Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nanasid είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Μπορείς να πας σε όποιο μαιευτήριο θες Κ να κάνεις ένα υπέρηχο. Γενικά αν δεν πονάς συνήθως δεν είναι τίποτα απλώς θέλει πολύ ξεκούραση . Αλλά για να μην ανχωνεσε μπορείς να πας Κ να δεις 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

..εδω ειμαι κ γω!!!

με αφορμη τη γνωριμια μου με μια ακομη μανουλα του καφε μας,γεια σου Πετρουλα!- μπηκα να πω ενα γεια κ να δωσω ευχες για ενα αξεπεραστα αισιοδοξο αγαπησιαρικο υγειες 2012!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

fire Καλή Χρονιά και ό,τι επιθυμείς!!

Με τρόμαξες έτσι που εξαφανίστηκες!

Εννοείται πως η Πετρούλα μας είναι Χρυσό κορίτσι!! Την αγαπάω πολύ!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

σ ευχαριστω κλειω μου..

και γω σας πεθυμησα αλλα μπηκα μια μερα κοντα στις γιορτες κ εισασταν ολες απουσες για 5 μερες οποτε ειπα.. αυτο ηταν!!!:tongue:

ολα καλα ομως!! η αληθεια ειναι οτι οι γιορτες μας ηταν σουπερ φουλ εξτρα κ δεν ιντερνετιαστικα σχεδον καθολου!!

ισως ηταν οι καλυτερες γιορτες μου ever λογω του μικρου..

αγαπησιαρης κ τρυφερος σαν ττην τζαναμπετα σου..;)

..εδω ειμαι κ γω!!!

με αφορμη τη γνωριμια μου με μια ακομη μανουλα του καφε μας,γεια σου Πετρουλα!- μπηκα να πω ενα γεια κ να δωσω ευχες για ενα αξεπεραστα αισιοδοξο αγαπησιαρικο υγειες 2012!!!

Καλή χρονια Fire!Σε χαιρετω κι απο εδω!Φιλακια πολλά!

Εννοείται πως η Πετρούλα μας είναι Χρυσό κορίτσι!! Την αγαπάω πολύ!

Κλελουκω μου είναι αμοιβαία τα αισθηματα, το ξέρεις!Αλλωστε μην ξεχνας πως μετα την αλλαγη του χρονου καναμε μαζι ρεβεγιόν!!;);)

Τα καταφεραμε τελικα σημερα και ηπιαμε τον καφε μας με Ελένη και Fire!H τελευταια μου ειπε να σας στείλω πολλά φιλια και χαιρετισμούς!!Πολύ όμορφο και γλυκό κοριτσι η Fire μας!Ο μικρος, το ιδιο γλυκουλης και ομορφος με τη μαμα, της μοιαζει κιολας!!Ο μπαμπας, που τον πετυχαμε στους διαδρόμους, πολύ συμπαθητικός και χαμογελαστός!Μια πολύ όμορφη τριαδα που συντομα ευχομαι να μεγαλώσει!

Fireeeeeeeee ανοιξε λογαριασμό στο fb και σε περιμενουμε!!Βρε ξερόοοο κεφαλι!!:tongue::tongue:

Με τπτ όμως!!!!

Για την Ελένη και τη Χριστινούλα τι να πώ...Γλυκυτατες και μοναδικές!!

Κατα τα αλλα διαβαζω ευχαριστα νεα απο την Τσιπ. και εδω και στο fb και χαιρομαι πολύ πολύ!!

Επίσης το βασδελόπαιδο γινεται σωστος αντρας και η Ειρηνη με τις πριγκίπισσες τρεχει και δε φτανει!!

Ελενα με γεια το new look!

Καλή χρονια σε ολους με υγεια και ευτυχια στα σπιτικα μας!!!

Φιλια πολλά!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρουλα μου σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!

ελπιζω τωρα που εγινε η αρχη να τα ξαναπουμε συντομα!!

εγω δεν χρειαζεται να σας πω τιποτα για την διμετρη Πετρουλα μας γιατι την εχετε δει κ την ξερετε καλυτερα απο μενα!!

