Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειρηνακι κι εμενα και οι δυο στους 13 μηνες αποφασισαν για την πάρτι τους..Απο τη μια λέω καλύτερα ετσι γιατι γινεται πιο ομαλα για ολους, αλλα σημερα ειμαι καπως που το σκεφτομαι και το ξανασκέφτομαι...:-(:-(

Θυμαμαι ταλαιπωρηθηκες κι εσυ αρκετα κι ολες οι μανουλες ταλαιπωρουνται μεχρι να τα καταφερουν και τπτ δεν ειναι ευκολο αλλα πολλές φορες δεν εχει να κανει μονο με εμας και την τεραστια θεληση μας..

Εγω το σκεφτομουν για αυτη την περιοδο πάνω-κατω αλλα και πάλι παρόλο που ηρθε ετσι,καπως νοιωθω...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δλδ για να καταλάβω: ξαφνικά η Ελισάβετ δεν θα θέλει βυζί, θα μου γελάει ας πούμε όπως τα δικά σας μπεμπέ?

Κ μετά τι κάνετε?? Δλδ τι γάλα τους δίνετε??

Κ λογικά δεν είσαστε πρησμένες αφού δεν πίνουν γάλα? Αντλείτε εκείνη την στιγμή??

Από ό,τι κατάλαβα είναι στο μωρό, έτσι? Κάποια μωρά θηλάζουν μέχρι 3. Αυτό είναι αποκλειστικά στο χέρι του μωρού, ναι?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κοιτα Κλέλια ειναι στο "χερι" του μωρου οπως το λές..Εγω απο τελη Σεπτεμβρη αρχισα δειλα δειλα να δινω και γαλα σκονη κατα τις 12.30 -λίγο πριν κοιμηθω δλδ- αφου ειχα κανει καποια τεστ για να δω οτι το τρωει..Και τα δυο μου παιδια πήραν πολύ ευκολα το μπουκαλι και δεχτηκαν αμεσως αυτο το γαλα.Επίσης δεν μπορεις να δινεις 6 φορες στηθος τη μερα και το βραδυ και ξαφνικα να πεις τωρα αποθηλάζουμε..Σε εμας τα γευματα αυτα το τελευταιο διαστημα ηταν 2-3 την ημερα και πιο πολύ ξεδιψαστικα παρα χορταστικα θα ελεγα, ετσι το ενοιωθα...

Το χαμογελάκι υπήρχε πάντα μετα το θηλασμό, απο πολύ μικρουλη, το ενοιωθα κτ σαν ικανοποιηση και αυτο θα μου λείψει περισσότερο νομιζω...ζουμια ζουμια στο πληκτρολογιο!!!

Ναι ο Αν μια το εκοψε μαχαίρι μονος του!!Ειχαμε παει σε βαφτιση στη Λαρισα και ενω ηταν μια χαρα στοπροαυλιο, σε δευτερολεπτα αρχισε να χτυπιεται απο το κλάμα - τον ειχαν ματιασει- τοσο που για 2 ωρες δεν ηρεμουσε με τπτ, ουτε στο στηθος!!Απο εκεινη τη μερα, οσο και να το πάλεψα μολις εβλεπε στηθος ενοιωθε αποστροφη και αντιδραση...

Ο μικρος τωρα το εχει σαν παιχνιδι και νοιωθω πως ειναι ανωφελο, αφου πιπιλάει 2-3 φορες και μετα μου χαμογελάει...Δε δειχνει ενδιαφερον δλδ

Εγω δεν ειμαι στα καλά μου, ο μικρουλης απο χτες και λόγω μιας απιστευτης γκρινιας που τον εχει χτυπήσει εδω και 2-3 μερες, δε θελει στο στηθος..Ρουφαει 2-3 φορες μου χαμογελάει και τελος!Βεβαια εδω και 1-2 μηνες εδινα ενα γευμα κατα τις 12.30 απο το μπουκαλι, ουτως ωστε αν ξυπνησει το βραδυ να ξερω οτι δεν πειναει και επειτα ειχα πει ως τελος Νοεμβρη να αποθηλασουμε σιγα σιγα αλλα μου κακοφαινεται πολύ που τελικα συμβαινει...Ειναι ενα συναισθημα αποχωρισμού πολύ εντονο και περιεργο, ενα σφιξιμο στην καρδια...!!!Συγγνωμη για το πρωινό κλαψουρισμα..

Λογικό και επόμενο να νιώθεις έτσι Πετρούλα!

Τόσοι κόποι, τόσες αγωνίες, τόσα άγχη και να που ήρθε η στιγμή του αποχωρισμού.....

Μπορώ να νιώσω πως νιώθεις....

