Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

811783z07x4pcn4o.gif

Mε το καλό να μας μπει!! Κ να μας φέρει μόνο-μόνο-μόνο χαρές!!

Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας κ αυτούς που αγαπάμε! Και να περιστοιχιζόμαστε από ανθρώπους που μας αγαπάνε...ΠΟΛΥ!!

Ειρήνη μου σιγά μην μασούσες με 2 παιδιά! Χρυσοχέρα μου έφτιαξες γλυκά, και του χρόνου!!!

Όσο για τα πεθερικά, δεν θα θυμώσει ο άντρας σου που δεν θα τους καλέσεις? Αν μπορείς να το αποφύγεις πάντως, εννοείται! Σιγά μην χαλαστείς αυτές τις ημέρες!

Αγχώνεσαι διότι φτιάχνεις 45 φαγητά, 22 ορεκτικά και 9 γλυκά, γι' αυτό! Κ επειδή είσαι τελειομανής! Τα μειονεκτήματα της τελειότητας Ειρηνάκι μου!

Εμείς θα την περάσουμε σπίτι, ήταν να πάμε στην θεία μου που μένει στην πολυκατοικία με το πατρικό μου, ώστε μετά να κοιμηθώ στους γονείς μου με το μωρό, μην το μεταφέρω αξημέρωτα σπίτι μας. Αλλά χθες η μικρή ξερνούσε, σήμερα μόνο διάρροια, κατά τα άλλα καλά. Εγώ ανέβασα πυρετό τα ξημερώματα, τώρα απλά είμαι σαν ζαβλακωμένο. Τι να πάω να κάνω, να τους κολλήσω όλους να με καταριούνται :D ??

Σκασίλα μου! Θα περάσω 2ο γύρισμα του χρόνου με το μπεμπέ μου αγκαλιά, λογικά όπως κ πέρυσι, θα κοιμάται. Πέρυσι μας βρήκε ο χρόνος να κοιμάται πάνω μου στο σπίτι της θείας μου (θυμόσαστε την αγκαλίτιδα?), φέτος θα πάω στο κρεβάτι που θα κοιμάται και θα της ψιθυρίσω να έχουμε μια τέλεια χρονιά και άλλες 140 υπέροχες χρονιές!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλελουκω μου με συγκινησεσ με τα λογια σου στην αλλαγη χρονιασ!!!!να εισαι παντα καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι το μικρο θαυματακι σου!!!!!!!!!!!!!ευχομαι το 2012 να σου φερει ευτυχια κ υγεια!!!!

περαστικουλια σασ κιολασ!!!!

οσο για τα φαγητα,εχμμμ..καπωσ ετσι ειναι...βρε με εχεισ ψιχολογησει θκατουλα!!!!????δεν ξερω τι με πιανει σε τραπεζια κτλ και θελω να τα εχω ολα στην τσιτα και καμια 10αρια και βαλε φαγητα (φοβαμαι μην δεν φτασουν για να καταλαβεισ....)!!!!αυτα!!!!

εν τελει θα παμε στην μητερα μου,για αλλαγη...ελπιζω φετοσ να κρατηθει η γεωργιτσα ξυπνη εωσ τισ 24.00 ή αλλιωσ 00.00(αφιερωμενο στην κλε κλε!!!!χα χα!!!

απλα θα φτιαξω κι εγω κατι,θα φτιαξει κ η μαμα μου ,να μην στεναχωρεσω και τον αντωνη αν δεν καλεσω κ πεθερικα(αν και δεν υπηρχε θεμα...αφου ματια εχει κ βλεπει!!!!το καταλαβαινει κι εκεινοσ πολυ καλα οσον αφορα την συμπεριφορα τουσ...ασε που θα ερχοταν με την μουρη εωσ το πατωμα σαν να τουσ εβαζα καταναγκαστικα εργα....αυτα!!)

κοριτσια μου ευχομαι ολοψυχα να εχετε ολεσ σασ καλη πρωτοχρονια!!!!να εχετε υγεια ,ευτυχια και απειρη αγαπη!!!!!!!!!!!!να χαιρεστε τα ζουζουνελια σασ και να σασ χαιρονται κ αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και του χρονου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

3210051h53miycp7l.gif

(Σιγά μην έγραφα στην καταραμένη ώρα 00.00. Εdit: μόλις είδα ότι πόσταρα στην ώρα 00.12, πώς λέμε χαρούμενο το 2012?? Τυχαίο? Δεν νομίζω!!)

Καλή Χρονιά από το σπίτι της μύξας!!!! Η Ελισάβετ μια χαρά είναι, η μαμά της είναι αυτή με τις μύξες :D:tongue::D.

Όντως πήγα μέσα με το που άκουσα τα πυροτεχνήματα, βρήκα το μικρό σκατό να κοιμάται μπρούμυτα με ανοιχτά χεράκια και ποδαράκια, το χάιδεψα και του ευχήθηκα όλα τα καλά. Δεν πρόκειται να γράψω τι ακριβώς της είπα, για να μην αρχίσει τα κλάματα η Ειρήνη μου :tongue: :tongue: :tongue:.

