Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Καλε, μόνο ο Πέπε είναι 12 κιλά;:P

Ποιον θρέφω; τον τατάνκα;

Έχει και μυξούλες το καλό μου! Ευτυχώς όχι πυρετό!!!! Τον κόλλησαν οι ταλιμπάν μάλλον χωρίς αυτοί να νοσήσουν....αλλά μια χαρά με τον θηλασμό νομίζω ότι προστατεύεται ακόμη!

Τα βράδια μας έχουν γίνει λίγο φρίκη ξυπνά κάθε ώρα και τον έχω όλη την ώρα στο στηθος αλλά θα περάσει και αυτό!:P

Να σας πω τον πόνο μου; Είπα όχι σε ένα συνέδριο στην Βιέννη λόγω θηλασμού....δεν το μετάνοιωσα αλλά να.....όσο σκέφτομαι το ταξιδάκι....:(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρήνη εγώ σε έχω για πολλάαααααα παιδιά! Τα 3 τα θεωρώ λίγα για σένα! Άμα θυμάσαι, το είχα πει: αν η Ειρήνη δεν είχε κάνει καισαρική θα ήταν η πρώτη που θα έκανε παιδί (μετά που είχαμε γεννήσει τα μωρά του OP). Άντε, ξεκίνα!!!

Vasdeli γιατί βρε δεν μπορούσες να πάρεις τον μικρό μαζί σου? Αλλά θα έπρεπε να ερχόταν κ ο μπαμπάς ώστε να τον κρατάει όσο θα ήσουν στο συνέδριο, έχετε κ άλλα 2 παιδιά... Ναι, λίγο χλωμό! Μωρέ έχετε ταξιδάκια μπροστά σας ουουουου! Αλί σε εμάς που πηγαίνω Άγ. Στέφανο κ το θεωρώ εκδρομή (λέμε τώρα!).

Λοιπόν, πήγα πριν λίγο στο σπίτι της Τσιπούρας η οποία είναι μια κούκλα με μια κοιλούμπα που όλο κουνιόταν (η κοιλούμπα, όχι η Τσιπούρα!). Τι να κάνει το μωρό, αντιδρούσε στην τσιριχτή φωνούλα μου :D. Χάρηκα πολύ που την είδα, είδα κ το γατί Νο 1 (το Νο 2 είναι ντίβα κ δεν εμφανίστηκε). Τέλεια! Μου έφτιαξε τη μέρα μου!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

τατανκα??? χαχαχα!!! θεικο!!! ηταν να παω για υπνο αλλα εσκασα στα γελια!!!

Βικυ εμεις ακολουθουμε με 11,300 περιπου γι αυτο κλειω αν θες σου δινουμε κ μεις λιγο ψαχνο!!!

λεγοντας για αγ.στεφανο κλειω,εγω θυμηθηκα τον αγ.στεφανο στη Βιεννη που δεν θα παει η βικυ

τι ναος!! τι επιβλητικοτητα!! ανατριχιασα κ μονο που το θυμηθηκα

βγαλμενος απο αλλη εποχη

αν ημουν σκηνοθετης θα θελα να γυρισω ταινια μεσα κ εξω απ το ναο

κ μενα επειδη τα ταξιδια ειναι ολη μου η ζωη μου χει λειψει να παω καπου και ελπιζω σε δυο-τρια χρονακια που θα ξεπεταχτει ο μικρος να φευγουμε ολοι μαζι με πρωτο προορισμο την ντισνευλαντ

Ειρήνη στείλε μου τον αριθμο ΙΚΑ σου , το Αφμ σου να τα δω λίγο αύριο και μετα θα σου πω αν θα πας η όχι . Και γράψε μου την ημερομηνία της πρώτης απόλυσης της δεύτερης πρόσληψης και απόλυση της δεύτερης.

