Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nanasid είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Μπορείς να πας σε όποιο μαιευτήριο θες Κ να κάνεις ένα υπέρηχο. Γενικά αν δεν πονάς συνήθως δεν είναι τίποτα απλώς θέλει πολύ ξεκούραση . Αλλά για να μην ανχωνεσε μπορείς να πας Κ να δεις 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Είδες fire?? Σε αποζημιώνει για την υπομονή σου ο μπέμπαρος!!

Ψόφος λέτε, εεε? Εγώ σήμερα ήρθα στην δουλειά με το μηχανάκι. Έπρεπε να πάω στο ΙΚΑ για να πάρω αναλυτική κατάσταση ενσήμων κ εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να παρκάρεις αυτοκίνητο.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρήνη αύριο γιορτάζει ο αντρούλης σου! Με το καλό! Προβλέπω να παίρνει φωτιά η κουζίνα από τον μπουφέ που θα οργανώσεις αχαχαχα!!

σευχαριστω κλειω μου!!!!!!!!!!!!!!!φοβερη μνημη....θυμηθηκεσ μεχρι και την γιορτη του αντρα μου!!!μπραβο σου!!

ε ,ναι το κατιτισ το εφτιαξα παλι....

οσο για το τουτου,σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!να σαι καλα!!!!!!

ολα μαζι τα κανουμε!! ειμαστε κολλητοι ενα πραγμα σαν τους χιωτες..:tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

να βρε κοριτσια.....η γεωργια φαινεται το εφαρμοζει και στην πραξη!!!!γι αυτο ή πανω μου θα ειναι γατζωμενη ή στον πατερα τησ!!!!!χιωτισσα και στην πραξη κ στα λογια!!!!!:tongue:

Και που είσαι ακόμη!!!!

Κάτσε να ξεδιπλώσει και τον συναισθηματισμό του....ό,τι έχει πάρει μέχρι τώρα θα στο δώσει πίσω.....:P

δεν ξερω αν ειναι σωστο το timing κι αν ειναι αυτο που εννοεις αλλα νομιζω οτι εχει ηδη αρχισει να το κανει..

ευτυχιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

λιωνωωωωω!!!!!

και η γωγω εχει αρχισει και μου γινεται γατουλα!!!!!μα πολυ γατουλα,να ακουμπαμε τα μαγουλακια μασ ,να με φιλαει και με τρελαινει!!!!!να σασ πω μετα απο τοσο γκρινιαρικο κ σκανδαλιαρικο μωρο δεν το περιμενα τοσο συναισθηματισμο....αλλα τον εχει!!!!ολο και πιο πολυ!!!ειναι πολυ χαδουσιτσα....

σημερα σερνομαι ....αργησαν να φυγουν χτεσ οι καλεσμενοι ,ηθελα να συμαζεψω μετα και το πιατομανι και με πηρε το ξημερωμα!!!!

το θεμα ειναι οτι δεν ηλθαν ολοι κι ετσι τωρα θα εχουμε δοσεισ δοσεισ και οι υπολοιποι!!!!

εν τω μεταξυ σημερα ειμαι και λιγο ψιλοχαλια....εως πολυ!!!θα εγχειρηστει παλι ο πατερασ μου!!!!εχω χασει πλεον το μετρημα...5-6 στεντ(μπαλονακια,καποια ομωσ ηταν μαζι),ανοικτησ καρδιασ ,μετα αν θυμαστε (λιγο πριν γεννησουμε) ξανα εγχειρηστηκε επειδη του ανοιξε η τομη τησ καρδιασ κ του εβγαλε κοιλη ,τωρα εχει προστατη!!!!!

μαλιστα η τωρινη εγχειρηση θα γινοταν στο νοσοκομειο εδω απο την προηγουμενη εβδομαδα , αλλα ενω ειχαν παρει απο οσουσ καρδιολογουσ υπηρχαν στο νοσοκομειο εγκριση και ειχαν δοσει το τελικο ok ,κανουν εισαγωγη και τελευταια στιγμη του την σταματησαν!!!!!!!!ηθελαν χαρτια κ βεβαιωσεισ απο το ωνασειο(για αν γινει κατι ,ω μη γενητω,να ριξουν αλλου τισ ευθυνεσ.....!!!!)ετσι αποφασισαν οι γονεισ μου,να πανε αθηνα στο γενηματασ!!!πιο καλα νομιζω!!!!

