Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τωρα μ ανεβασες εσυ γιατι ημουν αναμεσα στα δυο..!!!:D:D:D
:P:p:p;););)

Εσύ γεννήθηκες για μάνα, με τέτοια αποθέματα υπομονής κ αγάπης που έχεις!

αχ βρε κλειακι μου!!!!!!!τι μου θυμησες τωρα!!!!οταν γεννησα το πρωτο μου αγγελουδι ,ηλθε στην κλινικη να με δει μία θεια μου και μου ελεγε διαφορα να μου απαλυνει τον πονο μου,οταν γεννησα το αγγελικακι μου ξανα-ηλθε και μολισ με βλεπει της λεω <εγινα επιτελους μαμα>και μου λεει <μα εσυ κορη μου γεννηθηκες μαμα>

τεσπα...συγκινηθηκα..

σευχαριστω πολυ κλελουκι για τα λογια σου !!!!!!

το φανταζομαι κλειω μου,ελπιζω να μη σας παρουν και τους υπολογ καποια στιγμη

:P:tongue::Pμην το γελαμε...ετσι οπως παμε...

ειρηνη ο γιοκας μου σου στελνει φιλακια.. το ακουμε καθε πρωι το beautiful day..

αχ κι εγω του στελνω πες του!!!!πολλα πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να του φιλησες και τα μπουτακια του!!!!!!και τα μαγουλακια του!!!τον γλυκα!!!!ακουει και U2!!!!!εχει γουστο το παιδι απο μωρο!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρααααα.....

Καλε Fire βαλτή είσαι με τον Άγιο Στέφανο πρωί πρωί.....:-( Πες μου και άλλα και έφυγα πετώντας...

Τη γκαντεμιά μου....είπα να γράψω μια κουβέντα ξύπνησε ο τατάνκας μου.....πάω....:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρααααα.....

Καλε Fire βαλτή είσαι με τον Άγιο Στέφανο πρωί πρωί.....:-( Πες μου και άλλα και έφυγα πετώντας...

Τη γκαντεμιά μου....είπα να γράψω μια κουβέντα ξύπνησε ο τατάνκας μου.....πάω....:tongue:

τρεχα τρεχα βασδελακι!!!!!!!!!!:tongue:
δεν ακουει απλα..ροκαρει!!!

:cool::P;)

:tongue::tongue::tongue:

παντως απο χτες που λεγατε για τα κιλακια ξερετε τι μου ηλθε στο μυαλο???και τα δυο παχουλακια(πεπε κ ροκας-fire) τυχαινει να θηλαζουν ακομααα!!!τυχαιο?αυτο για διαφορουσ παιδιατρουσ,κοσμος κτλ που υποστηριζουν οτι με το μαμισιο γαλατακι δεν παιρνει βαροσ το μωρο κτλ!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

να σου γραφα βικυ μου αλλα θα χαρακτηριστω κ σαδιστρια οποτε δε λεει :rolleyes:

απλα ειναι υπεροχη πολη με αλλο πολιτισμο κ κουλτουρα,με ωραιους ρυθμους κ πολλα πολλα πολλα χρονια μπροστα οπως οι περισσοτερ χωρες της εε

η κλειω με καλυψε στα περι βυζακιου,τι να πω..

το καλο ειναι οτι απ τον 6ομηνα εκτος απο τους βραδ θηλασμους,τρωει βυζι μονο πρωι βραδυ δλδ το δεχτηκε πολυ ευκολα!! ισως επειδη οι νεες γευσεις τον καλαρεσαν..

Εμένα όποτε με βλέπει θέλει βυζί! Το θεωρεί κάτι που την παρηγορεί, κάτι για να ξεβαριέται, κάτι που έχει γάλα, κάτι για να ξεβυζιάζει την μανούλα με τα μεγάλα βυζά. Δεν ξέρω τι να πω!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Ειρηνη εισαι μια γλυκα, εισαι φτιαγμενη για μανα!!! Μα δεν ειναι τρελα τα ατιμα?? Εμεις τον κοιταζουμε καποιες στιγμες και κοιταζομαστε με νοημα με τον αντρα μου και λεμε "πώς να μην θες να πολλαπλασιασεις αυτην την χαρα?"... Ατιμη τροικα, καταραμενο μνημονιο που μας κανατε τα οικονομικα μας χαλια.... ουστ....

Fire μην ανησυχεις κανεις δεν σε κατηγορει για σαδισμο, λες και δεν ξερουμε τι ειμαστε οι Ελληνες... Οσο για το ντιρλα, κι εγω θελωωωω!!! Πηγα σε ενα παρτυ τις μερες των γιορτων και ξεβιδωθηκα λεμε, εκανα σαν να μην ειχα ξαναπιει, σαν να μην ειχα ξαναχορεψει, χρειαζεται που και που γιατι βιδα ειναι και δεν θελει πολυ να λασκαρει...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ellain ξέδωσες κοριτσάρα μου?? Άντε μπράβο, σου χρειάζεται να περνάς καλά!!

Πού είσαι ρε Fire έλα στο fb που λέμε ΤΑ σόδομα και γόμορρα!!

GEXxp3.png

Έλα Fire μου!!

Κ εγώ φοβόμουν πολύ το mmr, είχα διαβάσει πολλά... Ότι προκαλεί αυτισμό, εξαιτίας υψηλού πυρετού κλπ κλπ κλπ!

Ρώτησα τον παιδίατρό μου, με καθησύχασε, διάβασα κ όλες τις απόψεις στο φόρουμ κ τελικά καταστάλαξα ότι είμαι υπέρ των εμβολίων.

Τέσπα, η Ελισάβετ έκανε το priorix (είναι η πιο ελαφριά μορφή του mmr) όταν ήταν 15 μηνών, ανέβασε πυρετό 38,2 μετά από 10 μέρες (όπως με είχε προετοιμάσει ο γιατρός μου). Αυτός ο πυρετούλης ήταν ωρών, ούτε 12. Μετά έκανε δεκατάκια, σε 3 μέρες ήταν περδίκι.

Αυτά... Αυτό το μνμ το γράφω εδώ κ 45'. Ταυτόχρονα τσακώνομαι!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...