Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπον για τα περι ασυρματων και πατωματος και τετοια δεν θα συζητησω γιατι κι εγω ειμαι οπως η κλειω με καλυψε χιχιχι ... απλα το σπιτι ανα 2 μερες μιας και δεν ειμαστε συνεχεια στο σπιτι σκουπιζω σφουγγαριζω {καθε μερα τα κανω στην μαμα μου κατι σαν τιμωρια χιχιχι}{ουτε σεξ με τον μπαμπα μου δεν τους αφηνω να κανουν πια , αμαν κανανε να με ξεφορτωθουν να με παντρεψουν εγω εκει κολλημενη χιχιχιχ }

Ρε κλειω εγω εσενα πρεπει να σε φοβαμαι χιχιχιχι..... μηπως θελεις να πας στην διοικηση την δικη μου για μενα να τσακωθεις για τις κρατησεις που μου κανουν συνεχεια ? χαχα μ εμενα δεν βγαζουν ακρη γιατι με τουμπαρουν τις περισσοτερες φορες .. μ εσενα θα πεσουν αυτοι χιχιχ .....Μην μου ερθει ομως καμια τσαουσα σαν κι εσενα στην υπηρεσια κ μου μιλησει ετσι την τσακισα με τα νευρα που εχω τις ωρες εκεινες...:mad::mad::P:p

αααα σημερα ηρθε μια και επειδη της αντιμιλησα πηγε στην διευθυντρια και εκανε καταγγελια... και η διευθυντρια μου την εκανε την καταγγελια την εγραψε και μολις εφυγε αυτη απο εκει { γιατι της κατσικωθηκε εκει μεχρι να την συνταξει , παλι καλ απου δεν την πηγε η ιδια στα κεντρικα κιολας} την πεταξε στα σκουπιδια ...λες και η κυρατσα ειναι καθε μερα ολη μερα εκει να βλεπει τι περναμε και μιλαει κιολας.... η κλοκλο... που το μονο που της ειπα ειναι να παρει νουμερο να περιμενει στην σειρα οπως ολοι ... και οταν της ειπα αν ειναι εγκυος μου λεει οχι θα επρεπε? και της λεω με απαθεια οπως μου βγηκε εκεινη την στιγμη αν ησουν εγκυος να σ εξυπηρετησω , αν εισαι μεγαλος ηλικιωμενος ανθρωπος επισης κι αν εισαι αναπηρη επισης τι απο ολα εισαι ? τιποτα μου λεει ξερα και μετα με εντονο υφος τελικα εχεις πολυ μεγαλο θρασσος...και της απαντησα και θρασσος και θαρρος θελεις να δεις??? κι εφυγα να παω να κατουρησω και μου την ειπε που σηκωθηκα να παω τουαλετα ελεος πια............

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φωτεινή εγώ τώρα που ξεκίνησα δουλειά δεν καθαρίζω 2-3 φορές την εβδομάδα, όπως έκανα μέχρι πρότινος. Έρχεται γυναίκα κάθε 15 μέρες και κάνει γενική, πλέον όμως σαβ/κο ή καμιά αργία/απεργία/κατάληψη μπορώ να κάνω φασίνα.

Καλά, η πελάτισα βλαμμένη που έκανε καταγγελία για κάτι τέτοιο. Από την άλλη πρόσεχε κακομοίρα μου τι λες, όντως ήσουν φάουλ διότι εμμέσως την απείλησες! Είναι δύσκολοι καιροί, καταλαβαίνω πως η άμεση επαφή με το κοινό μπορεί να σε εξοργίσει, αλλά γράφτους μωρέ. Μην πάθεις καμιά νίλα...

Διάβασες όλη την ιστορία μου? Καμία σχέση. Η συμπεριφορά μου είναι πάντα ήρεμη κ ευγενική. Αλλά σκυλιάζω όταν μου φέρονται άσχημα, επειδή ακριβώς εγώ δεν φέρομαι έτσι. Κ γι' αυτό ακριβώς δεν τσακώνομαι, δεν γουστάρω, με χαλάει. Προτιμώ με την ησυχία μου να γράψω την επιστολή μου, να κινηθώ σωστά κ να πάω στην ρίζα του προβλήματος. Να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις στον βλαμμένο που με έχει ταλαιπωρήσει και πρωτίστως βέβαια να γίνει η δουλειά μου.

Αλλά μιλάμε ιστορία για αγρίους η φάση μου με το ΙΚΑ, άσε!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κλειω ειναι μερικες γιατι κατα πολυ μεγαλο ποσοστο γυναικες κανουν φασαρια κι οχι αντρες... και ειναι σταμπαρισμενες 4-5 που το κανουν καθε μηνα...μ αποτελεσμα καποιοιο υπαλληλοι τις εξυπηρετουν για να ξεκουμπηστουν κι αλλοι πχ εγω περιμενω να ερθει η σειρα τους με το νουμερο τους για να μαθουν οτι με τους καυγαδες και τις φασαριες δεν θα εξυπηρετουνται πρωτοι για να φυγουν οι αλλοι που περιμενουν πολυ πιο πριν απο αυτες τι ειναι μ@@ες??Κοιτα δεν μπορει να κανει ευκολα καταγγελια κανεις ειδικα για κατι τοσο μη σημαντικο..να πω οτι τους εφαγα τα λεφτα, οτι την εβρισα ασχημα κατι που δεν το κανω με τπτ οταν θελω να βρισω που βριζω ασχημα στην υπηρεσια βριζω στον αερα και μη ονομαστικα καικυριως; τα εχω βαλει με την καρεκλα μου :P η με τον υπολογιστη μου για να μην καταλαβαινουν τι λεω και για ποιον το λεω...

