Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω παλι ημουν συνεπης με το μαιλ μου μεχρι την προηγουμενη της γεννας..

μετα ως γνωστον.. εχασα τη μπαλα!!! χαχαχα!!:tongue::tongue::tongue:

ενταξει εννοειτε πως τα μαιλ φιλων τα ξεσκαρταρω κ απαντω οταν μπορω αλλα ολα τα υπολοιπα newsletter κτλ ουτε κατα διαννοια :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και μια κ το ανεφερες εγω οταν γυρισαμε σπιτι κ κοιμηθηκε για 1η φορα καθομουν κ τον χαζευα κ αναρωτιομουν τι κανει αυτο το κατσαριδακι σπιτι μου..:cool:

βοηθειαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Εγώ ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που γελώντας έτρεχα στην μαμά μου που ήταν στο σαλόνι και της έλεγα: "Μαμά, μαμά, ένα μωράκι είναι στο κρεβάτι μου!!!"

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε που πηγατε παλι ολεσ???fire για ελα να τισ βαλεισ ολεσ σε μια ταξη!!!!!!!!!χα χα!!!!

σασ αφηνω γιατι εχω δουλειεσ!!!!!!!κανονησετε να σκασετε τωρα ολεσ μυτη που αποχωρω εγω!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας βρε κόρες!

Λιγοστή κίνηση βλέπω....δεν πειράζει!

Ήθελα απλά να σας πω ότι ο Πέπε σήμερα στάθηκε μόνος του λίγα δευτερόλεπτα.....

Αυτό, μόνο!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα!!

Ποιος ξεπάγιασε καλέ την Τσιπούρα?? Κατεψυγμένη θα γίνει!!

Vasdeli μπράαααβο!!! Άντε, είναι κ 3ος, οσονούπω θα περπατήσει! Με το καλό! Περπατόπιτα!!!!

GEXxp3.png

vasdeli μου μπραβο στον πέπε! καλά τρεχάματα σύντομα!!!!!!

ευτυχώς αποκαταστάθηκε το θέμα της θερμανσης!

μα καλά λεει η κλειω! απο φρέσκια κι αλανιάρα τσιπουρα να με κάνουν κατεψυγμένη;;; απαπαπαααααα

:lol::lol::lol:

να μαι κι εγω!!! Πιστη στο ραντεβου μου, πρωτα μπαινω στο παρεντς και μετα στο φειςμπουκ. Μωρε εδω το κοντρολαρω, στο φμπ χανω την μπαλα, εχει πολλη κινηση και δεν προλαβαινω να τα σχολιασω ολα...Τεσπα...

Βλεπω το σποτακι της Βετας της τζαναμπετας! Ειστε πολυ καλες!!! Και πολυ γουσταρω που το ανακοινωσες γιατι ετσι εισαι κι ετσι σ'αγαπαμε!

Τσιπουριτσα ειδα οτι τελικα επισκευαστηκε η θερμανση σας στην δουλεια κι ετσι δεν θα γινεις κατεψυγμενη!Κατα τα αλλα πώς προχωραμε??

Βικυ με το καλο και τα πρωτα βηματακια του Πεπελιτο!

Φωτεινη τι εγινε τελικα με τον γιατρο σου??

Εμεις ειμαστε καλα πλεον(μετα απο εναν πυρετουλη χωρις αλλα συμπτωματα που ομως μας ταλαιπωρησε για 5 μερες). Βεβαια καθως κοιμομασταν παρεα αυτες τις μερες, το "κακο" με τα νυχτερινα ξυπνηματα τωρα που επεστρεψε στην κουνια του επιδεινωθηκε. Μιλαμε για εφιαλτη, 4-5 φορες και μολις κοιμαται και τον ακουμπαμε στην κουνια, τσουπ παρ'τον παλι ορθιο... Και χαλια τα νευρα της κυριας....(fire, με νιωθεις ετσι??!!!) Και μεσα στην ημερα ομως το παρτυ συνεχιζεται, γιατι βγαζει 3 δοντια ταυτοχρονα(οεο!!!), οποτε ποναει, γκρινιαζει, αλλοτε δεν τρωει κι ολα αυτα τα ωραια της νηπιακης ηλικιας...

Anyway, θα ερθουμε Αθηνα τελος του Δεκεμβρη οποτε για να δουμε μηπως καταφερουμε αυτην την φορα να συναντηθουμε, θελω πολυ πολυ!!

Φιλακια σε ολες και καλο μηνα για αυριο, καλα χριστουγεννα!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα αγάπες!

Είμαι λίγο φτώμα, αλλά έχω ακόμα δουλειές, οπότε θέλοντας κ μη, αντέχω...

ellain μου περαστικούλια κ κουράγιο με την γκρίνια του μικρού... Όντως θέλω πολύ να σε δω βρε! Την Stone την ειδοποίησα τελευταία στιγμή την Κυριακή κ όπως ήταν λογικό, είχε ήδη κανονίσει η κοπέλα... Επειδή περιμένω τελευταία στιγμή μήπως με στείλουν σε εξτραδάκια για δουλειά, δεν μπορώ να κανονίσω 100% από την προηγούμενη μέρα... Τέσπα, θα δούμε πώς θα γίνει!