αυτα....

ελεγα να ανεβαινα κι εγω αθηνα εστω για μια ημερα αλλα δεν θελουν οι δικοι μου...θα δω τωρα!!!!!!αφενοσ σκευτομαι που να αφησω τισ μικρεσ ,απο την αλλη ειναι και το 300αρι τα εισητηρια..:-(

χτεσ βραδυ εφυγαν οι γονεισ μου και σημερα εκαναν την εισαγωγη...

παω να συνεχισω δουλιτσεσ!!!!

καλη συνεχεια στην ημερα σασ!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρήνη μου καλή επιτυχία στο χειρουργείο του μπαμπάκα! Μετά από αυτά που έχει κάνει, ο προστάτης είναι γι' αυτόν "περίπατος". Καταλαβαίνω βέβαια πολύ καλά το άγχος σου, καθώς έχει βεβαρυμένο ιστορικό, αλλά να μην ανησυχείς, είναι επεμβάσεις ρουτίνας αυτά! Κ καλύτερα που θα γίνει Αθήνα. Εσύ να μην πας μωρέεε, περισσότερη θα είναι η ταλαιπωρία σου παρά το καλό που θα του προσφέρεις. Θα τον αγχώσεις κ θα σκέφτεται πώς θα περνάνε τα παιδάκια σου μακριά σου. Μην πας, δεν θα το θέλει ούτε ο ίδιος!

Περαστικά του! Κ ο δικός μου μπαμπάς θα μπει σε κάποια φάση σύντομα για μπαλονάκι. Αγχώνομαι κ εγώ πολύ επειδή το 2004 είχε κάνει 5πλο by-pass κ δεν θέλω να του πολυ-πειράζουν την καρδιά. Τέσπα, αυτά είπαμε είναι απλά πράγματα για τους γιατρούς. Έχει κάνει κ ο μπαμπάς της Βίκυς μπαλονάκι μετά από by-pass, οπότε τα λέω για να τα ακούω μου φαίνεται!!

Βρε σεις, είναι δυνατόν μετά από τόση αγάπη, υπομονή και προσοχή που δείχνουμε στα παιδιά μας να μην γίνουν τρυφερά?? Αφού μόνο αγάπη έχουν εισπράξει από εμάς, λογικό είναι όσο διαολάκια και να είναι να είναι ταυτόχρονα και αγαπούληδες!! Δεν είναι όλες οι μανούλες έτσι, υπάρχουν πολύυυυυ εύκολες λύσεις που δεν έχουμε ακολουθήσει (κλαίει κ απλά το γράφω), οπότε αποζημιωνόμαστε με χαδάκια και αγκαλίτσες!!

GEXxp3.png

κλειω εισαι τοσοοοοο γλυκεια!!!μα τοσο γλυκεια μανουλα!!!!μπραβο αγαπη μου!!!!(στα γραφω ωσ απαντηση τησ δευτερησ παραγραφου σου)

οσο για τον μπαμπα μου ,σευχαριστω....οσο και να μην το καταλαβεσ ειλικρινα με εκανεσ να αισθανθω πολυ πολυ καλυτερα!!!να σαι καλα ματια μου!!!!!

οσο για τον πατερουλη σου μην φοβασαι!!!!ολα καλα θα πανε!!!!!!δεν με λεσ ,καπνιζει κι ο δικοσ σου και τα ξαναφραξε?ή απλα ετσι με τα χρονια?

εμεισ ξεκινησαμε με μπαλονακια (εχω χασει το μετρημα τουσ...6-7?)αλλα του εφτιαχναν μονο τισ μικροαρτηριεσ κ αφηναν το προβλημα να συνεχιζει...μετα αλλαξε γιατρο και ειδε ο γιατροσ οτι το προβλημα ηταν σε μία απο τισ κύριεσ αρτηριεσ του!!ετσι εκανε και το μπαι πασ...3πλο νομιζω....

μην αγχωνεσαι κι εσυ!!!ολα θα του πανε καλα!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Ο μπαμπάς μου είναι μια πονεμένη ιστορία: κάπνιζε 1 τσιγάρο την ημέρα και αααααν. Δεν έπινε, δεν ήταν παχύς... Αλλά είχε θέμα για λίγο χρονικό διάστημα με την χοληστερίνη και φυσικά κληρονομικότητα. Γι' αυτό και τα 5 by-pass.

