Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nanasid είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Μπορείς να πας σε όποιο μαιευτήριο θες Κ να κάνεις ένα υπέρηχο. Γενικά αν δεν πονάς συνήθως δεν είναι τίποτα απλώς θέλει πολύ ξεκούραση . Αλλά για να μην ανχωνεσε μπορείς να πας Κ να δεις 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Ειρήνη, ξέχασα να σου γράψω πως όταν εγκαστρώθη (chic) στην Ελισάβετ, το Σάββατο (πριν την Δευτερα που το κατάλαβα) βγήκα με τις βρωμιάρες :tongue: τις φίλες μου κ ήπια τα άντερά μου λέμεεεεε!! Εκεί να δεις cosmopolitan (vasdeli ;) ).

Mετά ήρθε κ με πήρε ο άντρας μου κ πήγαμε στο Αττικό άλσος να φάμε γουρουνοπούλα, κ εγώ πλάκωσα τις πέτσες (μπλιαξ!). Αλλά κ πάλι χαμπάρι δεν πήρα.

Οπότε, εσύ με τα ψάρια, εγώ με ό,τι έβρισκα μπροστά μου χαχαχα!!

Εμείς θα γράφουμε ρε σκατούλες! Θα γράφουμε εδώ μέχρι να μας τιμήσετε με την παρουσία σας φατσόπληκτες!! Πού είναι η Fire? Θα την σκίσω! Κ από εδώ απουσία? Ούτε fb θέλει ούτε εδώ γράφει?? Ααααααααααα

:D :D :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ε ρε κλειω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελεοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και παλι!!!(δεν θυμαμαι στην πρωτη μου εγκυμοσυνη...αν και σιγουρα θα ειχα βγει σαββατο κ θα ειχα πιει το κατιτισ...)

αλλα στισ αλλεσ δυο...ΝΤΙΡΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και τισ δυο φορεσ!!!!!στην αγγελικη ειχα βγει λιγο μετα την περιοδο(δεν μου ειχε τελειωσει ακομα ομωσ ,αρα δεν πιανεται...)αλλα ειχα βγει και λιγο πριν την καθυστερηση 2 σαββατα!!!!!!μαλιστα ηταν με τουσ μελλοντικουσ νονουσ τησ...(χα χα)το τελευταιο δε,το ειχα παρακανει γιατι βλεπεισ αλληλοσιγονταρομασταν με τον κουμπαρο...!!!!

στην δε μπουρμπουλ ,λιγο μετα την συλληψη ειχαμε βγει σε ταβερνα με αλλουσ φιλουσ μασ (α,ναμμεσα τουσ οι μελλοντικοι νονοι μπουρμπουλς)

<ααα!!!!αυτο τωρα το συνειδητοποιησα....>

και ειχα τσακισει το κοκκινο ημιγλυκο χυμα...ντιρλα παλι!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

και να σκευτεισ οτι απο τοτε που παντευτηκα 9βλεπεισ μετα εγκαστρωθειν,γεννεσ ,θηλασμουσ κτλ) ηταν λιγεσ οι φορεσ που εβγενα και ακομα πιο λιγεσ αυτεσ που εγινα ντιρλα...συγκεκριμενα 2-3 και αυτεσ να τυχουν σε εγκυμοσυνεσ(ασχετα πωσ δεν το ηξερα!!!)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρήνη κορίτσι μου, ένα έχω να πω: εμείς γκαστρωνόμαστε και ντιρλιαζόμαστε!

Κ για του λόγου το αληθές:

GVf1Xnw86zo

Μας το αφιερώνω!! :tongue:

GEXxp3.png

Αυτη η αναδρομη που εκανες Κλειω μου ηταν πολυ ομορφη την εχω κανει κι εγω 2-3 φορες ηθελα να δω πως γνωριστηκαμε πως περασαμε τις εγκυμοσυνουλες μας ολες μαζι :D ηταν πολυ ομορφη διαδρομη....

