Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πετρουλα ,πωσ πατε?το ξαναπιασε?ποσο μα ποσο σε καταλαβαινω!!!!παντωσ να αισθανεσαι τυχερη και οτι εκανεσ το καλυτερο που μπορουσεσ!!!!!

σκεψου που εμενα οι σκατουλεσ το εκαναν μολισ 4-5 μηνων!!!

ειχα απογοητεςυτει πληρωσ....δεν θα ξεχασω το κλαμα που ερριξα ,καθωσ και την πικρα...

το ειχα παρει πολυ βαρρια το θεμα ,τοτε καθωσ και στισ δυο περασαμε τα πανδυνα(στην αγγελικη ειχα μονο μαραθωνιουσ θηλασμουσ-ενα μωρο 24 ωρεσ κολλημενο στο στηθοσ,επειτα περασα καντιντιαση με φριχτουσ πονουσ)και οταν πια εφτιαξε η κατασταση και θηλαζαμε στρωτα και αρχισα να το απολαμβανω το εκοψε μαχαιρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??!!!!

στην γεωργια θα θυμαστε που επειδη δεν ειχα πολυ γαλα ,συμφωνα με την συμβουλο επρεπε να αντλω 8 φορεσ ημερησιωσ ,κτλ με2 μωρα σε κατασταση πανικου κτλ,και οταν πια καταλαβαινα οτι ειχα αρκετο,οταν πια θηλαζαμε πολυ πολυ ωραια ,μαχαιρι και η γεωργια !!!!!!!!!!!!!!!!

οσο για το ματι ,που λεσ πετρουλα ,θυμαμαι που επειδη ακριβωσ το εκοψαν μαχαιρι ελεγα οτι με ματιασαν!!!!εψαχνα κι εγω να βρω τι φταιει.....και θυμαμαι που εβαζα την μαμα μου να με ξεματιαζει!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οσο για το κοψιμο κι εγω αποθηλασα φυσικα ,δεν πηρα χαπι παρολο τισ προτροπεσ του γιατρου μου...ημουν και ειμαι κατα των χαπιων κτλ....απλα προχτεσ προβληματιστηκα εντονα ,επειτα απο συζητηση που ειχα με τον γιατρο μου!!βασικα εχω διαφορα <ογκακια>(δεν ξερω πωσ να τα γραψω.)τα οποια πονανε,αρκετα θα ελεγα!αφου λοιπον τα τσεκαρα και ειδαμε οτι δεν ειναι τιποτα το ανησυχητικο (εκανα υπερηχο,ψιλαφηση ,κτλ),μου ειπε ο γιατροσ οτι ειναι εξαιτιασ του τροπου που αποθηλασα!κ οτι επρεπε να ειχα παρει το χαπι .

να σασ πω τωρα δεν ξερω!!!!δεν ξερω τελικα τι ειναι το καλυτερο....καθωσ μου ειπε οτι αυτα τα ογκακια υπαρχει περιπτωση να μην φυγουν ποτε και να τα συνανταω συνεχωσ ,οποτε θα κανω μαστογραφιεσ,υπερηχουσ κτλ...και καποια φορα ισωσ και φανουν σαν κακοηθη!ειμαι μπερδεμενη..

τσιπουρακι πονεσα αλλα οχι οσο νομιζα!!!πιο πολυ το σκευτομουν και εκανα αμαν και πωσ να το αποφασισω ,παρα η ολη διαδικασια που διηρκεσε 1 τεταρτο..

πωσ ειναι ο μπαμπακασ?ποτε θα βγει?με το καλο να παει στο σπιτακι του!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κοριτσούδες μου!

Ειρηνη μου χαιρομαι που δεν πόνεσες!

Ο μπαμπας ειναι καλύτερα, βγηκε απο την ΜΕΘ και εινα στο δωματιο του! Ευχομαι ολα να συνεχιστούν καλά!

Το τσιπουράκι κουνιέται αρκετά κι εγώ κατουριεμαι απο την χαρά μου!

καλή σας ημερα και φιλιά στα ζουζουνια σας!

Kαλησπερα!

Ειρηνη,εχω μεινει μ αυτα που σου πε ο γιατρος σου..:confused:

κ γω θεωρουσα οτι οποια γυναικα αποθηλασει φυσικα ειναι κ τυχερη,επειδη εννοειτε οτι ειμαι κ γω κατα των χαπιων..

Τσιπουριτσα τι εχει ο μπαμπας? ελπιζω οτι κι αν ειναι να ειναι περαστικο :P

Καλησπέρα αγάπες μου!!

