Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Τα νέα από τον τύπο είναι τα εξής: Σήμερα τον πέτυχε ο σύζυγος στην σκάλα που πάει προς το υπόγειο που είναι οι μετρητές…. Στο ξεκάρφωτο του λέει ο τύπος: «να, κάθομαι εδώ και περιμένω να κατέβει η κοπέλα μου, πήρα και μια Ελευθ…. (εφημερίδα) να διαβάσω, χάλια η κατάσταση και στην Ιταλία…» Δίπλα του είχε ένα κουτάκι από κ@κα-κόλα κομμένο στη μέση (τι το ήθελε οεο?).

Συμπέρασμα: έχει αρχίσει να πείθεται ή μάλλον καλύτερα να βεβαιώνεται και ο σύζυγος ότι είναι καρα-πρέζαρος του κερ@τά.

Λογικά:

1) Δεν μένει στην πολυκατοικία, αλλά μένει εδώ η γκόμενά του

2) Το κουτάκι το είχε για να φτιάξει το θεματάκι του

3) Την εφημερίδα την είχε για να κρυφτεί

4) Μίλησε στον σύζυγό μου για ξεκάρφωμα.

Την επόμενη φορά που θα τον δούμε να κάθεται στις σκάλες θα καλέσουμε την αστυνομία, δεν γίνεται να εθελοτυφλούμε. Τέσπα συγχύστηκα βραδιάτικα...

Κορίτσια για το εμβόλιο θα ξέρουμε αυτό τον μήνα που θα πάμε στον παιδίατρο. Τελείως εγκυκλοπαιδικά ρώτησα τώρα.

Φωτεινή το καλύτερο γιατρικό για την μαμά σου είναι η μικρή. Άκουσέ με, δείξʼ της εμπιστοσύνη με την Αγγελικούλα και θα δεις πολλά χαμόγελα στο πρόσωπό της.

Φιλάκια και καλό βράδυ σε όλους!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κι απο μενα ...

Τα νεα απο την μαμα...της εδωσε αντικαταθλιπτικα χαπια... Το θεμα ειναι οτι απο τοτε που ξεκινησε ο μπαρμπας μου ο μ@@@@ τα εξωδικα η μητερα μου το εχει παρει μεσα της το προβλημα και δεν μιλαει.Μου ειπε μετα εμενα κρυφα τι πρεπει να κανουμε ολοι μαζι σαν οικογενεια...Με το που ηρθαμε δε στο σπιτι [ειχε πεσει σημα] ολα ηταν ηρεμα και γαληνια χιχιχι και ξαφνικα ανοιγει η πορτα να σου και η κομμωτρια που ειχα κλεισει ραντεβου να την κουρεψει :tongue::tongue: τσακ παρε και το κουρεματακι...και πριν μια ωρα ηρθε κι ενας παθολογος στο σπιτι γιατι σαν να την πιανει γρυπουλα...ολα σημερα της τα καναμε της αμοιρης....ολα καλα ομως πανε και θα πανε κατευχην του θεουλη μας....

Σημερα γιορταζει και η μικρη μου για το 2ο ονοματακι της και απο το πρωι τραγουδαγανε με την γιαγια ...;)

αγγελικη μ ολη μερα μαζι της την εχει αλλα δεν μπορει να σηκωσει το σωμα της με το ποδι της κυκλοφορει με Π στο σπιτι και κουραζεται ευκολα την μικρη δεν μπορει να την κουμανταρει ευκολα.

Σημερα μαθαμε οτι κατα 85% την αλλη εβδομαδα θα παει η μικρη παιδικο σταθμο...οποτε το εμβολιο δεν το γλιτωνουμε με τπτ ...

Αυτα τα λιγα απο τα σημερινα μας νεα περι μαμας...

η μικρη τωρα σημερα μου αρχισε καινουργια κολπακια βαζει γουλια γαλα στο στομα και το φτυνει ... τωρα κοιμαται και γαλα δεν ηπιε δεν το βαζει ουτε κοιμησμενη στο στομα της το μπιμπερο ....

Και σημερα εκανε 10 ολοκληρα βηματακια μονη της {πηγαινε να βρει τον ξαδερφο της στο δωματιο του ...και ξαφνικα την ψαχνει ο γιωργος και την βλεπει στο διαδρομο κουναμενη συναμενη και τσουπ τσουπ το κατσαριδακι ορθιο πηγαινε προς τα εκει δεν της μιλησε κανεις απλα την κοιταγανε απο πισω ....κ μολις εφτασε στο δωματιο του μικρου μπουσουλαγε ... ειναι μαι πονηρο η μικρη αλλο πραγμα ....:tongue::tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Φωτεινή ΜΠΡΑΒΟ στην μικρούλα σας που περπατάει!! Μπράβο μπράβο μπράβο!!! Να χαίρεστε κ το ονοματάκι της!! Πολύχρονη κ με υγεία να είναι η μπουμπού μας!!!

