Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χελλοου κι απο μενα...

εγω εδω κι οπως διαβασατε στο φατσοβιβλιο τρεχω με τους παλιογιατρους κανεις δεν ξερει τπτ ο καθενας με το μακρυ του και το κοντο του ... κι αφου με ξεψαχνισανε στο ννα ο παθολογος μου που πηγα να γραψω τηνα δεια με στελνει αν απω και στην γυναικολογο μ , οποτε αυριο εχω ραντεβου μαζι της ... θελει να δει και το μικρο θαυματακι οπως μου την ειπε να την δει ... κοινως την αγγελικουλιτσα μου ;).

Οι πονοι μπορω να πω οτι με τα τοσα παυσιπονα που μου εχουν δωσει δνε ειναι τοσο εντονος οπως την δευτερα..αλλα υπαρχει.Τουαλετα ξαφνικα παω χωρις πονους...Το θεμα ειναι αυτο που με ανησυχησε και με τσαντισε οτι οταν μου κανανε τον υπερηχο μια σκια αναφερανε πως βλεπουν αλλα δεν τους βολευε ο υπερηχος και καλα οτι δεν ιεναι και τοσο καλος οσο ο γυναικολογικος υπερηχος και οταν ρωτησα τελικα τι ηταν η σκια μου ειπε ανετα η γιατρος ... μια εκπαιδευτικη καναμε επανω σου να δουμε τι ηταν αλλα τελικα δεν ηταν τπτ οποτε ολα καλα... γκρρρρρρρρ εγω ποναγα , ηθελα να κανω πιπι μ κι εκεινη με πιεζανε 35 ολοκληρα λεπτα.....

πουφφφφφφ...........

τσιπουρακι ετσι ειναι και η συναδελφος μ , ολο μου λεει οπου βρω θελω νακοιμαμαι χιχι και της λεω κοιμησου τωρα που μπορεις γιατι μετααα...σιγα μην σηκωθει ο κωστης{συναδελφος του γιωργη μ κι αυτος..τυχαιο?? 2 ναυτικοι φιλοι εχουν παρει 2 του οαεδ χιχιχι το λεμε και δεν το πιστευουμε}

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι μου κάνετε;

Δε βλέπω κίνηση στο καφέ μας ε;

Ούτε η Εύα δεν περνάει πια; Δεν μένει εδώ κανείς;;;

Λοιπόν ας τα πω μόνη μου... :P

ακόμα δενννννν αναρρώσαμε. Ευτυχώς η μικρούλα είναι οκ.

Το τελευταίο της κατόρθωμα είναι ότι έφαγε ξηρό καρπό...... ω ναι. Μόλις το έμαθα μόνο εγκεφαλικό που δεν έπαθα :mad:

Κατά τ' άλλα σήμερα έφαγε 2 τούμπες. Στην πρώτη έπεσε με το πρόσωπο (χείλη-δόντια-μύτη) και την 2η με το μέτωπο. Αυτά τα όμορφα σήμερα.

Κατά τ' άλλα δεν ξέρω για πόσο θα έχω ακόμα δουλειά :rolleyes:

και το καλύτερο.....: πήγα να μπω σήμερα στην πολυκατοικία και όπως ήμουν έτοιμη να βάλω το κλειδί για ν’ ανοίξω βλέπω έναν τύπο στις σκάλες να «τρυπιέται….» μετά το πρώτο σοκ, δεν μπήκα τελικά, με βλέπει η κυρία από το διπλανό μαγαζί έκπληκτη και με ρωτάει τι έγινε, της λέω: Είδα καλά; Αυτός τρυπιέται μέσα στις σκάλες; Κοιτάζει και αυτή και το επιβεβαιώνει. Αυτός χαμπάρι. Πάει στο άλλο μαγαζί (από την άλλη πλευρά της εισόδου της πολυκατοικίας) και ενημερώνει την άλλη γειτόνισσα. Με τα πολλά (αφού είδε κίνηση) σηκώνεται αυτός και πάει στον ημιόροφο να συνεχίσει τη «δουλειά» του. Και τα 6 μάτια συμφωνήσαμε ότι είναι ένας τύπος από την πολυκατοικία ( ??? ). Για να μπω μέσα εγώ περίμενα τον σύζυγο, ο οποίος είχε πάει να παρκάρει, του το είπαμε και έριξε μια γρήγορη ματιά και είπε ότι μάλλον δεν είναι αυτός γιατί δεν θα καθόταν στη σκάλα να τρυπηθεί αλλά θα ανέβαινε στο σπίτι του να «περιποιηθεί» τον εαυτό του. Δεν ήταν πάντως σίγουρος, αφού πλέον ήταν στον ημιόροφο και σκυφτός. Όμως τι να πω, τόσο λάθος να κάναμε όλες; Και ο τύπος αυτός έχει φάτσα μαστούρα…… ωχ ξύπνησε η μικρή η συνέχεια άλλη φορά…….

Καληνύχτα!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Αγγελικη μου δεν θα συζητησω το θεμα των πεσιματων θα θηξω το θεμα με τον "τυπο".

Λοιπον στο σπιτι που μενουν οι γονεις μου η οποια ειναι μια 3οροφη πολυκατοικια και μαλιστα οικογενειακη.Στον 1ο οροφο που μενανε ο παππους και η γιαγια μου ειναι του θειου μου, ο οποιος το νοικιασε σ'εναν απλα "γνωστο " μας {πλεον δεν μιλαμε γιατι ειναι μεγαλο καθικι} στην οικογενεια του εχει εναν γιο {θα το πω πρεζακι} με τον οποιο για 3 χρονια {βασικα ακομα και τωρα} φοβομασταν και κλειδαμπαρωναμε το σπιτι ...{οικογενειακο σου λεει μετα πουφφφ} αυτος για να βρει την πρεζα του ειχε φτασει σε σημειο αφου τον κλειδωνανε οι γονεις του να κατεβαινει απο την υδροροη για να το σκασει και να παει να τσιμπηθει.Καποιες στιγμες βλεπαμε συριγγες στο παρτερι που εχει ο μπαμπας μου στην εισοδο της πολυκατοικιας..το ειπαμε στον πατερα του μια- δυο μας ειπε να κανουμε υπομονη γιατι κανει προσπαθεια απεξαρτησης.Μπαινανε στο σπιτι τους ανα 2η βδομαδα παιδια απο το προγραμμα και μενανε στο σπιτι τους.Καποια στιγμη κατεβαινοντας με τον ανιψιο μου ειδαμε ενα απο αυτα τα παιδια στο πλατησκαλο και τρυπιοταν...το παιδι εμεινε κοκκαλο και με ρωταγε τι εκανε αυτος εκει και του ειπα οτι ζωγραφιζει το χερι του...και φυγαμε.Εγω μολις γυρισαμε απο τα ψωνια πηγα και χτυπησα την πορτα τους και τους ειπα οτι εαν το ξαναδω αυτο το θεαμα θα φωναξω την αστυνομια { ο γιος τους εχει προβληματα με την αστυνομια αφου στην πλατη του εχει δικαστηρια σε εκκρεμοτητα και μια ακομα κληση περι ναρκωτικων να γινει θα τον μπαγλαρωσουν μεσα.Αυτοι φοβηθηκαν και τον εκλεισαν σε ιδρυμα για αρκετο διαστημα μεχρι που το εσκασε κι απο εκει.Αποτελεσμα οτι οποτε ερχεται αστυνομια στο σπιτι {γιατι κλησεις γινονται συχνα πυκνα λογω οτι ο νοικαρης ειναι ρουφιανος και οτι κανει ο πατερας μου απο μαστορεματα στην ταρατσα τα "καρφωνει" στον καλο θειο μου {κι οπως τον λεω εγω -ειναι κι ανθρωπος του θεου καλογερος- μαλακογερο ρουφιανο} στελνει εξοδικα στον πατερα μου κι εχουμε ντραβαλα ....αυτος παει και κρυβεται...