Αυτο με το τεστ παντως που κανατε εσεις εγω το ξεκινησα μετα απο μια βδομαδα καθε 2 μερες κι ενα τεστ :tongue: λυσσα με ειχε πιασει και μια σιγουρια 100% αλλα τα τεστ τα μισα εδειχναν αρνητικα και τα μισα θετικα ...μια συναδελφος μου ελεγε οτι υπαρχει και η πιθανοτητα να μην ειμαι εγω ομως την σιγουρια μου την ειχα ....και ετσι κι εγινε;)

Η μαμα μου χτες πηγε στην Βουλα ..ο γιατρος ειναι γαματοςςςςςς......της εδωσε πολυ πολυ κουραγιο ειναι μεσα στον χαβαλε {βριζει πολυ μιλαμε εεε το τι ειπε του πατερα μου οταν του ειπε να του την κανει καλα για να μπορουν να κανουν σεξ ειναι αλλο πραγμα...:D:D:D}

Η μητερα μου εχει διαθεση αψογη κι αυτο ειναι πολυ θετικο ... θελει 5 φυαλες αιμα τις οποιες δοξα το θεο τις εχουμε και αν χρειστουν κι αλλες θα παρω απο την διοικηση μας που δινουν συναδελφοι , εχω κανονισει και αδεια για εκεινες τις μερες την μικρη δεν ξερω τι θα την κανω την ημερα του χειρουργειου ... μαλλον ι κληρος θα πεσει στην πεθερα μου τι να κανω θα το υποστω κι αυτο μια φορα ... {μαλλον βλεπω το κοριτσακι μου να μενει νηστικο :( και να την ταιζει μονο γαλα }

Ολα καλα ...

Η μικρη τωρα ξερετε τι μου κανει ? εχει παρει μια πετσετα κουζινας και μου καθαριζει τα τζαμια του σαλονιου :P τι καλο κοριτσακι που εχω τα εχει κανει πεντακαθαρα αχαχαχαχ μες στις δακτυλιες χιχιχιιχ

Θα ξυπνησουμε σε λιγο τον μπαμπα μας και θα παμε στα jymbo μαζι με την νυφη μου και τον ανιψιο μου να παμε να παρουμε καμια ιδεα για στολες αποκριατικες...φετος θα την ντυσω αφου περσυ δεν το καναμε φετος θα το κανω ΤΕΛΟΣ...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλειω με εκανεσ κ γελασα με την αφιερωση!!!!!!ευχαριστουμε για το τραγουδι!!!!!!!!!!

φωτεινη ολα μια χαρα για την μανουλα!!με το καλο το χειρουργειο κ καλα αποτελεσματα να εχετε!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπέρα συναγωνίστριες!!

Φωτεινή χαιρομαι πάρα πολύ που βρήκατε τζιμάνι γιατρό για την μανούλα! Είναι ο μοναδικός που δέχτηκε να την χειρουργήσει? Καλά θυμάμαι? Πότε θα γίνει το χειρουργείο? Με το καλό και σιδερένια η μανούλα να χαίρεται με την άνεσή της χωρίς πόνους τα εγγόνια που ήδη έχει κ αυτά που θα έρθουν ;) .

Κοίτα, για μια ημέρα, δεν τρέχει κάτι να μείνει η μικρή με το πεθερίδιο. Θα της πεις της πεθεράς να μην ξεχνάει να την ταΐσει, θα της τηλ κιόλας, μην ανησυχείς. Λογικά το μωρό σου ήδη λέει μαμ, ναι? Ε, θα της το πει κ μόνη της :D.

Τι σκέφτεσαι να την ντύσεις φέτος? Η Ελισάβετ θα ντυθεί φραουλίτσα κ η μαμά της φράουλα! Χα! Σιγά μην και δεν ντυνόμουν το τρελλοκομείο!

