Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

οσο για τα γαλατα δεν ξερω γιατι στην ελλαδα ειμαστε τοσο κατα του φρεσκου -οι παιδιατροι-

και στην αγγλια κ στη γαλλια που εχουμε φιλους,ολοι φρεσκο δωσαν στα παιδια τους μετα τους 12 μηνες..

εδω,μου πε η παιδιατρος μας τουλαχιστον,συστηνουν γαλα σκονη αν δεν θηλαζεις,γιατι ειναι εμπλουτισμενο σε σιδηρο κ αλλα στοιχεια που χρειαζεται το παιδι..

συμφωνοι,αλλα οταν το δικο μου τρωει ολο το φαγακι του απ ολες τις ομαδες τροφιμων γιατι να του δωσω σκονη??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω παντως παιδια μεγαλωσε με αγελαδινο φρεσκο γαλα που ειχε ο θειος μου αγελαδιτσες και κατσικουλες...τωρα εδω που σκατα να βαλω την αγελαδα?:mad::mad:στην ταραστα να βοσκαει τα μαρουλια του πατερα μου???? χιχιιχιχι

απο αυγα οκ ειμαστε καλλυμενες μας στελνει ο θειος μου απο την κρητη ανα 15νθημερο καμια 20 με 30 αυγα καθε φορα... φρεσκοτατα... γαλα δεν γινεται να στειλει με τιποτα...

παντως καποια στιγμη εγω θα της το ξεκινησω το γαλα το φρεσκο δεν μοιυ ειπε οχι η γιατρος μας παντως... ο ανιψιος μου που ηταν αλεργικος επεινε κατσικισιο φρεσκο στην ηλικια της μικρης και το καναμε και παραγγελια... {τι τρεξιμο και τοτε }

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Φωτεινη ωραιο αυτο που εγραψες περι χαρισματικων ανθρωπων και πολιτικων! πολυ γελασα!!

Οσο για το γαλα, ειχα κι εγω θεματαρα. Λιγο πριν χρονισει, το παπι σταματησε να πινει την σκονη, ετσι γιατι την βαρεθηκε. Οποτε μετα απο συμβουλη της γιατρου, του εδωσα το νεσλακ 1 μακρας διαρκειας. Τωρα, μετα απο 5 μηνες παλι σταματησε να πινει το γαλα του, και τι δεν διαβασα, και πού δεν ρωτησα, τελικα δεν κατεληξα με σιγουρια πουθενα. H γιατρος προτεινε να δοκιμασουμε το delta advance αλλιως φρεσκο στο οποιο θα προσθετω ελαχιστο εβαπορε για να γλυκαινει καπως(το εβαπορε το πινει με ευχαριστηση αλλα δεν του το δινω γιατι παραειναι γλυκο και λογω θερμικης επεξεργασιας δεν ξερω τι του προσφερει εντελει). Ομως πηγαινοντας στο σουπερ ειδα οτι και το δελτα που ειπε η γιατρος διαρκει περιπου εναν μηνα στα ψυγεια, οποτε γιατι θεωρειται φρεσκο?? Δεν ξερω, μεγαλο μπερδεμα....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

να σου εξηγησω..

σε οσο μεγαλυτερους βαθμους παστεριωνεται ενα γαλα τοσο πιο πολυ κραταει..

λογικα κ τοσο λιγοτερα προσφερει -ασβεστιο κτλ

ωστοσο υπαρχουν γαλατα που λιγουν περιπου σ ενα μηνα πχ ολυμπος βιολογικο το οποιο εχει παστεριωθει στους 72 βαθ πραγμα που σημαινει οτι εχει κρατησει αναλοιωτα τα καλα στοιχεια του αλλα επισης εχει μικροφιλτραριστει πραγμα το οποιο επισης σημαινει οτι το κανει πιο ασφαλες για την καταναλωση μικροβιολογικα..

