Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 5

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

... θελει 5 φυαλες αιμα τις οποιες δοξα το θεο τις εχουμε και αν χρειστουν ..

φωτεινη εχω κι εγω φυαλεσ αιμα ,καθοτι αιμοδοτρια,οποτ,ε αν χρειαστει να μου το πεις!!!μην διστασεις!!;)

Απορία για όοοοοοοταν την κοιμίσω βράδυ στο δωμάτιό της: τι να κάνω για να μην βαριέμαι? Στο κρεβάτι το δικό μου δεν πα' να κάνει κ μία ώρα να κοιμηθεί, έχω τηλεόραση κ βλέπω, δεν με νοιάζει. Στο δικό της τι θα κάνω ρε κορίτσια άμα κάποιες φορές κάνει 1 ώρα να κοιμηθεί? Θα βαράω ενέσεις από την βαρεμάρα!

το να βαλεισ μια μικρη τηλεοραση και στο δοματιακι τησ βετασ?;)

θελω να την μαθω να κοιμαται στο κρεβατι της χωρις τα καγκελα ? δεν ξερω τι μ εχει πιασει , αλλα ξερω πως ειναι πολυ νωρις να το κανω αυτο...και αν το κανω στο κρεβατακι της αυτο θα πρεπει να της βγαλω εντελως και τα δυο καγκελα και να το κανω εφηβικο κρεβατακι ... σαν πολυ νωρις δεν ειναι ?:?::!:

κι εμενα λιγο νωρισ μου φαινεται ,2 χρονων θυμαμαι εβγαλα την αγγελικη απο την κουνια τησ ,για να μπει η γεωργια και της πηρα τοτε κρεβατακι.αν παλι το θελεισ ,υπαρχουν τα καγκελακια απο τα τζαμπο 15ευρα το πηρα αν θυμαμαι για να μην πεφτει απο το κρεβατακι τησ.

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ok Ειρήνη, όχι πως κατάλαβα 1000%, αλλά πιστεύω δεν είσαι ριγμένη. Ας δούμε τι έχει να πει γι' αυτό η Φωτεινή.

Φωτεινή δεν έφταιξε καθόλου το κολυμβητήριο που αρρώστησε το σκατό. Στην τελική δεν αρρώστησε ακριβώς, πήγε να κρυολογήσει, αλλά τσαφ! μία που εμφανίστηκε βήχας κ μύξα, μία που εξαφανίστηκαν. Έχει κάτι ψιλά, αλλά τπτ σε σύγκριση με αυτά που περίμενα. Πάλι καλά! Έκλεισε ο λαιμός βρε νταλικέρη? Χαχαχα!! Περαστικά σου! Όταν καταφέρεις να μαζέψεις ούρα της Αγγελικής να μας πεις τον τρόπο, αχρείαστος να είναι!

Fire όχι βρε τρελλό κ αγαπησιάρικο! Δεν σε συζητάμε καθώς δεν έχουμε κάτι να πούμε καλέεεεε!! Απλά σου είπα τι περνάει από το μυαλό μου όταν εξαφανίζεσαι! Επειδή δεν θέλω συνεχεια να σκέφτομαι κάτι κακό, ε, σκέφτομαι ότι παρεξηγήθηκες από ... κάτι (τι, ιδέα δεν έχω!). Ακόμη τον θηλάζεις? Ακόμη τον αγαπάς δλδ? Ακόμα ασχολείσαι με αυτό το παιδί σου?? Απαπαπα τι κακό κ αυτό! Αφού δεν είναι πια μωρό! Απαράδεκτη φτού σου!! :tongue: :tongue: :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ειρήνη μου αφενός θεωρώ πολύ μικρή την Ελισάβετ για να έχει τηλεόραση στο δωμάτιό της. Πράγμα που σημαίνει ότι σε λίγο που θα είναι 3-5 χρονών κ θα καταλαβαίνει, θα το θεωρεί δεδομένο ότι θα έχει τηλεόραση εκεί μέσα. Αφετέρου εδώ με περιμένουν χοντρά έξοδα, θα αγοράσω ΚΑΙ τηλεόραση για το δωμάτιό της?

Για σκέψου κ πες καμιά άλλη ιδέα. Όχι απαραίτητα άμεσα, δεν θα την βάλω στο δωμάτιό της πολύ πολύ σύντομα.

GEXxp3.png

πολλα σας εγραψα σημερα!!!!και ειχα γραψει ακομα περισσοτερα,σχολιαζα διαφορα που τα αφηνα ολη την εβδομαδα,αλλα μου τα εσβησε το αγγελικακι...;)

Πήγα την μικρή κολυμβητήριο σήμερα, όλοι με βρίζανε (εκτός από τον παιδίατρο που συμφωνεί, ακόμα κ ψόφο να κάνει).