Και περιττο να σου πω οτι πηγαινοερχεται συνεχεια με "φιλους"με χλιδατα αμαξια και ξημερωματα....Ειναι μεγαλο το θεμα των ναρκωτικων και κυριως οταν υπαρχουν μικρα παιδια....

Στο δικο σας θεμα θα ελεγα να κανετε μια συνελευση και να αποφασισετε να κλειδωνεται η πορτα ... εμεις συνελευση δεν μπορουμε να κανουμε γιατι ειμαστε 2 οικογενειες και "υπερνικαμε"της αποφασης , αλλα οποιος απο εμας βγαινει απο την εισοδο κλειδωνουμε κι αν εχουμε επισκεπτες εδω ειναι το παλουκι ανεβοκατεβαινουμε αλλα τι να κανουμε..αυτοπι μονιμως αφηνουν ανοικτη την πορτα ξεκλειδωτη...εμεις εκει επιμενουμε...Ασε που μας εχουν ξεσκισει τα αμαξια στις γραντζουνιες...ασε ασε αγγελικη εμεις τραβαμε μεγαλο λουκι στο σπιτι .Περιμενουμε να πεθανει ο θειος -αμην και ποτε- και τοτε εχουμε σκοπο με τον αδερφο μ ου να αγορασουμε το διαμερισμα απο την ξαδερφη μου που της το εχει γραψει ...να το κανουμε καθαρα οικογενειακη πολυκατοικια δικη μας...

για θηξε το θεμα στην πολυκατοικια μπας και βγαλετε κανενα αποτελεσμα....

9zlup2.png

Καλημέρα!!

Στολίζουμε το δέντρο!!! Τώρα κοιμαται το σκατό, οπότε ξεκουράζομαι!

Αγγελική φρίκαρες κορίτσι μου! Όντως κουλό μου φαίνεται να είναι της πολυκατοικίας. Δεν θα μπορούσε να τρυπηθεί σπίτι του? Αλλά από την άλλη, αν δεν μένει μόνος του, μπορεί να μην θέλει να τον δουν οι δικοί του (κ προτιμάει να τον δει όλη η γειτονιά, τέσπα). Περαστικά στα χτυπήματα της γλωσσούς!! Έβαλες βούτυρο στο μέτωπο?? Όσο για την δουλειά, τι να σου πω κοριτσάκι μου... Βαράνε με το ντέφι κ εμείς χορεύουμε. Σου εύχομαι να το περάσεις ανώδυνα κ να κρατήσεις την δουλειά σου.

Βρε Φωτεινή πώς έχετε μπλέξει έτσι??? Πολύ άσχημη κατάσταση. Κ το γομάρι δεν του φτάνει που έχει τρεχάματα με τον γιο του, αντί να κινητοποιηθεί, να κάνει κάτι, σας τρέχει με εξώδικα?? Τι μ@λάκας!! Λες κ δεν έχει άλλα στο μυαλό του! Μικρόψυχο κ εκδικητικό ανθρωπάκι!

Fire, fire.... Είσαι εδώ?? :tongue: :tongue: :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλησπέρα κι απο μενα!!!

Ειμαι η Stone και δεν ειμαι καλά!!Μολις εριξα εναν ωραιοτατο καβγα με τον πατερα μου και με πήρε λίγο απο κατω αλλα ειχα απόλυτο δικιο...!!Δεν ηθελα αλλα με προκαλεσε..τεσπα!!

Τι ομορφα διαβαζω Κλειώ...!!!!Με το καλό να το στολισετε το σπιτακι σας και να χαρειτε τις στιγμες σας!!Και του χρόνου με υγεία!!!

Αγγελική και Φωτεινη πολύ εξωπραγματικα μου φαίνονται τα οσα λέτε..τι σου ειναι η Αθηνα, εε??Καθε καρυδιας καρυδι βλέπεις εκει..Απο τη μια λέω εχετε τεραστιες επιλογες σε πολλά θεματα (εργασία, διασκέδαση, δραστηριοτητες) αλλα απο την αλλη υπάρχει αυτος ο φοβος και η ανασφαλεια ποιος κυκλοφορει δίπλα σου και ποιος μενει στη διπλανη πόρτα!!!