Vasdeli Χρόνια σου Πολλά, να χαίρεσαι το όνομά σου!!

Καλά να περνάτε όπου και αν είστε αγαπούλες μου!!

GEXxp3.png

Καλη χρονια κι απο εδω κοπελαρες μου οτι επιθυμειτε...Εμεις καναμε οικογενειακα στο σπιτι του αδερφου μου μιας και ολοι μαζι δεν ξερω ποτε θα μας ξαναβρει εδω στην αθηνα ισως του χρονου να κανουμε ολοι μαζι στα τρικαλα :tongue::tongue:

η μικρη ηπιε παιδικη σαμπανια που πηρε η νυφη μου , την πηρα αγκαλιτσα και της ειπα οτι του χρονου δεν θα ειναι μοναχουλας της θα της εχω και παρεα...;)...

Κλειω δωστης και μια αγκαλιτσα κι απο μενα και φιλακια πολλα πολλα...

παντα χαμογελα και ευτυχια με υγεια σας ευχομαι...

Ειρην εσυ και η νυφη μου πρεπει να κανετε παρεα χαχαχα τελειομανεις μου εσεις...εγω κουραστηκα και μονο που τα εγραψες χιχιχιιχχι

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Happy%20New%20Year%202012.jpg

Καλή Χρονιά Περήφανες Κόρες του October Power!!!!!!

Υγειά, Ευτυχία, Επιτυχία, Χαρές, Μωρά και λεφτάκια.....

(τα καλύψα ολα νομίζω χε χε χε )

να ειμαστε καλά και τα μωρά μας ακόμα καλύτερα!

<3 <3 <3

Γειά σας κουκλίνες μου!

Καλή εβδομάδα!!

Χθες ήμουν χάλια μιλάμε, χάλια ατελείωτα!!

Ξύπνησα με μπλιααααξ, όχι λόγω γαστρεντερίτιδας, απλά επειδή είχα 39 πυρετό. Όλη την ημέρα ήμουν ερείπιο. Εν τω μεταξύ δεν μπορούσα να λείψω από την δουλειά μου επειδή είχα ζητήσει και αυτή την εβδομάδα άδεια κ μου την κόψανε. Θα ήταν σαν να είχα σκαρφιστεί την ασθένεια. Αφού σκέφτηκα ότι στην χειρότερη θα σηκωθώ να πάω στην δουλειά μου χάλια, να με δουν κ να με διώξουν.

Αλλά δεν χρειάστηκε, σήμερα είμαι πολύ καλά, είχα 37,1 το πρωί. Καλά είμαι, λίγο το στομάχι μου το νιώθω κάπως, δλδ δεν έχω όρεξη.

Άντε Φωτεινή με το καλό αυτό που επιθυμείς!

Τσιπούρα με το καλό να γεννήσεις τον μπέμπη σου!

GEXxp3.png

Ευχαριστώ Τσιπουρίδιο!

Σήμερα όμως θα το πάω το μικρό σκατό για baby-swimming. Μπουρνούζι δεν έχω, αγόρασα σήμερα από το e-bay. Μόνο μία πετσετούλα για μένα που εννοείται κύριο μέλημά μου είναι να τυλίξω το μπεμπέ με 1 μπουρνούζι και μία πετσέτα και όταν την μεταφέρω στα αποδυτήρια, τότε σκουπίζομε με την πετσετούλα.

Οπότε... άμα ακούσεις ότι έπαθα πνευμονία... ξέρεις τον λόγο.

GEXxp3.png

Ευχαριστώ Τσιπουρίδιο!

Σήμερα όμως θα το πάω το μικρό σκατό για baby-swimming. Μπουρνούζι δεν έχω, αγόρασα σήμερα από το e-bay. Μόνο μία πετσετούλα για μένα που εννοείται κύριο μέλημά μου είναι να τυλίξω το μπεμπέ με 1 μπουρνούζι και μία πετσέτα και όταν την μεταφέρω στα αποδυτήρια, τότε σκουπίζομε με την πετσετούλα.

Οπότε... άμα ακούσεις ότι έπαθα πνευμονία... ξέρεις τον λόγο.

βρε κορίτσι!!! μην πατε σήμερα!

αστο καλύτερα μην εχεις τρεχάματα!

κατσε να χουχουλιάσεις σπιτάκι σου αγκαλίτσα με το ζουζουνι

<3

Διαφημίσεις

Κατ' αρχήν το "σκουπίζομε" το σκότωσα!!! Τώρα το είδα η αγράμματη!!

Κατά δεύτερον Τσιπούρα γέλασα ΠΟΛΥ με το avatar σου!

