Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εμεις καναμε το πριοριχ και μας ειχε πει καποιες συγκεκριμενες ημερομηνιες να περιμενουμε πυρετο , αλλα δεν καναμε ουτε καν δεκατακια...

Με ποιον τσακωνεσια μικραν μου εσυ ? με το αχαιρευτο?:mad::mad::mad::mad:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ??????????????

εννοειται δεν σχολιαζω τιποτα ... δεν θελω να παθεις τιποτα...

Πως πηγε το ..."γευμα" σημερα?;);)

9zlup2.png

να σου γραφα βικυ μου αλλα θα χαρακτηριστω κ σαδιστρια οποτε δε λεει :rolleyes:

απλα ειναι υπεροχη πολη με αλλο πολιτισμο κ κουλτουρα,με ωραιους ρυθμους κ πολλα πολλα πολλα χρονια μπροστα οπως οι περισσοτερ χωρες της εε

η κλειω με καλυψε στα περι βυζακιου,τι να πω..

το καλο ειναι οτι απ τον 6ομηνα εκτος απο τους βραδ θηλασμους,τρωει βυζι μονο πρωι βραδυ δλδ το δεχτηκε πολυ ευκολα!! ισως επειδη οι νεες γευσεις τον καλαρεσαν..

Χεχεχε!

Νομίζω ότι δεν την έχασα την ευκαιρία μου ακόμη! Γίνεται άλλο ένα τον Σεπτέμβριο εκεί! Στην ίδια πόλη! :P:p:p:p Λες να θηλάζω μέχρι τότε;:roll:

Βίκυ τρέχα τώρα με το βυζί απόξω!!

Αχαχαχα!!

Χαχα! Μη σου πω και με τα δύο!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Και για να ξεmαυρισουμε λιγο http://youtu.be/iCQ0vDAbF7s :)

Πω, πω....τι μου θύμισες τώρα! Ταξίδι στην Ιταλία το 1991!:P Το ακούγαμε εκεί τότε....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ??????????????

εννοειται δεν σχολιαζω τιποτα ... δεν θελω να παθεις τιποτα...

Πως πηγε το ..."γευμα" σημερα?;);)

To γεύμα ήταν ΠΟΛΥ καλό!! Μπορεί μεν να ήταν σκληρό (εξαιτίας της έλλειψης λίπους), αλλά ήταν τρυφερό (εξαιτίας της .... διάθεσης).

Εγώ όμως θα σκάσω!!

Θα το κάνω το φονικό!!!

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

μερααααααααααααααααα

κλειω μου δεν ειναι οτι το φοβαμαι,εχω διαβασει κ γω διαφορα κ θα θα το κανω στο παιδι απλα σκεφτομουν να το παω λιγο αργοτερα..

εσυ που το κανες ειχες σιγουρευτει οτι η τζααμπετα δεν ειναι αλλεργικη στο αυγο??

μπορω να φανταστω ισως με ποιον τσακωνοσουν αλλα οχι γιατι.. -ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα!! -προσπαθησε να μην τσακωνεσαι μπροστα στο Λιζακι..

τα νιωθουν ολα μωρε..

βικυ ελπιζω πως θα χεις ξεμπερδεψει μεχρι τοτε..κ γω μαζι..πφ!

σας ειπα οτι πινουμε φρεσκο γαλα? η παιδιατρος μου πε μετα τα 2 αλλα εγω την εγραψα κανονικα..:rolleyes:

Fire ;) καλά κατάλαβες!

Αυγό δίνω στο μικρό σκατό από 12 μηνών, όποτε γουστάρει το τρώει. Σίγουρα δλδ δεν είναι αλλεργική, άλλωστε κ στα φαγητά που τρώει μπορεί να υπάρχει αυγό μέσα. Κ ο δικός σου βρε δεν έχει φάει αυγό? Λογικά θα ξέρεις άμα είναι αλλεργικός ή όχι.

Κ μας ο γιατρός δεν επιτρέπει φρέσκο γάλα πριν τα 2 χρόνια, επειδή λέει είναι σαν να δίνουμε στο μωρό γάλα απευθείας από αγελάδα (και καλά, για να το καταλάβω το είπε έτσι). Δεν είναι για μωρά. Λογικά έχεις αποθηλάσει? Εγώ πάντως όταν πίνω φρέσκο γάλα με κουάκερ κ μούσλι, γλύφει λίγο η Ελισάβετ, του το είπα του γιατρού κ γελούσε. Μου είπε για τόσο λίγο δεν κάνει κακό.