Καλά ειμαστε εδω....Να φανταστείτε οι δικοι μου μοναδικοι γειτονες, 100 μετρα πιο κατω (όπως φαίνονται απο το παραθυρο της κουζινας μου) είναι 4 στρουθοκαμηλοι, καμια δεκαρια προβατακια και 3 γουρουνακια!!:tongue::tongue::tongue:

Και φυσικα υπάρχουν και εδω κινδυνοι, ναρκωτικά, εγκληματικότητα αλλα ειναι σε μικρο βαθμό και η κατασταση ελεγχόμενη

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Κλειω μου αυτος ειναι ενα πιονι ο αδερφος του πατερα μου τα κανει ολα και στελνει εξωδικα.... αστα βραστα... κι ολα αυτα γιατι ο συχωρεμενος ο παπους μου δεν εγραψε την κληρονομια σε μενα κατευθειαν που ηθελε ... την αφησε στον πατερα μου.Και τωρα εχουν πεσει με τα μουτρα και τα 2 του αδερφια να του παρουν μεριδια...μεχρι που ειπα στονπατερα μου αν ειναι να παρω μια κληρονομια με καταρες να το βαλουν και οι δυο στο .... τους [ο ενας ειναι κ νονος μου μην το σχολιασω αυτο ..θα σας πω νεα για δαυτον την δευτερα...που περιμενω να με παρει να μου πει χρονια πολλα για την μικρη γιατι την τριτη δεν με πηρε, μονο την μητερα μου πηρε...του ετοιμαζω εγω μια εκπληξη ομως πολυ ομορφη...}

Θελω κι εγω να στολισω και ο γιωργος μου ειπε οτι ειναι πολυ νωρις κλαψψψψ αλλα εγω του ειπα Αρχες δεκεμβριου αρχιζει το στολισμα δεν θα το αφησω παλι 20 δεκεμβριου να στολισουμε οπως περσυ που ελειπε ταξιδι ... θελω να χαρω τα χριστουγεννα φετος τουλαχιστον ετσι στολισμενα κι ομορφα...

Stone μου πες μου που μενεις να μετακομισω δεν αντεχεται η αθηνα με τιποτα ...ειλικρινα αμα μπορουσαμε με τον γιωργο να την κανουμε θα φευγαμε...βλεπετε δεν μασ εκατσε η κρητη ... γκρρρρ

Ο αδερφος μου το σκεφτεται εδω και 2 μηνες να την κανει τον απριλιο για τρικαλα στο χωριο της νυφης μου αλλα τωρα κανει πισω , γιατι εχει παθει καταθλιψη η μητερα μου και φοβαται {ειναι και η αδυναμια της } οτι αν φυγουν και παθει κατι η μητερα μας θα πεθανει απο τυψεις αυτος... οποτε κι αυτος εκανε πισω... ουφφφφ....προβληματα.... προβληματα....=αρρωστιες....

9zlup2.png

hello girls!!

εδω ειμαι κλειω μου,οβερ!! λιγο νωρις δεν στολισες? :confused:

η τζαναμπετα χαρηκε με τα λαμπιονια?? το δεντρο το εδεσες εντελει?

αγγελικη μου προφανως ο τυπος ειχε μαστουρωσει τοσο πολυ που νομιζε οτι οι σκαλες ηταν το σπιτι του χαχαχαχα!!