(ψιτ, αύριο είναι 30/11, όχι πρωτομηνιά, τρελλοερωτευμενάκι!).

GEXxp3.png

1.ellain μου τελικα εμβολιο δεν καναμε , δεν καταφερα να παω εγω πηγε μονο ο Συζυγος με τον μπαμπα μ δεν μ αφηνανε να παρω κι αλλη αδεια και μιας και ο γιωργος ειχε αδεια πηγε εκεινος... και μονο που ειδα το βιβλιαριο εμβολιο καταλαβα οτι ειναι πολυ ηλιθια γιατρος... στις παρατηρησεις πηγε κι εγραψε τις μετρησεις... δεν μετρησε το κεφαλι της και δεν υπεγραψε αφησε την υπογραφη του προηγουμενου γιατρου... θα γυρισω στην γιατρο μας , τα καλυπτει πια η ασφαλεια ζωης που της εχω... και θα τα παιρνουμε ακεραια τα χρηματα.

2. κλειω 30/11 κλεινει ο μηνας :P την πεμπτη εχουμε 1/12 μηπως εσυ εισαι ερωτευμενη πολυ???:tongue::tongue:

Γενικως τα νεα μας ειναι τα ιδια...{βασικα τα γραφω πιο πολυ στο φμ κι ο λογος ειναι οτι εδω πολλοι κοβουν βολτα και δνε θελω να μιλω και πολυ :(...

Προσπαθω τοση ωρα να σας ανεβασω τα βαμμενα πλεον χιονανθρωπακια μ και δεν μπορω :(...Θα προσπαθησω αυριο...

Εχω την μικρη με βηχα ξερο βηχα βασικα...Γενικως στο παιδικο σημερα εκατσε 5 ωρες , δεν εφαγε γιουβαρλακια που ειχαν και μολις γυρισε σπιτι τσακισε 2 ντοματες γεμιστα χιχιιχιχ

τα παει πολυ καλα στο σχολειο της και δεν γκρινιαζει καθολου... απεναντιας μου ειπαν οτι ειναι πολυ ευχαριστη και μοιραζεται τα παιχνιδια της.

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Γεια σας κοπέλες!

Φωτεινή ανέβηκαν οι φωτό, παιδί μου! Ωραία τα χιονανθρωπίνια σου! Εύγε!!!

Ellain κι εμείς Χριστούγεννα θα είμαστε στην Αθήνα, θα ήθελα πάρα πολύ να τα καταφέρουμε και να σε γνωρίσω από κοντά όπως και όσες άλλες μπορούνε!

Clelia τι κάνει η Ελισαβέτα μας; Συνεχίζει να έχει τον ακάθιστο;

Λοιπόν ο Πέπε έφαγε αυγο για πρώτη φορά χθες και τρελλάθηκε! Του άρεσε πάρα πολύ. Άργησα λίγο η σκύλα μάνα να του δώσω αλλά είμαι πολύ συντηρητίκλα σε κάτι τέτοια...Για να είμαι ειλικρινής είχα πει ότι θα του έδινα μετά τον χρόνο αλλά τελικά του έδωσα μόνο τον κρόκο χθες....

Κατά τα άλλα αλωνίζει όλο το σπίτι, πιάνεται, σηκώνεται και φέρνει τον καναπέ και το σύνθετο πέρα δώθε...:rolleyes:.

έχει μια υπέρμετρη λατρεία για τις παντόφλες-σκυλάκια του αδερφού του και τις ροζαλί γατούλες της αδερφής του και όλο του τις παίρνουμε από τα χέρια και κλαίει....:-):smile::-):-D

Επίσης πρόσφατα, ως άλλος Τόμας Έντισον ανακάλυψε πώς αναβοσβήνει το φως και μας έχει τρελλάνει!!! Τσακ τσακ με τον διακόπτη...:tongue::tongue::tongue:

Τι αλλα νέα;:P:p:p

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

γειά σας κοριτσάκια!

ελενα και βικυ με το καλό να μας έρθετε και να βρεθούμε!

βικυ με το αυγό καλά κάνεις! λιγο λιγο με ρεγουλα κλπ ;) εισαι βετεράνα εσυ, τα ξέρεις ολα τα κόλπα! εχω να μάθωωωωωω........

ειρήνη μου εσεις το έχετε κάποια στιγμή στο πρόγραμμα;;;;;;;

φωτεινη μια χαρά προσαρμόστηκε η μικρή στο παιδικό! μπράβο της!

κλειώ η 31/11 ειναι σουπερ μαγική ημερομηνία! ερωτααααααααα????

το τσιπουράκι ευχομαι να είναι καλά, κόβει βόλτες (ειδικά τις βραδυνές ώρες)

εγω τελευταία κουράζομαι πιο ευκολα και ειδικά η μέση μου... αλλά ειμαι ΟΚ και χαρούμενη! :)

σας φιλώ ματς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...