Επίσης για πες μας Φωτεινή παιδί μου: είσαι κ εσύ του ντιρλιάσματος ή μήπως ξενέρωτη? Ε? Ε? Ε? :tongue:

Το μικρό σκατό κοιμάται στο κρεβάτι του!! Για μεσημέρι, μην ξεθαρρεύετε! Δεν ήθελε το κρεβάτι της (έστω το μεσημέρι που μέχρι πρότινος κοιμόταν) εδώ κ μήνες διότι κοιμόταν με βυζί. Ε λοιπόν αγόρασα ένα δίχτυ το οποίο κατεβαίνει, έβγαλα το κάγκελο από την μία πλευρά, ξάπλωσα δίπλα της (κ γλούτσου-γλούτσου το μωρό), κοιμήθηκε, σηκώθηκα (χτύπησα το κεφάλι μου στο πράμα που κρέμεται κ κάνει μουσικούλα, πώς το λένε? ξέχασα!), σήκωσα το δίχτυ κ τώρα το μπεμπέ κοιμάααααται...

Σκέφτομαι να δοκιμάσω κ βράδυ, αλλά αφενός περιμένω το χαλί (να της το κάνω τζιτζί το δωματιάκι, να το νιώθει δικό της), αφετέρου θα δούμε. Όντως δείχνει κάποια σημάδια ανεξαρτητοποίησης, δλδ κάποιες φορές δεν κοιμάται με το βυζί στο στόμα, το πετάει, γυρνάει από την άλλη πλευρά, ή απλά βλέπει τηλεόραση κ μετά γλαρώνει και ζζζζζζζζζζζ. Θα δούμε λοιπόν, απλά πραγματικά άμα την κοιμίζω στο δικό της κρεβάτι κ με ξυπνάει 2-3 φορές το βράδυ, δεν νομίζω να με συμφέρει. Βλέποντας κ κάνοντας.

Απορία για όοοοοοοταν την κοιμίσω βράδυ στο δωμάτιό της: τι να κάνω για να μην βαριέμαι? Στο κρεβάτι το δικό μου δεν πα' να κάνει κ μία ώρα να κοιμηθεί, έχω τηλεόραση κ βλέπω, δεν με νοιάζει. Στο δικό της τι θα κάνω ρε κορίτσια άμα κάποιες φορές κάνει 1 ώρα να κοιμηθεί? Θα βαράω ενέσεις από την βαρεμάρα!

GEXxp3.png

Βρε το θεμα δεν ειναι οτι δεν θυμαται ποτε πρεπει να την ταιζει αυτο το θυμαται μια χαρα και κανει και καταπληκτικα φαγητα...το θεμα ειναι οτι τρεμει απο το παρκισον που εχει την αλλη φορα την αφησαμε και της εδωσε το αυγο και μολις την κατεβασα απο το καρεκλακι ειδα το μισο αυγο γυρω γυρω απο την μικρη :( με το δε γιαουρτι? εκει η μικρη ηταν ...κατασπρη ολη της η μουρη:(.

Ναι ειναι ο μοναδικος που δεχτηκε να την χειρουργησει .Την αλλη παρασκευη θα μας παρει τηλεφωνο και πιθανον η θα μπει Σαββατο η Δευτερα αν και αυτος μονο Δευτερες κανει χειρουργειο εκτος απο τα εκτακτα περιστατικα εννοειται...τα προγραματισμενα του ειναι μονο Δευτερα.

Εγω στα νιατα μου {προ Γιωργου } εκανα πολλες τρελες ο γιωργος μ'εκανε και σοβαρεψα :(:( Πηγαμε και ειδαμε στολες στο jumbo καμια δεν μ'αρεσε.. θα βγω και λιγο παραεξω να δω καμια σε καμια βιτρινα .Οσο θυμαμαι την μανουλα μου που μου τις εραβε μονη της καθε χρονο ηταν τοσο ωραια ... αλλα βλεπετε ενας καλοθελητης τις πηρε τις στολες ολες και τις πεταξε και τις εκαψε ...τις ειχε η μητερα μου στο σπιτι τις γιαγιας μου κι οταν πεθανε η γιαγια μου , μπηκε καποιος και αντε τωρα μην πω ...και τις πεταξε και τις εκαψε.