γελαω ρε κοριτσια αλλα τους περισσοτερους τους συμπονω

εργαζεται εθελοντικα μια φιλη μου σ ενα απ αυτα τα ιδρυματα και τα περισσοτερα παιδια προερχονται απο διαλυμενες οικογενειες με πολλα ψυχολογικα..τι ιστοριες μου εχει πει κατα καιρους :-(

αλλη τουμπα να μη φαει αγγελικη μου αν κ δεν το νομιζω..μαλλον πρεπει να τις ενταξουμε στο προγραμμα οπως κ την ψυχραιμια που πρεπει να δειχνουμε.. κ εμενα προχθες εκανε ενα σαλτο μορταλε κ μεινα ξερη! σηκωθηκε με κοιταξε με απορια κ συνεχισε το παιχνιδι του..:cool:

πετρουλα ελπιζω ο καβγας σας να ηταν επικοδομητικος κ να ειστε παλι καλα με τον πατερα σου!;)

πολυ μου αρεσε η εικονα που εδωσες,σαν φαρμα μου φανηκε,οτι πρεπει για τα παιδια σας!!

η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω που ακριβως μενεις,προφανως εξω απ την θεσσαλονικη ε?

εμεις ειμασταν ολη μερα εξω σημερα απ το πρωι!

εχω 2 θεματα

το πρωτο ειναι οτι ο μικρος δεν σταματαει να τρωει κ μη με κραξετε οσων τα μωρα σας ειναι αφαγα.. τρωει 350 γρ μεσημεριανο

εχει απιστευτη ορεξη! τον θηλαζω πρωι βραδυ κ επισης τρωει φρουτοκρεμα γυρω στα 280 κρεατοχορτοσουπα γυρω στα 300-350 κ απογευμα βρωμη με φρουτα επισης γυρω στα 200

ειναι φαγανας,εχει γυρισει το ματι μου :cool:

λεω να το αναφερω στην παιδιατρο μεθαυριο μηπως δεν κανει να τρωει τοσο

κ φυσικα μη ξεχνιομαστε εχουμε κ τους βραδυνους θηλασμους ε?

το αλλο ειναι το καροτσι

σημερα πχ που πηγαμε βολτα τον βαλαμε στο καροτσι κ ενω τα πρωτα 10 λεπτα καθεται ησυχος μετα αρχιζει την γκρινια κ θελει ή αγκαλια ή να τον κραταμε κ να περπαταει -τωρα ξεκινησαμε τα πρωτα μας βηματακια!

μα δεν του αρεσει καθολου το καροτσι?? τι στο καλο.. δεν μπορουμε να φχαριστηθουμε μια βολτα στα μαγαζια γκρινιαζει συνεχεια για να σηκωθει

καμμια ιδεα?

σκεφτηκα μηπως δεν βολευεται αλλα το καροτσι ειναι ανετο τι να πω δεν ξερω

καποιες φορες αρχιζει κ γκρινιαζει απ την στιγμη που τον βαζουμε να κατσει για να τον δεσουμε,απ την αρχη δλδ

μου τη σπαει ρε γμτ

φιλακια,μουτσ

Stone μου, πικράθηκες μωρέεεεε?? Έλα μωρέ, θα σας περάσει, τέτοια καυγαδάκια ουουου! Ατελείωτα! Αλλά βλέπεις, είναι από τις σχέσεις ζωής αυτή με τους γονείς μας... Καταλαβαίνω τι γράφεις για την εγκληματικότητα, αλλά σάμπως κ στην επαρχία δεν έχει αυξηθεί κ χτυπάνε κάτι γεροντάκια γμ το κέρατό τους κ τα παίρνω άσχημα! Παντού χάλια!

Φωτεινή μου να το στολίσεις το δέντρο σας, έστω κ νωρίς. Άστον Γιώργη να γκρινιάζει! Έχετε μωράκι, άσε την να παίξει, θα της αρέσει!! Τι έγινε τελικά με τη μαμά σου, πηγαίνει σε ψυχολόγο, ακολουθεί αγωγή?