μα γι αυτο σε παω βρε κλειακι!!!!κι εγω ετσι τρελιαρα ειμαι!!!

σημερα να φανταστειτε ξυπναμε το πρωι για εκκλησια,μεχρι ομωσ να ντυθουμε...ειμαστε και 3 πεπελες:P,επιασε και χιονιζε ,αλλα πολυ!!!!!δεν το εβαλα κατω ,αλλα τισ πηγα στο αυτοκινητο και πηγαμε εκκλησια!!!εκει δε ,ολεσ οι κιουριεσ εφριξαν!!!!!:P:tongue::Pμασ κοιτουσαν κ σιγουρα θα σχολιασαν την κακια μαμα που βγαζει τα παιδια τησ με τοσο κρυο εξω!!!

αν τα βγαζουμε εξω ,εστω και βαρυχειμωνια οπωσ τωρα ,αλλα καταλληλα ντυμενα ποιοσ ο λογοσ να μην τα βγαλεις?

να μαι κ γω!!!

ε οχι ρε τσουπρες δεν κρατατε εσεις το καφε,κ γω εδω ειμαι!!

καλωσ την fire!!!!!!!να μην μας χανεσαι!!!!!!!μετα σε ψαχνουμε!!!!!καλα να περνατε με τισ δραστηριοτητες σας!!!μπραβο σας!!!!!!

Ξεχασα να σας πω οτι οι αιματολογικες μας εξετασεις ηταν αψογες :):):)λιγο

μπραβο σας φωτεινη!!!!!!!!!!!:D

καλο βραδυ τσουπρεσ του χιονιου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρήνη μου αφενός θεωρώ πολύ μικρή την Ελισάβετ για να έχει τηλεόραση στο δωμάτιό της. Πράγμα που σημαίνει ότι σε λίγο που θα είναι 3-5 χρονών κ θα καταλαβαίνει, θα το θεωρεί δεδομένο ότι θα έχει τηλεόραση εκεί μέσα. Αφετέρου εδώ με περιμένουν χοντρά έξοδα, θα αγοράσω ΚΑΙ τηλεόραση για το δωμάτιό της?

Για σκέψου κ πες καμιά άλλη ιδέα. Όχι απαραίτητα άμεσα, δεν θα την βάλω στο δωμάτιό της πολύ πολύ σύντομα.

ναι!!εχεις δικιο!!κι εγω την ωρα που το εγραφα αυτο σκευτομουν...αλλα λεω ,ας τησ το πω και ας πραξει αναλογα!!!

κι εγω αποφευγω να τουσ βαζω τηλεοραση!!!!!!ας μην την μαθαινουν ,εστω απο τωρα!!!μακαρι να την μαθαιναν ποτε τους δηλαδη αλλα...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Ειρηνη σ'ευχαριστω και μονο που το ειπες αυτο για το αιμα για την μαμα μου ...Αυριο θα μαθουμε ποτε θα μπει :)αντε γιατι μας εχει φαει η αγωνια ολους μας...

Οσο για το ταμειο ανεργιας συγνωμη αλλα δεν σου μετρησανε το 6μηνο???????????μα αυτο μετριεται κανονικοτατα στο ταμειο ανεργιας ασθενειες δεν μετραμε και παμε σε πιο πισω μηνες....γκρρρρρρρρρρρρ γαμωτο μερικοι τελικα κανβουν οτι γουσταρουν δεν διαβαζουν εγκυκλιους ηθελα να ηξερα? η αυτοι που τους εκπαιδευσαν {οι παλιοι μαλα.....γκρρρρ]κανανε τοτε οτι θελανε και τους μαθαινανε σκ.....

Ποσο χαιρομαι που εμεις εκπαιδευτηκαμε ναι μεν απο παλιους αλλα με τους νομους στα χερια κι οχι περιοδικα { το εχω δει κι αυτο μην γελατε..., οταν με ειχαν στειλει σε μαι κεντρικοτατη υπηρεσια...υποτιθεται μας εκπαιδευαν εποχη που ημουν συμβασιουχα ...εγω ειχα την αιτηση στα χερια μου κι αυτος διβαζε ποδοσφαιρο και μετραγε τους μηνες που θελει γι ανα βγει σε συνταξη ...{χρονια ειχε αλλα τα ειχε κανει μηνες}ε ρε δωσιμο στα κεντρικα που θελουν μερικοι }

Κλειω αντιβιωση μου εδωσε σημερα η ρουφιανα η ωρλ μου ξεσκισε την γλωσσα οπως την τραβαγε για να δει το λαιμο και τις φωνητικες χορδες με το μικροσκοπιο της .. πρρρρρ....και αποφρακτικο μου εδωσε { γι ατα φλεμματα } και το καλυτερο ΑΦΩΝΙΑ χιχιχι ναι της λεω περιμενε εσυ αφωνια απο σαββατο και αν ...αλλα με λιγη προσπαθεια και σημερα στο γραφειο δεν μ αφηνανε να μιλαω και πολυ ...