Τώρα νομίζω κάτι έπαθε ένα μόσχευμα, δεν έχω πολυκαταλάβει. Αλλά οι γιατροί το θεωρούν πολύ ρουτίνας το όλο θέμα..

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Τα λέμε η μία στην άλλη για να νιώθουμε καλύτερα :D

GEXxp3.png

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Τα λέμε η μία στην άλλη για να νιώθουμε καλύτερα :D

;););)αυτο ακριβωσ!!!!!

αφου το λενε ,ρουτινα,ρουτινα ειναι!!!!μην ανησυχεισ!!!!

εμενα καπνιζε κ καπνιζει!!!!!εγω πια δεν μιλαω περι αυτου...ποιοσ ο λογοσ αφου δεν καταλαβαινει?μονο η κακια που φαινομαι και μονο που αν μιλησω θα μου κρατησει μουτρα για 1 εβδομαδα!!!(πλεον ομωσ του φευγουν πιο γρηγορα τα μουτρα καθωσ αν δεν μιλιομαστε,δεν του κατεβαζω και τισ μικρεσ!!...(κι ετσι ξεμουλαρωνει ,μου μιλαει ωστε να του παω τα μωρα...χα χα!!!!!)

αλλα ρε παιδι μου αγανακτω καμια φορα...ειναι μολισ 53 και ηδη εχει τοσεσ επεμβασεισ!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

παρεπιπτοντωσ...οποτε βλεπω ποστ σου μπερδευομαι καθωσ το ενα τικερακι μου εχει ολοιδιο χρωμα με το δικο σου!!!!

και ξανα παρεπιπτοντωσ εχω σκουπαααααα!!!!καλε διωξτε με!!!!!μονο φευγω παω κανω κατι κ ξανα γυριζω...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Kαλημέρα!:P

Ειρήνη ελπίζω όλα να πήγαν καλά με την εγχείρηση του πατέρα σου! Προστάτης, ε; Την έκανε, τελείωσε; Εύχομαι καλή ανάρρωση....

Εμείς σήμερα είχαμε αιμοληψία του Λάσκαρη για το τσεκ απ του χρόνου...ένα δράμα το τράβηξα να τον ακούω να σπαράζει....:(

Κλειω κι εγώ με το μηχανάκι κυκλοφορώ (αφού δεν μπορώ με τουτου ακόμη) και ας έχει ψοφο.....:P:p:p Ένα περίεργο πράγμα...όσο είμαι πάνω στο μηχανάκι δεν κρυώνω αλλά μετά στο σπίτι ρε παιδί μου...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα!!!

Βίκυ μου, δεν νομίζω να έχει χειρουργηθεί ο μπαμπάς της Ειρήνης, θα γίνει το χειρουργείο, σχετικά σύντομα από ό,τι κατάλαβα!

Γιατί καλέ check up από τόσο μωρό??? Εγώ το θεωρώ εφιάλτη, μόνο σε περίπτωση που θα το απαιτούσε κάποιος ιατρικός λόγος (μακριά από εμάς) θα την πάω.

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κόρες!!!!!

καιρό ειχα να μπω εδώ κι εχω πολλά να σχολιάσω αλλά ειναι κι ο τσίπουρας που μου εχει παρει τα μυαλά και να δουμε τι θα θυμηθω!

Πρωτα απο ολα να πω περαστικά στους μπαμπάδες μας (κι εμενα με θεματα ειναι παλι στο νοσοκομείο, δυστηχώς μετά την επέμβαση κατέπεσε πολύ, ελπίζω να του κανουν ενα καλό ρεκτιφιέ και να πάρει τα πανω του τωρα!!!!! )

Σκόρδα στους μπαμπάδες μας λοιπόν και καλά κουράγια στις μαμάδες μας που τρέχουν και δεν φτάνουν!!!! <3

Ειρήνη μου χρόνια πολλά για την κολώνα του σπιτιού σου!!!! Να ειναι παντα γερός και χαρούμενος ο καλός σου!

Επίσης με γειά το τουτούνι! Καλοτάξιδο κι ευχομαι του χρόνου και με 3ο καρεκλάκι πίσω!!! ΦΦΦΦΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Fire εξακολουθεις να εισαι μια γυναίκα μυστηριο ε; ουτε την φατσα σου δεν εχουμε δει! χαχαααα

Ο μικρος σου ζαχαρη ε;;;; αχχχ αυτά ειναι!!!!!!!!!!!!!!!

