Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τσιπουρίτσα μου!!!!!!!!!!!!! Πολύ σε καμάρωσα στο φβ. ΣΚΟΡΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Φωτεινή περαστικά στη μικρή και τη μανούλα σου.

Ειρήνη μου χαίρομαι που περάσατε όμορφα!!!!!!!

Κι εμείς λείπαμε 2 εβδ στο χωριό και η μικρή ξεσάλωσε κανονικά <3. Κατά τ’ άλλα μυξούλες ολέ…….

Έλενα και Βίκυ με το καλό να έρθετε Αθήνα και μακάρι να είμαστε κι εμείς εδώ [και καλά] για να βρεθούμε. Το θέλω πολύυυυυυυυυυυυυυ

Κλειώ, μου θύμησες τις παλιές καλές ημέρες που πάντα πρόθυμη μας έδινες πολύτιμες πληροφορίες!

Βικάκι λύνεται κι ο Πέπε σιγά-σιγά! Μπράβο του!

Πετρούλα τι κάνουν τα ταρζανοπαιδάκια σου;

Σας φιλώ όλες!!!!!!!!!

(παρούσες και απούσες)

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ! καιρό είχα να δω το τικεράκι μου :-D

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα! Ελενη να χαιρεσαι την Χριστινα σου! Εχουμε κανεναν αλλον; α! Και τον Χρηστο της Ηλιανας! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

1745841lkstk92xl9.gif

Κοριτσάρες μου Χρόνια Πολλά και Καλά!!

Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας, τα εντός κ τα εκτός κοιλιάς (ακούς τσιπουρομάνα??)!!

Μόνο χαρές να έχουμε κ η κρίση να μην μας αγγίξει άλλο πια! Να περάσει να φύγει από πάνω μας!

Υγεία και χαρά σε όλες μας!!

Ελένη να χαιρόμαστε την Χριστίνα σου κ Ηλιάννα να σου ζήσει ο Χρηστάρας!! Πολύχρονα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

χρονια πολλα γλυκιεσ μανουλεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεστε τισ ομορφεσ οικογενειεσ σασ και να τισ καμαρωνετε παντα με υγεια κ χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπουρακι μασ με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη λευτερια κουκλα μου κ με εναν πονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα στο χρυσακι μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαρη κρυσακι πολυχρονη να εισαι κ παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηλιαννα μου να χαιρεσαι τον χρηστακο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι να χαιρεσαι την χριστινουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!να την καμαρωσεισ οπωσ επιθειμεισ!!!!!παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Χρόνια Πολλά Ειρηνούλα!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!

Όντως την ξέχασα την Χρύσα, εδώ. Στο fb της ευχήθηκα πάντως! Να σε χαιρόμαστε βρε!!

Σήμερα πήγα πρώτη φορά την Ελισάβετ σε παιδότοπο! Το πάρτυ γενεθλίων της δεν πιάνεται, δεν πολυκαταλάβαινε. Τώρα περπατούσε, την ανέβασα στην τσουλήθρα, ξετρελάθηκε. Την πήγα στο τραμπολίνο και την χοροπηδούσα και λύσσαξε στα γέλια το μικρό σκατό. Κ γενικά γύρναγε-τριγύρναγε κ πολύ το χάρηκε. Κ εγώ μαζί της!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας αγαπούλες!

Πήγαμε το πρωί στο Ζάππειο με την αδελφή μου, μία φίλη μου και τα τέκνα μας! Είχα κερδίσει ένα free pass για τις δραστηριότητες του Christmas Park Ονειρο! Το μικρό σκατό έκανε 2 φορές τρενάκι κ άλλες 2 καρουζέλ! Γύρναγε-τριγύρναγε (κλασσικά), έφαγε 3 τούμπες κ κλάαααμα (αλλά της πέρναγε αμέσως). Μετά πήγαμε δίπλα στην Αίγλη που είχαν φτιάξει έναν παιδότοπο τζιτζί στον οποίο δεν πλήρωνες είσοδο παρά μόνον ό,τι κατανάλωνες, κ εκτός των άλλων το service ήταν 5στερο! Να πάτε, σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!!