οσο για τα ουρα ...ουρητηριο μυριζομαι θα γινει το σπιτι χιχιιχχιχι

Ειρηνακι περασατε καλα με το χιονι? :Dπηγατε εκκλησια ? αυτο εχει σημασια το τι θα πουν οι οξω χεστηκες...ετσι μου βαλανε χερι περσυ τα χριστουγεννα 3 μηνων ηη αγγελικη που την ανεβασα στον παρνασσο αλλα ... ηταν μπουκωμενη καργα και η γιατρος με παραδεχτηκε γιατι το παιδι πηρε καθαρο οξυγονο και το σημαντικοτερο με κρυο ξεμπουκωνουν κι ετσι κι εγινε με την μικρη τοτε

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

ο αδερφος μου εφτασε στο σημειο να βαλει στον ανιψιο μου τηλεοραση στο δωματιο του εδω και κανα 6μηνο περιπου κι αυτο γιατι δεν βλεπανε τα παιδια τηλεοραση στο σαλονι ολο παιδικα επαιζε και ετσι του βαλανε dvd και tv για να ηρεμησουν και να μενει στο δωματιο του .... εγω θ αργησω να της βαλω μην μαθει σαν κι εμενα που θελω τηλεοραση για να κοιμηθω :tongue:

9zlup2.png

[quote=Fire;1431828

εγω εχω βαρεθει ν ακουω τη λεξη "ακομη"..

ακομη τον θηλαζεις???

Βάλε και μένα μέσα.....ειλικρινά έχω βαρεθεί να το ακούω.....επειδή ο γελαστος γίνεται 13 μηνών σήμερα.....επιτέλους πια....

Επίσης ο μικρός γελαστός έμαθε να ρεύεται με το στόμα ανοιχτό(είχε καλο δάσκαλο τον αδερφό του....) και μου την δίνει απεριόριστα....:P Δηλαδή τι θα γίνει σε καμιά 10ρια χρόνια εδώ μέσα;:rolleyes:

Κατα τα άλλα ησυχία.....αν και ζούμε σε καταστάσεις παιδικού σταθμού μια χαρά τα πάμε με τις ιώσεις....τίποτα ακόμη.

Κλειώ....σε σκέφτομαι πολύ συχνά....μην αφήσεις την διάθεσή σου να πέφτει...σε παρακαλώ...

Σας το είπα; Στο άλλο καφέ που είμαι με τις Μανούλες Ιανουαρίου 2011 προέκυψε και η πρώτη κουμπαριά και είμαι πολύ χαρούμενη! Θα έχουμε γαμοβάφτιση και κουμπάρα θα είναι μια μαμά από εκεί!!! Δεν ξέρω γιατί αλλά είμαι πολύ χαρούμενη!:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Φωτεινή περιμένουμε να μας πεις για την μαμά πότε θα γίνει η επέμβαση, ναι?

Ρε μην τους ακούτε τους ξερόλες: μην βγάζεις το παιδί στο κρύο, μην το θηλάζεις, μην το κάνεις, μην το ράνεις! Βρε ουστ!!

Vasdeli γέλασα πολύ με το μπεμπέ που ρεύεται αχαχαχα! Ακόμα γελάω, στην δουλειά είμαι κ με κοιτάνε σαν το ούφο!! Καταλαβαίνω γιατί χάρηκες τόσο πολύ με την κουμπαριά: διότι τέτοια περιστατικά αποδεικνύουν ότι δεν είναι επιδερμικές οι ιντερνετικές γνωριμίες. Γι' αυτό κ εγώ θεώρησα απίστευτη σκαρταδούρα το περιστατικό (το γνωστό) που έγινε στο fb.

Διότι ΚΑΙ από το ίντερνετ φαίνεται το ποιον του ανθρώπου!

Γι' αυτό κ έχω δεθεί μαζί σου, που σε γνώρισα στο νετ κ σε έχω δει λίγες φορές.

