Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nanasid είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Μπορείς να πας σε όποιο μαιευτήριο θες Κ να κάνεις ένα υπέρηχο. Γενικά αν δεν πονάς συνήθως δεν είναι τίποτα απλώς θέλει πολύ ξεκούραση . Αλλά για να μην ανχωνεσε μπορείς να πας Κ να δεις 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλειω μου εισαι τοσο καληηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!σευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειλικρινα στο λεω!!!!!!!!!!!!!!!

αντε σημερα κ αυριο θα ξεκουραστεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα εχεισ απειρο χρονο να ζουμπιξεισ την βετουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια καλο σ.κ σε ολεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρηνάκι μου <333333 !!!

Το μικρό σκατό μου κάθε φορά που δεν δουλεύω κ είμαστε μαζί όλη την ημέρα μου βγάζει την πίστη! Γκρίνια, ξεβύζιασμα (κυριολεκτώ) κ αγκαλίιιιιιιιτσα!! Κ όταν μου σπάει πολύ τα νεύρα την κυνηγάω κ της τσιρίζω "Θα σε φάωωωωωωωωωωωω" (θα το κουφάνω το παιδάκι μου), την γαργαλάω, την δαγκάνω, της κάνω διάφορα! Ή επίσης από μακριά κάνω ότι την δαγκώνω κ το έχει μάθει κ όποτε με βλέπει ανοιγοκλείνει το στόμα της (κ καλά με μιμείται)!

Πολύ μου αρέσει να με παιδεύει!! Τις καθημερινές μου λείπει πολύ :(

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα!!!

Γιατί καλέ check up από τόσο μωρό??? Εγώ το θεωρώ εφιάλτη, μόνο σε περίπτωση που θα το απαιτούσε κάποιος ιατρικός λόγος (μακριά από εμάς) θα την πάω.

Και στα 3 παιδιά μετά τον χρόνο κάναμε βιοχημικές. Στα 2 πρώτα είχαμε γιατρό στην Αθήνα αφού εκεί ζούσαμε τότε και μας το σύστησε. Στον γελαστό τώρα, τα ίδια και η εδώ γιατρός. Γι' αυτό Κλειώ μου.

By the way όλα καλά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων! :)

Ειρήνη όλα καλά με τον μπαμπά σου, μπράβο!

Σας είπα ότι ο γελαστός είναι ζηλιάρης; Σήμερα τους είχα αγκαλιά και τους 3 και έσπρωχνε τα αδέρφια του :rolleyes: να φύγουνε από την αγκαλιά μου!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Σας είπα ότι ο γελαστός είναι ζηλιάρης; Σήμερα τους είχα αγκαλιά και τους 3 και έσπρωχνε τα αδέρφια του :rolleyes: να φύγουνε από την αγκαλιά μου!!!!

Ω ναι!! Είναι κτητικά τα σκατούλια μας!! Για ρώτα κ την Τάμπι τι σφαλιάρες έχει φάει η φουκαριάρια... Είναι βυζανιάρης, είσαι δικιά του, ΤΕΛΟΣ!!

ΥΓ. Σιγά μην κ δεν είχε καλά αποτελέσματα ο γελαστός!! Τζάμπα η θετική ενέργεια του ΟΡ??

GEXxp3.png

Πω πω δεν σας προλαβαινω...ολο σας διαβαζω κι ολο ελω να γραψω κι ολο με σηκωνει ειτε ο γιωργος ειτε η μικρη ερχεται και μου τραβαει το καλωδιο , μονο απο τοκινητο μπορω να μπω και αυτο μονο στο ΦΒ...

Λοιπον θα σχολιασω οτι θυμαμαι ...

Ειρηνη μου περαστικα στον μπαμπακα σου ... καλη αναρρωση

Κι εμεις περιμενουμε ποτε θα μπει η μαμα μου να τελειωνει αυτο το αγχος που μας εχει κυριευσει ...:( να περπατησει η μανουλα καλυτερα και να ξεκουραστει μετα απο χρονια που παιδευεται...