Βίκυ αυτο είναι για δαγκωματιες πολλές ας

Κλειώ βολτουλες κάναμε σήμερα βλέπω :):)

Ειρήνη αυτο με το μωρο στον αντεννα το είδα κι εγω και μου λέει η μητέρα μου να το βάλω μπροστά όταν γίνει καλα

Τι γλυκιάς που ήταν :):):)

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια κινηση βλεπω κι εδω... Αφησα την μαυριλα μου στο φατσοβιβλιο, να την αφησω κι εδω. Αντε καλε, πλακα κανω. Δεν θα σας μαυρισω εδω :)

Κλειω, σε καταλαβαινω, το παπι περναει φαση φερμουαρ (στο στομα) και εγω να τρεχω απο πισω με το κουταλι και να κανω ολαααα τα καραγκιοζιλικια του κοσμου για να ανοιξει το στοματακι. Ειναι 9200 με υψος 83 cm, η γιατρος δεν ανησυχει αλλα εγω προβληματιζομαι. Καλα δεν πειναει αναρωτιεμαι?Τι να πω... Οποτε μπουτακια τελος, εχουν γινει καλαμοποδαρα, σε νιωθω, ομως θυμαμαι η Ελισαβετ απο την αρχη δεν ετρωγε, ε? Με το καλο τα μασκαριλικια σας και να περασετε σουπερρρ στο μπαλετοπαρτυ!

Βικυ, εισαι μανα με τα ολα σου, μην στεναχωριεσαι για το ταξιδακι, θα ερθουν κι αλλες ευκαιριες. Μονο να ειμαστε καλα...

Φωτεινη τι ιστορια ιντερνετικου ερωτα ηταν αυτη καλε? Οντως σταθηκες πολυ τυχερη, η τυχη ειναι με τους τολμηρους :) να ειστε παντα ευτυχισμενοι

γεια και χαρα στις υπολοιπες! ξυπνησε ο ταλιμπαν και παμε για μουσικη (κι εχω εναν πονοκεφαλο, δεν περιγραφεται....)φιλακιααααα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Fire σου το εύχομαι ολόψυχα!! Ταξιδάκια με το μωρό σας!! Τρελλαίνομαι!! Με το καλό!

Φωτεινή αυτό που είπε η μαμά σου, είναι πολύ αισιόδοξο για την ψυχολογία της σε συνδυασμό με την κατάθλιψη που έχει! Όλα καλά θα σου πάνε! Θα φύγει κ ο αδελφός σου, που σημαίνει ότι θα το κάνεις μαρή το 2ο! Άντε κορίτσι μου!

ellain για την μαυρίλα σου απάντησα στο fb. Σε σκέφτομαι συχνά, περίμενα να νιώθεις έτσι, ήταν θέμα χρόνου. Βρήκα κάποιες λύσεις, στίβω το μυαλό μου να βρω κι άλλες! Λοιπόν Μιχάλης και Ελισάβετ είναι στα ίδια κυβικά! Σκατοαδυνατούλια!! Όντως η Ελισάβετ άργησε να πάρει μπρος από θέμα φαγητού κ θεωρείται από τα "κακόφαγα" παιδιά αλλά από την στιγμή που ο παιδίατρος δεν ανησυχεί ("όταν πεινάσει, θα φάει! Μην αγχώνεσαι! Απλά δεν θα την δεις ποτέ χοντρή"), δεν το πολυσκέφτομαι το κοτοπουλομπουτάκι μου!

Σκατούλες: από το amazon.uk μπορείτε να παραγγείλετε πάνες για baby-swimming, ριζογκοφρέτες (βιολογικές), καθαριστικά για το σπίτι, για τα πατώματα, για τα πιάτα, για ό,τι τραβάει η γκλάβα σας!! Ακόμα και ποπ κορν που φτιάχνεται στον φούρνο μικροκυμάτων! Στο 1/3 (τουλάχιστον) της τιμής που υπάρχουν στο Ελλαδιστάν! Τώρα τα ανακάλυψα αυτά, κ πραγματικά νίωθω τόσο μα τόσο μα τόσο μ@λ@κας που τα έσκαγα στο βιολογικάδικο της γειτονιάς μου!!

GEXxp3.png

meraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

αχ κλειω μου εκτος απο ταξιδια θελω να παω σε μια σουπερ συναυλια,να τραγουδησω κ να γινω ντιρλα κ να μη νιωθω την ευθυνη για τιποτα κ για κανεναν..

