Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε ξυπνοπούλια! Λυσσάξατε πότε κλείνει ο μήνας!! Οκ λάθος, αντί 31, 30 κλείνει. Αυτό ήταν το θέμα καλέ??? Εσείς εύχεστε από την παραμονή του μήνα "Καλό μήνα"??? Γι' αυτό δούλεψα την παπιομάνα (καλά, δεν το ξέρετε ότι έχουμε σχέση πάθους με την ellain? :mrgreen:Όποτε βρισκόμαστε όλο βριζόμαστε. Χοντρή, ασχημομούρα, άσχημη κλπ λέμε η μια την άλλη! Αλλά κατά βάθος αγαπιόμαστε!) Απαπαπα λύσσα κακιά!!! Ούτε ένα δούλεμα δεν με αφήνετε να κάνω με την ησυχία μου!!!

Τσιπούρα πήγαινε αγόρασε μαξιλάρι θηλασμού ολόσωμο!! Θα σε βολέψει στον ύπνο, αργότερα που θα βαρύνεις πολύ θα το χρειάζεσαι όταν είσαι πχ στον καναπέ κ θα θες να να δεις τβ (κάθε 5' θα θες να αλλάζεις θέση), στον θηλασμό θα σε βολέψει απίστευτα, όταν είναι λεχούδι ο μπέμπης μας θα είναι προστατευτικό μαξιλάρι κλπ. Κ στο μαιευτήριο να το κουβαλήσεις, έτσι έκανα. Εγώ το αγόρασα από το www.mytoys.de, αλλά έχει κ στο amazon κ παντού. Πήγαινε αγόρασέ το, θα με θυμηθείς!!

Βρε vasdeli τι τον φοβάσαι βρε τον πέπε?? Έχει φάει αυγό μέσω θηλασμού ουουουου. Εγώ πραγματικά ήμουν πολύ χαλαρή με το θέμα φαγητού. Βέβαια η δικιά μου σκατούλα δεν έτρωγε, με δούλευε. Απλά δοκίμαζε... Η Ελισάβετ σεριανίζει στον χώρο, γκρινιάζει χωρίς λόγο, της περνάει, ξαναρχίζει, ανοίγει ντουλάπια, μοιράζει ταπεράκια κ σέικερ παντού, όπως επίσης κονσέρβες, καφέδες, ζάχαρες (τις συσκευασίες τους εννοείται) κλπ. Η κακομοίρα η μανούλα κάθε 3 κ λίγο μαζεύει από το πάτωμα, τα βάζει στην θέση τους, το μικρό σκατό τα ξαναβγάζει, σε δουλειά να βρισκόμαστε :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κλέλια μου λες να χάσουμε κι εμεις ευκαιρία για λίγο δούλεμα;;;; ;)

οσο για το μαξιλάρι που λες, μου το έφερε η σις μου εδώ και 1 1/2 μήνα, λέγοντας μου ακριβώς αυτά που λες κι εσύ! συγκεκριμένα μου ειπε:

Αυτο είναι ότι πιο όμορφο πήρα στην εγκυμοσύνη μου! θα το λατρέψεις!

Λατρεμένο όντως!!!!! προς το παρόν με βολεύει πολύ να το βάζω χαμηλά στα πόδια ώστε να τα ανασηκώνω λίγο στον ύπνο! σουπερ!

Καλά η τζαναμπέτα σου ειναι σουπεΛ δεν το συζητάμε!!!! δωσε της ενα φιλί απο την θεια τσιπ παρακαλώ!

<3

κοριτσαρες θα χρειαστώ τα φώτα για σας για ΙΚΑ ΟΑΕΔ κλπ! μεχρι στιγμής δεν έχω κάνει τίποτα! οποια τα θυμάται κι εχει κουράγιο να μου τα εξηγήσει (να λαβει υπ΄οψιν οτι ειμαι στουρνος σε αυτά, με τρομοκρατούν οι δημόσιες υπηρεσίες κλπ κλπ, το πιάσατε το νόημα ε;;;;;; )

η ΠΗΤ μου ειναι 15-18 /3 /2012

αχ τι καλά! θα εχω το τσιπουράκι μου κι εγω!

ας μας σκορδίσω μια δόση!!!!! σκορδαααααα

Θα της δώσω τσιπουρίδιον φιλάκι από εσένα! Προς το παρόν το έχω κατσιάσει αυτό το σκατό όλο το φιλάω, το ρουφάω, το δαγκάνω (κάποιες φορές πονάει κ κάνει αχχχχχ), του κάνω διάφορα, καταλαβαίνεις...