Τις εξετασεις αιματος μιας κια μου ειναι προσφατο...Η γιατρος μας μας ειχε γραψει τις εξετασεις τις αιματολογικες απο τοτε που κλεισαμε το πρωτο ετος μας ,τις ειχε γραψει ομως σ ενα απλο χαρτι και οταν εκανα τα προηγουμενα εμβολια στο ΝΝΑ του ειπα να μου τις γραψει στο βιβλιαριο να παω να τις κανω και μου ειπε οτι εγω δνε γραφω εξετασεις γενικες πριν κλεισει τα 2 χρονια κι ετσι μειναμε να μην τις εχουμε κανει ....προχτες που καναμε το εμβολιο το αναφερα αυτο στην παιδιατρο μας και μου ειπε οτι ενας λογος παραπανω να τις κανουμε ειναι οτι τοτε που ειχε κανει το χειρουργειο η μικρη ειχαν δει χαμηλο αλλα οχι ανησυχητικο το σιδηρο της αλλα τοτε ηταν νεογνο...και πρεπει να γινουν οι εξετασεις αυτες κι ετσι μου τις εγραψε αυτη και θα παμε απο βδομαδα να τις κανουμε σε καποιο μικροβιολογικο...

Κλειω καλα αυτο με την ελισαβετ το εχω κι εγω με την αγγελικη μετραμε χιλιομετρα στο σπιτι στο κυνηγητο και που τωρα σ αυτο που ειμαστε ειναι μικρο το σαλονι που την εχω περιορισμενη γιατι στ'αλλα παει και πεταει πραγματα και την φοβαμαι να την εχω ετσι μονη της να πηγαινοερχεται...στο πατρικο μου ομως που το σαλονι ειναι πολυυυυ μεγαλο εκει να δεις τι τρεξιμο ριχνουμε..τωρα παιζει με τον μικρο και τρεχουν μπροστα αυτη και καλα πισω αυτος και γελανε ... και πιο πισω εγω να κυνηγαω και τους δυο ... μετα θα ειναι μονη της και θα τρεχω εγω αυτη και ο γιωργος χιχιχιχιχι γυρω γυρω απο τους καναπεδες και τα τραπεζακια...ε ρε βιντεο που θα τραβηξω και θα το βλεπω και θα γελαμε :D:D

Σημερα θα μεινουμε στους γονεις μου μιας και ο μπαμπας μας μετα απο 7 μηνες εφυγε ταξιδι και καταφεραμε να κοιμηθουμε μια ωρα πιο μετα απο το καθιερωμενο μας , αλλα η μικρη σκατουλα λιγο ελειψε να με κοιμησει εμενα...ειχα παρει ενα μαξιλαρι και ειχα ακουμπησει στο παρκοκρεβατο και εκανα πως κοιμομοουν , εκεινη ειχε παρει το δικο της και με βαραγε στο κεφαλι στην αρχη .. της ειπα πιπιλα και νανι ...αρπαξε την πιπιλα της πεταξε το μαξιλαρι της απεξω , αρπαξε το δικο μου και ξαπλωσε για δευτερολεπτα μετα μου το εδωσε να ξανακοιμηθω και ξαπλωσε το κεφαλι της διπλα μου κι εκανε πως κοιμαται ... και μου μουρμουριζε το κουνια μπελα και το ζηλια ζηλια...της ειπα να ξαπλωσει ξανα , ξαπλωσε με κοιταγε σηκωθηκε με φιλησε και μετα ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ................Τι παιδι ειναι αυτο ειλικρινα ωρες ωρες αναρωτιεμαι που εμοιασε :tongue::tongue::tongue:

καπου εδω θα σας αφησω γιατι στο κεφαλι μου εχω νουμερα και ψιλονυσταζω...βλεπετε ειναι η μονη ωρα να κανω επιδοτηση για την ανεργια , ναι ναι κανω την βλακεις και παιρνω δουλεια και στο σπιτι 3 φορες την εβδομαδα αφου στο γραφειο ουτε για κατουρημα προλαβαινω να παω :(:(:(

καλο βραδυ και καλο μας ξημερωμα...κρυα θα ειναι η κυριακη απο οτι ειδα στον καιρο μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινη μου ευχαριστω!!απο καιρο διαβαζω που λεσ για την μαμακα σου,πωσ δεν εχει εγχειρηστει ακομα?ειναι μηνισκοσ?ή κατι πιο περιπλοκο....περαστικα τησ και με το καλο να πανε ολα καλα!!!!

λοιπον γελασα φοβερα με το σκηνικο βετα vs ταμπι!!!!!!!!!!!αχα χα χα!!!!!!!!!!!!!τρομερη η βετα!!!!!

και η γωγω εχει αρχισει παντωσ και εκδηλωνει ζηλια...και οσο προσπαθω απο τοτε που γεννησα να μην ζηλευουν η μια την αλλη .....

ενταξει κ παλι καλα,η αγγελικη κανει λιγα σκηνικα ζηλιασ αλλα νορμαλ...τωρα ομωσ βλεπω οτι η γεωργια απαιτει μονοπωλειο...χα χα!!!κ ναι ,εχει <φαει>καποιεσ αδεσποτεσ απο την αγγελικη ...αλλα εχει δωσει κιολασ!!!αλλα και σκηνικα οπωσ περιεγραψε η βασδελι ,π.χ να σηκωνω την αγγελικη και να ερχεται η γεωργια να την διωχνει κ να σηκωσω αυτην ....αφηστε σασ λεω!!

μαρη φωτεινη!!!!αχ τι να σε κανω ,που κι εγω ιδια θκ@τα ειμαι....δεν βλεπεισ κοπελα μου ,που σου βγαζουν το λαδι οση ωρα εισαι δουλεια αλλα παιρνεισ κ εξτρα δουλεια για το σπιτι????1 ωρα πριν σχολασεισ ,δεν γινεται να τουσ πεισ <συγνωμη,αλλα δεν θα δεχτω αλλο κοσμο για να κανω την επιδοτηση>??

παρεπιπτοντωσ...μια που τα ανεφερεσ....

ειχα κι εγω ενα θεμα με το επιδομα ανεργιασ που πηρα κ μαλιστα πριν 1 μηνα που εγινε ,σε σκευτομουν να σε ρωτησω ,μετα ειπα να μην σε ζαλιζω κ το αφησα....απλα αντι 12 μηνεσ ,μου εβαλα 10...κριμα ηταν οι 2 ,αλλα απο την αλλη σκευτομουν ας φτασουν οι 10 μηνεσ κ να εχω βρει δουλεια εωσ τοτε και χαλαλι οι 2...(ενσημα ειχα απο το 2005 εωσ τωρα)..

σασ φιλω κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη συνεχεια ημερασ!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέεεερα!!!

Ειρήνη καλή είσαι και εσύ, τι να σου πω!! Άκους εκεί να τους χαρίσεις τους 2 μήνες!! Είσαι large ψυχή εσύ! Βρε πήγαινε να διεκδικήσεις τους μήνες σου, κ άμα βρεις νωρίτερα δουλειά οκ, σταματάς το ταμείο! Αλλά έτσι άνετα εσύ υπαναχωρείς των δικαιωμάτων σου?? Ααααααααααααααα!!! Ρώτα την Φωτεινή να σου πει τι να κάνεις!

Φωτεινή τι περιμένουμε για να φτιάξει η μαμά σου το πόδι της? Θύμησέ μου, μυαλό κουρκούτι!!