Fire, όχι βρε μην το ξαναπείς! Δεν είναι ποτέ-ποτέ-ποτέ νωρίς για Χριστούγεννα! Αγαπάμε Χριστούγεννα κ μας φαίνεται! Στόλισα το δέντρο, κόλλησα αυτοκόλλητα, μένει αύριο να στολίσω το σπίτι, το μπαλκόνι κ να πάρω άλλη μία σειρά λαμπάκια καθώς μας κάηκε η μία. Άραγε θα βρω μαγαζί με Χριστουγεννιάτικα Νοέμβρη μήνα (η τρελλή πιο νωρίς δεν μπορούσα να στολίσω!)?

Ο πρώτος μου ξάδελφος που έχουμε διαφορά λίγων ημερών είναι ναρκωμανής. Με εκνευρίζει αφάνταστα! Ήταν η αδυναμία μου κ τα έχει κάνει σκατά! Πιστεύω ακράδαντα πως ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για το μοιραίο έμφραγμα του πατέρα του (αδελφός του μπαμπά μου). 3 μηνών έγκυος ήμουν όταν έφυγε κ η τελευταία του φράση ήταν: "Με φάγατε κ@ριόλες!". Έχω μεγάλο θυμό για την μικρότητα του χαρακτήρα του! 5 φορές έχει αποτοξινωθεί, 6 έχει ξανακυλίσει. Τώρα είναι στην 6η αποτοξίνωση, αλλά κακώς που το σκέφτομαι έτσι, πιστεύω ότι σε λίγο πάλι τα ίδια. Τώρα που έφυγε κ ο πάτερ φαμίλιας. Αυτό που έγραψε η Φωτεινή, ότι σκαρφαλώνουν τις υδροροές για να το σκάσουν από το σπίτι... Τι σκατά, όλα τα πρεζάκια τα ίδια κάνουν??? Το ίδιο κ αυτός. Οπότε δεν τους λυπάμαι, απλά περιμένω να ξυπνήσουν για να σωθούν. Αλλιώς... bye bye!!

Fire αν τρώει πάρα πολύ θα το καταλάβει η παιδίατρος από το βάρος του. Χαχαχα ο φαγάνας!! Ζωή να 'χει!! Όσο για το καρότσι, μου φαίνεται ότι πολύ απλά: δεν το γουστάρει! Το θυμάμαι από μπεμπέ που ήταν, δεν το ήθελε... Μήπως να έπαιρνες κάποιο mei tai για να μπορέσετε να χαρείτε τις βόλτες σας? Από την άνοιξη να του πάρεις το ποδηλατάκι που έχει χερούλι πίσω, ελπίζω να του αρέσει!

GEXxp3.png

Κατσε να βγει αυριο απο βαρδια ...θα παμε να δουμε για χαλι για το δωματιο της μικρης...δυστυχως δεν θα της παρουμε καλο χαλι γιατι δεν ειμαστε για καλα χαλια για την ωρα και οι γυφτοι μια χαρα χαλια πουλανε :P:p Θα του το πω μολις γυρισουμε σπιτι μας χιχιχιχι θα του το φερω ζεστα και διπλωματικα... Της μαμας μου κλειω της κλεισαμε ραντεβου την δευτερα το απογευμα να την παω εκει που ειχα παει κι εγω πριν 3 χρονια οταν μετα τον χωρισμο μου τοτε ειχα κλειστει στον εαυτο μου και δεν μιλαγα σε κανεναν{ ωωω ναι το εκανα κι αυτο , το περασα το σταδιο κι αυτο}...θα την βοηθησει πολυ. Οσο για το πρεζακι τοτε εμενα στην γκαρσονιερα που εχουμε στο πατρικο μου κι εκανα μεταμεσονυχτιες εκπομπες στο ιντερνετ ραδιοφωνο... και ξαφνικα ακουσα θορυβο στο μικρο μπαλκονι που εχει ... κι ανοιξα λιγο την κουρτινα και τον ειδα κρεμασμενο...χεστηκα , τα χρειαστηκα...εε το πρωι ειδα και τις πατημασιες οι οποιες ειναι ακομα εκει