Η Ελισάβετ μου καλέ επικοινωνεί μαζί μου! Το πρώην νεογέννητό μου! Της λέω "κάνε νάνι" κ όπου βρίσκεται ακουμπάει το κεφαλάκι της κάτω (κ καλά κοιμάται)! Τις προάλλες που δεν μπορούσα να κοιμηθώ κ σηκώθηκα αξημέρωτα (όσες διαβάζετε fb ξέρετε τον λόγο), επειδή δεν με βρήκε δίπλα της κλάαααααμα, οπότε επέστρεψα. Δεν ηρεμούσε, το βυζί-πιπίλα δεεεεεν της έλεγε κ πολλά, κωλοκαθόταν στο κρεβάτι κ έπαιζε μόνη της "τα-τα-τα-τα". Επειδή έπρεπε να κοιμηθούμε σε κάποια φάση, της λέω "έλα αγκαλίτσα κ νάνι"! Κ έτσι όπως καθόταν, μου ανοίγει τα χεράκια της, παφ πέφτει πάνω μου, την πήρα αγκαλιά (χωρίς βυζί) κ κοιμήθηκε!!! Να πέσω να αποθάνω δλδ το μικρό μου!!

Απορία: κάθε φορά που θηλάζει, ενώ γλουτσου-γλούτσου, μετά ζητάει κ αλλάζει βυζί, κ μετά πάλι αλλάζει κοκ! Τι σημαίνει αυτό, τελειώνει το γάλα ή απλά παίζει? Κ άμα τελειώσει το γάλα (λέμε τώρα), εγώ πώς θα το καταλάβω, με λέτε? Θα μου το πει η Ελισάβετ?? :D :D

GEXxp3.png

μαμα ζαλα ζιζι ζεν εχει αλλο ?????

ετσι θα σου το πει

χιχιχιχιιχιχ

καλα δεν το στιβεις κι εσυ λιγο να δεις βγαζει η οχι ?:tongue::tongue::tongue:

αυτο παντως το ειδα τα χριστουγεννα με την αδερφη του γιωργου ... εμεις τρωγαμε και εκεινη τον θηλαζε... χμμμ και 6 φορες τον εβαλε στο στηθος? εκει κλαμα αυτος, μια εβαζε το στομα στο βυζι μια στο ενα μια στο αλλο τιποτα αυτος...

{τωρα θα πω κατι αλλα αμα το εβλεπα σ αλλην δεν θα μ ενοιαζε...αλλα σ αυτην δεν ξερω γιατι μ ενοχλει τοσο πολυ...δεν σκεφτηκε ουτε τους 4 αντρες θειους της, ουτε τα ξαδερφια της που ηταν στο τραπεζι και τρωγαμε , εβγαλε τα στηθη και τα δυο φορα παρτιδα και θηλαζε...ενω μπορουσε να παει στην κρεβατοκαμαρα της μητερα της και να το κανει..}

Εσεις που θηλαζετε θα το κανατε αυτο?

Τουλαχιστον ας σκεπαζοταν λιγο ....

Αυτο με το ΖΑΠΕΙΟ μ αρεσε..λες να την κανω αυριο το πρωι με τον γιωργο και την μικρη? χμμμμ.....

Παντως κι εγω με την μικρη κλειω με τα ματια μιλαμε..οταν παει να πλησιασει το δεντρο με κοιταει την κοιταω και στριβει και φευγει... οταν της δειχνω με το δακτυλο πχ να παει απο εκει ... μου σηκωνει το δακτυλο μου δειχνει και παει προς τα εκει... κι οταν πλησιαζει κατι που δεν πρεπει παλι γυριζει με κοιταζει της κανω νοημα με το δακτυλο οχι και φευγει...θελω να την κανω να καταλαβαινει με τα ματια και να μην φωναζω συνεχεια αγγελικη αγγελικη μ ενοχλει αυτο να ειμαστε καπου και να φωναζω μονο εγω ...μη και μη αγγελικη..θελω να την μαθω οσο μπορω ηπια πραγματα και χαλαρα...οπως μας ειχε μαθει ο πατερας μου και σε γιορτες και παρτυ ειμασταν δειγματα για τους αλλους χιχιχιχχι:wink:

[οση ωρα σας γραφω ο γιωργος με την μικρη εχουν χωθει στην σκηνουλα που της πηραμε και παιζουν με τα παιχνιδια της.. ο μισος γιωργος ειναι απεξω χιχιχιχιχιιχ και η αλλη μου κανει κουκου τσα απο την κουρτινα της χιχιχιιχ ποσο χαιρομαι για τα μωρακια μου ]