Μπράβο, μπράβο, μπράβο κ σε εσένα που νοιάζεσαι για την μανούλα σου! Αν είναι καλός ο γιατρός κ δεν θεωρήσει τα αντικαταθλιπτικά πανάκεια, θα την βρει την λύση. Θύμησέ μου πόσο χρονών είναι η μαμά σου κ πόσο καιρό περίπου έχει κατάθλιψη? Είχε κ παλαιότερα περάσει από κατάθλιψη ή είναι η πρώτη φορά? Όπως έχεις καταλάβει, έχω εντρυφήσει στην κατάθλιψη από διάφορες μεριές - κ από εμένα μετά από τις 2 αποβολές. Ό,τι ξέρω ή μπορώ να ψάξω, ευχαρίστως αγαπούλα!

Ο μπάρμπας που λες ο μ@λ@κας είναι προφανώς ο αδελφός της μαμάς σου, εεε?

Μην αγχώνεσαι για το αντιγριπικό. Θα έχεις ένα λιγότερο άγχος για τον Η1Ν1, αααααααν τον περάσει θα είναι ξώφαλτσα!

Περισσότερο αγχώνομαι για το μαντού που θα κάνω στο μωράκι μου τον άλλο μήνα! Τι σιχαμένο εμβόλιο!! Δεν το αντέχω, το θεωρώ από τα χειρότερα, τα πιο επώδυνα, τα πιο σιχαμένα εμβόλια!!! Είναι δυνατόν να γίνει σε 15 μηνών μωρό???? Πώς θα γίνει? Θα της κρατάω το χέρι όσο θα γίνεται το μαντού κ αυτό θα φουσκώνει στο δερματάκι της?? Παιδιά δεν το αντέχω!!!!! Μήπως είναι διαφορετικό στα μωρά??

Ποια ξέρει να μου πει??

Γιώτα, εσύ που είσαι στον ιατρικό χώρο, τι ξέρεις??

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

σ'ευχαριστω κλειω μου να 'σαι καλ ανα δεις την πριγκιπεσσα σου οπως ΕΣΥ θελεις....

Η μητερα μου τωρα το παρουσιασε αυτο το τελευταιο 6μηνο περιπου , απο τοτε που την χτυπησε ο ανιψιος μου μ'ενα σφυρι στο γονατο και την εκανε να μην μπορει να περπαταει καλα...

και μετα αρχισαν απο το πουθενα τα εξωδικα στον πατερα μ απο αυτον τον μακακα...κι ο λογος? γιατι ξεκινησε ο πατερας μου να φτιαχνει την ταρατσα εναν ομορφο κηπο για τα εγγονια του ...

Οχι αυτος ο μακακας κλειω μου ειναι ο μεγαλος αδερφος του πατερα μου {αναθεμα τα ρασα που φοραει ο καλογερος...}

Μαντου απο τωρα??? για κατσε να ριξω μια ματια στο βιβλιαριο της να δω ποτε ειναι για την μικρη ...

Εμας το προγραμμα των εμβολιων εχει ως εξης :

Ηπατιτιδα Β 3η δοση

Ιλαρας-Ερυθρας - Παρωτιτιδας 1η δοση

το Pentavac 4η δοση

Πνευμονιοκοκου 4η δοση

Και δυστυχως χρηματα για να παμε στην παιδιατρο μας δεν υπαρχουν οποτε θα παμε παλι στο Ναυτικο Νοσοκομειο να το κανουμε... :-(

9zlup2.png

Καλημερα!!

Κλειω μην τρελαινεσαι βρε παιδι μου!!Δεν είναι καν εμβολιο αυτο, τεστ δερμοαντιδρασης λέγεται κι επειδη δε θυμομουν κτ τετοιο στον Αν τσεκαρα το βιβλιαριο του και πραγματι δεν το εχει κανει...:confused:

Στον μικρο το εχει γραψει να το κανουμε αυτο τον μηνα..

Δες λίγο κι εδω:http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=94774&highlight=mantoux

Φωτεινη περαστικα στη μαμα σου!!Ευχομαι με την καταλληλη αγωγη και υποστηριξη να το ξεπερασει πολύ γρηγορα!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!

