Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγγελική εύχομαι όλα να πάνε καλά με τον πεθερό σου!

Αχ μωρέ και η μικρούλα σου τι έπαθε.....ζουζουνάκι περαστικά!;)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστούμε Vasdelaki μου!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημερα!

εχω χαθει για τα καλα...τι κανετε κοριτσαρες με τα κουκλακια σας?

δε προλαβαινω ρε παιδια...το παιδι,το σπιτι,το μαγαζι...χαος!ευτυχως ειμαστε ολοι καλα.

το μελινακι εχει 8 δοντακια,ειναι 86 ποντους και 14.5 κιλα.ειναι υπερκινιτικη,τρεχει ολη μερα εδω και 5 μηνες!!!κ απο κουβεντουλες ενα σωρο,ολα τα λεει μια το μωρακι μου!

μπαινω που κ που κ διαβαζω οτι προλαβω.φιλακια!

Πόσο είπες;;;; Φτου-Φτου, Θρευταράκι το Μελινάκι! Θα γίνει μπάνικη γκ@μενα! Να την χαίρεσαι!!!

Να είσαι καλά Βάσω και να περνάς όποτε θες να μας χαιρετάς!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα!!

Ωχ μωρέ η γλωσσού...

Η Ελισάβετ στα πολύ κρύα, από το μεσημέρι κ μετά κοκκινήζει στα μαγουλάκια κ ξεραίνεται το δέρμα. Της βαζω την κρέμα συγκάματος κ της περνάει. Μου είπε ο παιδίατρος ότι οφείλεται στο γεγονός ότι όταν κάνει κρύο έξω, μέσα στο σπίτι κ κυρίως το μεσημέρι που ανάβουν τα καλοριφέρ ξεραίνεται η ατμόσφαιρα, γι' αυτό κ το σκατό μου γίνεται κοκκινομαγουλίτσα!

Αγγελική, συντηρητική είναι η αγωγή για τον πεθερό. Πόσο χρονών είναι? Με 75% στένωση κ ούτε μπαλονάκι?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κλειώ η δικιά μου έχει θέμα με δερματίτιδα και την παστώνω κάθε μέρα στις κρέμες, από τότε που σας έλεγα με τις κοκκινίλες (πολύ μικρή που ήταν), αλλά ευτυχώς όχι στο πρόσωπο, μόνο στα χέρια και στο 1 ποδαράκι. Κάθε μέρα ενυδατική και 1 μέρα την εβδομάδα θεραπευτική αλοιφή και όταν παραγίνεται 5-7 ημέρες θεραπεία.

Για τον πεθερό μου:

Μετά την αγωγή, ραντεβού τέλος Φεβρουαρίου με γιατρό, για να κανονίσουν λογικά για αρχές Μαρτίου μπαλονάκι και αν δεν γίνεται κάτι με αυτό, πάμε στα άλλα που δεν τα θέλουμε και δεν το ξέρει ο ίδιος ακόμα.

Α ξέχασα είναι 70βάλε χρονών και σήμερα πήρε εξιτήριο πρωί-πρωί.

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Αγγελική περαστικά στον πεθερό σου! Η ηλικία των 70+ δεν είναι αποτρεπτική για μπαλονάκι. Όλα καλά θα πάνε αγαπούλα!

Τι κάνατε χθες? Το τσικνίσατε?

Εμείς στην δουλειά κάναμε ΤΟΝ χαμό, μας είπαν να σχολάσουμε στη 1.30, μείναμε μέχρι τις 5-6 κ γλεντούσαμε! Είχαμε πάρει γουρουνοπούλα, κοτόπουλα, πατάτες, τυροσαλάτες, ρώσικες, τυροκαυτερές, ψωμιά, κρασιά... Χαμός μαύρος! Έμεινε αρκετό φαγητό, θα το τσικνίσουμε ΚΑΙ σήμερα :D.

Επέστρεψα σπίτι, η μανούλα μου είχε φτιάξει σνίτσελ κοτόπουλου κ εννοείται πως τσίμπισα ένα κομμάτι. Παρόλο που είχα σκασει μιλάμε, πέθαινα! Αλλά το σνιτσελάκι δεν το αφήνουμε, οχι, ποτε, ποτε , ποτε!

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε μπραβο!!!επιτελους καταδεχτηκατε το καφε μας θκατουλες ....κοντεψαμε να το κλεισουμε!!!!:tongue::tongue::tongue:

το ολυμπος βιολογικο στο οποιο θα προσθετω ελαχιστο εβαπορε
νομιζω οτι το ολυμπος βιολογικο ειναι μια πολυ καλη επιλογη..