ο Δημητρης της ενας ξανθος αγγελος.. πολυ φατσας!!!:P

ηταν ωραια,αλλα ηταν λιγοοοοοοοοοοοοοοοοοο

tsipoura χαιρομαι που ολα βαινουν καλως.. ειχα μεινει σε μια κρυα μερα στο γραφειο σου που ειχε χαλασει η θερμανση αν θυμαμαι καλα!!

μπραβο κ για για το καλο doppler που εγω ..δεν εκανα κ δεν ξερω τι ειναι

(ή εχω χασει τη μνημη μου??)

Κλειω μου νομιζω οτι τα παιδακια μας θα κανανε ενα πολυ γλυκο αγαπησιαρικο κ τρυφερο ζευγαρι!! μεσ τα μελια ενα πραγμα!!!

Βικυ μου μπραβο για τον πεπε σου,σωστος αντρας οπως εγραψε κ η Πετρουλα!!

Ειρηνη μου πολλα φιλια σε σενα κ τις τσουπρες σου!! ελπιζω η γκρινια να μειωθηκε λιγουλακι..

Ελενα αν και δεν σ εχω δει,με γεια το look κ απο μενα!! κοιμαστε το βραδυ,τα καταφερες??

το πιτσιρικι μου οπως προανεφερα ειναι πολυ χαδιαρικο κ αγαπησιαρικο,κανει αγκαλιτσες,φιλακια κ γενικοτερα ειναι πολυ τρυφερος κ ιδιαιτερα κοινωνικος!!

ειμαστε σχεδον 14 μηνων κοντα στα 11 κιλα κ φτασαμε τους 84 ποντους

δεν εχουμε αρρωστησει ακομη εκτος απο κατι μυξες που εχουμε που κ που

θηλαζουμε πρωι βραδυ κ φυσικα ξυπναμε ακομη τα βραδυα για μαμ πιπιλισμα κτλ

λεμε λεξουλες μαμα μπαμπα γιαγια ατα γκατα χαχαχα!! κ βγαζουμε στριγγλιες κ φωνουλες!!

σας αφηνω τωρα να τον κοιμησω κ τα ξαναλεμε

φιλακιαααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!!!!!!

τι κανετε?εγω προσ το παρον καθομαι αλλα θα σηκωθω γιατι εχω δουλειεεεεσσσσσ!!!!γιορταζει αυριο ο αντωνησ και οσο να ναι το κατιτισ θα το κανω παλι!!!χα χα!!!

μπραβο στισ βορρειεσ που περασατε ωραια!!!!!!!!!!!!!!!!ποσο θα θελα να σασ γνωριζα ολεσ ολεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και τα μπεμπουλινια σασ ακομα περισσοτερο!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

κλειω!!!!σε σκευτομαι καθε τοσο για να στο πω,αλλα το ξεχνω!!εχουμε πλεον το ιδιο τουτου!!!!!!!πηραμε αυτοκινητο!!αφησα επιτελουσ το σαραβαλακι που ειχα,το οποιο το πηρα ετσι ,(πριν 5 χρονια)οτι θα το φτιαχνα μετα αλλα..δεν!!τωρα πηραμε το 206.κλειω αυτο δεν εχεισ κι εσυ?τι χρωμα?εμεισ μαυρο.

καλο ειναι ,αλλα να σασ πω την αληθεια οχι οτι το πολυχαρηκα....πωσ μασ εχουν κανει ετσι ρε παιδι μου???!!!!οταν ακουσ καθημερινα και βλεπεισ τι γινεται γυρω σου ,πωσ να χαρεισ με μια αγορα σου???και να σκευτειτε οτι δεν βλεπω και ειδησεισ...!!αλλα οσο να ναι βλεπεισ το τι γινεται!!!

σασ αφηνω γιατι πολυ-καθησα μου φαινεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχω και κολυμβητηριο μετα!!!!παω να ξεπαγιασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μερα να εχετε!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Βρεθήκατε σκατούλες?? Αχ τι καλά! Εδώ στας Αθήνας όλο το λέμε αλλά εκεί μένουμε, στην θεωρία.