Σιγα σιγα θα μαθει και το κρεβατι της κλειω ..πιπιλα δεν χρησιμοποιει? εγω που θελω να την μαθω να κοιμαται στο κρεβατι της χωρις τα καγκελα ? δεν ξερω τι μ εχει πιασει , αλλα ξερω πως ειναι πολυ νωρις να το κανω αυτο...και αν το κανω στο κρεβατακι της αυτο θα πρεπει να της βγαλω εντελως και τα δυο καγκελα και να το κανω εφηβικο κρεβατακι ... σαν πολυ νωρις δεν ειναι ?:?::!:

9zlup2.png

Έλα ρε συ... Στενοχωρήθηκα τώρα... Έχει πάρκινσον η γυναικούλα... Τέσπα, τουλάχιστον την λερώνει επειδή δεν μπορεί αλλιώς. Στην τελική να της φέρεις 3 μπλουζάκια κ 3 παντελονάκια κ 3 φανελάκια να της αλλάξει της μικρής. Κ να της λες να της δίνει κανά παξιμαδάκι/φρυγανίτσα/τυράκι, νομίζω το μωρό σου μπορεί κ μόνο του να τα τρώει αυτά.

Με το καλό να χειρουργηθεί η μανούλα, να μας λες νέα της!

Σχετικά με τις στολές που ψάχνεις, είσαι καθόλου εξοικειωμένη με το ίντερνετ? Από το e-bay μπορείς να της πάρεις της μικρής (κ της μεγάλης) στολές απίστευτες!! Πέρυσι της Ελισάβετ της πήρα αυτήν http://www.ebay.co.uk/itm/Baby-Green-Dragon-fancy-dress-up-BNWT-12-18-months-Toddler-Dinosaur-Costume-Boys-/390375557076?pt=UK_Clothes_Children_sFancyDress_RL&hash=item5ae43247d4 (όπως θυμάσαι από τις φώτος) κ φέτος της πήρα αυτήν http://www.ebay.co.uk/itm/160718566692?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648 κ για εμένα αυτήν http://www.ebay.co.uk/itm/170765070789?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648. Στην τελική μπορώ να σου τα παραγγείλω εγώ που ξέρω την διαδικασία κ θα τα βρούμε με τα λεφτά (θα μου τα κεράσεις σφηνάκια μαρή!).

Τώρα, να ρωτήσω ποιος φούστης σκ@τόψυχος πήγε κ έκαψε παιδικές αποκριάτικες στολές? Νομίζω συγγενής σας ένας βλαμμένος παπάς (ή τα έχω κάνει κουλουβάχατα πανάθεμά με?).

Πιπίλα δεν χρησιμοποιεί η Ελισάβετ. Χρησιμοποιούσε μέχρι 2,5 μηνών επειδή θήλαζα με θηλές σιλικόνης κ είχε συνηθίσει την αίσθηση. Κ αυτό μη φανταστείς, απειροελάχιστες φορές! Να σου πω ότι δεν καίγομαι να κοιμηθεί μόνη της? Άλλωστε δεν έχω λόγο ;) (που θα τον φέρω στο σπίτι για διανυκτέρευση εννοώ). Απλά νομίζω πως είδα σημάδια ανεξαρτητοποίησης κ δεν θέλω να την "κρατήσω" πίσω.

Το μωρό σου είναι όντως πολύ μικρό για παιδικό κρεβατάκι. Τι έπαθες? Φοβήθηκες με αυτό που έπαθε η Δήμητρα? Τέσπα, αν απλά σου την βαράνε τα κάγκελα κ δεν θες να βλέπεις το παιδί σου πίσω από αυτά, μπορείς να πάρεις αυτό που πήρα εγώ http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00187VIBO το οποίο άμα δεις πέφτει κάτω. Δλδ εγώ ξαπλώνω δίπλα της με πεσμένο το κάγκελο, την θηλάζω κ όταν κοιμηθεί σηκώνομαι, χτυπάω την κεφάλα μου στο mobile (είδες? την θυμήθηκα την λέξη) κ σηκώνω το κάγκελο.