Λοιπόν (ό,τι θυμάμαι γράφω), η άδεια τοκετού είναι 57 ημέρες πριν από την ΠΗΤ, η άδεια λοχείας είναι 63 μέρες μετά (ή το αντίστροφο, αυτά πάντα τα μπέρδευα). Παίρνεις ημερολόγιο κ μετράς μία-μία τις ημέρες από την ΠΗΤ 15-18/3 προς τα πίσω μέχρι να φτάσεις τις 57 ημέρες, χωρίς να μετράς σαβ/κα. Το έκανα εγώ για σένα κ μου βγήκε ότι η άδειά σου ξεκινάει στις 27/12 περίπου (επειδή δεν ξέρεις καλά την ΠΗΤ σου).

Παίρνεις τηλ στο Κέντρο Μάνας κ Παιδιού της περιοχής σου κ κλείνεις ραντεβού εκείνες τις ημέρες, αρχή της εβδομάδας της 27ης Δεκεμβρίου, ή τέλος της προηγούμενης. Αν δεν έχει η περιοχή σου, κλείνεις σε οποιοδήποτε σε βολεύει. Το ίδιο ισχύει αν δεν υπάρχουν ραντεβού κ σου κλείσουν μετά από 2 χρόνια (λέμε τώρα): κλείνεις σε οποιοδήποτε Κέντρο σε βολεύει!!! Πάρε από αύριο που είναι Πρωτομηνιά (ακούς ellain :tongue: :tongue: ??).

Θα τους πεις ότι αφορά άδεια τοκετού κ ρώτα τους τι χρειάζεται να έχεις μαζί σου, εκτός του βιβλιαρίου. Ρώτα τους αν θέλουν χαρτί από τον γυναικολόγο σου που να αναφέρει την ΠΗΤ (ο δικός μου γυναικολόγος μου έδωσε ένα χαρτάκι με την ΠΗΤ μου, κ πήγα με αυτό στο Κέντρο Μάνας και Παιδιού). Ό,τι κ να σου πουν εσύ μαζί σου θα κρατάς την αυχενική και την Β' επιπέδου, μην το ξεχάσεις!!! Πολλοί το θεωρούν απαραίτητο για να δουν την ΠΗΤ σου, καθώς οι γκαστρούλες "μαγειρεύουν" την ΠΗΤ σε συνεργασία με τον γυναικολόγο τους, για να καθίσουν περισσότερο μετά τον τοκετό ή πριν τον τοκετό ή όποτε θέλουν.

Εσύ να μην το κάνεις αυτό, αν θες να σου εξηγήσω πες μου, θα το κάνω σε άλλο μνμ, αυτό ήδη είναι τεράστιο.

Θα κλείσεις το ραντεβού, θα πας, θα σου δώσει ένα χαρτί, αυτό θα το πας στην δουλειά σου, μετά θα σου δώσει η δουλειά σου άλλο ένα χαρτί και θα πας στο ΙΚΑ σου να πληρωθείς, ΤΕΛΟΣ. Για να μην μείνεις με την απορία πάντως, ρώτα την δουλειά σου αν έχουν εμπειρία, τι πρέπει να κάνεις (έτσι, για να μαζεύεις απόψεις :D).

(κορίτσια διορθώστε με αν έχω κάνει κάπου λάθος!!!)

Τώρα, τα υπόλοιπα χαρτιά για άδεια λοχείας, επίδομα ΟΑΕΔ, επίδομα καισαρικής αν χρειαστεί κλπ θα τα πούμε μετά που θα γεννήσεις, μην σκοτίζεις το μυαλουδάκι σου τόσο νωρίς με αυτά!

Στο Κέντρο Μάνας κ Παιδιού δεν έχουν πρόβλημα με τις άδειες Τοκετού, είναι Παναγίες, να γεννήσεις πας δικαιωματικά, δεν ζητάς άδεια αναρρωτική. Στις αναρρωτικές για επαπειλούμενη κύηση κάποια (πολύ λίγα ευτυχώς) στραβάδια σε πρήζουν, αλλά κ πάλι λίγοι είναι αυτοί. Στην πλειοψηφία των κέντρων, δεν έχουν πρόβλημα ούτε με τις αναρρωτικές. Μην κολώνεις!!