GEXxp3.png

Τσούπρες απορία: επειδή θέλω να αγοράσω χαλί για την μικρή σκατούλα, πείτε μου τι πρέπει να προσέξω: να είναι μάλλινο, χειροποίητο, αντιαλλεργικό, σοκολατούχο, light (το παράχ@σα νομίζω)???

Τα φώτα σας!

GEXxp3.png

Κλειω μου αμα σου πω θα πεσεις κατω...επαθε καρδια και ειναι στο ωνασειο ο γιατρος ο παθολογος που την παρακολουθει στην Βουλα...Ηταν αυτην την εβδομαδα να γινει η εισαγωγη ,τωρα περιμενουμε τηλεφωνο απο τον ορθοπεδικο να την ειδοποιησουν να μπει.

Ειρηνη μου ισχυο θα κανει[ειναι στην λεκανη αυτο]

Ειρηνη παιζουν ρολο τα ενσημα του τελευταιου 14μηνου {πλην τους 2 τελευταιους μηνες] εαν σ αυτο το διαστημα εσυ ειχες κατω απο 250 μηνες καλως πηρες 1 χρονο ταμειο ανεργιας εαν αυτα ειναι πανω απο 350 κακως δεχτηκες το 10μηνο να πας να κανεις ενσταση ...αλλα μετρα καλα τα ενσημα σου ...

αμα θελεις μπορω να δω την αιτηση σου και να δω τι ενσημα σου εχουν μετρησει.Εδω θα ειμαι οτι θελεις πες μου :)))))))))))))))))))

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλειω μου ,δεν τουσ τα αφησα ετσι κ ευκολα τα λεφτουδακια.....μολισ βρω χρονο θα σου γραψω για να καταλαβεισ πωσ ειχε η κατασταση κι ετσι το αφησα....θα γραψω κ τησ φωτεινησ...

αχ βρε φωτεινακι....τι καντεμια με την μανουλα...αν ειναι δυνατον!!!να βρειτε αλλο γιατρο παιζει?αν οχι τοτε υπομονη να γειανει ο ανθρωποσ!!!!

κλειω για το χαλακι σου απαντησαμε...

οι υπολοιπεσ τσουπρεσ κ τσιπουρεσ που ειστε θκατουλεσ??????????????????

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα!!

Ειρήνη δεν μας απαντάνε, είναι σκατούλες!! :tongue::D:tongue:

Πώς είναι ο μπαμπάκας??

Αχχχχχχχχ θέλω να το πω... Κ θα το λέω κάθε χρόνο... Για πάντα μέχρι να πεθάνω:

Σαν χθες το 2010 κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος.

Σαν σήμερα το 2010 είδα στο τεστ +++ και είχα β-χοριακή:95.

Σήμερα το 2012 έχω ένα μικρό σκατό που πολύ το αγαπώ κ μου λείπει απίστευτα όταν δεν είμαι δίπλα του!!!

GEXxp3.png

κλελια με ελιωσεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να την χαιρεσαι την αγαπουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!να σε χαιρεται κ εκεινη !!!!!!!!!!!!!!!

παντα να εχετε τοσοοο πολυ αγαπη κ ευτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε θκατουλα,θα εκανεσ φαινεται πολυ πολυ νωρισ το τεστ ε???το προαισθανοσουν μαλλον ε?κι εγω...κ στισ 3 εγκυμοσυνεσ ,το επαιρνα ειδηση ακομα κ αν εβγεναν τα τεστ αρνητικα(προφανωσ λογω πολυ νωρισ )....

εγω 01/02 ,εκανα β χοριακη!!!!δεν θα την ξεχασω ποτε αυτην την ημερα,καθωσ πηγα με το αγγελικακι μαζι που ηταν μωρο!!!!μολισ 6 μηνων...και δεν ειχα που να την αφησω !!!για να μου κανουν την αιμολυψια την σηκωνε η βοηθοσ τησ μικροβιολογου!!

με τρελανεσ τωρα θκατουλα!!!!