έτσι ήμουν κι εγώ στην Ηλέκτρα όταν ξαφνικά σταμάτησε να ενδιαφέρεται για το στήθος.....Μια υποκωφη λύπη, ένα σφίξιμο στο στομάχι.....

Τι να κάνεις όμως....

Σκέψου ότι έκανες ό,τι καλύτερο για το μωρό σου και είναι τόσο σημαντικό που αυτός αποφασίζει τώρα! έγινε αντράκι και έχει τα θέλω του!:tongue:

Αχ, μη σας φανεί περίεργο....τρέμω την μέρα που θα συμβεί και στον Πεπε αυτό.... ως γνωστό όταν σταματά ο θηλασμός 8 στις 10 γυναίκες νιώθουν αυτό το σπάσιμο του δεσμού σαν γροθιά στο στομάχι.....και συνειδητοποιούν ότι το μωρό δεν είναι πλεον τόσο μωρό.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Δλδ για να καταλάβω: ξαφνικά η Ελισάβετ δεν θα θέλει βυζί, θα μου γελάει ας πούμε όπως τα δικά σας μπεμπέ?

Κ μετά τι κάνετε?? Δλδ τι γάλα τους δίνετε??

Κ λογικά δεν είσαστε πρησμένες αφού δεν πίνουν γάλα? Αντλείτε εκείνη την στιγμή??

Από ό,τι κατάλαβα είναι στο μωρό, έτσι? Κάποια μωρά θηλάζουν μέχρι 3. Αυτό είναι αποκλειστικά στο χέρι του μωρού, ναι?

Δεν ξέρω για όλα τα μωρά αλλά σε μένα έγινε έτσι....

Δεν είχε πλέον ενδιαφέρον για το στήθος, ρουφούσε 3-4 γουλιες και έβγαζε την θηλή....:(

Ένιωθα τόσο άσχημα.....χρειάστηκε να το παλεψω μια βδομάδα, να επιμένω, να τσατίζεται η Ηλέκτρα για να καταλάβω πως είχε έρθει το τέλος αυτής της εποχής.....

Την πρώτη φορά που της έδωσα μπουκάλι έκλαιγα κρυφά.....

Όσο για το στήθος, φόρεσα ένα σουτιέν ένα νουμερο πιο μικρό από αυτό που φοράω(ο γιατρός δεν ήθελε να πάρω χάπι)και το γάλα τραβήχτηκε από μόνο του.....

qwlrp3.png

Καλημερα!!!!

Βικυ όπως τα λές ειναι..

Να σε ρωτησω, αν και με τον γιατρο δε μιλησα τωρα, θυμαμαι οτι και στον Αν δε μου εδωσε τπτ..Μου ειπε να μην ασχοληθω

Αυτο με το μικροτερο νουμερο σουτιεν βοηθαει??Ωστοσο δε νοιωθω πρηξιμο ...

Ευχαριστω για το κουραγιο κοριτσακια μου!

Μάλιστα, κατάλαβα... Καταλαβαίνω το συναίσθημα κ την συγκίνηση, ένιωσα κάπως που σας διάβασα Πετρούλα και Βίκυ. Απλά πιστεύω, χωρίς να είμαι σίγουρη, πως όταν έρθει εκείνη η ώρα δεν θα με πάρει από κάτω. Αφού έχω το μωρό μου βρε, τπτ-τπτ-τπτ δεν με χαλάει!!! Αλλά θα σας πω τότε.

Πετρούλα με την μικρή μου έχουμε περίεργο πρόγραμμα θηλασμού: καταρχήν το βράδυ που κοιμόμαστε ζητάει βυζί, δεν νομίζω επειδή πεινάει, κάτι σαν πιπίλα μου κάνει. Μην με ρωτήσεις συχνότητα, δεν ξέρω, κοιμάμαι, μόνη της πιάνει το βυζί κ κάνει ό,τι θέλει. Πολλές φορές ξυπνάω το πρωί κ την βρίσκω να κοιμάται πάνω μου κ έχει το βυζί μαξιλάρι :D. Μάλιστα αλλάζει κ βυζί κατά προτίμηση. Λοιπόν, σε μία μέρα εργάσιμη ξυπνάμε, της δίνω λίγο βυζί έτσι για το χουζούρι γύρω στο 5λεπτο. Επόμενος θηλασμός μετά από 10 ώρες, που επιστρέφω από την δουλειά. Εκεί όντως είμαι πρησμένη τούμπανο κ της δίνω κ από τα 2 βυζά (!!) για να ξεπρηστώ. 8 το βράδυ ξεκινάμε μπάνιο κ μετά νάνι με το βυζί για πιπίλα. Μέχρι να την πάω για μπάνιο, παίζει να ξαναζητήσει βυζί (μάλλον για παρηγοριά) είναι η ώρα της γκρίνιας.