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, ακ@τ@ έχουμε γίνει, τι να πω; Να συνεχίσω τα χθεσινά… Λοιπόν ο τύπος αυτός που λέει ο άντρας μου ότι μπορεί να μην είναι ο συγκάτοικος, το λέει μόνο και μόνο για έναν λόγο, γιατί ανεβαίνει σφαίρα τις σκάλες, ποτέ με ασανσέρ, αλλά αυτό δεν μου λέει κάτι, μπορεί απλά να είναι από την ντόπα (?). Και να φανταστείτε ότι πρώτη φορά τον είδα πριν 1 μήνα που γυρίζαμε από τον παιδίατρο, μας πέτυχε πάλι στην είσοδο και μόλις είδε τη μπέμπα πήγε κατευθείαν να της πιάσει το χέρι, εγώ αντανακλαστικά τράβηξα τη μικρή και του λέω μην την πιάνεις είναι άρρωστη (έτσι μου βγήκε εκείνη τη στιγμή-αφού τον πέρασα για πρεζάκι) αν και πρόλαβε να ακουμπήσει το μπουφάν της. Το είπα στον σύζυγο και μου λέει όχι όχι δεν είναι πρεζάκι, εδώ στην πολυκατοικία μένει τον έχω ξαναδεί δεν βλέπεις τι νεύρο έχει; απλώς έχει τέτοια φάτσα……. Τέλος πάντων, λέω αυτό που είδαν τα μάτια μου και πιστεύω πως αυτός ήταν, όπως το ίδιο λένε και οι κυρίες από τα διπλανά μαγαζιά που τον είδαν καλά. Στο μαγαζί της μιας μάλιστα είχε μπει πριν λίγο δήθεν να δει-ρωτήσει για κάτι και έδειχνε ανήσυχος όπως μου είπε…. Χάλια μαύρα δηλαδή.

Φωτεινή μεγάλο λούκι κι εσείς με τους τυπάδες αυτούς. Θα φρίκαρες φαντάζομαι κι εσύ... Επίσης εύχομαι τα καλύτερα για τη μαμά σου, δυστυχώς γνωρίζω καλά αυτή την αρρώστια. Καλή δουλειά κάνουν και στο Αττικό νοσ.

Κλειώ χρόνια σας πολλά. Καλά έκανες και στόλισες από νωρίς, αφού το ένιωθες σωστά έπραξες. Να το χαρείτε με τη μικρούλα σου! Ευτυχώς με τα χτυπήματα όλα καλά, βούτυρο δεν έβαλα αλλά ευτυχώς δεν μαύρισε. Έκλαψε κάνα 5λεπτο και μετά εντάξει, είναι και παραπονιάρα η σκατούλα μου! Ευχαριστώ για την ευχή σου για τη δουλειά μου, αρχές Δεκεμβρίου θα γίνει 1 γενική συνέλευση στον κλάδο για τον οποίο εργάζομαι και θα δούμε, πάντως είναι δυσοίωνα τα πράγματα, από εκεί και πέρα θα δείξει αν μπορούμε να απορροφηθούμε κάπου αλλού, αλλιώς……

Stone μου ελπίζω να είσαι καλά τώρα και να έχει ξεχαστεί το θέμα με τον πατέρα σου και όλα μέλι-γάλα.

Fire θρευταράκι ο γιος σου; Φτου-φτου του! Μανίκι αυτό με το καρότσι και το πρόβλημα είναι όταν είσαι μόνη σου και δεν έχεις 8 χέρια να κουβαλάς αγκαλιά το μικρό και το καρότσι μαζί. Εκεί τι κάνεις; I know, τον αφήνεις να κλαίει.

Άντε κορίτσια μου σας φιλώ!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Κορίτσια άσχετο... το εμβόλιο της γρίπης θα το κάνετε στα παιδάκια σας;

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα αγαπούλες!!

Αγγελική εμείς το κάναμε το αντιγριπικό. Και η Ελισάβετ και εγώ. Κ επειδή ήταν η πρώτη φορά κ για τις 2 μας, έπρεπε να το επαναλάβουμε σε ένα μήνα. Αλλά οκ, ξεμπερδέψαμε την Πέμπτη που μας πέρασε.