επισης υπαρχουν γαλατα που ειναι εντελως μακρας διαρκειας δλδ παστεριωνονται στους 90 και,βαθμους κ λιγουν κ γω δεν ξερω ποτε

ε αυτα δε νομιζω οτι προσφερουν κατι

fire αυτο ακριβως πηρα μετα απο ψαξιμο στο σουπερ, το ολυμπος βιολογικο στο οποιο θα προσθετω ελαχιστο εβαπορε αν συνεχισει να μην το πινει προκειμενου να το κανω λιγο πιο γλυκο. Εχω ακουσει και την θεωρια οτι πολλα παιδακια σταματουν να πινουν γαλα καποια στιγμη και δεν το θελω καθολου, εγω κοντευω τριαντα και καθε πρωι πινω γαλα, το ιδιο κι ο αντρας μου. Θα πινουμε εμεις οι γεροι και δεν θα πινει το μωρο??? χιχιχιχι ας ελπισω οτι μου κανει τσαλιμακια και θα του περασουν...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

ellain μου ο ανιψιος μου ειναι 4 ετων κι εδω και εναμιση χρονο δεν πινει γαλα..οταν εβλεπε την μικρη μου να πινει γαλα επινε κι εκεινη :tongue: μετα το εκοψε και μετα το ξαναρχισε στον παιδικο που εβλεπε παλι την μικρη κι εκιε να πινει γαλα και τ αλλα παιδακια..τωρα ξανα παλι το παρατησε... ειναι με τις ωρες τους εγω πιστευω οτι μεγαλωνοντας και εξηγοντας τους τι καλο κανει το γαλα θα το θελουν κι απο μονα τους.

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

fire αυτο ακριβως πηρα μετα απο ψαξιμο στο σουπερ, το ολυμπος βιολογικο στο οποιο θα προσθετω ελαχιστο εβαπορε αν συνεχισει να μην το πινει προκειμενου να το κανω λιγο πιο γλυκο. Εχω ακουσει και την θεωρια οτι πολλα παιδακια σταματουν να πινουν γαλα καποια στιγμη και δεν το θελω καθολου, εγω κοντευω τριαντα και καθε πρωι πινω γαλα, το ιδιο κι ο αντρας μου. Θα πινουμε εμεις οι γεροι και δεν θα πινει το μωρο??? χιχιχιχι ας ελπισω οτι μου κανει τσαλιμακια και θα του περασουν...

νομιζω οτι το ολυμπος βιολογικο ειναι μια πολυ καλη επιλογη..

εγω τουλαχιστον το πινω απο τοτε που βγηκε

ειναι το μονο γαλα που μου "καθετε" καλα κ δεν μου δημιουργει θεματα στο γαστρεντ

μην αγχωνεσαι που δεν πινει γαλα,προσπαθησε να του δωσεις απο αλλες πηγες

ξες κασερακι,ταχινι κτλ

αργοτερα που θα μπορεις να προσθετεις πχ hemo να δεις πως θα το κατεβαζει

Καλησπέρα αγάπες μου! Τι κάνετε??

Είμαι πολύ καλά, πέρασα ΠΟΛΥ καλά σήμερα κ επιπλέον τα πράγματα δρομολογούνται :D.

Σήμερα δεν πήγα δουλειά. Η Ελισάβετ από την Παρασκευή είχε πυρετούλι, κάτι ψιλά. Εκτός από τις 6.30-8.30 το πρωί του Σαβ. που είχε 39,8, της δίνω πονστάν κ σε 30΄είχε πάει 40,2 :shock:. Μετά από 2 ώρες περίπου πήγε 39,4 κ ηρέμησα. Την Κυρ ήταν απύρετη, μόνο δεκατάκια κ χθες είχε πυρετό. Παίρνω τον παιδίατρο κ μου λέει ότι αν κ σήμερα θα είχε πυρετό, να του την πήγαινα να την δει.

Όντως σκατούλες μου το πρωί στις 5 έκανε μπλιάξξξξ το μικρό σκατό μου καθώς είχε 38,8, οπότε την πήγα στον γιατρό. Δεν είχε ακροαστικά, από βήχα κάτι ψιλό. Μάλλον είναι η ίωση που κυκλοφορεί κ κάνει πυρετό για 5-6 μέρες. Δεν μας έδωσε ούτε αντιβίωση. Μια χαρά είναι η μικρή μου, τώρα το βράδυ είχε 37,3.

Αυτάααααα

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Πρόλαβα και διάβασα κάποια τελευταία μηνυματάκια...

Γάλα: το εβαπορέ το πίνει μονορούφι, το φρέσκο λίγο λίγο σαν καφεδάκι.