Γνώμη μου: επειδή ακόμα δουλεύεις κ πηγαινοέρχεσαι με λεωφορεία (όπως έκανα και εγώ τότε), συνεννοήσου με τον γιατρό σου να πάρεις άδεια από τώρα βρε παιδάκι μου, λίγες ημέρες είναι, ούτε μήνας. Κάτσε σπιτάκι σου, να σιδερώνεις ρουχαλάκια, να φτιάχνεις το δωμάτιο του τσιπουρομπέμπη σου, να χαλαρώσεις λίγο!! Πού θα κυκλοφορείς με την κοιλιά τούρλα στις συγκοινωνίες.

Εγώ ευτυχώς που το έκανα, πήρα αναρρωτική 20 μέρες, καθώς γέννησα 1 μήνα νωρίτερα. Οπότε, μία ή άλλη μου ήρθε. Αλλά είχα κουραστεί από το εγερτήριο στις 5.15 κ το πήγαινε-έλα με τις συγκοινωνίες.

Κοντεύουμε σκατοτσιπουρίτσα!! Κοίτα το τικεράκι σου, πέρασε την μέση!!!

GEXxp3.png

Καλησπέρα!!!

Κλέλια ολα καλά τα ειπες αλλα τα Σαβ/κα ειναι μεσα στην αδεια κυοφοριας!

Εγω ετσι οπως τα μετραω την βγαζω σε αδεια στις 19/1

Με το καλό Τσιπ..λίγες μερες μεινανε!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

καλέ ειστε θησαυροί εσεις!!!! (λες και δεν το ήξερα!)

κορίτσια ευχαριστώ πολύ πολύ ΟΥΛΕΣ !

οντως πέρασε την μέση το τικεράκι μου!

πατουσάκι πατουσάκι προχωράμε με το τσιπουράκι!

;)

χαζεψα ε;;; ειμαι ερωτευμένη τί να κάνω;;;;

χαχαχχαχαα

κουνιέται και τρελαίνομαι! ειδικά το βράδυ τα δίνει όλα! :lol:

(τον βλέπω και στον ύπνο μου.... αφηστε τα εχω ξεμυαλιστεί ήδη!)

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!

τσιπουριτσα τρελαινομαι για τισ περιγραφεσ σου με το μπεμπε σου!!!!!!σκορδα σκορδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ αποχαιρετω για λιγο....αυριο παμε σμυρνη κ τσεσμε !!θα παρουμε και το αγγελικακι μαζι μασ,η γεωργια θα μεινει με την μαμα μου!!

σημερα καναμε και ενα μικρο παρτακι(μονο ξαδελφακια με τισ μαμαδεσ τουσ) για την γιορτη τησ αγγελικησ!!....νωρισ το σκευτηκαμε ε?απλα εδω και 20 μερεσ ολο και καποια παιδακια ηταν αρρωστα και ολο το αναβαλλαμε!!!!

καλο βραδυ!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερααααααα.............Νυσταζωωωωωωωω πολυ αυτες τις μερες.... και ειδικα σημερα ...

Και θελω να κανω γενικη για να στολισουμε αυριο ναι ναι τον επεισα τον συζυγο να στολισουμε χιχιχιχ και δεν μπορω να παρω τα ποδια μου ... ειναι ευκαιρια μιας κι εχουμε απεργια εμεις σημερα και ο γιωργος βαρδια και η μικρη σχολειο ... τι θα κανω που θα βρω την ορεξη μου λετε??????? :(:(:(

Σημερα πρωτη φορα που η μικρη οταν την αφησα στα χερια της δασκαλα εκλαψε ... :(δεν ηθελα να φυγω αλλα η δασκαλα που τηνε ιχε αγκαλια την πηρε κι εφυγαν και μου εκλεισαν την πορτα για να μηνμε βλεπει οσο εφευγα και την ακουγα να κλαει μεσα μου ποναγα κι εκλαιγα κι εγω... εκατσα εξω απο τον παιδικο και δεν μπορουσα να φυγω :(:( αυτο πρωτη φορα το ενιωσα ετσι τοσο εντονα... κλαψψψψ....