Κι εγω γενικη γενικη με κοπελα εκανα πριν τον γαμο θα κανω μια τα χριστουγεννα και το πασχα... προτιμω να κανω μια γενικη ανα 15 μερες μονη μ ....θελει και 50 ευρουλακια κλειω τωρα πια κι αυτο το σκεφτομαστε...παλι καλα μερικα μερη του σπιτιου τα κανει ο γιωργος πχ το μπανιο χιχιιχ

αλλα εχω μια μανια οπου περναω και βλεπω σκονιτσα τρεχω με το πανακι μου το ειδικο-μαγικο και τσουπ το περναω μια βολτουλα... {και να φανταστειτε οταν ημουν στην μανουλα προ γιωργου δεν σηκωνομουν ουτε για ενα ποτηρι νερο,...για να της σιδερωσω εκανε αιτηση ..}

9zlup2.png

καλα ενας απ ολους αυτους τους γειτονες που ρωτησε ο κυριος ικα για σενα δεν μπηκε στον κοπο να σου πει οτι ξες ρε κλειω,αυτος ρωταει για σενα..

ή καποιος επισης δεν του πε,εσυ ποιος εισαι ρε φιλε κ ρωτας??

εγω θα σου λεγα να δωσεις την περιπτωση σου στα καναλια κλειω

ναι ναι!! θα γινει σουπερ θεμα

κ αν εισαι ψωναρα οπως μου γραψες ;) να η ευκαιρια σου για δημοσιοτητα

ασε που οι απανταχου απηυδησμενοι απ τις δημοσιες υπηρεσιες θα ταχθουν με το μερος σου :lol:

τσιπουρα η κοιλιτσα φουσκωσε??

τρως σολωμο ε?? κ σαρδελιτσα..

Διαφημίσεις

αυριο αν εχει καλο καιρο θα παω στον ταυτοχρονο πανελλαδικο θηλασμο που γινεται στις 12 σε μας στη ν.παραλια..

θα εχω κ ενα πανο που θα γραφει

OKTOBER POWER 2010!!!

γιατι η μονη ρομαντικη εδω μεσα ειμαι μονο εγω μου φαινετε φατσοπληκτες κ το πιο αστειο ειναι οτι ειμαι μανα Νοεμβρη

anyway μην εκνευριζομαι βραδυατικα κ μου κοπει το γαλα κ τι θα πιει το μαναρι μου το βραδυ που θα με ψαχνει

καληνυχτα λοιπον

ποιο ειναι το ειδικό μαγικό πανάκι Φωτεινή;

κλέλια πραγματικά μόνο στα βραζιλιάνικα και σε εσένα συμβαίνουν τόσα κουλα!

μαριετα ειναι 3 πανακια σε μια συσκευασια... το ενα ειναι για τα τζαμια το αλλο για τα επιπλα και το αλλο γενικης χρησης , παντα ομως θα πρεπει να ειναι λιγο βρεγμενο , επανω στα επιπλα δεν αφηνει ιχνος νερου ...:P:p

Κοριτσια ποναω οικτρα λεμε ... {καλα ποναω εδω και μηνες αλλα οχι οπως σημερα } στην πλευρα του σκωληκοειδιτη αλλα δεν ειναι αυτος τον εχω βγαλει εδω και πολλα πολλα χρονια... το θεμα ειναι οτι δεν μπροω να σηκωσω και την μικρη αγκαλια με πεθαινει , ολο το βραδυ στριφογυρναγα να δω πως θα βολευτω..τουαλετα παω κανονικα μεν αλλα ψιλοζοριζομαι δε ..και φοβαμαι να παω σε γιατρο εχω παθει κατι τους τελευταιους μηνες να μην παθω τπτ κακο και ............... :-(:-(:-(βριστε με το αξιζω αλλα με τοσα που ακουω καθε μερα φοβαμαι και για μενα τωρα πια.........

9zlup2.png

Απίστευτος ο ΙΚΑ-τζής :P, Κλειώ κι εγώ όταν το διάβαζα σκέφτηκα μήπως του έχεις κλέψει την καρδιά αλλά και πάλι δεν ξέρω μπορεί απλά να είναι κολλημένος και να βλέπει παντού θεωρίες συνομοσίας και να το παίζει φτωχός πλην τίμιος κρατικός αρχη-υπάλληλος....... :rolleyes:

Η μικρή μου είναι καλύτερα, εγώ πάλι το παλεύω ακόμα με μύτη, βήχα, φλέματα και δέκατα........