Να φανταστείς η κούνια της Ελισάβετ είναι κ παιδικό κρεβατάκι μέχρι 3-4 χρονών κ αυτό το κάγκελο πιάνει σχεδόν όλη την μεριά. Απομένει ελάχιστο, που ούτε καν το κεφαλάκι της δεν χωράει!

GEXxp3.png

να μαι κ γω!!!

ε οχι ρε τσουπρες δεν κρατατε εσεις το καφε,κ γω εδω ειμαι!!

κ αν θυμαστε καλα προ καιρου μια τεχνητη αναπνοη εγω ημουν που την εδωσα στο καφε,ετσι?? :wink:

εμεις απλα κανουμε αρκετες δραστηριοτητες εκτος κ οταν ειμαστε σπιτι βαζω φακιολι να κανω δουλειες,οτι προλαβω πανω πανω φυσικα :rolleyes:

επισης ψαχνω διαφορα στο forum του parents οταν ειμαι σπιτι,δεν προλαβαινω κ πολλα

κλειω απειλητικη μου ..ακουστηκες!! χαχαχα!! εδω ειμαι ομως μην απογοητευεσαι

κανω κ γω αρκετες φορες αναδρομες,εχω κρατησει κ το θετικο τεστ που ειχα κανει 4 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο!

ηταν η 1η μας προσπαθεια για παιδακι κ φυσικα δεν περιμενα οτι θα μεινω ευκολα εγκυος κυριως κ λογω ηλικιας

ο καλος Θεουλης ομως μας χαρισε απλοχερα αυτο το απιστευτο θαυμα!!

ηξερα οτι κατι συμβαινει γι αυτο κ εκανα το τεστ νωριτερα

πονουσε η κοιλια μου κ μενα δεν πονεσε ποτε η κοιλια μου πριν την περιοδο

αυτα!!

αααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχ!!

ειρηνη,χαιρομαι για τον πατερα σου κ ευχομαι να μην ξαναπαιδευτει..

φωτεινη το ιδιο ευχομαι κ για τη μητερα σου,ολα καλα να πανε!!

α! κλειω εγω πηρα αντιαλλεργικα χαλια της βιοκαρπετ κ βγηκαν πολυ καλα!

φιλια σε ολες!!

ps η τσιπουριτσα μας τι κανει??

Διαφημίσεις

Γειά σου βρε Fire!!

Μην τρως την εξαφανιζόλη, πραγματικά ανησυχώ! Νομίζω ή ότι έπαθες κάτι :( ή ότι παρεξηγήθηκες...

Τρέχεις τρέχεις μικρό τρεχαντήρι??

Πήγα την μικρή κολυμβητήριο σήμερα, όλοι με βρίζανε (εκτός από τον παιδίατρο που συμφωνεί, ακόμα κ ψόφο να κάνει).

Τώρα βήχει γαϊδουρινά κ έκανε διάρροια, ποιος τους ακούει... Διότι όοοοοοοοοοοοοχι ΟΧΙ!! Δεν ξέρει ο παιδίατρος όταν λέει πως όταν βλέπουμε σημάδια ίωσης/ασθένειας, σημαίνει ότι το παιδί αρρώστησε από 1 έως 3 ημέρες πριν. Εκείνοι επιμένουν ότι ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ φταίω για όλα κ ότι το παιδί κόλλησε ίωση πόκεμον που μεταδίδεται και εξελίσσεται και εκδηλώνεται σε 30'΄.

Τέσπα, η διάθεσή μου είναι χάλια, υπό του μηδενός, πάει χεράκι-χεράκι με την θερμοκρασία που επικρατεί έξω. Το στομάχι μου πονάει κ ανά πάσα ώρα κ στιγμή είμαι έτοιμη για κλάμα από απελπισία/απόγνωση/μοιρολατρία/νεύρα/όλα τα σκ@τά της μοίρας μου. Ναι ναι για το γνωστό θέμα και όχι όχι δεν έχω καμία διάθεση να αναφέρω τι έχει γίνει αυτή τη φορά, ούτε στο fb, διότι θα με ρίξει παραπάνω...