κουριτσια!!!!για πειτε μου κι εμενα,επειδη χτες που πηγα σ/μ το ειδα το ολυμπος βιολογικο ....εννοειται αυτο που ειναι σε μπουκαλα?δεν ειναι σε χαρτινο?γιατι η μπουκαλα που ειδα εχει περιπου 20μερες διαρκεια...αυτο εννοειτε?θελω να τους το αλλαξω και ψαχνομαι !!!ελπιζω βεβαια να τους αρεσει!!!η αγγελικη εωσ τωρα πινει το δελτα αντβανσ το χαρτινο(διαρκεια3ημερες νομιζω),η γεωργια νουλακ εβαπορε αλλα θελω πολυ να δοκιμασουμε το ολυμπος καθως εχω ακουσει πολυ καλα λογια!!!
Καλησπέρα αγάπες μου! Τι κάνετε??

Είμαι πολύ καλά, πέρασα ΠΟΛΥ καλά σήμερα κ επιπλέον τα πράγματα δρομολογούνται :D.

Αυτάααααα

μπραβο μπραβο κλειακι!!!!!!παντα να περνας ΠΟΛΥ καλα και απο εδω και στο εξης ακομα καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!

περαστικα μωρε στην βετα-τζαναμπετα!!!!!!

Είναι το club των μαμάδων που απόκτησαν παιδάκι 10/10?

Άργησα αλλά .... Καλως σας βρήκα.

ναι ναι!!!!!!καλως μας ηλθες!!!!!να χαιρεσαι το παιδακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
. Αλλά η παιδίατρός σου είναι απαράδεκτη! Τι εκβιασμός είναι αυτός?? Θα μπορούσε να σε πείσει με επιχειρήματα κ όχι με εκβιασμό! Ακόμα αυτήν έχεις?
ναι κι εμενα να πω την αληθεια δεν μου αρεσε αυτος ο εκβιασμος....εμεις ολα τα εμβολια τα κανουμε τυπικοτατα με εξαιρεση το mmr...αχ αυτο το mmr ποτε μου δεν το δεχτηκα....:cool:

βασσω να την χαιρεσαι την ζουμπουρλουδα σου!!!!!!φανταζομαι τα χερια σου απο τα σηκωματα!!!!!:tongue:θα γινει κοπελαρα!!!!

Επίσης εδώ και μία εβδομάδα είναι ο πεθερός μου στο νοσοκομείο, σήμερα του έκαναν στεφανιογραφία και έδειξε κάτι σε 3 σημεία (έχει ιστορικό αγγειολπαστικής), οπότε κατά τις 14:00 που θα τελειώσει ο γιατρός τα χειρουργεία θα δουν αν θα το αντιμετωπίσουν συντηρητικά με αγωγή, ή με μπαλονάκι, ή με χειρουργείο.

Οπότε προς το παρόν δεν ξέρουμε τίποτα……..

περαστικα στον πεθερο σου αγγελικακι!!!μας ελειψες θκατουλα!!!!το μηνυμα σου ,μου θυμησε τα παλια μηνυματα που μας εγραφες ενα κατεβατο και δεν σου ξεφευγε τιποτα και καμια ασχολιαστο!!!!!

δεν ειναι τιποτα τα μπαλονακια...ειναι πλεον ρουτινα οποτε ολα θα πανε καλα!!!!

οσο για την μικρουλα τσαχπινα σου περαστικα!!!

ειμαι κι εγω χαλια παλι....βρε κοριτσια πια ελεος!!!εχω κατασκασει με τον πατερα μου!!!!!!!συνοπτικα δεκεμβριο09 κανει 3πλο μπαι πας(ανοικτης καρδιας),σεπτεμβριο10 του ξανα ραβουν την τομη καθως του ειχαν αφησει κοιλη(!!!!),γεναρη12 εγχειρηση προαστατη και ενω ολα πηγαιναν καλα τσουπ...να παλι η καρδια!!!!!εκανε προχτες σπινθηρογραφημμα κ του εδειξε οτι το ενα τεταρτημοριο της καρδιας δεν οξυγονονεται!!!!θα κανει σταφανιαια και θα δειξει αν χρειαστει παλι μπαλονακι ή μπαι-πας!!!α!!!!και τωρα που χειρουργουταν του ειπαν οτι η κοιλη που υποτιθεται ξανα-χειρουργηθηκε ωστε να του την ραψουν (σεπτεμβριο10)δεν την εχουν κλεισει και πρεπει κι αυτη να μπαλωθει με εγχειρηση!!!!!δηλαδη αν δεν το καταλαβατε εχουμε 2 εν αναμονη εγχειρησεις!!!