Φωτεινή είναι θετικό το γεγονός πως η μαμά σου δεν είναι καταθλιπτική γενικότερα. Πέρα από αυτό το συμβάν που της έχει δυσκολέψει την ζωή κινητικά (της έχωσε σφυριά με κανονικό σφυρί ο μικρός?? :shock: ΩΧ!!), την ζόρισε κ ο σιχαμένος ο μπάρμπας με τις βλακείες του, δεν θέλει κ πολύ... Εμείς παίρνουμε τα χρήματα του παιδίατρου και των εμβολίων από το ταμείου του συζύγου. Μας δίνουν 35 ευρώ για καθε επίσκεψη κ όλο το ποσό των εμβολίων. Πάλι καλά, είναι από τα ΠΟΛΥ καλά ταμεία...

Stone έχω φρικάρει άσχημα με αυτό το πράγμα! Ξέρω τι είναι, το είχα κάνει 10-11 χρονών κ ήταν τραυματική εμπορία. Θυμάμαι ότι έτσουζε κ ότι φρίκαρα που έβλεπα το δέρμα να φουσκώνει! Αυτό είναι που δεν αντέχω! Αφού με είδε ο παιδίατρος πώς αντέδρασα όταν άκουσα την λέξη "μαντού" κ γελούσε. Μου λέει "Ηρέμησε παιδί μου!". Όσο πρόβλημα δεν είχα να εμβολιάσω την μικρή από 2 μηνών σκατό, τόσο δεν αντέχω την ιδέα του μαντού!! Θα διαβάσω το τόπικ που παρέθεσες, αν κ από τον τίτλο του να σου πω πως ο γιατρός θα της κάνει το μαντού και το mmr την ίδια ημέρα. Έτσι κατάλαβα τουλάχιστον.

GEXxp3.png

Να τα γραψω κι εδώ γιατί εχουμε και καποια κάποια που σνομπαρει το φατσοβιβλίο...... χαχαχαα

Εγινε και η β΄ επιπέδου, σχεδόν μισό κιλό μαντάμ να το αφήσω;;;;;

χαχαχα

Καλός είναι ο τσιπουράκος, μας έδειξε ολα τα καλά του, ο γιατρός ευχαριστημένος γενικότερα

(εκανα και εξεταση τραχήλου, ολα οκ κι εκει)

Σας γράφω βιαστικά γιατί πριν απο λίγο μπήκα στο γραφείο και τρέχω λίγο......

πολλά φιλιά και οτι γλυκά θέλετε κι από εδω! κερνάω για τον γιο μου καλέ!

:wink:

Νάτος, νάτος

έρχεται ο τσουτσουνάτος!!

Με το καλό Μαριέττα!

Καλά κάνεις κ τα γράφεις κ εδώ! Όχι μόνο για την Fire, αλλά εδώ ξεκλειδώνουν το fb μετά τις 15.00!!

Όλα καλά!! Τώρα περιμένουμεεεεε!!

Καλέ πες μας!! Κλωτσάει???

GEXxp3.png

Τσουτσουυυυυυυννννννννννννααααααααααααα εν οψη!!!!!!

Προσοχη!!!!!

χαχαχαχαχα

Τσιπουρα μου ποσο σε χαιρομαι ;).

Κλειω κι εμενα τα γραφει η παιδιατρος μας η κανονικη ΑΛΛΑ για να τα παρω δωρεαν πρεπει να παω στο ΝΝΑ η στο ΝΙΜΙΤΣ ... γιατι απο εκει το δημοσιο τα δινει δωρεαν το κοψανε απο τα φαρμακεια...

Σημερα εκλεισα ραντεβου για την επομενη πεμπτη το εμβολιο ηδη το πηραμε απο την προηγουμενη φορα και ειναι της ιλαρας ερυθρας , παρωτιτιδας.... εκλεισα σε γυναικα παιδιατρο αυτη τη φορα να δω τι σοι ειναι κι αυτη αλλιως ... αμα δεν μ αρεσει κι αυτη θα γυρισω παλι στην δικια μας θα δυσκολευτουμε πραγματικα πολυ αλλα δεν γινεται της εχω πιο πολυ εμπιστοσυνη ....και ειναι πολυ καλη με την μικρη...δεν ειναι ξενερωτη και παιζει μαζι της οσο την εξεταζει ...αυτα τα λιγα απο μενα...

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Να τα γραψω κι εδώ γιατί εχουμε και καποια κάποια που σνομπαρει το φατσοβιβλίο...... χαχαχαα

Εγινε και η β΄ επιπέδου, σχεδόν μισό κιλό μαντάμ να το αφήσω;;;;;

χαχαχα

Καλός είναι ο τσιπουράκος, μας έδειξε ολα τα καλά του, ο γιατρός ευχαριστημένος γενικότερα

(εκανα και εξεταση τραχήλου, ολα οκ κι εκει)

Σας γράφω βιαστικά γιατί πριν απο λίγο μπήκα στο γραφείο και τρέχω λίγο......

πολλά φιλιά και οτι γλυκά θέλετε κι από εδω! κερνάω για τον γιο μου καλέ!