Αυτά.

Change of subject pleaaaaaaaaaase!!!

GEXxp3.png

H γκαστροτσιπούρα μας είναι 8 μηνών! Κοντεύει να μπει στον μήνα της!! Είναι πανέμορφη και επωάζει τον τσιπουρίνο της!!!

Αυτή η ακατανόμαστη Τσιπούρα που λες Fire, είναι η πρώτη στο καφέ μας που ανέφερε πόσο μεγάαααααααλη είναι για να κάνει παιδί και πόσο μεγάααααααλη εντύπωση της έκανε που εγκαστρώθη!

Ναι ναι ναι: η παλιοτσιπούρα είναι μεγάααλη, είναι τεράααααααστια ηλικιακά, σαν την Ακρόπολη ένα πράγμα!

Βρε άντε μην σας ζουπήξω αγαπησιάρικα, τα βάλατε με την ηλικία σας! Παλιοσκατουλομωρομάνες!!!

GEXxp3.png

καλημερα κλειω μου!!

για ποιο λογο να παρεξηγηθω κλειω μου?? μου την ειπε καμμια κ δεν το καταλαβα οεο?? ή μηπως με θαβετε στο fb κ δεν το ξερω?? οεο??(δις)

οσο για την ηλικια μου,δεν εχω κανενα κολλημα προς Θεου

ευχομαι ολες στην ηλικια μου ετσι να ειναι(ενταξει τωρα μπορειτε να με θαψετε ανετα,σας εδωσα πατημα ;)

απλα ξερω απ τον περιγυρο μου οτι να μεινεις εγκυος στα 36 κ μαλιστα με τη μια ε δεν ειναι κ το πιο συνηθες..

οσο για τ αλλα που γραφεις φυσικα δεν ξερω τπτ κ δεν μπορω να φανταστω τι εννοεις,απλα ευχομαι να φτιαξει γρηγορα ή διαθεση σου γιατι δεν σου παει να μην εισαι καλα ουτε κ να σε παιρνει απο κατω

περαστικα στην τζαναμπετα μας -περιμενες να σου πουν κατι αλλο??

εγω εχω βαρεθει ν ακουω τη λεξη "ακομη"..

ακομη τον θηλαζεις???

Θα σ'επερνα τηλεφωνο να στα ψαλλω λιγο {θυμασαι πως ηταν η φωνη μου χτες που σε πηρα τηλ? εε τωρα ειμαι ο Φωτικος ο Νταλικας ενα πραμα,ενας συναδελφος απο αλλον ΟΑΕΔ μου ειπε οτι εχω σεξυ φωνη ...χαχαχχα }αλλα εχε χαρη που δεν μπορω καν να μιλησω παναθεμα με.... αφωνιααααααααα μου ειπε ο γιατρος ..ναι του λεω ελα να μιλας εσυ για μενα στην δουλεια... :(

Δεν θα γινω μαρη καλα? Θα σε παρω τηλφωνο οπως χτες και θα σου πω εγω...

Fire μην της δινεις σημασια την εχει πιασει η μ.... :tongue:

Οσο για το κολυμβητηριο κι εγω στο ειπα με τετοιο καιρο που το πας μαρη το παιδι ??? παλι καλα που δεν το εριξες και στο χιονι χιχιιχιχχι

απο αυριο θ

ασπρισουμε λιγο περισσοτερο απο σημερα... κοιταγαμε το καιρο σαν τα παιδακια σημερα στο γραφειο .. κι οσο χιονιζε τοσος περισσοτερος κοσμος ερχοταν ... μα τι αναποδοι που ειμαστε

Ξεχασα να σας πω οτι οι αιματολογικες μας εξετασεις ηταν αψογες :):):)Μας εχει μεινει μονο η ουρολογικη εξεταση την οποια την πληρωσαμε γιατι ηταν μεσα στην εξεταση απλα θα περιμενει ο γιατρος να καταφερουμε να κρατησουμε τα ουρα ... τωρα λογο καιρου δεν μπορω να την κρατησω ξεβρακωτη:P οποτε θα δοκιμασουμε οταν χαλαρωσει ο καιρος λιγο

9zlup2.png

Ειρηνη παιζουν ρολο τα ενσημα του τελευταιου 14μηνου {πλην τους 2 τελευταιους μηνες] εαν σ αυτο το διαστημα εσυ ειχες κατω απο 250 μηνες καλως πηρες 1 χρονο ταμειο ανεργιας εαν αυτα ειναι πανω απο 350 κακως δεχτηκες το 10μηνο να πας να κανεις ενσταση ...αλλα μετρα καλα τα ενσημα σου ...

