Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!!

Χθες τελικά πήγαμε κολυμβητήριο. Το πρωί όμως η Ελισάβετ έκανε 2 φορές διάρροια και μία εμετό. Μετά ήπιε γάλα, όλα οκ. Πήρα τον γιατρό κ μου είπε ότι αυτή η γαστρεντερίτιδα κρατάει μία εβδομάδα περίπου. Δεν ξανακύλησε δλδ η μικρή ούτε χειροτέρεψε, απλά το στομάχι της δεν έχει ηρεμήσει...

Νυστάααααζζζζζζ. Εγώ καλά είμαι, λίγο από το κρύωμα μου έχει μείνει, πιο πολύ νυστάζω...

Ειρήνη καλά κάνεις και πας για κολύμβηση! Εμείς τα είπαμε για τον άντρα σου μέσω sms. Τελικά όντως, από τι έπαθε αλλεργία?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα τσουπρεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωχ βρε κλειω μου,περαστικουλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη αναρρωση!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο αντωνησ μαλλον απο ενα κουνουπιδι το επαθε....υποθεσεισ κανουμε κ μονο!!με την κορτιζονη υποχωρησε παντωσ.τωρα πηγε και σε οδοντιατρο και απο μεσα στο στομα του εχει και ενα αποστημα(να ηταν απο αυτο?δεν ξερουμε!!!).εχτοσ και αν εκδηλωθηκε η αλλεργια,τουμπανιασε το στομα κ απο αυτο πριστηκε και το αποστημα....αν οχι τα προκαλλεσε ολα το αποστημα!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλη χρονια κι απο δω φιλεναδες!!!! υγεια και κανενα φραγκο παραπανω αν ειναι δυνατον!!! (για να αυξησουμε την οικεγενεια, αλλιως δεν το βλεπω...)

Κλειω θυσια η μανα ετσι?? Τωρα εισαι καλα μωρε? Και το Λιζακι ταλαιπωρηθηκε? Κι εγω ετσι κανω με το παπι, πρωτη μερα αδιαθετη, σενιαρομαι και πηγαινω, για να μην χασει μαθημα ο αθληταρας μου...

Τσιπουριδιον, οντως τελειο το αβαταρ, κι εσυ γαιδουροφωναρα?? Κι εγω εχω τον λαιμο εδω και 4-5 μερες και δεν λεει να ηρεμησει με τιποτα, πολυς βηχας, τιποτα αλλο αλλα μονο αυτο το γκουχου ολη την ωρα φτανει. Πώς τα πας κατα τα αλλα εσυ?

Βρε Ειρηνη μου τι παθατε?? Σιδερενιος ο ανθρωπος, περαστικο ηταν και παει...

Βικυ καλη επανοδο, αφου πια γυρισατε σπιτακι σας και φυσικα πολυχρονος ο Πεπε κι απο δω!

Εμεις ολα καλα, περασαμε ησυχα και οικογενειακα (αυτο το τελευταιο περιλαμβανει παντα πολυ φαγητο!!). Εκανα γενικο ρεκτιφιε, εκοψα τα μαλλια μου και πολυ το χαρηκα, ανασανα. Δυστυχως ο χρονος δεν ειναι ποτε αρκετος για να τους δεις και να τους χορτασεις ολους, οποτε παλι θα φυγω με "κενα", αλλα δεν πειραζει, κινητρο για την επομενη φορα.

Ο Μιχαλακης μου μεγαλωνει και μας τρελαινει με τα καμωματα του. Βγαζει το 13 και 14 δοντι και μιλαμε για πολυυυυυ σαλιο και προφανως πολυ πονο, το καημενο. Ξεφυγε πια απο "μωρακι", γινεται παιδακι, τρωει το δικο μας φαι και πινει απο το ποτηρι. Μεγαλωνουν πολυ γρηγορα, μωρε, και δεν τα προλαβαινεις...

Αυτα τα νεα μας, πολλα φιλακια <3<3

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημέρα!!

Εδώ είμαστε, κρατάμε τα προσχήματα :D :D!!

ellain δλδ τώρα το μαλλάκι σου είναι κοντό? Καρέ? Πώς είναι, για πε??

Άσχετο, ψιλοανησυχώ για την fire. Δεν έχει κ fb να δούμε αν είναι καλά. Όσα κοριτσάκια την έχουν δει (νομίζω η isoula μέσα σε αυτά) μπορεί να μας πει αν είναι καλά??

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!

κλειακι κι εγω ανησυχω για την fire....μου κανει εντυπωση που δεν μπαινει καθολου εδω μεσα,εδω και αρκετο καιρο!!!!εκεινη ηταν απο τισ μονιμεσ παρουσιεσ του καφε μασ!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

κλειω πωσ τα πατε?αναρρωσατε μαμα και κορη?το ευχομαι!!!!!!!

τι κανει η βετα-τζαναμπετα??

βρε κοριτσια τα εχω παιξει με αυτα που κανει η γεωργια!!!!!!!!!!!!!!!στο τελοσ θα τησ δινω κανενα λεξοτανιλ γιατι δεν γινεται κουμαντο αυτο το παιδι!!!δεν φανταζεστε τι κανει!!!ανεβαινει στισ καρεκλεσ ,απο εκει σκαρφαλωνει στα τραπεζια,μετα μπορει να πεσει και απο τα τραπεζια αλλα δεν δινει καθολου σημασια αλλα τρεχει ακαθεκτη για την επομενη σκανταλια!!!σκαρφαλωνει παντου και χαλαει-πειραζει πραγματα που δεν τα εβαζε καν ο νουσ μου!!!!εχει πολυ γελιο αλλα χρειαζεται μονιμα εμενα να επιβλεπω μην τυχον και χτυπησει με ολα αυτα που κανει!!!!