:wink:

:D:D:D:D:D;)

Καλημερα!!

Πως είστε?Τι κρυο ειναι αυτο σημερα..Παναγια μου!Στους -2 το θερμόμετρο στο μπαλκόνι!

Clelia σου παρεθεσα αυτη τη τη συζητηση γιατι δεν βρηκα κανενα αλλο post πιο σχετικό..:tongue:

Τσιπουρα καλέ τι μπέμπαρος ειναι αυτος??Οχι να μην αλλαξεις το τικερακι σου, το παιδι σου ειναι λιγο πιο ανεπτυγμενο απο τις εβδομαδες του και ο υπερηχος το βγαζει μεγαλύτερο!

Εγω δεν ειμαι στα καλά μου, ο μικρουλης απο χτες και λόγω μιας απιστευτης γκρινιας που τον εχει χτυπήσει εδω και 2-3 μερες, δε θελει στο στηθος..Ρουφαει 2-3 φορες μου χαμογελάει και τελος!Βεβαια εδω και 1-2 μηνες εδινα ενα γευμα κατα τις 12.30 απο το μπουκαλι, ουτως ωστε αν ξυπνησει το βραδυ να ξερω οτι δεν πειναει και επειτα ειχα πει ως τελος Νοεμβρη να αποθηλασουμε σιγα σιγα αλλα μου κακοφαινεται πολύ που τελικα συμβαινει...Ειναι ενα συναισθημα αποχωρισμού πολύ εντονο και περιεργο, ενα σφιξιμο στην καρδια...!!!Συγγνωμη για το πρωινό κλαψουρισμα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα!!

Μπράβο τσιπουρίτσα μου!!!! Πάντα καλά, τώρα περιμέεεεενεις να αντρειέψει το κλωτσοσκούφι σου!!

Το μωρό απλά είναι λίγο πιο μεγάλο από τις μετρήσεις, δεν σημαίνει ότι συνέλλαβες νωρίτερα. Δεν θυμάσαι που σε κάθε υπέρηχο που έκανα άλλαζα το τικεράκι μου? Την είχα τρελλάνει την Ειρήνη. Μην ξεχνάς κ τον παράγοντα "γιατρό", λίγο το χεράκι του να τραβήξει στις μετρήσεις, υπάρχει αυξομείωση ημερών. Εννοείται ότι δεν θα σε απασχολεί κάτι τέτοιο!!

Πετρούλα, έχουμε κ αυτό! Ωχ δεν θέλω να το σκέφτομαι. Θυμάστε όταν η Ελισάβετ ήταν ασαράντιστη, που εγώ το σκεφτόμουν να αποθηλάσω στους 6 μήνες κ πώς θα το κάνω και τι θα κάνω?

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαι βιαστικη ,καθωσ παω ντοκτορι-ορυλα...εχω μια κυστη στην μυτη κ πρεπει να μου την καυτηριασει ,καθωσ μου ανοιγει συνεχωσ!!!

βρε κλειω,το θυμασαι?ειχαμε ακριβωσ ιδιεσ ημερομηνιεσ π.η.τ και εσυ συνεχεια μου την εσκαγεσ!!χα χα!!

πετρουλιτσα σε καταλαβαινω απολυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν θυμαμαι αν σασ το ειχα γραψει!!!!

και οι δυο μου κορεσ ακριβωσ με τον ιδιο τροπο μου το εκοψαν!!!!!!!!!!!!!μα τι παλαβουτσικα μωρα εκανα ,ε?μου λετε???αλλα με την διαφορα οτι δεν ηταν 12-13 μηνων ,οπωσ τησ πετρουλασ αλλα 4-5 μηνων!!!!να θελω η αμοιρη μανα να θηλασω και οι ζουζουνεσ να μην θελουν!!!να εχουμε περασει ολα τα βασανα του θηλασμου(εννοω των πρωτων μηνων-αφου στην αγγελικη θηλαζα κ εκλαιγα λογω καντιντιασησ..)βρε φαε βυζι ,οχι αυτεσ!!!εν τελει το κοψαμε ,αποθηλαζοντασ μονεσ τουσ σταδιακα!!

για να καταλαβετε,τισ εβαζα στο στηθοσ κ αυτεσ δεν το επιαναν καν!!!!!!!(ενω την προηγουμενη ημερα μπορει να ειχαν φαει κανονικοτατα)το παλευα για μερεσ ολοκληρεσ,δηλαδη τισ εβαζα ,αυτεσ με κοιτουσαν κ μου χαμογελουσαν αλλα δεν με αγγιζαν καθολου!!!!!!!!

το ειχα παρει πολυ κατακαρδα κι εγω ,γιατι το ηθελα...αλλα!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...