αφιερωμενο σε ολες τις sweet sweet sweet μανουλες του καφε μας...

ααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχ

My love she throws me like a rubber ball

Oh oh oh, the sweetest thing

She won't catch me or break my fall

Babyʼs got blue skies up ahead

But in this I'm a rain cloud

You know she wants a dry kind of love

I'm losing you

I'm losing you

Ain't love the sweetest thing

I wanted to run but she made me crawl

Eternal fire, she turned me to straw

Oh oh, the sweetest thing

I know I got black eyes

But they burn so brightly for her

This is a blind kind of love

I'm losing you

Whoa haaa, I'm losing you

Ain't love the sweetest thing

Ainʼt love the sweetest thing (background)

Ainʼt love the sweetest thing (background)

Ainʼt love the sweetest thing (Bono)

Ahhhh haaa haaaa

Ahhhh haaa haaaa

Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl

You can sew it up but you still see the tear

Baby's got blue skies up ahead

But in this I'm a rain cloud

Ours is a stormy kind of love

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε??

αχ φαιαρ!!!!τι ωραια τα τραγουδια σου!!!!!ναι αυτο το ντιρλα κι εγω το θελω!!!

Έχει και μυξούλες το καλό μου!

βασδελακι διαβασες για το γιατροσοφι που σας εγραψα στο φεις???αν θελεισ κανε το και θα δεις μεγαλη διαφορα στισ μυξουλες του!!περαστικα σας!!!!!!!!!

Να σας πω τον πόνο μου; Είπα όχι σε ένα συνέδριο στην Βιέννη λόγω θηλασμού....δεν το μετάνοιωσα αλλά να.....όσο σκέφτομαι το ταξιδάκι....:(

αχ σε καταλαβενω γειτονισσα.....

περσυ νοεμβρη παντρευοταν η φιλη μου στην ροδο!!!!δεν πηγα λογω θηλασμου!!!δεν ηθελα φυσικα να τον κοψω,αλλα και το να παρω την μπουρμπουλ μαζι μου 2 μηνων βρεφος δεν ηθελα!!!εν τελει δεν πηγα ,αλλα το εχω μετανοιωσει που δεν πηγα να την καμαρωσω και να δω τισ φιλεσ κ συμφοιτητριεσ μου!!

εσενα ομωσ τωρα που εχει εδραιωθει για τα καλα,η γαλουχια μηπωσ μπορεισ να πας κ απλα να κανεισ λιγεσ αντλησεισ εκει?ειναι πολλεσ ημερες το συνεδριο?βεβαια σε θεματα θηλασμου κτλ εσυ εισαι κορυφη ,αρα σιγουρα θα τα εχεισ σκευτει ολα αυτα που λεω...

Ειρήνη εγώ σε έχω για πολλάαααααα παιδιά! Τα 3 τα θεωρώ λίγα για σένα! Άμα θυμάσαι, το είχα πει: αν η Ειρήνη δεν είχε κάνει καισαρική θα ήταν η πρώτη που θα έκανε παιδί (μετά που είχαμε γεννήσει τα μωρά του OP). Άντε, ξεκίνα!!!

κλειακι εισαι γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μακαρι να μπορουσα να κανω πολλαααα παιδια!!τα λατρευω!!!!αλλα απο την μία ειναι τα οικονομικα απο την αλλη ειναι οι καισαρικεσ(εχω ηδη 3!!!!).κανονικα οι γιατροι δεν συνειστουν πανω απο 3!!!ο πρωτος μου γιατροσ μου ειχε πει εωσ 6-7?,ο τωρινος μου ειπε οτι αφου με ξεγεννησει και δει τα εσωτερικα(μητρες κτλ)θα μου πει αν προχωρησω σε 4η καισαρικη!!!οταν λοιπον με ξεγεννησε στην γεωργια μου ειπε οτι ολα ειναι αψογα μεσα σαν να μην ειχα ξανακανει αλλη καισαρικη!!!βασικα θα ηθελα οσο δεν φανταζεσαι να κανω μία κανονικη γεννα!!!αλλα εδω ειναι απαγορευμενο!!!!