κι οπως λεει και η κλε κλε γιατί να μην ειναι τρυφερά; μονο αγαπη εχουν βιώσει τα ζουζουνια σας! <3

Εγώ καλά ευτυχώς, ξεκινάω το δωμάτιο με βήμα ταχύ, ευτυχώς σχεδόν ολα θα μου τα δωρίσουν, πολύ όμορφο συγκινητικό και παραλληλα βολικό ειδικά στις εποχές που ζουμε!

Ειμαι ακόμα στο γραφείο, τυπικά την δευτέρα θα ειναι η τελευταία μερα εδω, ηθελα να ερθω μεχρι τελος του μηνα να τελειωσω καποια πράγματα αλλα δεν το βλέπω πολύ ευκολο πλεον (εχει αρχισει και με ενοχλει πολύ το καθησιο τόσες ωρες)

σας φιλώ

ματς

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ ευχαριστω παρα πολυ να ειστε καλα ειλικρινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα ,τωρα συγκεκριμενα εγχειριζεται ο πατερασ μου ...να σασ πω,σε αναμμενα καρβουνα καθομαι απο το αγχοσ,νιωθω κ την μητερα μου μονη εκει κ οσο να ναι....

γι αυτο ειπα να παω κολυμβηση να περασει κ λιγο η ωρα!!!καθωσ αν μεινω εδω ,παιρνουν συνεχωσ θειεσ κτλ τηλεφωνο να μαθουν κ με τισ πολλεσ ερωτησεισ αγχωνομαι ακομη πιο πολυ!!!2,5 ωρεσ μαλλον θα κρατησει ,αρα ακομα εχουμε!!!!!!

σασ ευχαριστω κ παλι!!!!!!

βασδελακι εκανε μπι μπι ο γελαστοσ?ωχ τον καημενουλη!!!!

τσιπ περαστικα στον πατερουλη σου!!!!!!!!!!!

κλειω μου ,μουτσσσσσσσ!!!!!!!!!!!!

σασ φιλω ολεσ!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρήνη έχεις όλη την θετική μας ενέργεια... και κάτι παραπάνω!! Για εσένα το λέω, για το άγχος σου! Ο μπαμπάκας σου μια χαρά θα είναι, θα το δεις!!

Κ σπίτι να είσαι, μην απαντάς κορίτσι μου στα τηλ. Χαμήλωσέ το ή αγνόησέ το! Λες κ έχεις λίγες δουλειές να κάνεις με 2 τσούπρες. Με το καλό να βγει από το χειρουργείο, λογικά θα μπει κ εντατική αφού είναι καρδιοπαθής, με το καλό να βγει κ από το νοσοκομείο κ περαστικά του!!

Τσιπούρα μου, τρέχα τώρα για το δωμάτιο! Γιατί καλέ το άφησες στον 8ο?? Εσύ που είσαι και διακοσμήτρια σκατούλα?? Εμ, έτσι γίνεται συνήθως: οι ειδικοί δεν ασχολούνται με τα δικά τους, ασχολούνται με των άλλων κ αφήνουν τελευταία ό,τι τους αφορούν!

GEXxp3.png

κλελουκω μια χαρα ειναι!!τελειωσε η εγχειρηση κ τωρα ειναι στο κρεβατι του ,απλα ποναει λιγο...λογικο ειναι!!!!

σευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπ καλεσ ετοιμασειεσ!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Μπράβο Ειρηνάκι μου!!

Ήμουν πτώμα σήμερα!! Μετά το υπουργείο, είχα εξτρά κ ξεράθηκα στον ύπνο μέχρι τώρα (άντε να ξανακοιμηθώ τώρα... κουκουρούκου!! Θέλω αλκοόλ αλλά βαριέμαι... Πάλι μάτι γαρίδα γμτ!)!

Σηκώθηκα με αγωνία για τον μπαμπάκα σου Ειρήνη μου!! Χάρηκα που όλα οκ!! Εννοείται πως τέτοια εξέλιξη την περίμενα... αλλά όσο να 'ναι... Ήθελα να το διαβάσω κιόλας... καταλαβαίνεις!!!

Σιδερένιος!! Μακριά τα νοσοκομεία πια για τον μπαμπάκα!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...