Γι' αυτό κ είχα τύψεις για ένα όνειρο που είδα ότι χτύπησα την Ειρήνη, παρόλο που δεν την έχω δει.

Είναι άλλου είδους δέσιμο, τι να πούμε τώρα!

GEXxp3.png

καλημερα!!

Βικυ μπραβο στον πεπε!! χαχαχα!! μπραβο που δεν ειστε κ αρρωστοι..

κ γω καταλαβαινω τη χαρα σου κ ποιος ξερει μπορει να συμβει κ στο δικο μας καφε :D:D με τα επομενα παιδακια!

συμφωνω με την κλειω οτι οι ιντερνετικες επαφες δεν ειναι απαραιτητα επιδερμικες κυριως οταν ο λογος υπαρξης τους αφορα στον υπεροχο απιστευτο καταπληκτικο λογο της γεννησης ενος μωρου..

Κλειω δεν υπαρχει περιπτωση να ειπωθει κατι,να χαλαστω κ να μην το πω..

ειναι η φυση μου αυτη ;)

φιλακια,καλη μερα σε ολες!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γελασα απιστευτα με τον πεπε που ρευεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χα χα χα!!!!!!!!!!!!!!!βασδελακι κι απο εδω μία απο τα ιδια....χαμοσ γινεται!!!!!παιδικος σταθμοσ με τα ολα του!!!!!!

τωρα παιζουν κρυφτο πισω απο μια κουρτινα!!!πριν λιγο,τραβουσε η αγγελικη απο το χερι την γεωργια για να πανε βολτα λεει στην τουρκια!!!!!!!να μην θελει η μικρη να ακολουθησει,μετα επεσαν τα σουρομαλλιασματα,ασε!!!χαμοσ!!!!!

οσο για την χαρα σου βικακυ την καταλαβαινω!!!!!

κλειω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χτες βραδυ με πηρε ο υπνος με την σκεψη σου!!!!!!!!!!!!!σκευτομουν τι μπορει να κανεις την ωρα που κοιμιζεισ τζαναμπετα!!!!χα χα χα!!!!δεν μου λεσ,αν επαιρνεσ κανενα βιβλιο και ειχεσ κ κανενα μικρο φακο ή φωτακι θα σε διευκολυνε?θα μπορουσες ετσι?

(για την τηλεοραση,εννοειται ξεχνα το!!!ακυρο ηταν..μου συνεμπαινε χτεσ...λεω <ακου τι ειπα τησ κοπελας,απο την στιγμη που κι εγω η ιδια την αποφευγω...!!!>)

φωτεινακι ,εννοειται να μην μου λες καν ευχαριστω!!!απλα αν χρειαστει,να μου το πεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και δεν παιξαμε με χιονια!!!πιο ορεινα ειχε,δηλαδη λιγο πιο ορεινα αλλα οχι εδω,καθωσ ειχε βρεξει κ αν και οι νυφαδεσ ηταν μεγαλες ,δεν το εστρωσε!!

δηλαδη τωρα φωτεινη ,επειδη δεν το καταλαβα εγω δικαουμουν 1 χρονο επιδομα?αντι το 10μηνο????????

και πριν 2χρονια εγκυοσ στην γεωργια που δεν μου ανανεωναν το βιβλιαριο υγειασ επειδη τον προηγουμενο χρονο ειχα το επιδομα μητροτητοσ ηταν ακυρο????????????δηλαδη τσαμπα ταλαιπωριομουν?και τσαμπα πληρωσα εγω 100 ενσημα ωστε να μπορεσω να ανανεωσω???????????????οεο???????????????για πες!!!!οποτε μπορεισ απαντησε ,μην σε κουραζω κ απασχολω τωρα!!!!!

παντωσ και φετοσ που πηγα να ανανεωσω ,παλι δεν μου το ανανεωσαν καθωσ τον χρονο που μασ περασε ειχα παλι επιδομα μητροτητασ κ ετσι δεν συμπληρωνα τα 100 ενσημα που απαιτουνται!!!!τωρα μου ειπαν να περιμενω ,να μπουν καποια απο το ταμειο ανεργειασ κ σε κανενα 3μηνο να ξαναπαω...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Λοιπόν τα νεα έχουν ως εξής:η μαμα σήμερα κατα της 12 μπήκε στο νοσοκομείο . Η επέμβαση θα γίνει την Δευτέρα αφου πρώτα την δει και ο πνευμονολογος για να κρίνει και την ναρκωση. Το ηθικό της είναι ακμαιοτατο .αυριο θα πανε να δώσουν αίμα ο Γιώργος και ο αδερφός μου και άλλος ένας .