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Κοίτα, ένα θεματάκι με την νύφη σου το έχεις, άλλωστε δεν το αρνείσαι βεβαίως-βεβαίως :tongue:! Μωρέ, δεν ξέρεις πώς θεωρεί ο καθένας τον θηλασμό. Υπάρχουν γυναίκες που θηλάζουν χρόνια κ μέχρι 3 χρονών + τα παιδιά τους αλλά επουδενί δημοσίως, ούτε με σεντόνι. Μόνο κρυμμένες σε αυτοκίνητο κλπ. Εγώ επειδή η Ελισάβετ όταν θηλάζει στην ουσία κάθεται, τυλίγει τα ποδαράκια της γύρω από την μέση κ πίνει, στην ουσία σκεπάζει το βυζί. Τα Χριστούγεννα θήλασα μπροστά σε έναν πολύ κοντινό θείο μου, αλλά δεν είδε ούτε κατά διάνοια στήθος. Ήμουν 10 μέτρα πιο μακριά, δεν το κατάλαβε. Σε άλλον θείο μου δεν θα το έκανα. Αναλόγως τα κέφια μου. Απλά να ξέρεις πως αυτό που έγραψες ότι δεν σκέφτηκε τα ξαδέλφια κ τους θείους της, όσες θηλάζουν δεν θεωρούν ότι εκθέτουν την γύμνια τους, απλά ταΐζουν το παιδί τους, δεν υπάρχει ντροπή σε αυτό.

Να πάτε στο Ζάππειο να μου πεις εντυπώσεις, θα σου αρέσει!

Όσο για την συνεννόηση με το μωρό, όντως δεν χρειάζονται πολλές παρατηρήσεις, διότι μετά χάνουν το νόημα κ την σοβαρότητά τους. Αν πχ η δικιά μου πάει να βγάλει ένα στολίδι από το δέντρο δεν θα της πω κάτι, θα της πω όμως άμα γλύφει τα λαμπάκια :D. Κ εγώ είμαι πιο χαλαρή, έτσι μωρέ για να έχουμε κ χαλαρά μωρά. Όλο "μη" κ "μη" δεν έχει νόημα.

GEXxp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και του χρονου τετοιεσ μερεσ!!!!!να ημαστε ολεσ καλα και να χαιρομαστε τισ οικογενειεσ μασ!!!!!!!

σημερα ηταν ημερα γλυκων νουμ.2...εφτιαξα μια τουρτα για να την παω την πρωτοχρονια που μασ εχουν οι θειοι μου ,εναν κορμο για αλλο ενα σπιτι κ ειπα να φτιαξω εναν και για εμασ,επισησ βασιλοπιτα,μαγειρεματα κ.οκ!!!μια χαρα ηταν!!!αν κ γινοταν πανικοσ με τισ μικρεσ βοηθουσ!!!!χα χα!!!

επισησ λεμε να να κανουμε κ ενα τραπεζι στουσ γονεισ μου (ηταν να μασ εκαναν εκεινοι),το βραδυ του σαββατου ,τελικα θα το κανουμε εμεισ!!!για το τι θα ετοιμασω ακομα δεν εχω σκευτει...ωχ κ μου μενει μια μερα μονο!!!παντωσ να σασ πω ,λεω να μην καλλεσω παλι και πεθερικα(το σκευτομαι για τον αντωνη μονο..κ δεν ξερω τι θα κανω..)...αφου ουτε τραπεζια μασ κανουν κ θα ελθουν ωσ συνηθωσ με την μουρη κατω..αρα..

τα χριστουγεννα τουσ ειχα βεβαια ,μαζι με τα σογια τουσ και τα δικα μου ,25 ατομα περιπου ,και αλλα 10 το βραδυ αλλο τραπεζι!!!!τωρα για να δουμε!!!

τα χριστουγεννα παντωσ βρε κοριτσια ,τρελο αγχοσ και υπερενταση!!!!να μαγειρευω για τοσα ατομα,διχωσ καμια βοηθεια ανημερα ηταν καπωσ!!!δεν ξερω τι με πιανει κ εχω τοσο αγχοσ οταν ετοιμαζω κατι....θα το ξεπερασω,ελπιζω!!!

σασ αφηνω!!!!παμε για κατι τελευταια ψωνια !!!!!

καλο βραδυ σε ολεσ!!!!

κ του χρονου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...