Φωτεινή περαστικά βρε, όταν λες φοβάσαι τι εννοείς, την υγεία σου; πήγαινε κάνε ένα γενικό check up να σου φύγει η έννοια.

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

ναι Αγγελικη μου για μενα ...οπου ποναω βαζω ασχημα στο μυαλο μου ...

Πριν γινω μανουλα καθε φορα που ποναγα καπου ετρεχα στο γιατρο ... απο τοτε που εγινα μανουλα δεν με κοιταω ... ειμαι εδω μονο για την μικρη μ ... τα εχω αφησει αυτα πισω... :(

9zlup2.png

Καλή εβδομάδα κόρες!

Φωτεινή ελπίζω να εισαι ΟΚ και να πας να το κοιτάξεις!

(ασχετο τα πανάκια τί μάρκα ειναι; στο σουπερ τα βρίσκω;)

Αγγελική καλύτερα με το μπουκωμα;

Fire τρωω σολωμό, θέλω και σαρδέλες αλλα τις βαριέμαι στο καθαρισμα

αλλά θα παρω τωρα που το ειπες!

Σε ολες <3

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Καλή εβδομάδα!!

Στην ημέρα θηλασμού δεν πήγα ούτε φέτος! Δεν μου είναι εύκολο να πηγαίνω στο Ζάππειο αγάπες μου!

Αντ' αυτού, όταν βρίσκομαι σπίτι και δεν βρέχει/χιονίζει κλπ πηγαίνω καροτσάδα με το σκατό μου στο Άλσος Βεΐκου. Κοιμάται, διαβάζω βιβλίο, ξυπνάει, ΔΕΝ τρώει τπτ από αυτά που της κουβαλάω, κάνει κούνια. Τις τελευταίες μέρες την βάζω και κάνει τσουλήθρα (εγώ την κρατάω, εννοείται) και την αφήνω στο χώμα να σεργιανίζει και να κωλοσέρνεται, κοινώς να γίνεται χάλια!! Αχουτο σκατό μου είναι μωροπαιδάκι πλέον και μπορεί να παίξει, όχι μόνο πάνω στο καρότσι.

Εκεί που την έβλεπα χθες, σκέφτηκα το εξής: εννοείται πως εκεί που καθόταν θα έχει κατουρήσει σκύλος, στανταράκι! Ή θα έχει πατήσει άνθρωπος που θα έχει πατήσει τσίσα σκύλου (και από το άλλο). Κ η Ελισάβετ πήγε να βάλει διάφορα στο στόμα της, την πρόλαβα. Δεν πρόλαβα ένα κουκουνάρι όμως, το ακούμπησε στα χείλη, ίσως κ στο στόμα. Σίγουρα μετά της πέρασα με μωρομάντηλο τα χεράκια και στο σπίτι της τα έπλυνα.

Αυτά σκεφτόμουν επειδή είχαμε την συζήτηση με τα παπούτσια και τα μικρόβια.

Φωτεινή κατ' αρχήν περαστικά! Εννοείται πως θα τα ψάχνεις τώρα! Έχεις έναν παραπάνω λόγο να είσαι υγιής! Οφείλεις να είσαι καλά για να μεγαλώσεις την μικρή σου!! Αυτό που κάνεις δεν έχει νόημα! Καλύτερα κάτι ψιλό να το βρεις στην αρχή του, παρά να τρέχεις και να ΜΗΝ φτάνεις! Εκμεταλλεύσου τα προληπτικά τεστ που σου προσφέρει η ιατρική, παλιά δεν υπήρχαν κ πάθαιναν διάφορα! Άλλαξε νοοτροπία!

Σου το λέω επειδή το φιλοσόφησα, το προηγούμενο Σάββατο έκανα βιοψία τραχήλου. Όλα καλά πήγαν! Μια χαρά το αποτέλεσμα. Μα και να μην ήταν καλό, πρόλαβα την "βλάβη" από τόσο νωρίς, που με την βιοψία κ μόνο την αφαίρεσαν! Οπότε μην αφήνεις πράγματα να μεγαλώσουν κ να διαιωνιστούν! Ούτε είπα να τρέχεις με κάθε ενόχληση στον γιατρό. Το σώμα μας ξέρουμε πια κ το ακούμε.

Αγγελική περαστικά βρε!! Άντε ταλαιπωρηθήκατε!!

Fire τον έναν που τον ρώτησε ο άντρας μου, δεν θυμάται να τον είχε ρωτήσει κάποιος για εμένα. Κ ο φουκαρούλης θυμάται γενικότερα. Για τον σύζυγο που ήρθε κάποιος κ ρώτησε, το θυμάται.

Πάντως μην νομίζεις, είναι κ πονηρός ο βλάχος Ικατζής. Σιγά μην ήρθε με ύφος καχύποπτο να ρωτήσει διάφορα. Πολύ απλά θα μπορούσε να ρωτήσει: "Εδώ μένει η τάδε για να της αφήσω ιδιοχείρως μια επιστολή από το ΙΚΑ?". Πού να το θυμάται κανείς αλλά κ πού να πάει το μυαλό του στο κακό.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...