Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αληθεια δεν το ειχα αναφερει ξανα αυτο ?

Θα με πειτε τρελη καλε μετα :tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον ....

σας ειχα αναφερει οτι ημουν πριν τον γιωργο αραβωνιασμενη {ας το πουμε κι ετσι , αυτος καβαλα εγω αθηνα το πηγαινε ελα πηγαινε συννεφο ...}

Μια σχεση που μετα απο 3 χρονια την διαλυσα κι ο λογος? Μου ειχε πει ψεμματα οσο αφορα την υγεια του και οταν το εμαθα δεν υπηρχε περιπτωση να ρισκαρω την ζωη των παιδιων μου και κυριως οπως ειχε αναφερει η τοτε πεθερουλα οτι η ζωη του πλεον ειναι στα χερια μου.Ειχε επιληψια βαρυας μορφης και το εκρυβε και επαιρνε απο βρεφος φαρμακα.

απο το 2008 εως και την ημερα των γεννεθλιων του αδερφου μου , ημουν κλεισμενη μεσα σ ενα δωματιο απο την ωρα που γυριζα απο την δουλει αμεχρι την επομενη μερα τσιγαρο και το ειχα ριξει σ ενα παθος μου μεγαλο . το ιντερνετ ραδιο εκανα καθε μερα απο 4-5 ωρες ραδιο μιλαγα με διαφορους και οτι κανουν τελος παντων στο ραδιοφωνο ...ωρες ατελειωτες....ο μονος τροπος να με βγαλουν απο εκει μεσα ηταν οταν μου αφηνανε τον μικρο να τον κρατησω για να πανε τα παιδια καπου η κι επιτηδες για να βγω απο εκει μεσα...Η ψυχολογια μου χαλια μαυρα και το χειροτερο?ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

δεν ηξερα τι μ ειχε πιασει...

Λιγο πριν τις γιορτες των χριστουγεννων το 2009 αποφασιζω να παω με το νεο ετος σε ψυχολογο...κλεινω ημερομηνια {κρατηστε το αυτο } 11/1/2010...

Ηταν 10/1/2010 , ειχε γεννεθλια ο αδερφος μου και με ειχαν πανω κατω ο αδερφος μου με την νυφη μ να προσπαθουν να με πεισουν να ειμαι στα γεννεθλια του εκει εγω δεν ειχα σκοπο να παρουσιαστω στα χαλια που ημουν...ημουν γραμμενη σ ενα σαιτ του στυλ φβ αλλα καμια σχεση ας το πουμε ...προξενοκαναλο χιχιχιχιχι εγω δεν μιλαγα σε κανεναν καποιοι ερχοντουσαν καθαρα για καμακι . γνωριμια ...σεξ και αντε γεια...εγω απλα χαζευα...ελα ομως που μου ηρθε ο γιωργακης ειδα οτι μολις ειχε γραφτει σ αυτο ...μου ειπε ενα γεια ειδα φωτο και ειπα χμμ ενδιαφερον..του απαντω...και ανεβαινω στον αδερφο μου.

καθε μιση ωρα κατεβαινα κατω με την διακιολογια πως κατεβαζω κατι ταινιες και θελω να ελεγχω τι γινεται...οταν εγω απαντουσα στον γιωργο λοιπον ελειπε αυτος , οτανμου απαντουσε εκεινος ελειπα εγω ....σε καποια φαση του ειπα οτι θα ειμαι εδω σιγουρα κατα τις 11 το βραδυ ...κι ετσι κλεισαμε μια ωρα να τα πουμε σαν ανθρωποι.Οσο ελειπα εκεινος μου ειπε οτι ηταν παντρεμενος χωρισμενος και οτι μενει μονος...μην τα πολυλογω μολις τελειωσαν τα γεννεθλια κατεβηκα κατω..Αποτελεσμα...μιλαγαμε απο τις 11:30 το βραδυ μεχρι δεκα λεπτα πριν φυγουμε για τις δουλειες μας εκεινοε εφευγε κατα τις 6.Εφτιαξα εναν καφε και πηγα πρωτη στο γραφειο για πρωτη φορα στη ζωη μου :tongue:..το ιδιο βραδυ ηθελε να παμε για καφε...εγω ομως 11/1/2010 ειχα ραντεβου με την ψυχολογα μου του ειπα για πιο αργα θα τον παρω τηλεφωνο{εντωμεταξυ ολο το πρωι εστελνε ο ενας στον αλλον smsακια}Γυριχω σπιτι την πεφτω για κανα 2ωρακι , φευγω για την ψυχολογα και στο καπακι για καφε με τον γιωργο...μετα απο 3 ωρες που μιλαγαμε κι απο κοντα πλεον {ααα τον ειχα δει το βραδυ γιατι μιλαγαμε μεσω καμερας :D}πρωτη αντιδραση δεν μου γεμιζε το ματι ...αλλα ειπα οτι ισως η πρωτη ματια να μην ειναι καλη...}