Όταν δεν δουλεύω της δίνω βυζί στην διάρκεια της ημέρας για να κοιμηθεί κ όποτε μου ζητήσει. Δλδ δεν ξέρω πότε πεινάει.

(πόσες φορές έγραψα την λέξη "βυζί" σε 2 παραγράφους? --> 9. Πήξαμε στο βυζί!)

GEXxp3.png

Αρκετά με τα βυζιά :tongue: να σας ανακοινώσω πως χθες η μικρή σκατούλα μου ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!!

Ούτως ή άλλως περπατούσε υποβασταζόμενη ή τοίχο-τοίχο, αλλά στην ουσία ήταν άνετη. Δλδ μια χαρά βηματίζει απλά θέλει να κρατάει χεράκι, χωρίς απαραίτητα να στηρίζεται σε αυτό.

Χθες που γύρισα από την δουλειά μου, όπως πάντα όταν με βλέπει χαίρεται, γελάει και με πλησιάζει! Ήταν όρθια κ κρατιόταν από μία πολυθρόνα. Άνοιξα τα χέρια μου να την αγκαλιάσω κ της έκανα την φουστιά που την στιγμή που πλησίαζε εγώ έκανα προς τα πίσω. Οπότε 3-4 βηματάκια ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!

Χάρηκα η μάνα, την ξαναέβαλα στην πολυθρόνα για να το ξανακάνει. Γκρίνιαξε λίγο, αλλά ΠΑΛΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ το ίδιο, 3-4 βηματάκια!

Πήγα να το ξανακάνω (την έπρηξα) κ γκάνιασε το παιδί, ήθελε αγκαλίτσα από την μάνα την κακούργα που είδε όλο το θέμα παιχνίδι!!!

Happy-happy!!!!

GEXxp3.png

χαχα αυτο ηταν!!Εγινε η αρχη, να της δινεις ερεθισματα αλλα οταν δε θελει μην την πιεζεις..υπάρχει περιπτωση να στραβωσει!!Ναι ναι κανουν και κτ τετοια...

Μια καλή ιδεα ειναι να την κρατας παο το γιακαδακι της -να νοιωθει οτι καποιος την κραταει- και να προχωρας διπλα της..

Μπραβο σας και εις ανωτερα!!!!

Διαφημίσεις

Ασχετο.....

καπως νοιωθω...
το ενοιωθα κτ
ενοιωθε αποστροφη και αντιδραση...

Λογικό και επόμενο να νιώθεις έτσι
ένιωσα κάπως που σας διάβασα

Εγω γιατι μετα απο 30 χρονια σε θρανια, εδρανα, γραφεια νΙωθω οτι κτ εκανα λάθος?????:lol::lol::lol::lol:

(πόσες φορές έγραψα την λέξη "βυζί" σε 2 παραγράφους? --> 9. Πήξαμε στο βυζί!)

χαχαχα!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

μπραβο στην τζαναμπετα!! κ γω εκανα αυτο που περιγραφει η Πετρουλα,τον κρατουσα ελαφρα πισω απ το μπλουζακι κ πηγαινε πηγαινε πηγαινε..

αναπολω τις μερες που μπουσουλουσε,πραγματικα εχει παθει η μεση μου απ το σκυψιμο!

Πετρουλα οταν θα αποθηλασω κ φανταζομαι πως δεν θ αργησει πολυ αυτη η μερα,φανταζομαι οτι θα νοιωσω ;) οπως κ συ

τωρα σας διαβασα αναλυτικά (εδώ) γιατί ημουν πολύ πιεσμένη τις προηγούμενες ημέρες οπως καταλαβατε!

πετρουλα μου δεν μπορώ να νοιώσω αυτό που λες (ακομα) αλλά θεωρώ οτι ειναι ακριβώς οπως τα ειπε η βικυ μας

το οτι αποφασίζουν μόνα τους ειναι το καλύτερο, φαντάσου να προσπαθούσες να αποθηλάσεις και να μην μπορουσες; υπαρχουν πολλές περιπτώσεις τέτοιες και ειναι πραγματικά πολύ δύσκολες!

σου στέλνω πολλές <3 και πολλά παγωτά!!!!!!!!!

παγωτα αβερτα σε ολες, κερνάω για τους άντρες μου !!!!!

ειρηνάκι ελπίζω να μην σε πονέσει η μύτη!

Αχαχα Πετρουλα καλο! Κι εγω το εγραφα με οι (παλιοτερα γραφοταν ετσι). Τωρα στα πλαισια απλοποιησης της γλωσσας ειναι με ι. Οσο για το σουτιεν ναι,βοηθα! ΚΛΕΙΩ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤΑ!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...