ο μπαμπασ μου μια χαρα ειναι!!!σευχαριστω!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Χαίρομαι που ο μπαμπάκας είναι καλά! Περαστικά κ αγύριστα!!

Όντως έκανα πολύ νωρίς το τεστ, το ψυλλιαζόμουν πολύ πριν την καθυστέρηση. Την πρώτη φορά δεν πήρα χαμπάρι, νόμιζα ότι με την μέθοδο της διακεκομμένης συνουσίας (γκουχου-γκούχου τράβηγμα :rolleyes: ) δεν γίνεται να μείνει κάποια έγκυος. Είχα συμπτώματα (ταχυπαλμίες, δεν μπορούσα να χάσω 1-2 κιλά που ήθελα) από πριν την καθυστέρηση, αλλά δεν το είχα συνδυάσει.

Την 2η φορά το κατάλαβα από την 5η μέρα σύλληψης (ω ναι! Έπαθα αμόκ κ έτρωγα γαύρους σε σημείο να σκάσω, αλλά εγώ εκεί, να τρώω κάτι που μέχρι χθες απεχθανόμουν), απλά περίμενα να περάσουν οι μέρες κ όντως βαρέθηκα να κάνω τεστ κ να βγαίνουν αρνητικά. Άσε που το πρωί που ήταν να αδιαθετήσω (14 μέρες μετά την ωορρηξία) όντως είδα αίμα περιόδου, το οποίο κ εξαφανίστηκε αμέσως! Ούτε σταγόνα, ούτε ίχνος!

Την 3η κ τυχερή μου ήμουν πολύ σίγουρη ότι δεν ήμουν έγκυος κ ότι έκανα ανοωρρηκτικό κύκλο, καθώς ούτε κατάλαβα την ωορρηξία αλλά ούτε και τα τεστάκια την "τσίμπησαν". Μέχρι τις 19/1 να φανταστείς έκανα τεστ ωορρηξίας, μετά λέω "δεν βαριέσαι, τουλάχιστον να αδιαθετήσω για να ξεκινήσω πάλι προσπάθειες). Κ στις 25/1/2010 (1 εβδ πριν την καθυστέρηση!!!) πήγα για τσίσα κ είδα 2 σταγονίτσες αίμα. Αμέσως σκέφτηκα "ή που θα αδιαθετήσω ΤΩΡΑ, ή που είμαι έγκυος" κ απλά συνέχισα να βλέπω 1-2 σταγονίτσες ΜΟΝΟ, κ μετά συνειδητοποίησα ότι έχω ένα στήθος ΝΑΑΑΑΑ!! τούμπανο!

Αυτά!

Σήμερα με έπιασε κάτι κ διάβασα από την αρχή του καφέ μας μέχρι κ την 33η σελίδα, μέχρι δλδ που έκανα την αυχενική μου!

Ειρήνη, μου φαίνεται εμείς κρατάμε το καφέ μας! Βάστα γερά!!

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα συναγωνιστρια κλειω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βαστα γερα κλελουκω!!!!!!!!!!!!!!!!

ποσο πολυ μαρεσε το ποστ σου!!!!!!τσουπ...και απο τισ σταγονιτσεσ το αιματακι εσκασε μυτη η βετα-τζαναμπετα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ τι μου λεσ τωρα?κι εγω και στισ 3 εγκυμοσυνεσ ,στην αρχη ειχα τρελη ορεξη για ψαρακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μεχρι και το σκουμπρι παστο ετρωγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!ασε!!!!!

κι εγω παντωσ απο διαφορα τετοια το υποπτευομουν παντα.....και ολωσ τυχαιωσ αν οχι τισ 3 απο τισ 3 φορεσ που εγκαστρωθειν ,τισ 2 σιγουρα δεν πηρα χαμπαρι την ωοριξια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ωωω γες!!!!ενω παντα μα παντα τισ παιρνω ειδηση αφου ποναω αρκετα κτλ...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...