οταν τον αφησα στο σπιτι του εκει επεσε και το πρωτο φιλι και δεν ηθελα να ξεκολλησω με τιποτα...Την επομενη μερα με καλεσε στο σπιτι του να κατσουμε εκει χαλαρα...του ειχα πει οτι θα φερω αν δουμε nils holgerson που ηταν και ειναι η λατρεια και των δυο μας...Ε τι το θελαμε κι εμεις...χιχιχ δεν το ειδαμε το ακουγαμε απλα ... βρεθηκαμε να κανουμε ερωτα ... μ'αποτελεσμα λοιπον στις 12/1/2010 να μου "φυτεψει" {δεν βρισκω αλλη λεξη να το πω } την μικρη Αγγελικουλα μου ..τωρα δεν θελεις να σου πω και το τι περασα ψυχολογικα μεχρι να δω οτι ειμαι εγκυος και αν αξιζει τελικα ο γιωργος....Το αποτελεσμα ειναι οτι ειναι το αλλο μου μισο πορτοκαλακκι οπως μου ειπε οταν τελειωσε μεσα μου την αγγελικουλα...και πραγματικα νιωθω τοσο τυχερη που μεσα στην απελπισια μου και σ οτι γινεται στο ιντερνετ βρηκα εναν σωστο ανθρωπο :D:D

ενας ερωτας λοιπον γεννηθηκε μεσα σε 72 σχεδον ωρες οπου και επισφραγιστηκε με την μικρη :):):):):)

αυτα λοιπον απο την γνωριμια μου με τον γιωργο ....Οταν ερθει η στιγμη θα το μαθει και η μικρη ....αν κι αυτο το εχω γραμμενο στο βιβλιαρακι της {ωχ αυτο πρεπει καποια στιγμη να το ανανεωσω ....}

9zlup2.png

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Φωτεινή!!! Τι όμορφο!!!

Όντως ρε παιδάκι μου, άμα το έχει η μοίρα σου να δεθείς με κάποιον... Τέλος, θα γίνει να χτυπιέσαι κάτω!!!

Ευτυχώς που τελικά είναι σωστός άνθρωπος ο Γιώργος σου!

Ξέρεις πού κόλλησα? Θα σου το πω: όχι τόσο ότι κάνατε σεξ χωρίς προφύλαξη, αλλά ούτε τράβηγμα βρε!! Δεν αγχώθηκες? Βλέποντας την κατάληξη εννοείται πως δεν λέω ότι δεν έπρεπε να γίνει μπλαμπλαμπλα, αλλά βρε παιδί... Πώς τον άφησες να το κάνει? Εγώ θα τον είχα καρυδώσει εκείνη τη στιγμή.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κοιτα δεν εγραψα λεπτομερειες για εκεινη την στιγμη... {με εχει εμενα απο πανω και με κραταγε σφικτα } και τον ειχα ενημερωσει οτι οταν ειναι θα βγει... {δεν ξερω αλλα ηταν σαν να τον ηξερα χρονια και δεν σκεφτηκα καν την προφυλαξη}και την ωρα εκεινη με εσφιξε ακομα πιο δυνατα ...εγινε το φτου και βγαινω...δεν μ αφηνε απο την αγκαλια μου κι εκει σηκωσα το κεφαλι μου και του εδωσα χαστουκι :( και του ειπα εμενα με ρωτησες??????και τι μου απαντησε?

Θελεις να γινεις η γυναικα μου?

ΕΜΕΙΝΑ Μ..........Σ!!!!!!!!!!!!!