Τσιπουρακι να σου πω κατι ??? εχω επιρεαστει με την ομορφη εγκυμοσυνη σου και χτες ειπα του Γιωργη μου..:

"Μολις τελειωσει η περιοδος βαζουμε μπροστα για 2ο παιδακι...χτυπαει η κουδουναρα μου ξανα "

Γελασε και μου απανταει:

"Κι εγω το θελω αλλα μπορουμε ρε φωτεινη μου???" Εκει κολησα και ειπα οτι θα περιμενω λιγο ακομα ...βλεπετε σκεφτεται κι ο αδερφος μου να παρει μεταθεση για το χωριο στα τρικαλα κι θα μπορεσω ν αφησω το σπιτι και να απω να μεινω εκει αρα το ενοικιο στην τσεπη αρα ..... ξεκιναμε για το 2ο παιδακι :D.απο την αλλη ομως δεν θελω να χασω ουτε τον αδερφο μ ουτε την νυφη ουτε το κυριοτερο τον ανιψιο μου κι αυτος επισης σκεφτεται οτι δεν θα βλεπει την μικρη να μεγαλωνει και του στοιχιζει ... ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα και οι αποφασεις πολυ μεγαλες που αν φυγει δεν θα μπορει να ξαναγυρισει αθηνα.. και η νυφη μου παρολο που ειναι το χωριο της δεν θελει και πολυ να παει ... ειδομεν....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε που χαθηκατε παλι ολεσ????!!!!!!!!!!!!!!!μεχρι και η fire εξαφανιστηκε...fire δεν νομιζω να εκανεσ f/b και να ξεμυαλιζεσαι εκει ,ε????????????

επιστρεψαμε κι εμεισ απο τα ξενα!!!ωραια ηταν!!!!η αγγελικη αφησε το στγμα τησ κ εκει!!!!την κυνηγουσαν οι τουρκοι για να τησ χαϊδεψουν τα μαλλακια ,να την φιλησουν(ευτυχωσ που δεν καθοταν εκεινη..),αλλα και στην διαδρομη για να παμε με το καραβακι ενα γκρουπ με κορεατεσ την ειχαν μασκοτ-χαμοσ εγινε!!

μειναμε στο http://www.kayaprestige.com.tr/kaya-...e.aspx?c=f&p=0 ,πολυ ωραιο ξενοδοχειο και καλη ποιοτητα-τιμη.

παντωσ πολυ περπατημα ,το σαββατο ξεκινησαμε στισ 9 το πρωι και επιστρεψαμε 6 το απογευμα ,παρομοια και την παρασκευη κ κυριακη..ολεσ αυτεσ τισ ωρεσ καναμε βολτεσ!!!κυριωσ στα παζαρια τησ σμυρνησ αλλα και γενικα σε ολη την πολη!!χορτασε το ματι μου εικονεσ!!!!

κ κατι τελευταιο να σχολιασω...απιστευτεσ τιμεσ!!!!!μετανιωσα που δεν ψωνισα πιο πολλα πραγματα αλλα εκει πια ειχα μπουχτισει να βλεπω βιτρινεσ κ σαστισα καποια στιγμη..

καλο βραδυ σε ολεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Τσιπούρα πες για το μπεμπέ! Είδες τα χαρακτηριστικά του στον ύπνο σου ή απλά είδες γενικά την ιδέα ενός μπεμπέ? Αν το είδες, έτσι θα μοιάζει!!

Ειρήνη καλωσήρθατε!! Χαίρομαι που περάσατε σούπερ, πάντα τέτοια!! Η Αγγελικούλα είναι διεθνής γκόμενα! Όλους τους ξετρελλαίνει το μωρό μας!!

Φωτεινή σου εύχομαι να σου έρθουν τα πράγματα όπως επιθυμείς! Θα το κάνεις το 2ο μπεμπέ, που τόσο πολύ το θες. Κ μακάρι να μην χρειαστεί να φύγει ο αδελφός σου, να βρεθεί κάτι, ένα λαχείο, ο,τιδήποτε, ώστε να είστε όλοι μαζί!

GEXxp3.png

Ειρήνη μου μπράβο που περάσατε τόσο όμορφα!!!!

Η αγγελική ειναι διεθνούς φημης σταρ δεν το συζητώ! σκόρδα!!!!!

Κλειώ μου δεν θυμάμαι καθαρά! ηταν έντονο όνειρο αλλά δεν θυμαμαι φατσουλα, ενώ το κοίταζα στο πρόσωπο!

Εμεις ειμαστε ΟΚ, ήρεμα

πολλα φιλια

• 2 εβδομάδες μετά...

Helloo....παρουσα :tongue::tongue:

παλι το ξεχασαμε οι αθεοφοβες το γκρουπακι μας...

Εμεις εδω με γαστρεντεριτιδια η μικρη αγγελικη και στο νοσοκομειο η γιαγια αγγελικη με πρωτη διαγνωση {απο τα μισα που εγιναν σημερα} κυστη στο νεφρο .... Γενικα ολα κυλανε καλα....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...