(πολυλογια με επιασε ε???)

Λοιπόν, πήγα πριν λίγο στο σπίτι της Τσιπούρας η οποία είναι μια κούκλα με μια κοιλούμπα που όλο κουνιόταν (η κοιλούμπα, όχι η Τσιπούρα!). Τι να κάνει το μωρό, αντιδρούσε στην τσιριχτή φωνούλα μου :D. Χάρηκα πολύ που την είδα, είδα κ το γατί Νο 1 (το Νο 2 είναι ντίβα κ δεν εμφανίστηκε). Τέλεια! Μου έφτιαξε τη μέρα μου!

αχ σοβαρα???ποσο μα ποσο θελω να συναντησω την τσιπουαρα μασ αλλα και εσενα κλελουκω!!!!!!!!γενικα ολεσ τισ κοπελεσ του καφε μας!!αχ ειδες και την τσιπουροκοιλουμπιτσα????ελπιζω να του εδωσες πολα φιλακια και απο ολεεσσσ εμας!!χι χι!!
Ειρήνη στείλε μου τον αριθμο ΙΚΑ σου ,

φωτεινη μου ,θα πηρεσ το μηνυμα λογικα!!οποτε μπορεις καλη μου ,οχι να πιεστεις ή να χασεις χρονο για μενα...όποτε μπορεις κ εισαι πιο λασκα στην δουλεια σου!!!σευχαριστω κ παλι!!!!ειλικρινα !!!!:P

Ειρήνη αυτο με το μωρο στον αντεννα το είδα κι εγω και μου λέει η μητέρα μου να το βάλω μπροστά όταν γίνει καλα

Τι γλυκιάς που ήταν :):):)

αχ ξεσηκωθηκα!!!!!το λεω μετα της μαμας μου ,στο τηλεφωνο και μου λεει<βρε ,δεν βλεπεις που με τις δυο πρεπει να εισαι συνεχεια στο ποδι κ να τρεχεις .....δεν βλεπεις μου λεει την μπουρμπουλ που εχει σκανταλια αγοριου ,μονο θελεις και 3ο????περιμενε να μεγαλωσουν λιγο...>και της ειπα <γιατι θα επιβαρυνω κανεναν σας (εννοουσα για βοηθεια) εγω τα καταφερνω ,εσεις τι θετε?>βεβαια ολα αυτα στα αστεια εννοειται...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!!

Βρε ντιρλιαστείτε να το 'φχαριστηθείτε!!! Βάλτε τα για ύπνο και ντιρλιαστείτε! Ε μέχρι το πρωί που θα ξαναθηλάσετε θα είναι οκ το γάλα, 1 μεζούρα αλκοόλ εξατμίζεται από το σώμα σε 1 ώρα. Πόσο σκοπεύετε να πιείτε βρε Ορέστηδες Μακρήδες?

Κ σε συναυλίες να πάτε!

Κ να τραγουδήσετε κ σε ταξίδια να πηγαίνετε με τα μωρά σας!!

Fire δεν έχω ηχειάκια στην δουλειά μου για να ακούσω το τραγουδάκι :(.

Ειρήνη μου! Θέλω κ εγώ να σε συνταντήσω... Αλλά θα γίνει κ αυτό! Πού θα πάει!

Τον τσιπούρο τον χάιδευα κ του είπα πόσο τον περιμένουμε όλες να έρθει (στην ώρα του!!) κ πόσο τον αγαπάει η μαμά του εδώ κ χρόοοοοονια!!

Σχετικά με τις καισαρικές, έχει αλλάξει η τακτική των γιατρών. Παλιά έλεγαν μέχρι 3. Τώρα λένε 6-7, κάποιοι μέχρι κ 8, αλλά προηγουμένως να έχουν εξετάσει μετά από κάθε γέννα κατά πόσο η γυναίκα θα μπορέσει να κάνει επόμενη καισαρική ή όχι.

Εσύ γεννήθηκες για μάνα, με τέτοια αποθέματα υπομονής κ αγάπης που έχεις!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...