σηκωθηκαμε ετοιμαστηκαμε και πηγαμε προς σαλονι μερια να πιω ενα ποτο δεν αντεχοταν η στιγμη αυτη.Πολλα γυριζαν στο μυαλο μου.Περιττο να σου πω οτι την επομενη μερα πηγα κανονικα στην δουλεια μου οιπως κι αυτος και τον επαιρνα τηλεφωνο και δεν ειχε ουτε σημα κι οταν ειχε δεν το σηκωνε...εφαγε και 30 μηνυματα μην σου πω με οτι μπορεις να φανταστεις,ο,τι βαζει ο νους σου οταν καποιος κανει ακτι τετοιο και εξαφανιζεται....με πηρε το μεσημερι και μοιυ ειπε οτι ειχαν επιθεωρηση και στην μηχανη κατω δεν πιανει το κινητο και μου ζητησε να βρεθουμε το βραδυ να με ξαναδει ...ε δεν ηθελε και πολυ το ΣΚ που ερχοταν μειναμε μαζι στο σπιτι του και μετα απο 1,5 μηνα μεναμε κανονικα στο σπιτι του αφου ειχε ερθει και ειχε γνωρισει και τους δικους μου ....εντωμεταξυ απο την δευτερη εβδομαδα απο την στιγμη εκεινη επαιρνα μερα παρα μερα τεστ...μεχρι που την τριτη εβδομαδα εδειξε αυτο που εδειξε ολοι να μου λενε οτι μπορει και να μην εγινε και τιποτα δεν ειναι απολυτο να πιασεις με την πρωτη φορα...{κι ομως απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου εγω εκανα την διαφορα :tongue::tongue: }

μετα ηρθε η γνωριμια της πεθερας με τους γονεις μου...Καλα την ανακοινωση στους γονεις μου δεν σας την λεω θα σας πω ομως οταν το ανακοινωσαμε στην αδερφη του ...που μας λεει θελω να σας πω κατι ...της λεει κι ο γιωργος κι εμεις θελουμε να σου πουμε κατι ....μας αφηνει να το πουμε πρωτοι και οταν το ειπαμε κιτρινησε και κατσουφιασε και ειπε..ηθελα μια φορα να ειμαι καπου πρωτη και με προλαβες παλι...:D

ηταν κι εκεινη εγκυος...χιχιιχιχ αλλα μπορει να ηταν πιο νωρις απο μενα και θα γενναγε πρωτη {εκεινη ειχε ΠΗΤ 4/10/2010 εγω 12/10/2010}μπορει να ελεγε οτι θα γεννησω με καισαρικη λογω του παχους κι οτι μπορει να εχω δυσκολη γεννα παλι λογο του παχους...

Εγω ομως γεννησα 10/9/2010 εκεινη 18/9/2010 , εγω γεννησα μεσα σε 4 ωρες {οι 3 ηταν ξαπλα να περιμενω :P} εκεινη εκανε καισαρικη και χειρουργειο μαζι ...καταλαβες κλειω μου???

Τις γιορτες εκεινες οπως και καθε γιορτη ελεγα να μην μου ευχηθει κανεις μα κανεις "του χρονου σπιτι σου και διπλη" δεν το ειπε κανεις...το μονο που ευχηθηκα με την αλλαγη του χρονου το 2010 να μου φερει το 10 το καλο :) κι ετσι κι εγινε...

9zlup2.png

Φωτεινή μου, σουρεαλιστικό!! Πωπω!! Παιδάκι μου, τράβηξες λαχνό στα τυφλά κ κέρδισες λαχείο!! Τι να σου πω!

Εδώ υπάρχουν άλλες (δεν λέω ποια, δεν λέω!) που παντρεύονται κάποιον που τον γνωρίζουν 15+ χρόνια κ τους αποδεικνύεται σκαρταδούρα, άσε...

Καλά, η βλαμμένη αδελφή του σου έλεγε ότι λόγω πάχους θα γεννήσεις με καισαρική?? Λέγονται τέτοια πράγματα?? Μόνο τα μοντέλα γεννάνε φυσιολογικά θαρρεί? Ή σε θεωρεί τόοοοοοοοοοοοοοσο χοντρή, περιπτωσάρα δλδ, ώστε να χρειαστείς διαφορετική αντιμετώπιση?? Απαπαπα η τσούχτρα!!!

Είδες που σου βγήκε η ευχή που έκανες για το 2010?

Ελπίζω φέτος να ευχήθηκες να κερδίσεις το λόττο!! :tongue:

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

εχω χαθει για τα καλα...τι κανετε κοριτσαρες με τα κουκλακια σας?

δε προλαβαινω ρε παιδια...το παιδι,το σπιτι,το μαγαζι...χαος!ευτυχως ειμαστε ολοι καλα.