Η παιδίατρος μας είπε εβαπορέ μέχρι 18 μηνών. Μετά φρέσκο.

Τα παιδιά που θηλάζουν το γυρίζουν σε εβαπορέ πιο εύκολα. Προσπαθούσα να αποθηλάσω με σκόνη και δεν γινόταν τίποτα.

Οπότε απο 12 μηνών εβαπορέ. Και εκεί που ήθελα να το γυρίσω στο φρέσκο, κάπου διάβασα οτι το εβαπορέ περνάει απο έλεγχο, το ελληνικό φρέσκο απο όπου περνάει έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανένα.

ΜΜR: δεν θέλαμε να το κάνουμε άμεσα και η παιδίατρος μας είπε οτι δεν θα μας παρακολουθεί αν δεν υπακούσουμε.

Εμείς τα εμβόλια να κάναμε πολύ αργότερα, γιατί τώρα αλλάξανε τα πράγματα?

EssPp2.png

R9Y0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Καλωσήρθες believe76! Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!

Κοίτα, σχετικά με τα εμβόλια, το πρωτόκολλο των παιδιάτρων μπορεί να αλλάζει μετά από χρόνια. Να βλέπουν δλδ ότι ένα σχήμα εμβολίων αποδίδει καλύτερα με αυτό τον τρόπο.

Είμαι υπέρ των εμβολίων στην ώρα τους κ μάλιστα κάνουμε κ το αντιγριππικό, ενώ δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Αλλά η παιδίατρός σου είναι απαράδεκτη! Τι εκβιασμός είναι αυτός?? Θα μπορούσε να σε πείσει με επιχειρήματα κ όχι με εκβιασμό! Ακόμα αυτήν έχεις?

GEXxp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Καιρό έχω να γράψω κι εδώ.

Εμείς είμαστε super….

Η μικρή χθες έπεσε με φόρα στον τοίχο και έχει ένα καρούμπαλο-μελανιά «να» με το συμπάθιο. Και σήμερα έχει κατέβει στο μάτι το πρήξιμο, αλλά είναι καλά.

Πάλι έτρεχα σαν την τρελή στο σπίτι να δω αν είναι εντάξει. Απʼ ότι μου είπαν μπερδεύτηκε σε ένα παιχνίδι της, ενώ έτρεχε, και ακούστηκε ένα δυνατό μπαμ……. Και πρήστηκε-μαύρισε αμέσως και έχει και ένα πολύ-μικρό χτυπηματάκι.

Κλειώ περασικά στην Βετούλα. Πέρασε και η δικιά μου ίωση πριν κάποιο καιρό με 40,5 πυρετό, ακατέβατο, (χωρίς κοινά συμπτώματα, μόνο κόκκινο λαιμό) και συνέπεσε με το priorix tetra και έγινε κόλαση…… κάναμε εξετάσεις αίματος, ούρων αλλά ευτυχώς όλα καλά.

Πριν από αυτό κάτι άλλο μας είχε συμβεί αλλά αν σας πω ότι δε θυμάμαι;;;;; Καθόλου όμως…….

Επίσης εδώ και μία εβδομάδα είναι ο πεθερός μου στο νοσοκομείο, σήμερα του έκαναν στεφανιογραφία και έδειξε κάτι σε 3 σημεία (έχει ιστορικό αγγειολπαστικής), οπότε κατά τις 14:00 που θα τελειώσει ο γιατρός τα χειρουργεία θα δουν αν θα το αντιμετωπίσουν συντηρητικά με αγωγή, ή με μπαλονάκι, ή με χειρουργείο.

Οπότε προς το παρόν δεν ξέρουμε τίποτα……..

Α και ο μπαμπάς μου με πίεση, αλλά ευτυχώς ρυθμίστηκε γρήγορα. Συμπάσχουν τα συμπεθέρια… Η μαμά μου επίσης με τα διάφορα της……..

Κατά τʼ άλλα με τη δουλειά χάλια όπως τα ξέρετε, περιμένω να τελειώσω από εδώ, τουλάχιστον να είμαστε καλά.

Η ψυχό…. σε άθλια κατάσταση, τρέμω… να έχει δουλειά ο άντρας μου.