Η Ελισάβετ ευτυχώς κοιμόταν κ πάλι καλά που δεν ξύπνησε με τις αγριοφωνάρες!

Vasdeli γιατί αναρωτιέσαι αν θα θηλάζεις ακόμα τον Σεπτέμβρη? Εγώ ακόμα θηλάζω.

GEXxp3.png

ειχε λιγο απ'ολα το γευμα σου μικρη κλειω μου δεν πειραζει...

Μακρυα απο καθε αιχμηρο αντικειμενο ... βαλε τ'ακουστικα και κατσε και ακου μουσικουλα .....

ρε κοριτσια πολυ ψωμου μου βγηκε η μικρη ... τρωει ο μπαμπας μου λιγο ψωμακι και τον εχει τσακισει στην τρακα :) ενω εφαγε φαγακι ....αλλα ειναι κι επιλεκτικη καθαριζει την κορα απο την ψυχα και μου δινει την κορα στο τελος... :tongue::tongue:

Οσο για το γαλα την ρωτησα την γιατρο αν μπορει να πιει το νεσλακ 1 και ξεκιναω καπως ετσι ...και μου ειπε ναι . το πηραμε το ηπιαμε το μπουκαλι ολο : 1ον δεν συμφερει ... μεσα σε 2 μερες εχει εξαφανιστει το γαλα με τοσο που πινει η μικρη .... και 2ον επεσε πανω στην γαστρεντεριτιδα και δεν ηξερα εαν εφταιγε το γαλα η τιποτα αλλο και το κοψαμε... θα το ξαναδοκιμασουμε προς το καλοκαιρι...

χιιχ χορευει μεσα στο παρκο ακουγοντας την σαγια μεσα στο μεσ την καλη χαρα χιχιχιιχιχ

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Αχχχ ναι το διαβασα πριν απο λιγο και δεν μπορουσα να το χωνεψω...και ποιος δεν ερωτευτηκε μ αυτο το τραγουδι , με την φωνη της ...τα τραγουδια της γενικοτερα?

Εγω παντως με αυτο το τραγουδι γνωρισα τον εφηβικο μου ερωτα ;);)

και με το the bodyguard εκλαψα πρωτη φορα {το ειχα δει στο σινεμα και διπλα μου ειχα καποιον που ηθελα }ντροπηηηη :-(:-(:-(:-(

9zlup2.png

κλειω οχι βεβαια δεν εχω αποθηλασει αλλα εχω αρχισει προσπαθειες για να το κανω..

ετσι αρχισα να εισαγω γαλα

κ αντι να δωσω σκονη ειπα να δωσω φρεσκο

πινει γυρω στα 120 Ml τη μερα

εσενα ο παιδιατρος σου αν δεν θηλαζες ακομη τι θα σου προτεινε,σκονη?

ο δικος μου τρελλαινεται για κουλουρι θεσσαλονικης- ρε κοριτσια

τρωει σχεδον ενα μερα παρα μερα..

Ναι, στα μωρά αρέσει το ψωμάκι, είναι γενικό το φαινόμενο. Ακόμα κ η δικιά μου που είναι κακόφαγη, τρώει λίγο.

Fire, όταν είχα ρωτήσει τον παιδίατρο τι γάλα να δώσω σε περίπτωση που σταματήσει το γάλα μου (μα κάτι απορίες που έχω), μου απάντησε ότι δεν γίνεται αυτό από την μία μέρα στην άλλη, όταν φτάσει εκείνη η στιγμή θα μου πει. Ιδέα δεν έχω τι θα μου πρότεινε.

Πάει κ η Whitney, ανάθεμα τον εθισμό της!! Δεν μπορούσε σαν κοινή σταρ να κάνει μια στο τόσο λίγη κόκα? Έπρεπε να το ξεκατινιάσει το θέμα?? Κρίμα κρίμα

GEXxp3.png

αυτος ο αταλαντος που πηγε κ παντρευτηκε την εμπλεξε ο Bοbby Brown κακη του ωρα..

τεσπα,το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι χαρισματιοι ανθρωποι φευγουν νωρις απ αυτον το κοσμο

κ για του λογω το αληθες,δειτε τους πολιτικους μας..

αιωνοβιοι..:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...