το μελινακι εχει 8 δοντακια,ειναι 86 ποντους και 14.5 κιλα.ειναι υπερκινιτικη,τρεχει ολη μερα εδω και 5 μηνες!!!κ απο κουβεντουλες ενα σωρο,ολα τα λεει μια το μωρακι μου!

μπαινω που κ που κ διαβαζω οτι προλαβω.φιλακια!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μας εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βασσουλα καλα εισαι?σε πεθυμησαμε!!!!!σε σκευτομουν πολλεσ φορες αλλα υπεθετα οτι λογω δουλειας και μωρου δεν μας επισκευτεσαι...μπραβο στην γλωσσου σου!!!!

η γωγω βρε κοριτσια τιποτα απο λεξεισ!!!!!και οσο και να τισ λεμε,εκεινη τιποτα!!!που κ που τησ ξεφευγει κατι ,αλλα δεν το συνεχιζει..

μονο αγκου,αμπου,γκου και ολα τα παρεμφερει του αγκου!!α και μπουμπου,μαμα ,μπαμπα ....κατα διαστηματα λεει και αλλα ,αλλα δεν μας κανει την τιμη να τα ξαναπει..

φωτεινη τα γραφεισ τοοοσοοο ωραια που και σελιδες κατεβατα να εγραφες , θα καθομουν να τα διαβασω με την μία.....

αυτο θα πει κεραυνοβολος ερωτασ ε???μπραβο σας ματια μου!!!

κλειω μου!!!!!!!!!!!!!!!!καλημερα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!ηλθαν οι στολες σας???τελειες?περιμενουμε φωτο!!

εμεισ πηγαμε χτες στο πρωτο μας παρτυ!!η αγγελικη ντυθηκε κοκκινοσκουφιτσα και η γεωργια μπαλαρινα!!!!πλακα ειχαν!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλή εβδομάδα!!

Ειρήνη κ του χρόνου που ντυθήκατε! Εμείς θα πάμε σε ενα πάρτυ την Κυριακή. Κατσικώθηκα στην αδελφή μου, το μπαλέτο που πηγαίνει η ανηψιά μου διοργανώνει πάρτι μασκέ κ επειδή η σκατούλα μου είναι πολύ μικρή κ δεν έχει προτάσεις για πάρτυ από σχολεία, δραστηριότητες κλπ, ε την βρήκα την άκρη μου! Θα πάμε εκεί για αρχή κ θα δούμε στα Κούλουμα τι θα κάνουμε. Ή την Τσικνοπέμπτη (όπου γάμος κ χαρά, η Clelia πρώτη).

Μια χαρά μιλάει η Γωγώ σου, έτσι όπως το έγραψες είναι σαν να μην μιλάει καθόλου. Η Ελισάβετ λέει τα βασικά: μαμά, μπαμπά, μαμ, γειά, πίτα :rolleyes:, Μίμη (ο μπαμπάς μου), Τάμπι (το πατσαβουροσκυλάκι). Δεν θυμάμαι άλλο. Α κ άμα την πιάσεις σε καλή φάση, προσπαθεί να επαναλάβει ό,τι λες.

Από την αλλη το μικρό σκατό μου είναι 9 κιλά, αυτό το παιδί τώρα τελευταία τρώει παξιμαδοκαταστάσεις (κρουτόν, φρυγανιές, κριτσίνια κλπ) κ σοκολάτες. Τίποτα άλλο! Τι φάση είναι αυτή γμτ, πάνε τα μπουτάκια που είχε, τώρα είναι αδύνατοοοο. Κ έχει κάτι λεπτά χεράκια, τι να δαγκώσεις?

Βάσω μου χαίρομαι που είσαστε όλοι καλά. Το θυμάμαι ότι τρέχεις, εδώ έγκυος κ έτρεχες, φαντάζομαι τώρα. Κουράγιο κ μπαίνε βρε παιδί, εδώ ή στο fb, να μας λες νεάκια όοοοοταν μπορείς!

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βικακυ βαλε μασ φωτο και βιντεο με μπουτακια +ρεψιμο πεπε!!!!!!!επισησ να του καθησεισ μια μικρη τσιμπια απο εμενα!!!!

κλειω!!!!!!!!καλα κανατε και τησ κατσικωθηκατε!!μια χαρα ειναι!!!!!!επισησ μπορει να κανουν και το σχολειο τουσ παιδικο χορο-παρτυ,να πας και τοτε!!!!!να περασετε τελεια οι φραουλιτσες!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

σ'ευχαριστω Ειρηνη μου.