Ειρήνη μόνο το ΙΚΑ δεν δέχεται τα ένσημα του 6 μηνου.δεν είναι για ασφάλιση τα ένσημα αυτα δυστυχώς:( αλλα στο ταμείο μετράνε κανονικα για αυτο σου είχα πει να το ξανάψαξουν!Καλα αυτο με την κουρτίνα το κάνει απο τις γιορτές η δικια μου έχει σπάσει 7 γατζακια απο την μια κουρτίνα κι αλλα 4 απο την άλλη. Δεν τα φτιαχνω γιατι θα μετακομησω οπότε τσάμπα θα τα φτιάξω αφου θα τα ξανά σπάσει :):)

Βίκυ μου με δυο αντρακια μέσα στο σπίτι οι γυναίκες δεν μιλάνε:)

Μην ξεχνάτε ότι απο το Ίντερνετ γνώρισα τον γιωργη μου και πόσο γρήγορα αναπτύχθηκε η σχέση μας :) δεν είναι πάντα όλα καλα κι όλα ωραία υπάρχουν κι εξαιρέσεις πάντα :)

9zlup2.png

Φωτεινή όλα να πάνε καλά με την μανούλα! :P

Ιστορίες γελαστού συνέχεια....Γυρνάει από το σχολείο σήμερα ο Παύλος και ανοίγει την πόρτα . Με το που τον βλέπει ο μικρός ρεψιματίας:lol::lol::lol: τρελαίνεται στη χαρά και αρχίζει να βγάζει άναρθρες κραυγές χαράς....τον ακουει ο Παυλίτο τρέχει και μπαίνει μέσα στην κούνια του......ευτυχώς είχε αλλάξει ρούχα και έπλυνε χέρια....

Ρε παιδιά, ήτανε και οι 2 μέσα στην κούνια και παίζανε κανένα μισάωρο!:-)

(ω, ναι! Η κούνια άντεξε!):-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ευχαριστω βικυ μου

ρεψιματιας χιχιχι μ αρεσε....

χαχαχαχαχ αυτο με την κουνια και παιχνιδια στο παρκο το εχω κι εγω με τον ανιψιο μου αλλα να μου πεις ο δικος μου ειναι 4 ετων ... αλλα κανουν κατι απιχνιδια ειναι αλλο πραγμα τρελαινεσαι ρε παιδι μου και μονο που τα βλεπεις...

αν και ο δικος μου μετα απο κανα 15λεπτο αρχιζει τις αταξιες του στυλ την σπρωχνει, πεφτει επανω της , της παιρνει οτι κραταει στα χερια του κι αρχιζει και μπαινοβγαινει στο παρκο και δεν βλεπει αν την χτυπησει η οχι , μεχρι που μια φορα επεσε επανω της και χεστηκαμε ολοι μαζι οτι κοπηκε η ανασα της ...γυριζει η δικια μου τον κοιταει και αρχιζει το γελιο το σπαρταριστικο :mad::xτην πλακωνεις η δεν την πλακωνεις στον κολαρινο της? η καρδια μου εφυγε και ξαναγυρισε...αυτα να μην εκαναν και τα δυο τους τι καλα που θα ηταν ....

9zlup2.png

Ειρήνη μάλλον τπτ δεν θα κάνω τελικά όοοοοοοοοοοταν την πάω στο δωμάτιό της. Πιστεύω με το φωτάκι που θα διαβάζω θα της κεντρίζει το ενδιαφέρον κ δεν θα κοιμάται. Όπως και να 'χει, θα σας πω όταν φτάσει εκείνη η ώρα!

Φωτεινή με το καλό!! Όλα καλά θα πάνε!! Θέλω ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της γνωριμίας σας με τον Γιώργο! Μέσω fb γνωριστήκατε? Μέσω κοινού γνωστού? Για πες, πώς?

Vasdeli τρέλλα μωρέ είναι τα παιδάκια! Εδώ η Ελισάβετ κάνει σαν τρελλή για την Κατερίνα, την κόρη της αδελφής μου, η οποία είναι 7 χρονών. Την βλέπει κάθε μέρα καθώς όταν σχολάει η Κατερίνα από το σχολείο πηγαίνει στους γονείς μου. Τρελλή αγάπη! Αγνή κ ειλικρινή... Κάνε μου μια χάρη: προσπάθησε να βγάλεις βίντεο τον Λάσκαρη να ρεύεται please!!! Θέλω να το δω να ξεραθώ στα γέλια! Το σκέφτομαι κ γελάω μόνη μου!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...