Μωρέ θέλω να την πάω... Έχει χάσει μαθηματάκια επειδή ήταν αρρωστούλα κ πρέπει να κάνουμε αναπληρώσεις (δεν μας επιστρέφουν τα χρήματα). Αφού είναι καλά το μικρό σκατό, δεν θέλω να χάσει μάθημα. Άσε και έφτυσα αίμα να ξεπεράσει την φάση του τελευταίου μήνα που δεν ήθελε να κολυμπάει, παρά να κάθεται στο σκαλάκι και να παίζει και γκάααααανιαζε όταν την έπαιρνα από εκεί.

Θα θυσιαστώ η μάνα!! Χαχαχαχα!!

GEXxp3.png

Κατ' αρχήν το "σκουπίζομε" το σκότωσα!!! Τώρα το είδα η αγράμματη!!

Κατά δεύτερον Τσιπούρα γέλασα ΠΟΛΥ με το avatar σου!

Μωρέ θέλω να την πάω... Έχει χάσει μαθηματάκια επειδή ήταν αρρωστούλα κ πρέπει να κάνουμε αναπληρώσεις (δεν μας επιστρέφουν τα χρήματα). Αφού είναι καλά το μικρό σκατό, δεν θέλω να χάσει μάθημα. Άσε και έφτυσα αίμα να ξεπεράσει την φάση του τελευταίου μήνα που δεν ήθελε να κολυμπάει, παρά να κάθεται στο σκαλάκι και να παίζει και γκάααααανιαζε όταν την έπαιρνα από εκεί.

Θα θυσιαστώ η μάνα!! Χαχαχαχα!!

το αβαταρ εχει πλακα οντως! αφου κάπως ετσι ειμαι , σωστά;;;;;

εγω σΕ λεω να κατσεις στην ζέστη σου σήμερα για να μην κρεββατωθεις....

εχω παρατηρήσει οτι οι ιώσεις ειναι ιδιαίτερα επίμονες φέτος

ειμαι με ενα απαισιο λαιμό (απο φωνή...... αφήστε τα νταλικέρης) εδώ και 10 μέρες! ευτυχώς χωρίς βήχα και χωρίς πυρετό, αλλά δεν λεει και να περάσει!

πρόσεχε βρε καλό μου!

καλη χρονια κοπελεσ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να χαιρεστε τα παιδακια σασ!!!κ εσυ τσιπουριτσα μου καλη λευτερια!!!!!!!!!!!!!!!!...πλησιαζεισ ε??

κλειουλα καλο κολυμπι!!!!σκουπιστειτε μετα γερα,να μην κρυωσετε!!!!να ντυθειτε κιολασ καλη μου!!!!!

καλε σασ ειπα?δεν σασ το ειπα!!!!αρχισα κι εγω κολυμβητηριο!!τρελο γελιο ,αλλα μαρεσει!!!!αντι να αρχισω γυμναστηριο πηγα στην κολυμβηση ,μιασ και μικρη εκανα κ αθλητισμο(τρομαρα μου...χα χα).τωρα τα σταματησα λογω εορτων ,αλλα απο την αλλη εβδομαδα συνεχιζω δρυμητερη!!!!μετα απο χρονια παντωσ ,ειναι οι μοναδικεσ ωρεσ που σπαταλω για τον εαυτο μου,χρονια ειχα να κανω κατι μονο για μενα!!αυτα...

πωσ τα περασατε τσουπριτσεσ μου?πολυ φαγακι ε????

εμεισ ανημερα πρωτοχρονιασ δυστυχωσ ειχαμε τρεχαματα...επαθε ο αντωνησ μου αλλεργικο σοκ!!!πρηστικε,αλλα σε μεγαλο βαθμο το ανω χειλοσ του!!!!τουμπι ολο το προσωπο του!!!ετσι πρωι πρωι τησ πρωτοχρονιασ πηγαμε νοσοκομειο ,στα επειγοντα και καθησαμε εκει καποιεσ ωρεσ ωστε να του χορηγησουν ορο με κορτιζονεσ,για να παρει πισω...ευτυχωσ ολα καλα πηγαν!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

3210051h53miycp7l.gif

Vasdeli Χρόνια σου Πολλά, να χαίρεσαι το όνομά σου!!

Ευχαριστώ Κλειώ μου και περαστικά!!!!

Εμείς πίσω στη βάση μας πια!

Καλή χρονιά!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γειά σας!!!!

Ειρηνη κορμάρα σε βλέπω με την πισίνα!!!!!! ευγε! είναι η καλύτερη άσκηση!

Τι πάθατε με τον αντρα σου βρε συ πρωτοχρονιάτικα;;;; μεγάλη νίλα! ας ειναι καλά ο άνθρωπος! τι τον πείραξε μαθαμε;

Βικυ καλώς γυρίσατε στο σπιτάκι σας! Χρόνια πολλά και καλά κι από εδω για τον γελαστό μας!

Κλειώ ελπίζω να είσαι οκ σημερα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...