και για την ιστορια ....σας εγραψα απο τον δεκεμβριο του 09,αλλα απο το 2007 εχει κανει πολλα μπαλονακια-στεντ κατα διαστηματα!!!!7μπαλονακια νομιζω τα οποια κ δεν εγραψα......

και ειναι μολις 53!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κλειώ μπράβο σας που το γλεντήσατε και το κάψατε, έτσι για να σκάει η τρόικα και η Μέρκελ!

Ευχαριστούμε για τα περαστικά.

Ειρήνη μου για το Όλυμπος το γάλα δε μπορώ να σου πω γιατί δεν έχω ιδέα, μπορώ όμως να σου πω ότι εμείς πίνουμε χυμό πορτοκάλι Όλυμπος και είναι πεντανόστιμος! :tongue:

και για την ιστορια ....σας εγραψα απο τον δεκεμβριο του 09,αλλα απο το 2007 εχει κανει πολλα μπαλονακια-στεντ κατα διαστηματα!!!!7μπαλονακια νομιζω τα οποια κ δεν εγραψα......

και ειναι μολις 53!!!!!!

Περαστικά και στον δικό σου μπαμπά, να πάνε όλα καλά γιατί είναι και νεότατος.

Κάπου διάβασα ότι είναι ατακτούλης ο μπαμπάς σου και παιδεύει τα παιδάκια του με τα καμώματά του ε; Αυτά είναι...

believe76 να μας πεις διάφορα, ότι θες. Τι παιδάκι έχεις; Αν είναι το πρώτο σου, πότε γέννησες, αν θέλεις άλλο παιδάκι, ότι θες βρε παιδί μου...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Κλειώ μπράβο σας που το γλεντήσατε και το κάψατε, έτσι για να σκάει η τρόικα και η Μέρκελ!

Ευχαριστούμε για τα περαστικά.

Ειρήνη μου για το Όλυμπος το γάλα δε μπορώ να σου πω γιατί δεν έχω ιδέα, μπορώ όμως να σου πω ότι εμείς πίνουμε χυμό πορτοκάλι Όλυμπος και είναι πεντανόστιμος! :tongue:

Περαστικά και στον δικό σου μπαμπά, να πάνε όλα καλά γιατί είναι και νεότατος.

Κάπου διάβασα ότι είναι ατακτούλης ο μπαμπάς σου και παιδεύει τα παιδάκια του με τα καμώματά του ε; Αυτά είναι...

believe76 να μας πεις διάφορα, ότι θες. Τι παιδάκι έχεις; Αν είναι το πρώτο σου, πότε γέννησες, αν θέλεις άλλο παιδάκι, ότι θες βρε παιδί μου...

γεια σου βρε αγγελικακι που ξανα μπηκες στην παρεα μας!!!ειλικρινα μας ελειψες!!!!

μπραβο βε κοριτσια ελατε να ξανα ζωνντανεψουμε το καφε μας!!!!!

μπιλιβ ,οτι θελεις γραψε μας!!!!!!

αγγελικακι ναι...οντως κανει αταξιες ο μπαμπας μου ,του τυπου τσιγαρο!!!!!αχ αυτο το κ@λοτσιγαρο!!!!!!!!!!!!ε ,και λιγο παραπανω αλατι......αυτα!!!!!:(:mad::-x:-x

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Προσπαθούσα να σχολιάσω και στο φβ, αλλά δεν εμφανίζονται τα σχόλιά μου, σας διάβασα όμως, αλλά ΔΕΝ θα τα πω εδώ. Εντάξ;

Απ' ότι καταλάβατε έχει πέσει ΠΑΡΑ-ΠΟΛΥ η δουλειά μου.......................... :-(

Ειρήνη μου μαζί με τις μικρές να μπαίνει τιμωρία και ο παππούς.......... το θέλουν που και που κι αυτοί

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Είμαι του 76 και το πρώτο μου αγοράκι ήρθε τον Οκτώβρη του 2010. Ναι μεν μου έκατσε εύκολα (με την 2η προσπάθεια) αλλά δεν ήθελε να βγεί με τίποτα (26 ώρες στην αίθουσα τοκετού). Το λατρεύω. Και τώρα συνειδητοποιώ την ανιδιοτελή αγάπη της μάνας.