Πετρούλα μην νοιώθεις περίεργα! Η καινούρια γραφή, στα πλαίσια της απλοποίησης (αλλά και κατακρεούργησης) της ελληνικής γλώσσας, έχει κάνει κάτι τέτοια. Πχ: αυγό/αβγό, τραίνο/τρένο κλπ. Σε λίγο θα γράφουμε την θάλασσα με ένα σ.

Ειρήνη όντως σε σκέφτηκα πολύ με αυτό που έγραψες. Δεν ήξερα ότι έχεις αποθηλάσει. Με το που διάβασα κ τον τρόπο, θυμήθηκα τι πέρασες. Πω ρε αγάπη... Να έχεις περάσει πόνους κ ταλαιπωρία και τσουπ! οι σκατούλες σου να σταματάνε τόσο νωρίς. Σχετικά με τα ογκίδια, για γράψε το στην ιατρική ενότητα στο parents να δούμε τι θα σου απαντήσουν οι σύμβουλοι θηλασμού. Όντως μου φαίνεται περίεργο αυτό που είπε ο γιατρός. Μήπως σου το είπε επειδή δεν ακολούθησες τις συμβουλές του κ πικαρίστηκε? Κ ήθελε να σου αποδείξει ότι έκανες λάθος που δεν τον άκουσες?

Τσιπούρα χαίρομαι για τον μπαμπάκα! Σιδερένιος!! Απίστευτες στιγμές αυτές με τους κλώτσους! Λίγο πριν γεννήσω μελαγχολούσα που θα μου έλειπαν... Που πλέον το μωρό μου δεν θα ήταν μέσα μου (psycho?). Με το που γέννησα όμως κ την είχα δίπλα μου, τπτ τέτοιο δεν πέρασε από το μυαλό μου! Είχα το μωρό μου, ΤΕΛΟΣ! Ήμουν -και είμαι - ευτυχισμένη!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλειω μου συγχαρητηρια!!!!!περπατησε η βετα τζαναμπετα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..χτεσ ξεχαστηκα κ δεν σασ ευχηθηκα!!μπραβο τζαναμπετα-βετα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οντωσ ,φανταζομαι κλειω ,θα με καταλαβατε οσεσ θηλασατε-θηλαζατε και το θελατε πολυ και παλεψατε γι αυτο ,τι περασα οταν μου το εκοψαν μαχαιρι!!!

οσον αφορα τα ογκιδια(ισωσ δεν ειναι αυτη η καταλληλη ονομασια,εγω σασ τα λεω ετσι)απο οτι μου εξηγησε δημιουργηθηκαν απο το κοψιμο του γαλακτοσ,επειδη εμεινε μεσα στο στηθοσ ,σε καποια σημεια και δεν πηγε πισω....

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα!

κρατηθηκα στο προηγουμενο ποστ μου αλλα λεω ν αποκαλυφθω..

Ειρηνη ΜΠΟΥΡΔΕς σου λεει ο γιατρος σου! το ιδιο φαινομενο -μικρες κυστες θα το λεγα σωστοτερα κ οχι ογκιδια- το εχει κ η ξαδερφη κ μια φιλη μου κ οφειλοταν κ στις δυο στην ελλειψη μιας βιταμινης,δεν θυμαμαι ακριβως αλλα θα ρωτησω..

πηραν συμπληρωμα λοιπον απ την ταδε βιταμινη κ σ ενα μηνα οι κυστες εξαφανιστηκαν..

συμφωνω με την κλειω οτι ισως πικαριστηκε που δεν τον ακολουθησες αλλα μη χεσω δεν ασκειται ετσι η ιατρικη - τι λεω τωρα ομως ε?:mad:

εμενα δεν μ ενοχλουν "αισθητικα" οι απλοποιησεις,αυγο-αβγο κτλ μ ενοχλουν ομως οι γραμματικες

οταν πχ βλεπω με πολυ αγαπη αντι με πολλη αγαπη τρελλαινομαι..

-ειναι η αγαπη στη μεση ,πως να το κανουμε!!

φιλια φατσοπληκτες,

ευχαριστω σ οσες συνεχιζετε κ "τιματε" το καφε ;)

have a real nice weekend!!! :P

Καλημέρα αγάπες!!

Καλή εβδομάδα!!

Χθες πήγαμε στην Πεντέλη, σε λούνα παρκ! Πρώτη φορά έβαλα την Ελισάβετ σε παιχνίδια για μπεμπέ - ήμουν κ εγώ δίπλα βέβαια!! Εγώ το διασκέδασα πιο πολύ μου φαίνεται, το μικρό σκατό απλά κοίταγε :D :D!