Fire, ηρέμησες με τον μικρό, έτσι? Η ψυχολογία σου πώς είναι τώρα που μεγαλώνει κ είναι συνεννοήσιμος? Ανεβασμένη? Μπορείς να κάνεις περισσότερα πραγματάκια μαζί, πιστεύω σε αφήνει κ λίγο μόνη σου να ασχοληθείς με τον εαυτό σου! Χαίρομαι πάντως που και εσύ έχεις τρυφερό μωροπαιδάκι...

Ειρήνη αύριο γιορτάζει ο αντρούλης σου! Με το καλό! Προβλέπω να παίρνει φωτιά η κουζίνα από τον μπουφέ που θα οργανώσεις αχαχαχα!!

Το αυτοκίνητό μου είναι peugeot 107 (αυτό το μικρό σαν υπόθετο που είναι) και είναι ανθρακί! 1000 κυβικά είναι το σκατούλι μου, αλλά θηρίο! Το 206 όντως θα σας βολέψει, είναι οικογενειακό αυτοκίνητο! Εγώ το ήθελα μικρό (4πορτο πάντα!) επειδή είμαι αρχάρια, κ βέβαια το πιο φθηνό. Αλλά για το μέγεθός του, με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη! Κ κόσμο κουβαλάω, κ το φορτώνω στο - και καλά - πορτ μπαγκάζ που έχει. Κ τα καθίσματα πίσω πέφτουν (εγώ ρίχνω το ένα, στο άλλο είναι το καθισματάκι) κ βάζω καρότσια, ποδήλατα. Άσε χαμός.

Καλορίζικο το τουτού σας!! Καλοτάξιδο!!

GEXxp3.png

..ανεβασμενη κλειω μου,ναι!

ειναι φανταστικο μωρο..(ξερω ξερω κουκουβαουουουουου)

ολα μαζι τα κανουμε!! ειμαστε κολλητοι ενα πραγμα σαν τους χιωτες..:tongue:

αλλα οπως γραφεις εχω χρονο κ για τον εαυτο μου πλεον!

φιλακια

Μπράβο Fire μου! Κ ναι έτσι πρέπει να είμαστε: κουκουβάγιες με τα αστέρια μας!!!

Κορίτσια, μέχρι πότε πλένουμε στο πλυντήριο τα ρούχα του μωρού σε ξεχωριστές πλύσεις, μόνα τους?

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς την, την Ευα! Χρόνια και ζαμάνια βρε παιδί!

Είδατε που σας τα έλεγα; Ηρέμησε ο μπόμπιρας και όλα καλά!

Clelia και στα 3 παιδιά έπλενα ξεχωριστά τα ρούχα τους μέχρι τον χρόνο! Και τώρα με τον γελαστό άρχισα να τα πλένω τα ρούχα του μαζί με των μεγάλων παιδιών και τα δικά μας.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα Βικυ μου! ηρεμησε δε λες τιποτα

στην ουσια απο τοτε που αρχισε να μπουσουλαει ειχε πολυ φαν,αλλα το αποκορυφωμα ηταν απο τοτε που αρχισε να περπαταει!!

λες κ αυτονομηθηκε κ πηρε τα πανω του!!

κλειω εγω ακομη τα πλενω μονα τους οχι γιατι θεωρω κακο να πλυθουν με τα δικα μας αλλα γιατι τα δικα του το γεμιζουν το πληντυριο σχετικα!

Και που είσαι ακόμη!!!!

Κάτσε να ξεδιπλώσει και τον συναισθηματισμό του....ό,τι έχει πάρει μέχρι τώρα θα στο δώσει πίσω.....:P

qwlrp3.png

δεν ξερω αν ειναι σωστο το timing κι αν ειναι αυτο που εννοεις αλλα νομιζω οτι εχει ηδη αρχισει να το κανει..

ευτυχιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Ω, ναι!:P

Αυτό εννοώ!!!!

Άξιζε τον κόπο, είδες;

Ρε κορίτσια, τι ψόφος είναι αυτός και σήμερα;:-(

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...