Παλιά ήθελα 3 4 παιδάκια (τα λατρεύω) πλέον όμως και λόγω ηλικίας θέλουμε άλλο ένα. Εκεί που λέγαμε να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες ξεκίνησα δουλίτσα 4ωρη.... οπότε αναβάλεται για λίγο.

Ενώ είχα εύκολη εγκυμοσύνη.... γιατί βαριέμαι αυτούς τους 9 μήνες?!?!

Συμβαίνει σε καμιά σας?

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Ειρήνη μου, είναι ΠΟΛΥ καλό ότι ο μπαμπάς σου είναι μικρός (καλέ!! Πότε σε έκανε?? Αμούστακο παλικαράκι ήταν!). Είναι πολύ καλό, αντέχει στα χειρουργεία! Πιστεύω ότι αφού άντεξε τόσα χειρουργεία κ βαριά μάλιστα, τα υπόλοιπα είναι πιο light. Τον βοηθάει πολύ η ηλικία του.

Από την άλλη πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι δεν μπορεί συνέχεια να την σκαπουλάρει αφενός, αλλά κ αυτό να γίνεται εσαεί δεν γίνεται να προκαλεί τόσο άγχος στους ανθρώπους που τον αγαπάνε!! Τι ρώσικη ρουλέτα παίζει με την υγεία του!! Θύμωσα τώρα!

Αγγελική μέχρι πότε θα είσαι στην δουλειά? Ή δεν ξέρεις κ σου το φυλάνε για έκπληξη :mad: ?

Believe76 να το κάνετε το παιδάκι σας! Θα την βγάλετε την άκρη σας, έτσι θα γίνει με όλους μας... Όντως η εγκυμοσυνη είναι χρονοβόρα... Για μένα ειναι μια τρομακτική διαδικασία, απίστευτα αγχωτική. Έτσι την σκέφτομαι εγώ.

GEXxp3.png

μα γι αυτο κλειω μου ,χωρις να το θελω (ξερω οτι σε ορισμενα ,δεν φταιει εκεινος)του εχω θυμωσει....προχτες ομως τα εβαλα με τον εαυτο μου.λεω<κοιτα ετοιμαζεται για χειρουργειο κ εγω ειμαι θυμωμενη>αλλα τι να κανω πια...φαντασου η μαμα μου η οποια τα τραβαει ολα!!!!!

και ναι,με εκανε μικρος,στα 25 και η μαμα μου 20!!!!!

αχ εμενα παλι κλειακι και μπιλιβ η εγκυμοσυνη μαρεσει!!!!!!!πολυ μαρεσει και παρολο που ειχα πολυ δυσκολες εγκυμοσυνες!!!!!!ειδικα στην πρωτη ταλαιπωρηθηκα με αποκολλησεις,ταβλα κρεβατωμα για μηνες,απειρα κιλα λογω ενεσεων με ορμονες και αλλα πολλα ,αλλα παρολα αυτα την χαιρομουν την εγκυμοσυνη κ την ζουσα ευτυχισμενη την καθε ημερα της!!!

στις υπολοιπες δύο ,αν και φοβομουν πολυ,λογω ιστορικου , παρολο τις καθημερινες αντιπυκτικες ενεσεις ,λιγο ζαχαρακι ,στην γεωργια αν θυμαστε εσπασαν τα νερα στον 5ο μηνα και ταβλιαστικα παλι...παρολα τα χιλια δυο (ο γιατρος μου ,μου το εχει πει....εσυ δεν εχεις αφησει κεφαλαιο για κεφαλαιο της μαιευτικης που δεν το εχεις παθει),παρολα αυτα παλι της χαρηκα στο επακρο!!!!!!!

τι να πω!!!χα χα χα!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

believe καλως ηρθες! μ αρεσει το "believe" .. γιατι το επελεξες?

ειρηνη μου σε χαιρομαι κ σε θαυμαζω!!μπραβο σου.. κ μονο που διαβασα τι περασες στις εγκυμοσυνες σου ταβλιαστηκα κ εγω!!

κοριτσια στην θεσσαλονικη εχει απιστευτη παγωνια κ κρυο που τσακιζει..

ειμαι πολυ ενθουσιασμενη αλλα κ αρκετα κουρασμενη,γιατι σε 3 ωριτσες ξεκινα τι αποκριατικο παρτυ μας..

φιλια σε ολες!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...