Η κατάσταση στο Ελλαδιστάν θκατά.

Η υγεία δεν ξέρω……. όοοοταν ηρεμίσουμε με τα υπόλοιπα θα ξεκινήσουμε μια σειρά από εξετάσεις-γιατρούς και βλέπουμε…….. όμορφα δηλαδή.

Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά……

Περαστικά σε όλους μας.

believe76 Καλωσόρισες και να σου ζήσει το παιδάκι σου! Σε μαύρισα ε; Συνήθως δεν είμαι έτσι, αλλά όλα μες τη ζωή είναι. Σωστά;

Πες μας κάτι για σένα. Εδώ είμαστε μια καλή παρεούλα αν και τον τελευταίο καιρό ψιλο-χαμένες.

Γαλατάκι εμείς δεν της δίνουμε ακόμα, αλλά ο doctor είχε πει σκόνη σε αυτή την ηλικία. Πάντως ελπίζω να μη μοιάσει σʼ εμένα γιατί σε αντίθεση με την Έλενα εγώ το σιχαίνομαι…..

Να μου φιλήσετε μουτράκια και κοιλίτσες!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλημέρα!

Καλωσήρθες believe76!

Ναι. αυτό είναι το καφέ Οκτώβριος 2010 απλά έχει και μερικούς φιλοξενούμενους! Όπως την υποφαινόμενη! Ο γελαστός μου είναι γεννημένος τον Γενάρη του 2011....Είναι το τσικό της παλιάς φουρνιάς....:)

Clelia περαστικά στην αγγελουδένια σου!Να μου την φιλήσεις!

Όσο για τα γάλατα...οι παιδίατροι εδώ φοβούνται το φρέσκο μέχρι τα 2 για έναν απλούστατο λόγο....ειδικά σε περίοδο καλοκαιριού παρατάνε τα τελάρα με το γάλα έξω από τα μαγαζιά και τα σούπερ μάρκετς για αρκετή ώρα τα χαράματα.....με αποτέλεσμα να μένουν εκτός ψυγείου....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Αγγελική μου... περαστικά στον πεθερό κ στον μπαμπάκα! Όπως κ στην γλωσσού μας μετά το στουκάρισμα που της άφησε παράσημο μωρέεεεε... Nα μας λες τους προβληματισμούς σου βρε! Δεν μαυρίζεις κανέναν, πρέπει με κάποιο τρόπο να ζητήσουμε συμπαράσταση από τους φίλους μας. Τι να κάνουμε, σαν τα χαζοχαρούμενα θα είμαστε κ δεν θα μας αγγίζει τπτ?

Κορίτσια μου, ευχαριστώ για τις ευχές σας για περαστικά στο μικρό σκατό μου!

GEXxp3.png

Κλειώ μου ευχαριστώ για τη συμπαράσταση!

Α θυμήθηκα τι άλλο έπαθα με τη μικρή, (κουρκούτι έχει γίνει το μυαλό μου - ασχολίαστο) γέμισε το κορμάκι της εξανθήματα, αλλά δεν ξέρουμε από τι;;;;;;;;;; Λογικά τροφικό μας είπε ο γιατρός, αν και δεν είχε φάει κάτι καινούριο (φακές το μεσημέρι-γιαούρτι το απόγευμα και χυλοπίτες-κοτόπουλο το βράδυ) της έδωσα atarax 1 φορά και εξαφανίστηκαν, για 1 εβδομάδα περίπου έβγαζε 5-10 πολύ μικρά σε διάφορά σημεία για μερικά δευτερόλεπτα ή λεπτά και μετά τέλος. Προς το παρόν δεν το ψάχνουμε είπε ο doc, το αντιμετωπίζουμε σαν τυχαίο γεγονός-κάτι που συμβαίνει.

Λοιπόν τα νέα του πεθερού μου:

για 3 εβδομάδες φαρμακευτική αγωγή και μετά μπαλονάκι και βλέπουμε. Την εκδοχή του χειρουργείου δεν την αποκλείουμε, απλά ξεκινάμε και βλέπουμε. Έχει σε 2 αρτηρίες στένωση, 75% και (65%? δε θυμάμαι τη δεύτερη, anyway). Οπότε λογικά? αύριο παίρνει εξιτήριο.

Αυτά!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...