα καταφεραμε αυτα τα πολλα!!!Καλως σας βρηκα και παλι και πλεον θα συμμετεχω και εγω εδω χεχεχε

Αγγελική μου δεν είναι ότι βαρέθηκε η Ελισάβετ στο πάρτυ, απλά δεν ήταν για την ηλικία της. Έκανε εκδήλωση το δημοτικό σχολείο της ξαδελφούλας της κ εμείς βρήκαμε ευκαιρία να φραουλοεπιδειχτούμε! Αλλά εντάξει μωρέ, καλό ήταν το μπεμπέ μου...

Ούτε κ εγώ θυμόμουν για τα νερά της Ειρήνης, μόνο της Ηλιάνας. Θυμάμαι που είχε διάφορα τρεχάματα με την υγεία της, αλλά κ τον βλαμμενογιατρό της που συνέχεια της έφερνε την καταστροφή! Μα τέτοια απαισιοδοξία! Έλεοςςςςςςς.

Kelli καλώς ήρθες!! Να σου ζήσει το αγοράκι σου!! Το οποίο είναι ταλιμπανάκι κ κοψοχολιάζει την μανούλα του! Καλά θα κάνεις, να μας γράφεις να μεγαλώσει η παρεούλα μας.

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...