Ειχα ξεκινησει και εγραφα την καθε μερα μου με τον γιωργο στην φαση της εγκυμοσυνης μετα το σταματησα με την μικρη...καποια στιγμη θα το ξαναξεκινησω ..καποια στιγμη χιχιχιχ

Κλειω εισαι απιστευτη και μ 'αρεσει που κανεις πραγματα που γουσταρεις και μ'αυτο τον τροπο ξεχνιεσαι κιολας...

εμεις μαλλον θα παρουμε στολη αλλα δεν εχουμε να παμε πουθενα εκτος κι αν κανουν κατι στο παιδικο και ισα ισα να βγαλουμε καμια φωτογραφια

ΕΜενα ενταξη η μικρη δεν εχει μπουτακια οπως ειχε αλλα ... λιγο λιγοτερο .. ειναι και 10κιλα κοντα..αλλα οταν ειναι να παμε για μπανιο και την γδυνω ... ιιιιιιιι τρελαινομαι και μεσουλα , πλατουλα κοιλιτσα ... τσιμπαω δαγκανω μιαμ μιαμ ... :D:D:D

9zlup2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε φωτεινη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στο ειπα και στο ξαναλεω....σαν να διαβαζω μυθηστορημα ,τα γραφεισ!!!!γραφεισ και περιγραφεισ πολυ ωραια!!!!!!

γενικα ολη η ιστορια ειναι πολυ ωραια !!

να σε πριξω λιγο???????????????εν τελει....εσυ τωρα με αυτα που μου εγραψεσ εννοεισ οτι να ξανα παω οαεδ και να τουσ πω να επανεξετασουν τον φακελο μου???το σκευτηκα αλλα και να παω λες να βρω ακρη???δεν νομιζω!!!!

θεσ να στα ξαναμετρησω τα ενσημα μου μηπωσ και βγαλεισ ακρη?να παιζει μηπωσ ρολο στο οτι ναι μεν απολυθηκα αρχεσ αυγουστου (τοτε που δεν με ενημερωσαν ),επαναπροσληφθηκα αρχεσ νοεμβριου κ απολυθηκα παλι,να παιζει ρολο το κενο 2 μηνων???μηπωσ εξαιτιασ αυτου του κενου εχασα κι εγω 2 μηνεσ επιδομα?(εγω εκει το ειχα ριξει ,γι αυτο και δεν μιλησα οταν πηρα μονο 10 μηνεσ..)

σορυ για το πριξιμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οσο για το ικα ,οντωσ δεν δικαιουμαι ανανεωση βιβλιαρακιου ακομα ε?

κλειω!!!δεν εχετε καλε μπουτακια?καλε εδω η γεωργια που ειναι αδυνατη εξαιτιασ του οτι ειναι υπερκινητικο μωρο και μπουτακια εχει!!!τισ τα δαγκανω,τα ζουμπιζω κτλ!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα!

Φωτεινή κ εγώ όταν την αλλάζω ή την κάνω μπάνιο, όταν βλέπω κρέας δαγκάνω, ρουφάω, κάνω διάφορα! Στο κολυμβητήριο την δαγκάνω κ αφήνει προς στιγμήν σημάδι! Φαντάζεσαι να της κάνω πιπιλιές!!

Ειρήνη δεν συγκρίνονται τα μπουτάκια που έχει τώρα, με τις μπουτάρες τις ροζ που τις είχε 6 μηνών περίπου. Με τις δίπλες τους αχχχχ! Κάτι δαγκανιές που έριχνα!!

GEXxp3.png

αχ ναι βρε κλειω.....για θυμησου κατι διπλιτσες!!!!!

ασε και ενω ειχα βγαλει απο το μυαλο την σκεψη του τριτου(δεν την ειχα βγαλει εντελωσ,αλλα ελεγα για αργοτερα...)

χτεσ τυχαια ανοιξα την τηλεοραση να δω αν παιζει(επειδη προχτεσ ειχαν χαλασει με την κακοκαιρια τα καναλια..)και επεσα σε μια εκπομπη που ειχαν εναν μωρουδο και εδειχνε η μαια πωσ να μεταχοιριζομαστε-περιποιουμαστε τα μωρα!!!!!αχχχχχχ ξεσηκωθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...