αμα θελεις μπορω να δω την αιτηση σου και να δω τι ενσημα σου εχουν μετρησει.Εδω θα ειμαι οτι θελεις πες μου :)))))))))))))))))))

Καλημέεεερα!!!

Ειρήνη καλή είσαι και εσύ, τι να σου πω!! Άκους εκεί να τους χαρίσεις τους 2 μήνες!! Είσαι large ψυχή εσύ! Βρε πήγαινε να διεκδικήσεις τους μήνες σου, κ άμα βρεις νωρίτερα δουλειά οκ, σταματάς το ταμείο! Αλλά έτσι άνετα εσύ υπαναχωρείς των δικαιωμάτων σου?? Ααααααααααααααα!!! Ρώτα την Φωτεινή να σου πει τι να κάνεις!

φωτεινη κ κλειω αν θυμαστε σας ειχα πει οτι θα σας εξηγησω πωσ ειχαν τα πραγματα με δουλεια-απολυση-οαεδ....

τον αυγουστο αν θυμαστε ηλθε η απολυση μου και δεν με ειδοποιησαν τα αφεντικα κ ετσι περασαν οι 60 μερεσ που πρεπει να δηλωσω απολυση κ να μπω ταμειο...!!!!!!!!!!!επειτα για να μην τα χασω ολα(δηλαδη το επιδομα οαεδ...ε,7 χρονια περιπου ενσημα και να τουσ χαρισω το επιδομα?κριμα ηταν...) ,με προσελαβε καποιοσ δικοσ μου 20 μερεσ κ με απελυσε ωστε να μπορω εστω και καθυστερημενα να μπω ταμειο κ να παρω επιδοτηση...

βεβαια εγω απολυθηκα 7αυγουστου (χωρισ την ειδοποιηση).το εμαθα αρχεσ οκτωβριου (αλλα ειχαν παρελθει οι 60 ημερεσ) και προσληφθηκα οπωσ σας ειπα το νοεμβριο 7-19,οπου και εβαλα 15 ενσημα(τα πληρωσα εγω...)

γι αυτο κλειακι μου ,εδω πηρα απο εκει που ειχα απελπιστει οτι το εχασα εντελωσ γι αυτο δεν εκανα πολλα πολλα(ενστασεισ κτλ...;))

φωτεινη μου το τελευταιο 14μηνο δεν ειχα ουτε καν 250!!!!!καθωσ με το επιδομα μητροτητοσ του οαεδ ,εχανα ενσημα!!!!

(την ειχα ξαναπατησει και προπερσυ,καθωσ συμφωνα με τον οαεδ κ το ικα εκανα το λαθοσ να μεινω εγκυοσ στο καπακι ,δηλαδη πριν τελειωσει το εξαμηνο οαεδ που ειχα παρει για την γεννηση τησ αγγελικησ,εμεινα εγκυοσ στην γεωργια κι ετσι ημουν μεχρι κ με βιβλιαριο χωρισ ανανεωση-στο τελοσ αναγκαστηκα τοτε να βαλω εγω ενσημα ωστε να μου παρεχεται δωρεαν καλυψη κτλ...)

α!!!!αν υπολογισω και τα ενσημα του επιδοματοσ μητροτητασ ,βγενουν περιπου 280-314...δεν ξερω αν τα εχω υπολογισει σωστα,αλλα καπου εκει βγενουν...

σευχαριστω πολυ παντωσ για το ενδιαφερον!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...