νομιζα οτι ηταν η αγγελικουλα ζωηρη αλλα τωρα ειδα τι σημαινει πραγματικη ζωηραδα!!!

προχτεσ τισ πηγαμε σε παιδοτοπο και η γεωργια δεν ηθελε να παει στισ κατασκευεσ-φουσκωτα που ειναι για τα πιο μικρα παιδακια ,παρα μονο σε αυτα που ειναι για τα μεγαλα!!!να βλεπεισ παιδια 5-8 χρονων (γυρω εκει)και αναμεσσα τουσ και ενα σκατο να τρεχει...το αγαπημενο τησ ηταν να πεφτει απο μια τσουληθρα 2,5 μετρων περιπου!!!!κι επειδη την πρωτη φορα κουντρουβαλισε,μετα βρηκε κολπο να πεφτει μπρουμιτα,δηλαδη εβαζε την κοιλια κατω και να τσουλαει με την κοιλιτσα τησ!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα Ειρήνη!!

Μια χαρά είμαστε! Χθες πήγαμε κανονικά κολυμβητήριο! Η μικρή πριν έκανε εμβόλιο ανεμοβλογιάς!

Η μικρή σου είναι ζιζάνιο!! Γέλασα πολύ που την φανταζόμουν να κάνει τσουλήθρα με την κοιλίτσα!! Χαχαχα!!

GEXxp3.png

Καλημέρα μετά απο πολύ πολύ καιρό!:P

Έλενα με για το μαλλί! Εμ, βάλε μας καμιά φωτό να σε δούμε....βρε παιδί!

Ειρήνη, καλέ τι ταλιμπανάκι είναι αυτό που έχεις; τρεχάτε ποδαράκια μου!

Για την fire μην ανησυχείτε...Θα έχει παραηρεμήσει ο μπέμπης της και θα κάνουν βόλτες....:rolleyes:

Εμείς καλά, δόξα τω Θεώ. :P Έχουμε ψόφο εδώ αλλά το παλεύουμε!

Ο Λάσκαρης στρώνει κάπως στον ύπνο,προχθες το πήγε σερι αλλά γενικότερα ξυπνά 1 με 2 φορές, έγινε 11500 κιλά και 80 εκ ύψος. Κάναμε και το εμβόλιο του χρόνου.

Σας φιλώ, όλες!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Vasdeli μας περνάτε ΚΑΙ σε βάρος ΚΑΙ σε ύψος!

Το μικρό σκατό μου είναι 79 πόντους ψηλό και 9.100 βαρύ!!

Η Ειρήνη τρέχει πίσω από την μικρή σατανίτσα της!!

GEXxp3.png

Γειά σας κι απο εμενα!!!!!

σας έγραψα τα νεα για το doppler ολα καλά δειχνουν!

φτου φτου σκόρδα κλπ γνωστά κολπα

ο πεπε θηριο ε;;;; <3

η γεωργία καλά την ειπε η βικυ ταλιμπανέζα με τα ολα της!!!!!

ο μιχαλης αντράκι πια!

αχχχ τι καλά

μεγαλωνουν και ανταρεύουν!!!! <3 <3 <3

Μπράβο τσιπουρίτσα μου!! Όλα τέλεια!! Άρχισες να μετράς αντίστροφα ή ακόμα??

Κορίτσια η Ελισάβετ έχει εξελιχθεί σε ένα απίστευτα τρυφερό μπεμπέ!! Της λέμε να κάνει αγκαλίτσα κάποιον κ αυτή όχι μόνο αγκαλιάζει, αλλά πέφτει πάνω του, κυλιέται στα πατώματα, κάνει τέτοια...

Επίσης κάθε φορά που πηγαίνω σπίτι από την δουλειά, αυτή έρχεται και την παίρνω αγκαλίτσα. Ε λοιπόν χθες ήρθε στο μέρος μου κ ενώ έβγαζα μπουφάν, γάντια, τσάντα για να την αγκαλιάσω, μου αγκάλιασε τα γόνατα και έμεινε εκεί, κολλημένη πάντω μου. Έτσι αγαπησιάρικα...

Πεθαίαιαιαιαιαινωωωωωωωωω!!!

GEXxp3.png

Μπράβο τσιπουρίτσα μου!! Όλα τέλεια!! Άρχισες να μετράς αντίστροφα ή ακόμα??

Κορίτσια η Ελισάβετ έχει εξελιχθεί σε ένα απίστευτα τρυφερό μπεμπέ!! Της λέμε να κάνει αγκαλίτσα κάποιον κ αυτή όχι μόνο αγκαλιάζει, αλλά πέφτει πάνω του, κυλιέται στα πατώματα, κάνει τέτοια...

Επίσης κάθε φορά που πηγαίνω σπίτι από την δουλειά, αυτή έρχεται και την παίρνω αγκαλίτσα. Ε λοιπόν χθες ήρθε στο μέρος μου κ ενώ έβγαζα μπουφάν, γάντια, τσάντα για να την αγκαλιάσω, μου αγκάλιασε τα γόνατα και έμεινε εκεί, κολλημένη πάντω μου. Έτσι αγαπησιάρικα...

Πεθαίαιαιαιαιαινωωωωωωωωω!!!

ερωτας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...