Είχα πάρει την Παρασκευή άδεια από την δουλειά για να κάνω μερικές δουλειές. Το μικρό σκατό, σήμερα το πρωί, μετά από 3 μέρες που ξυπνούσε κατά τις 10, σήμερα δεεεεεν μπορούσε να σηκωθεί μωρέ. Την κάθιζα στο κρεβάτι κ "λιποθυμούσε", μια δεξιά, μια αριστερά. Κ έκανε τον ψόφιο κοριό :D :D. Άντε μωρέ το κουτσούνι, υπναρού σαν την μανούλα είναι!!

Fire, αφού δεν μπαίνεις στο fb (πανάθεμά σε!), ένα θα σου πω:

και άλλο ένα --> 6:12 ;).

Σε περίπτωση που δεν το εμφανίζει, πες μου κ θα σου βάλω Link το βράδυ. Από την δουλειά μας απαγορεύουν πρόσβαση στο Youtube, κ μάντεψα λίγο το link. Έσβησα κάποια πράγματα κλπ.

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Fire, δεν κατάλαβες: αφού βλέπεις το βίντεο, τότε οκ. Απλά πρόσεξε στο χρονικό σημείο του 6:12.

Δες τις τσούπρες εκεί (1 μεγάλη κ 1 μικρή ) κ πες μου :tongue:

GEXxp3.png

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

κλειωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

εσυ κ η τζαναμπεταααααααααααααααααααααααααααα!!!

ΚΟΥΚΛΑΡΕς!!!

λεω κ γω,μα καλα τι σκ.. 1 χρονο δεν δουλευω τοσο πολυ αλλαξε η τεχνολογια κ θα μου δωσει λινκ 6:12

μπα λεω κατι δεν θα γραψε καλα,μπερδευτηκε

χαχαχα:tongue::tongue::tongue:

καλα πως εγινε κ συμμετειχατε σ αυτο το σποτακι?

Aχαχαχα!! Σε τρέλλανα βρε Fire!!

Eυχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!

Είμαι υποστηρίκτρια της Actionaid τα τελευταία 5 χρόνια, έστειλαν e-mail (λογικά σε όλους τους υποστηρικτές στην Ελλάδα) και εξήγησαν το concept κ ζήτησαν σε όποιον ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει.

Επειδή είμαι ψώνιο κ δεν το κρύβω, επικοινώνησα, μου έδωσαν την λέξη κ έφτιαξα την φώτο (η οποία είναι από τα βαφτίσια μας τον Ιούνιο!). Τους την έστειλα κ ΝΑ το αποτέλεσμα!!

Κ επειδή δεν είμαι απλά ψώνιο, αλλά ΚΑΡΑψωνάρα, φρόντισα να το ανακοινώσω στο προφίλ μου στο fb, στην ομάδα μας στο fb κ επίσης σε μία άλλη ομάδα που συμμετέχω! Όλοι να με δουνε ΟΛΟΙ!!

:tongue::D:tongue:

GEXxp3.png

καλημερα!!!

μπραβο κλειω μου τουλαχιστον εσυ εισαι ψωναρα κ το λες..;)

αν κ η συγκεκριμενη κινηση δεν ειναι απαραιτητα ενδειξη "ψωνισματος"..

ειναι πολυ ωραιο που η τζαναμπετα οταν μεγαλωσει θα δει οτι συμμετειχε σ ενα τετοιο σποτακι..

κ γω στη θεση σου θα το κυνηγουσα!

κ λεγοντας αυτο να σ ευχαριστησω κιολας γιατι οταν χθες διαβασα οτι προφανως εστειλαν κατευθυνσεις σ ολα τα μελη της action aid σκεφτηκα με τη μια,σε μενα γιατι δεν εστειλαν οεο,κ αυτοματα γελασα γιατι φυσικα δεν εχω χρονο να μπω στο μαιλ μου κ χθες μ αυτο που μου γραψες μπηκα να ξεκαθαρισω τα 673 αδιαβαστα inbox.. ω ναι! εχουν μεινει μονο 200!!

παναθεμα με που δεν μπαινω κ στο φατσοβιβλιο βρε με τον απλετο χρονο που διαθετω..:tongue:

ετσι λοιπον βρηκα καπου κρυμμενο κ το μαιλ της aa - ειμαι αναδοχος παιδιου

καλημερα κ καλη δουλεια στις hard working mothers and mothers to be

(πως παει τσιπουριτσα??)

Καλημέρα Fire!!

Βρε τόσα αδιάβαστα e-mail? Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ελέγξω τα e-mail μου. Την επόμενη της ημέρας που επέστρεψα από το μαιευτήριο, με την πρώτη ευκαιρία που το λεχούδι κοιμήθηκε, μπήκα να δω τα e-mail μου - και φυσικά το parents κλπ.

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...