Συζήτα το με τον παιδίατρό σου, απλά να ξέρεις πως το εμβόλιο γίνεται σε συγκεκριμένους μήνες, δεν μπορείς να το κάνεις όποτε θες. Νομίζω μέχρι Νοέμβρη, αλλά δεν είμαι κ πολύ σίγουρη

GEXxp3.png

Καλησπέρα!!

Κλειω εχεις δικιο νομίζω..

Εμεις ουτε περυσι το καναμε, ουτε και φετος θα το κανουμε..

Κι επειδη καπου ειχε παρει το ματι μου οτι γινεται για να μην κολλήσουμε, δεν ειναι ετσι..Το αντιγριπικο γινεται για να περασει η γριπη με λιγότερα ή πιο ελαφρια συμπτωματα σε περίπτωση που νοσησει καποιος κι οχι για να προφυλάξει τον οργανισμό του απο τον ιό!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχχχ κλειω μου θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Χρονια Πολλα χαρουμενες κι ευτυχισμενες να ειναι οι φετινες γιορτες...

Για το εμβολιο εμενα η γιατρος μας ,μας ειχε πει οτι αν παει παιδικο να της το κανω αλλιως να μην του χορηγησω το εμβολιο,βασικα το εμβιλιο ειναι η γριπη η ιδια σε ηπια μορφη...για αυτο και τα μικρα ναι μεν κανουν το εμβολιο αλλα την γριπη την περνανε σε ποιο ελαφρυα μορφη,Αυτο το ειχα ρωτησει γιατι η μητερα μου λογω αναπνευστικων και παθολογικων προβληματων το κανει καθε χρονο....και συμπτωματικα περσυ επειδη κρυωσε δεν το εκανε καθολου ..σας πληροφορω οτι τον χειμωνα δεν αρωστησε καθολου...οποτε κανει το εμβολιο ειναι κρυωμενη 2 η και 3 φορες ολο το χρονο.Ρωτησα και την παιδιατρο και παθολογο και μου ειπαν οτι το εμβολιο ειναι η ιδια η γριπη σε μικροτερο βαθμο...Τι να πει κανεις για την επιστημη πια και τα ιατρικα τους....

Αγγελικη μου καθε φορα που τον βλεπω τον τυπο μπροστα μου φοβαμαι..γιατι δεν ξερω αν εχει χτυπηθει η οχι αν και τωρα φαινεται πιο καρδαμωμενος...αυτος εχει παει και γερμανια και εχει βαλει σωληνακι στο λαρυγγι γιατι το εχει καψει εντελως. οσμη δεν εχει πια...

Οσο για την μαμα μου ποναω που την βλεπω ετσι... και σημερα την ξεγελασα :tongue: κραταγε την μικρη αγκαλια ... μολις της ειχα αλλαξει πανα και της λεω "κρατα την κρατα την κατουριεμαι"...κι της την δινω αγκαλια και φευγω και κρυβομαι πισω απο την πορτα...αγκαλιτσες φιλακια ... γιαγια να λεει η μικρη φιλια η κυρ Αγγελα...ναζακια η μικρη και να χωνεται στο λαιμο της ...φιλακια η κυρ Αγγελα...την αφησα εκει κανενα τεταρτο γιατι και 11 κιλα να κραταει η μητερα μου δεν μπορει ... και βγαινω και καλα ανακουφισμενη και μου λεει "παρε το παιδι μου μην μου πεσει" και η μικρη δεν ηθελε να φυγει απο την αγκαλια της... Στερειται αυτα τα μικρα πραγματακια απο την μικρη και προσπαθω να μην νιωθει ασχημα... αυριο θα δουμε τι θα μας πει και η γιατρος...

Αυτα τα λιγα απο μενα σηεμρα , αυριο ξανα στη δουλεια καλα που ηταν αυτην την εβδομαδα με την αδεια ασθενειας.... αντε να δουμε Δευτεριατικα τι μας περιμενει...

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...